|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 818
| La mulți anișori piticilor sărbătoriti!
Cel mai probabil majoritatea vom trece prin Covid, eu ma tot gândesc dacă nu am trecut și nu am știut. După sarbatori am fost super răcită, nas înfundat, durere de gat și cap, vreo 4 zile, apoi imediat piticul plin de mucisori și tuse, apoi sotul, imediat după au urmat socrii (stam în aceasi curte). Ne-am făcut teste rapid atunci dar au fost negative. De ce cred ca posibil sa fi fost covid, e pentru ca ai mei parinti și sora mea sunt pozitivi, izolați de o săptămână, cu simptome asemănătoare, cu teste făcute acasă și negative. Au mers la urgente le-au făcut PCR și toți 3 sunt pozitivi. Acolo le-au comunicat ca cei vaccinați au șanse mari ca testele rapide sa le iasă negative, deși au covid. De aici și ideea mea ca e posibil sa fi avut și noi deși testul rapid a fost negativ. (toți suntem vaccinați)
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ella,aceiași situație și pt cineva cunoscut. Vaccinat cu 3 doze,simptome normale de răceala ,s-a testat acasă de mai multe ori și a ieșit negativ apoi și/a făcut un test pcr si a ieșit pozitiv. |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| La multi ani cu intarziere, Luca, esti baiat mare si tare frumusel La multi ani, Cezar, nazdravan mic si scump |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| La mulți ani fericiți Cerzar! Sa crești mare și frumos, să îi asculți pe părinții tăi și sa le aduci numai bucurii! 😘
De 2 zile avem un mic papagal în casă, s-a activat din nou modulul 😅, o perioadă nu a vrut să mai zică ceva, cum trece pe lângă ceva mai noi zice "ce/i asta?" sau imită în limba ei cuvintele, veverița e veve, vulpea ii "pe", bufnița ii buf si tot asa 😅. |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Oooo,Ellena,la mulți anișori lui Cezar,sa crească mare și sa o asculte pe mami! 🤗 Sa ne povestești cum a fost ziua voastră!
Andreea19,eu am alaptat la fiecare doza și alăptez și acum cu a3a doza. Medicul de familie și pediatrul chiar mi-au recomandat sa alăptez in continuare. Mie mi a spus sa fac stoc de lapte pe 2,3 zile în caz că am simptome naspa. Poate acuma au revenit la alte pareri cn stie eu nu mi am mai batut capul. De facut o sa trebuiasca facut dar mai astept. |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumim de urari, mamici!! Da, are si Cezar al meu un an acum. Am avut o zi frumoasa doar noi 3, nasii si parintii mei. Petrecerea cu motul va fi de Paste (bine, tot in formatia asta doar ca mai adaugam niste prieteni), insa acum am ales sa stam in siguranta mai putini.
Cezar a avut o zi tare frumoasa, a simtit ca este rasfatat, a stat vreo 3 ore pe afara astazi si i-a prins tare bine.
Va pupam pe toti, mamici si pitici! Va doresc sa fiti sanatosi si sa ne traiasca prichindeii. |
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| La mulți ani Luca și Cezar! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ellena20 wrote:Multumim de urari, mamici!! Da, are si Cezar al meu un an acum. Am avut o zi frumoasa doar noi 3, nasii si parintii mei. Petrecerea cu motul va fi de Paste (bine, tot in formatia asta doar ca mai adaugam niste prieteni), insa acum am ales sa stam in siguranta mai putini. Cezar a avut o zi tare frumoasa, a simtit ca este rasfatat, a stat vreo 3 ore pe afara astazi si i-a prins tare bine. Va pupam pe toti, mamici si pitici! Va doresc sa fiti sanatosi si sa ne traiasca prichindeii.
La multi ani,Cezar!! Sa cresti mare , sănătos,frumos și să ai parte de o copilărie minunata alaturi de părinții tai |
|
| Multumim, Iulia! Asemenea va dorim si noi!
Din pacate, nu ne-a ocolit covidul nici pe noi oricat ne-am ferit. Eu de ieri aveam ceva simptome, iar de azi-noapte a inceput si Cezar sa faca febra. Astazi ne-am si testat. Desi am evitat iesirile in spatii aglomerate pe cat posibil, nu am reusit sa ne ferim de virus. Cred ca l-a adus sotul (a avut si el saptamana trecuta ceva simptome foaaarte usoare de raceala). Speram sa trecem usor peste.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Of, Ellena, sanatate multa |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| La Multi Ani Cezar si Luca! Insanatosire grabnica Elena, sa treceti usor peste! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Multă sănătate și să treceți cât mai ușor peste boală
Dacă ii luni am zis sa începem cu ceva nou https://ibb.co/F5w4Spb |
|
| Multumim, fetelor! Tot in febra persistam, mai jos de 38 nu scade. Nu ma simt nici eu prea bine si e destul de greu ca el vrea doar cu mine, nu pot pleca nici 2 metri de langa el.
Haha, Irina, e tocmai buna olita de pus jucariile acolo! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ellena20 wrote:Multumim, Iulia! Asemenea va dorim si noi! Din pacate, nu ne-a ocolit covidul nici pe noi oricat ne-am ferit. Eu de ieri aveam ceva simptome, iar de azi-noapte a inceput si Cezar sa faca febra. Astazi ne-am si testat. Desi am evitat iesirile in spatii aglomerate pe cat posibil, nu am reusit sa ne ferim de virus. Cred ca l-a adus sotul (a avut si el saptamana trecuta ceva simptome foaaarte usoare de raceala). Speram sa trecem usor peste.
Off îmi pare rau ...am observat ca e plin acum la copilași această tulpina și noi(eu și copiii) am răcit de 2 ori în ultima luna și sincer am evitat să fac testul ,numai vreau sa trec iar prin aceeași stare ca atunci când am fost pozitivi in toamnă. Din fericire,a fost ceva "ușor" acum și am trecut rapid peste.. Îmi doresc același lucru și pentru voi , însănătoșire grabnică și Doamne ajuta sa fie totul bine . Pupici de la noi |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ellena,sănătate multă tie și piticului,sa treceti ușor și repede peste |
|
|