Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Thursday, March 3, 2022 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Lyli ii o etapă, de explorare a corpului, așa a fost și a mea, de la 2 luni jumate până pe la 4 luni a fost cu mâinile în gură și eu alea excesiv. Cred ca de pe la 3luni încep sa își facă treaba glandele salivare iar ei încă nu știu cum sa gestioneze situația asa ca balesc.
MariaS
Scris: Thursday, March 3, 2022 1:50 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:

Mam uitat acum pe pagina lor de Facebook foarte frumos și interesant și bun pt copii dar păcat ca nu este și in Ploiești.dar am sa ma interesez poate găsesc mai ales ca pe unde stam noi(stam la sat) nu prea sunt copii de vârsta lui deloc nu are cu cine socializa

Mihaela, eu te-aș sfătui să îți faci totuși un cont de fb și astfel să intri în grupurile de mămici ca să afli mai multe de chestiile din zona ta.
Nici eu nu știam, dar tot asa am aflat
Lyli
Scris: Thursday, March 3, 2022 2:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
MariaS wrote:
Lyli ii o etapă, de explorare a corpului, așa a fost și a mea, de la 2 luni jumate până pe la 4 luni a fost cu mâinile în gură și eu alea excesiv. Cred ca de pe la 3luni încep sa își facă treaba glandele salivare iar ei încă nu știu cum sa gestioneze situația asa ca balesc.

Asta ma gandeam si eu pt ca e prea devreme pentru dinti ... oricum sunt si foarte epuizata fizic si am impresia mereu ca ceva nu e ok...
wannabemom
Scris: Thursday, March 3, 2022 5:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Otilia, ai o fetita superba, sa te bucuri de ea!!!
Nici eu nu prea am titi.... ii dau in completare HIPP HA1 combiotic (cu asta au inceput sa mi-l hraneasca in maternitate si nu l am mai schimbat)...
Cred ca din cauza implanturilor mamare....ca eu chiar ma chinui...comprese calde...pompez... dar e insuficient laptic...
Nu las asta sa ma afecteze...macar fac tot ce tine de mine sa ii dau atat cat pot
Lyli si eu ma confrunt cu aceleasi probleme cu manutele... non stop e cu ele in gurita, chiar si dupa masa..desi e satul...
De asemenea ma mai confrunt cu reflux excesiv..:( si da, ii scot mereu aerul dupa masa dar aparent nu e suficient
Oricum, nu varsa ca atunci cand l am operat...
Important e sa ia cum trebuie in greutate.
Otilia, iti recomand sa incerci laptele praf pe care il folosesc si eu, noi nu am avut deloc probleme cu cresterea in greutate - si tot asa e hranit si din titi si cu lapte praf.
7Andreea
Scris: Thursday, March 3, 2022 6:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Zee wrote:
Buna feteloooor, ma mai știți? 😂😂
Doamne mi-am schimbat telefonul, am uitat parola și emailul cu care m-am conectat, așa ca m-am dat bătută o vreme.
Ce faceți, cum sunteți? Nici nu știu cât am lipsit și cât am de citit 😊.

Am uitat sa pun o poza 😊
https://ibb.co/W6ZRNjV

Bunaaaa! Ne-ai lipsit sa stii! Daca apuci sa citesti o sa vezi ca din cand in cand ne intrebam ce mai faci...
Plin de energie piciul,lesinati noi!
Nu sta 2 secunde pe loc,tot cara chestii dintr-o camera in alta.E simpatic rau cum merge,foarte sigur pe el de vreo 2 saptamani,eu inca ma minunez cat se schimba.
OtiliaC
Scris: Thursday, March 3, 2022 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
wannabemom wrote:
Otilia, ai o fetita superba, sa te bucuri de ea!!!
Nici eu nu prea am titi.... ii dau in completare HIPP HA1 combiotic (cu asta au inceput sa mi-l hraneasca in maternitate si nu l am mai schimbat)...
Cred ca din cauza implanturilor mamare....ca eu chiar ma chinui...comprese calde...pompez... dar e insuficient laptic...
Nu las asta sa ma afecteze...macar fac tot ce tine de mine sa ii dau atat cat pot
Lyli si eu ma confrunt cu aceleasi probleme cu manutele... non stop e cu ele in gurita, chiar si dupa masa..desi e satul...
De asemenea ma mai confrunt cu reflux excesiv..:( si da, ii scot mereu aerul dupa masa dar aparent nu e suficient
Oricum, nu varsa ca atunci cand l am operat...
Important e sa ia cum trebuie in greutate.
Otilia, iti recomand sa incerci laptele praf pe care il folosesc si eu, noi nu am avut deloc probleme cu cresterea in greutate - si tot asa e hranit si din titi si cu lapte praf.

Si eu ma chinui cu titi, sta saraca si cate o ora si suge si dupa plange de foame, iau si Galafor forte, ceaiuri, pompez, dar se pare ca degeaba. Totusi nu vreau sa renunt, cat am tot vreau sa ii dau. Legat de lapte, am sunat azi pediatra, ne-a zis sa mai stam o saptamana pe laptele asta si dupa vedem ce facem.
wannabemom
Scris: Thursday, March 3, 2022 7:03 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Si eu ma chinui cu titi, sta saraca si cate o ora si suge si dupa plange de foame, iau si Galafor forte, ceaiuri, pompez, dar se pare ca degeaba. Totusi nu vreau sa renunt, cat am tot vreau sa ii dau. Legat de lapte, am sunat azi pediatra, ne-a zis sa mai stam o saptamana pe laptele asta si dupa vedem ce facem.

Galafor am luat si eu... am renuntat dupa 3 cutii....nu mi se pare ca face ceva...
Acum beau ceaiuri in fiecare zi...chimion, fenicul, anason...eu inca mai sper...nu ma mai dor sfarcurile la alaptat, ca la inceput...doar ca nu e lapte...
Si da, ma regasesc in ce ai spus, si eu tin bebe ft mult la san...dar incepe sa se agite, da din maini si din picioare...e frustrat ca nu iese mai mult lapte...

Ok sa mi spui ce decideti in privinta laptelui..sper sa fie bine Cheek Kiss
freya1
Scris: Thursday, March 3, 2022 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Fetelor, eu am folosit More milk plus pt lactatie, imediat am vazut efecte (sau Schinduf 6 cps/zi mi-a recomandat consultantul in alaptare)
MariaS
Scris: Thursday, March 3, 2022 8:28 PM
Nivel

Roser așteptăm vesti din ta, ai fost la control, cum e bebe? coeur
Andreeax
Scris: Thursday, March 3, 2022 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ooo,Roser ,te asteptam cu veștile de la consultație. coeur
wannabemom
Scris: Thursday, March 3, 2022 10:05 PM
Nivel

freya1 wrote:
Fetelor, eu am folosit More milk plus pt lactatie, imediat am vazut efecte (sau Schinduf 6 cps/zi mi-a recomandat consultantul in alaptare)

Interesant, l am gasit pe net. E scump dar daca chiar te a ajutat, merita.
Zee
Scris: Thursday, March 3, 2022 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
7Andreea wrote:

Bunaaaa! Ne-ai lipsit sa stii! Daca apuci sa citesti o sa vezi ca din cand in cand ne intrebam ce mai faci...
Plin de energie piciul,lesinati noi!
Nu sta 2 secunde pe loc,tot cara chestii dintr-o camera in alta.E simpatic rau cum merge,foarte sigur pe el de vreo 2 saptamani,eu inca ma minunez cat se schimba.

Andreea sa știi ca și eu m-am gândit la voi 😘. Este o perioada foarte frumoasa, plină de achiziții. Îl văd și pe Ianis ca înțelege tot mai mult pe zi ce trece.

Maria, ai mare dreptate cu socializarea. Noi suntem 3 mămici care ne întâlnim, fetițele lor au 2 ani. Ianis e foarte încântat, se joaca altfel cu ele, merge frumos in picioare când le vede pe ele, numai acasă mai vine sa ma ia de mânuță. Parca e alt copil acolo, cuminte și liniștit foc 😂.

Roser e însărcinată? ❤️❤️❤️ Mama mia, ce veste frumoasaaaa.
Roser
Scris: Thursday, March 3, 2022 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Nu am scris nimic fetelor ca m-a reprogramat pe luni după-masă.
Zee bine ai revenit, ne-a fost dor de tine si de Ianis! Ce mare a crescut coeur
ANDREEA2929A
Scris: Friday, March 4, 2022 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lily nu exclude dintii, uite la noi făcea asa și pe la 3 luni si mai tare iar la 3 luni jumate deja saliva excesiv și rodea degetele, am zis ca nu se poate sa fie dinti, iaca la 4 luni fără 5 zile i a spart primul, apoi următorul de jos. Acum am 4 la rand, a spart unu sus și mai urmează cei 3 cat de repede. Asa ca...😂😁
Lyli
Scris: Friday, March 4, 2022 10:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Wannabemom eu titi nu am avut de loc primele 3 saptamani foarte putin , am incercat ceaiuri pastile nu m-au ajutat dar la mine a fost din cauza ca abea dupa o saptamana cand am ajuns acasa l-am pus la san , m-am chinuit degeaba , si noi tot Hipp bem insa cel organic combiotic tot de la nastere nu l-am schimbat am inteles ca este cel mai apropiat de laptele matern...
Andreea ma tot uit in gurita insa nu vad nimic nu stiu ce sa zic sper sa nu inceapa asa repede abea sa mai reglat cu somnul noaptea ... ziua e la fel haos total nu doarme mai mult de 30 de min , mai nou nici afara in carut pana nu ajungem acasa sta treaz si se uita peste tot e tare curios ... cea mai mare problema o avem seara pana adoarme plange o ora aproximativ dar doarme apoi vreo 5 -6 ore legate asta de vre-o saptamana sper sa ramana asa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.