Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Tuesday, March 8, 2022 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
La mulți ani dragi mămici! 😘

În aseeasi situație sunt și eu cu ea, nu stă o clipă locului.
Când a fost bolnavioara și a stat cu tati pana eu am fost la sală a fost super cuminte, unde o puneai acolo stătea, dar cum am ajuns acasă a început să miște să nu mai stea intr-un loc, de parca a trecut boala când eu am revenit acasă.

Am văzut ca au la DM ceva scutece pt tranzit ma gândesc să îi iau și numai bine la vara ca avea 1 an jumătate și o pot lăsa și fără scutec când ieșim prin curte 🤣.
Acum când o pun pe olita sta 2 secunde și se ridica, dacă o pun fără scutec țipă de parca o arde olita 🤦
Gaby 41
Scris: Tuesday, March 8, 2022 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
La mulți ani de 8 Martie!
Ellena20
Scris: Tuesday, March 8, 2022 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya, da, stiu ca nu e constient de ce inseamna olita, doar exersam. Si pipi ala a fost o intamplare Lol
Asta cu imbracatul si mie mi se intampla. De aia imi ia atat de mult pana sa iesim afara. E o perioada cand ei sunt tare activi si nu stiu daca exista copil care sa stea macar 5 minute linistit acolo sa se joace cu jucariile. Lol

Asa m-am gandit si eu la scutecele de tranzit, dar tot din vara. Acum doar facem cunostinta cu olita. Vedem ce va fi. Eu vreau ca pana in iulie sa il pot dezobisnui de scutec macar ziua.. pentru ca va merge la cresa.
freya1
Scris: Tuesday, March 8, 2022 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Nu ii primesc cu scutec la cresa? Pai daca sunt si mai mici?
Da, e teroare cu iesitul afara, mai ales cu hainele astea groase, atatea lupte si urlete pana ajungem sa plecam... dar nici nu astept canicula, ca atunci chiar nu mai putem iesi
Ellena20
Scris: Tuesday, March 8, 2022 3:27 PM
Nivel

Mie mi-au spus ca ideal ar fi fara scutec, acum eu inteleg ca daca nu scapam de scutec nu e chiar asa problema.
Macar vreme de primavara sa nu ne mai chinuim cu atatea geci groase.
Andreeax
Scris: Tuesday, March 8, 2022 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Și la voi se lasă cu urlete la imbracat? Dooooamneee,mi-e groaza când face kk pt ca știu ca e musai sa-l schimb și urllllaaaaa,doamne cu urla,pana la lacrimi și uneori se și îneacă 🤦🏼‍♀️ . La pișu ii las pampersul pana face bum sau văd ca îl trage rau in jos pt ca nu sta in fund mai mult de 5 secunde. Iar la imbracat pr afara la fel ,poate doar dacă îl îmbrac din picioare sau ma plimb cu hainele după el prin casa mai scap fără țipete iar cea mai buna investiție a fost o cagula pt ca își dădea tot jos din cap iar in felul asta are și pieptul cu gâtul acoperit fără sa sta cu fermoarul închis pana in gat.
Noi mergem la pașapoarte ,plănuim o turcia in vara plus ca e bine sa le avem.

Freya ,piklerul e suuuper pt noi,îmi urca 3 trepte și ini face genuflexiuni pe el,urca și sta cocoțat câte 10 minute fără sa coboare 😂🤣🤣
Zee
Scris: Tuesday, March 8, 2022 7:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
La mulți ani, mamici ! ❤️

Roser, felicitaaari !! Asta e anul fetelor, știu 7 gravidute și toate au fete 😁

Maria, am văzut întrebarea ta, dacă o sa mai facă boala când intra in colectivitate. Medicul ți-a zis ca e
Roseola infantum? Atunci nu cred ca o sa mai facă.
Te întreb pt ca Ianis după un episod de febra când a avut infecția cu rotavirus a făcut bubițe și pe fisa de la medic mi-a scris exatern viral (sper ca bine îmi amintesc), însă mi-a zis ca nu are nicio treaba cu Roseola.
Deși, dupa simptome cred ca aia e, cum ai scris tu. Mie mi-au zis mai multă mamici ca au făcut copiii Roseola dupa vaccinul de 1 an, adică așa au făcut asocierile, ziceau ca nu au intrat in colectivitate.
MariaS
Scris: Tuesday, March 8, 2022 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea și noi am avut o perioadă cu urlete de ziceai ca o torturează cineva când o schimbam de scutec, acum ii mai ok, dar nu stă locului, o secundă de neatentie și a fugit în pat și nu o mai prinzi 🤦🤣🤣.

Zee pediatru a zis ruseola, mf a zis viroză eruptiva, nu știu ce să cred. Când am fost cu suspiciunea de infecție pediatru a dat un diagnostic mai bun cu tratament mai puțin dăunător pt intestine decât mf.
De menționat nu am apucat sa facem ror-ul.
Zee
Scris: Tuesday, March 8, 2022 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Atunci eu tind sa cred ca e cea virală, cum a avut și Ianis, nu cea contagioasa.

Freya, Ianis a făcut in a8a zi “temperatura” 38 după vaccin. Mie asistenta mi-a zis ca reacții ca poate face o răceala ușoară și un pic de temperatura. E drept ca suntem și in plină erupție dentară, cum nu avem istoric cu probleme la erupție am pus pe seama vaccinului. După nu a mai avut nimic.
Roser
Scris: Wednesday, March 9, 2022 6:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mersi Zee!pupici Wow 7 si toate fete what
Eu parcă as vrea tot baiat.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 9, 2022 8:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
La multi ani mamicimajoreta va doresc multa sanatate si fericire alaturi de puiutii vostri.Cum mai sunteti?
Roser felicitari pt.sarcina.Am citit si nu mi-a venit sa cred dar ma bucur enorm pt.tine.Te vei descurca nu iti face probleme.Totul vine asa treptat si te obisnuiesti si cu clipele mai grele.
La multi ani pt.copilasii care au facut 1 ancoeur
Eu sunt mereu foarte ocupata.Luca ma tine activa si toata ziua dupa el,este foarte energic,nici la poza nu sta cateva secunde:)) apoi servici,mancare,curatenie si uite asa imi trec zilele si copilasul meu creste de nu imi vine sa cred ca imediat are 2 ani si jumatate.
Va pup pe toate!pupici
freya1
Scris: Wednesday, March 9, 2022 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Adina, te pup, chiar ma gandeam la tine si la Luca Cheek Kiss noi suntem bine, nu imi vine sa cred ca iepurasul meu duracell are deja un an si o luna si ma alearga bine de ceva timp, sa vedem mai incolo cum rezist
Merge la cresa Luca? Ii place, cum s-a adaptat ?
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 9, 2022 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Și la voi se lasă cu urlete la imbracat? Dooooamneee,mi-e groaza când face kk pt ca știu ca e musai sa-l schimb și urllllaaaaa,doamne cu urla,pana la lacrimi și uneori se și îneacă 🤦🏼‍♀️ . La pișu ii las pampersul pana face bum sau văd ca îl trage rau in jos pt ca nu sta in fund mai mult de 5 secunde. Iar la imbracat pr afara la fel ,poate doar dacă îl îmbrac din picioare sau ma plimb cu hainele după el prin casa mai scap fără țipete iar cea mai buna investiție a fost o cagula pt ca își dădea tot jos din cap iar in felul asta are și pieptul cu gâtul acoperit fără sa sta cu fermoarul închis pana in gat.
Noi mergem la pașapoarte ,plănuim o turcia in vara plus ca e bine sa le avem.

Freya ,piklerul e suuuper pt noi,îmi urca 3 trepte și ini face genuflexiuni pe el,urca și sta cocoțat câte 10 minute fără sa coboare 😂🤣🤣

Si noi vrem sa mergem anul asta în vacanta, posibil tot Turcia. Azi a venit pașaportul lui Oli, sta cu gura căscată Lol 😂 noi l-am făcut acum ca nu se știe ce vremuri vin... Sa fim pregătiți.
Ellena20
Scris: Wednesday, March 9, 2022 11:25 PM
Nivel

Adina, va pupam!
Eu mereu vorbeam cu sotul si ne incurajam noi ca va fi mai usor cand va fi mai maricel, ca ne mai putem intelege cu el. De unde? E din ce in ce mai greu, insa asta mie mi se pare o varsta tare frumoasa. Imi place maxim etapa asta in care ne aflam acum. Desi cad rupta de oboseala, ador cand il vad asa curios, cum descopera lucruri noi.
Pupici pentru Luca! Cheek Kiss
E deja baiat mare! Stiu ca si Luca al tau era foarte atasat de san. Nu tin minte daca ai mai povestit, dar poate cand mai ai timp mai abordezi subiectul despre cum ai reusit sa il intarci. Tot citesc despre subiectul asta si incerc sa fac sa fie cat mai usor pt Cezar, fara frustrari si altele.

Fetelor, e necesara prezenta fizica a tatalui la pasapoarte? Nu prea il prind liber pe sot si trebuie sa ii facem si noi lui Cezar pasaport pt Paste. Nu gasesc info pe internet pt ca nu le merge pagina la pasapoarte, iar la telefon nu imi raspunde nimeni de 2 zile. Am zis ca merg maine fizic sa ma interesez de tot ce trebuie.
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, March 10, 2022 6:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Ellena20 wrote:
Adina, va pupam!
Eu mereu vorbeam cu sotul si ne incurajam noi ca va fi mai usor cand va fi mai maricel, ca ne mai putem intelege cu el. De unde? E din ce in ce mai greu, insa asta mie mi se pare o varsta tare frumoasa. Imi place maxim etapa asta in care ne aflam acum. Desi cad rupta de oboseala, ador cand il vad asa curios, cum descopera lucruri noi.
Pupici pentru Luca! Cheek Kiss
E deja baiat mare! Stiu ca si Luca al tau era foarte atasat de san. Nu tin minte daca ai mai povestit, dar poate cand mai ai timp mai abordezi subiectul despre cum ai reusit sa il intarci. Tot citesc despre subiectul asta si incerc sa fac sa fie cat mai usor pt Cezar, fara frustrari si altele.

Fetelor, e necesara prezenta fizica a tatalui la pasapoarte? Nu prea il prind liber pe sot si trebuie sa ii facem si noi lui Cezar pasaport pt Paste. Nu gasesc info pe internet pt ca nu le merge pagina la pasapoarte, iar la telefon nu imi raspunde nimeni de 2 zile. Am zis ca merg maine fizic sa ma interesez de tot ce trebuie.

Nu,dar ai nevoie de procura. Intra pe site ca iti da toate info. Si noi vrem sa facem fetei dar am asteptat sa se scoată restricțiile, eu nu aveam certificat, suntem la granita și să fie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.