|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Lily și eu am trecut prin asta și ți am zis au fost 5 ore nu 2, cum zic fetele o sa treacă . Avem și noi in sfârșit după 4 luni și 8 Dinți 3 nopți de liniște doar mâncare și somn. |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Ce liniște pe aici măi fetelor.
Roxana, Roser, Wannabemom, Zee și restul fetelor, cum sunteți, picii cum sunt? |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Fetelor,ca tor a foat așa lăudata oala de la tefal one pot,eu am luat-o ieri cu 296 lei de pe emag...este 347 și pt abonamentele genius mai primesti o reducere de 15%. Poate e de interes. Acum urmăresc o fripteoza airfryer de la phillips
L.E. Și la pampers 25% reducere 😁 |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1589
| Eu nu am mai scris in ultimele zile pt ca am fost foarte rău, am avut covid cu toate simptomele posibile, 3 zile nu m-am putut ridica din pat. Noroc ca Hugo nu a luat iar soțul a avut simptome f usoare (si el a fost testat pozitiv). Dar acum a trecut, am ramas cu o ușoară stare de oboseală, trebuie sa stau mai mult jos așezată.
Acum o jumătate de oră mi-a venit rezultatul de la testul genetic. E fetiță si nu are niciun sindrom Sotul e in culmea fericirii , eu parcă ma așteptam sa fie tot băiețel, mă bucur ca e fetiță dar mi se pare ciudat |

| Roser wrote:Eu nu am mai scris in ultimele zile pt ca am fost foarte rău, am avut covid cu toate simptomele posibile, 3 zile nu m-am putut ridica din pat. Noroc ca Hugo nu a luat iar soțul a avut simptome f usoare (si el a fost testat pozitiv). Dar acum a trecut, am ramas cu o ușoară stare de oboseală, trebuie sa stau mai mult jos așezată. Acum o jumătate de oră mi-a venit rezultatul de la testul genetic. E fetiță si nu are niciun sindrom  Sotul e in culmea fericirii , eu parcă ma așteptam sa fie tot băiețel, mă bucur ca e fetiță dar mi se pare ciudat Ehe, gura bat o vina, ce ți ziceam acum ceva timp, yey ce ma bucur🍾🥳. E fain și cu fetița sa știi, ai pereche acum, doamne ajuta , ma bucur din inima, le aseaza cel de sus cum știe el mai bine. 😂😘
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Felicitari, Roser si multa sanatate! Ce frumos ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Roser wrote:Eu nu am mai scris in ultimele zile pt ca am fost foarte rău, am avut covid cu toate simptomele posibile, 3 zile nu m-am putut ridica din pat. Noroc ca Hugo nu a luat iar soțul a avut simptome f usoare (si el a fost testat pozitiv). Dar acum a trecut, am ramas cu o ușoară stare de oboseală, trebuie sa stau mai mult jos așezată. Acum o jumătate de oră mi-a venit rezultatul de la testul genetic. E fetiță si nu are niciun sindrom  Sotul e in culmea fericirii , eu parcă ma așteptam sa fie tot băiețel, mă bucur ca e fetiță dar mi se pare ciudat
Roser, felicitari! E nromal sa te fi gandit tot la baiat, ca acum stii cum e, si eu daca ar fi sa ma gandesc acum, tot fetita as vrea. Sarcina usoara in continuare si bine ca ai scapat si de crocobaur covid! |

| Roser mă bucur că ați trecut cu bine peste boală. Acum o sa ai pereche 🥰, doamne ajută ca fetița e bine, o să vezi ce mișto e sa ai fetiță 😁😍. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Felicitari Roser pt.fetita.Huh,ce mult mi-am dorit si eu o fetita dar a venit baietel.Da nu ii bai,sanatosi sa fie si noi sa ne bucuram de ei mereu,asta e cel mai important.Cred ca este minunat sa ai pereche,ce poate fi mai frumos? Hugo o sa aiba grija de fetita cand cresc |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Roser felicitari si sarcina cat mai usoara!!! Fetelor noi dupa sarbatorile Pascale avem organizat botezul lui bebe , insa in capul meu panicos nu stiu de ce ma gandesc doar la cum o sa doarma bebele daca ati mai auzit asa cv ,probabil de la problemele de adormire mi se trage, cel mare imi amintesc ca a dormint in carucior toata noaptea cu lautarii langa el , insa a fost botezat la 2 luni fiind nascut in septembrie ... acum bebe o sa aiba 4 luni si multe probleme cu somnul , chiar as vrea sa ma distrez in ziua aia avand in vedere ca stau cam mereu in casa si eram obijnuita cu cafenele si vacante , insa cum va spuneam in afara de mine nu sa ocupat nimeni de el ... o sa fie soacra, mama , rude , dar eu ma gandesc tot sa nu mi-l dea mai rau peste cap iar alta grija care ma macina am o nepotica de 2 anisori care o sa stea zilele alea la mn in casa cu parintii ei,problema e ca nu stiu cum sa fac sa nu stea calare pe bebe sau sa-l loveasca(deja pe video cand vorbim i da mancare stroga la el) , nu am avut copilas asa mici in jurul lui fiul meu cel mare e destul de mare are 12 ani intelege si stie cum si cand sa se apropie , imi este si rusine sa-i zic soacrei sau cumnatei sa tina fata la distanta ( oricum ele mai discuta incoace si incolo ca sunt cam obsedata ) dar totus e copil mic ea nu intelege si nu stiu cum sa fac sau sa le zic (sotul la fel avand frate zice ca ce se poate intampla doar nu-l mananca ) insa stau asa cu teama si presimt ca luna asta o sa fie cam mare chin pt mn |
|

| Lyli ce pot sa îți zic eu e următoarea experiență : primul concediu la rude cu cea mică, prima oprire la verișoara de 4 ani, nu vreau să fiu rea dar fetița era un pic în urma din cauza ca nu s-au ocupat de ea când a fost mică, ca a văzut-o pe a mea a stat calare pe ea și se purta cu ea ca și cu un copil de vârsta ei, ia dat toate prostiile sa le bage în gură evident neamurile nu reacționau și păream mămica nebună că nu las copilul în pace. La verișorul de 2 ani total altceva, băiețelul era grijuliu ii dădea spațiu, nu o sufoca, se dădea în spectacol ca să o facă sa râdă și când a adormit în sistem făcea sssstt la toată lumea care vorbea. Totul e în funcție de cum e crescut copilul, părerea mea. Fără jena le poți spune "regulile casei" legate de copil. Iar de botez nu știu să îți spun nimic pt că nu am trecut prin asta. Mă gândesc cu groaza cum va fi la noi, evenimentul va avea loc la 25km de casă ,cel mai probabil va dormi în apartamentul de la sală cu unul dintre bunici și poate și alți copilași 😁. |
|

| Lyli wrote:Roser felicitari si sarcina cat mai usoara!!! Fetelor noi dupa sarbatorile Pascale avem organizat botezul lui bebe , insa in capul meu panicos nu stiu de ce ma gandesc doar la cum o sa doarma bebele daca ati mai auzit asa cv ,probabil de la problemele de adormire mi se trage, cel mare imi amintesc ca a dormint in carucior toata noaptea cu lautarii langa el , insa a fost botezat la 2 luni fiind nascut in septembrie ... acum bebe o sa aiba 4 luni si multe probleme cu somnul , chiar as vrea sa ma distrez in ziua aia avand in vedere ca stau cam mereu in casa si eram obijnuita cu cafenele si vacante , insa cum va spuneam in afara de mine nu sa ocupat nimeni de el ... o sa fie soacra, mama , rude , dar eu ma gandesc tot sa nu mi-l dea mai rau peste cap iar alta grija care ma macina am o nepotica de 2 anisori care o sa stea zilele alea la mn in casa cu parintii ei,problema e ca nu stiu cum sa fac sa nu stea calare pe bebe sau sa-l loveasca(deja pe video cand vorbim i da mancare stroga la el) , nu am avut copilas asa mici in jurul lui fiul meu cel mare e destul de mare are 12 ani intelege si stie cum si cand sa se apropie , imi este si rusine sa-i zic soacrei sau cumnatei sa tina fata la distanta ( oricum ele mai discuta incoace si incolo ca sunt cam obsedata ) dar totus e copil mic ea nu intelege si nu stiu cum sa fac sau sa le zic (sotul la fel avand frate zice ca ce se poate intampla doar nu-l mananca ) insa stau asa cu teama si presimt ca luna asta o sa fie cam mare chin pt mn Sa știi ca așa am fost și eu ca tine și sunt in continuare, eu nu prea am scos o, botez făcut acasă unde am fost in nr restrâns și fără alți copii, și după scaldusca am evitat sa stam acasă la masa dar tot s a întâmplat și bebe a dormit și cu gălăgie , in condițiile in care cu o zi înainte i am dus la restaurant, nu ai ce sa faci uneori planul de acasă nu se potrivește cu ăla din târg, iar cu copiii trebuie sa faci regulile casei cum spune și Maria. Pe mine și acuma ma discuta toți din jur dar asta e, eu m am impus de la început pt ca nu a stat nimeni sa o legene si sa suporte ce am tras eu și eu sa dorm . Cât despre stat cu rude eu aveam noroc o perioada adormea cu Mătușa mea și așa am reușit sa fug 1h la restaurant, apoi s a stricat zenul, acum doar cu mine la somn. La mine nici acum nu înțeleg unii ca dacă vin Buluc peste noi nu mai sta la sân și mereu ma trezesc cu ei pe cap in dormitor și bebe nu mai vrea sa sugă și ma chinui oricât le zic tot degeaba. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Roser, felicitaaari! Si multa sanatate! L-am intrebat si eu pe Cezar daca vrea un fratior sau o surioara si mi-a zis incruntat: "NEAA" (Doar l-am intrebat, ca nu avem de gand) |
|
| Andreea, ce de dinti are Astrid!!! Cu atatia dinti, cum merge diversificarea? |
|
| Lily, in ceea ce priveste copilul tau, fii ferma pe deciziile pe care le iei. Tu tragi cu el si tot tu ramai apoi iar cu el. Eu acasa nu am chemat pe nimeni cand am avut botezul. La restaurant, a dormit intr-o camera la etaj. Mai statea cineva cu el cand dormea, insa la fiecare trezire eu ma duceam si il adormeam. Atata timp cat pe mine nu m-a ajutat nimeni cu el nici macar 2 ore timp de 1 an si 2 luni, nu permit nimanui sa se implice in deciziile ce le iau in legatura cu el. Noi l-am botezat la 7 luni si a fost destul de bine. Eu am avut si sistemul si a adormit si in sistem, era obisnuit cu modul acesta de a adormi. |
|
|