Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Friday, January 28, 2022 6:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor nu știu ce să mă mai fac cu a mea, de câteva zile se trezește la 23:58 și până pe la 1:30-2 sau chiar 2:30 nu vrea să se mai culce, evident ca pe urmă se trezește după ora 12, practic își sare somnul de la prânz și are doar un somn pe zi.
Am încercat sa o trezesc mai devreme dar fără rezultat, ori nu vrea sa se trezească ori ii mărită toată ziua și tot la 2 se culcă.
freya1
Scris: Friday, January 28, 2022 10:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Offf, nu stiu, Maria, si al meu a avut azi un somn doar, perioade de veghe de 6-7h, seara mie mi se pare tarziu ca se culca la 22:30-23:30, am ajuns iar la leganat in sistem pt ca tipa si se da jos din pat daca vreau sa il adorm ... cica perioada asta de trecere la un somn e ff aiurea (bine, e prea devreme pt asta, dar cu cine sa te intelegi). Mai incearca treptat sa o culci / trezesti cu cate 30 min mai devreme/ tarziu sa vezi cum e, alta idee nu am, vad ca tot ca ei facem

Andreea, Ioana multumim Cheek Kiss
Droxana
Scris: Friday, January 28, 2022 10:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
La mulți ani Albert! Mami Freya are băiețel mare și frumos computerlove computerlove
freya1
Scris: Friday, January 28, 2022 11:09 PM
Nivel

Multumim pupici urmeaza si Carina coeur
Roser
Scris: Saturday, January 29, 2022 12:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Vin si eu cu întârziere...La multi ani Albert!!coeur Doamne freya parca numai acum anunțai testul cu doua liniuțe si acum băiețelul tău are deja un an floare2
Iulia13
Scris: Saturday, January 29, 2022 2:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
La multi ani, Albert! Să crești mare și sănătos și să ai parte de o copilărie frumoasă! coeur love
freya1
Scris: Saturday, January 29, 2022 10:51 AM
Nivel

Multumesc, fetelor Cheek Kiss
Da, Roser, asa or trece toti anii de acum alaturi de ei ?
MariaS
Scris: Saturday, January 29, 2022 2:58 PM
Nivel

freya1 wrote:
Offf, nu stiu, Maria, si al meu a avut azi un somn doar, perioade de veghe de 6-7h, seara mie mi se pare tarziu ca se culca la 22:30-23:30, am ajuns iar la leganat in sistem pt ca tipa si se da jos din pat daca vreau sa il adorm ... cica perioada asta de trecere la un somn e ff aiurea (bine, e prea devreme pt asta, dar cu cine sa te intelegi). Mai incearca treptat sa o culci / trezesti cu cate 30 min mai devreme/ tarziu sa vezi cum e, alta idee nu am, vad ca tot ca ei facem

Andreea, Ioana multumim Cheek Kiss

Astăzi s-a culcat la 2:30 (dimineața) s-a trezit la 10,la 12 am vrut sa o culc, pica de somn dar ea nu și nu, i-am zis că se va culca acolo unde i se termină bateriile dacă de bună voie nu vrea, acum 10 min se smiorcaia toată și trăgea de mine ca vrea la culcare, i-am schimbat scutecul și 2 min mai târziu sforăia.
Ea vrea cu orice preț 1 somn pe zi, reușesc sa o fac sa doarmă 2 somnuri dacă cumva plec cu mașina pe la ora prânzului, mașinii nu ii poate rezista 😅
Ellena20
Scris: Saturday, January 29, 2022 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, cat rezista Irina!
Si cat doarme la somnicul de zi?
Cezar inca are 2 somnuri (uneori primul e de 10-15 minute) insa macar nu sarim peste el.

Progresam cu eliminarea asocierii san-somn. I-am introdus si eu un plus la somnic (am preluat ideea Andreei).
Eu ii dau san inainte de culcare insa am grija sa nu adoarma asa. Apoi il pun in patut culcat si stau langa patut acolo in picioare pana adoarme el. Primele zile am stat si 1h20 min. Am coborat la 40 min,dar ma bucur ca a reusit si a adormit singur. De cate ori se ridica, eu il luam si il puneam inapoi culcat. Vorbesc cu el in soapta, il mangai pe burtica. Aseara a adormit cu plusul in brate coeur uneori protesteaza si parca ar da in plans. Atunci il iau in brate putin, il mangai pe spate si il pun inapoi in patut.
Sper sa reusim tot asa in continuare.
MariaS
Scris: Saturday, January 29, 2022 3:41 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Maria, cat rezista Irina!
Si cat doarme la somnicul de zi?
Cezar inca are 2 somnuri (uneori primul e de 10-15 minute) insa macar nu sarim peste el.

Dacă are un somn pe zi doarme în general cam 2h-2:30min uneori a dormit și 3h.
Atunci când are 2 somnuri primul are 30min-1h și al doilea tot cam așa.

Nu știu ce baterii are, dar le dă clasă celor de telefon 😅
freya1
Scris: Saturday, January 29, 2022 4:34 PM
Nivel

Wow, Ellena, ce tare !
Noi mergem in directia opusa, vrea sa suga de 10 ori pe zi, nu il refuz, ca mancare solida nu mananca mai deloc, adormit la san, ca dureaza putin si nu mai rezistam cu sistemul... sa il las sa adoarma singur am incercat si dupa 2h de topaieli prin pat am cedat banghead
Mai nou il pun la san, el sta ce sta, apoi se da jos din pat si pleaca Lol mai incerc peste 30 min -1h pt ca nu stiu cat are de gand sa stea treaz, e haos
Ellena20
Scris: Saturday, January 29, 2022 7:15 PM
Nivel

Eu chiar nu ma pot plange la subiectul somn. Rareori intr-un an de zile mi-a adormit noaptea la 22,in rest 20-21. Cam pe aici ne invartim noi, iar de la 8 luni cred avem un program ok si ziua.
Singurul lucru ce nu imi place e asocierea san-somn la care lucram acum si vad ca suntem in directia buna.

freya, parca incepuse sa pape Albert. Are iar o perioada in care refuza mancarica? Noi ne-am confruntat la inceput cu asa ceva. Tot de pe la 8 luni a inceput sa manance si de atunci din cand in cand are cate o zi in care mananca mai putin.

LE: freya, multumim de ideea cu ghismana. E una din preferatele lui Cezar. E deja a doua oara cand fac si acelasi succes ca prima data. ras
MariaS
Scris: Sunday, January 30, 2022 12:08 AM
Nivel

La mulți ani fericiți Carina! 😘 🎂 🎁 🎉 🎈
Să crești mare și cuminte, frumoasă ești deja 🥰😁
Ellena20
Scris: Sunday, January 30, 2022 11:39 AM
Nivel

La multi ani, Carina! Cheek Kiss love
Iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase aventuri si experiente. coeur
Andreeax
Scris: Sunday, January 30, 2022 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Laaaa muuuultii ani,Carina! coeur

Ellena,suuper! Am lipit și eu pătuțul mare de pat și acum am o laterala pe o parte a patului și pătuțul pe cealaltă parte 😅 Aceiași tactica vreau sa o aplic și eu doar ca timpul nu îmi permite sa pierd careva ore lângă pătuț pana adoarme momentan și sincer cred ca o sa dureze ore bune la cum îmi știu eu băiatul Lol Va anunț când încep. Tine-ne la curent cu evoluția voastră ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.