|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1437
| Da Rox, weekendul ăsta, duminică. Aveți planuri mărețe văd Rox, curajoasă 😁, daca rămâneți singuri sa profitați de fiecare minutel 😁 , eu nu știu cum ii aia și nici nu îndrăznesc sa visez.
Noi avem noroc ca Ina îi o petrecăreață și se culcă aproape tot timpul după ora 23 Emoții nu știu dacă am, dar agitata sigur sunt, casa ii întoarsă pe dos, m-am apucat de toate și le-am făcut pe jumtate, drept dovadă ii ora aproape 4 și eu mișun prin casa sa mai fac una alta, în asa fel încât mâine(sâmbătă) la prânz sa fiu gata și sa apuc să mă odihnesc și eu un pic.
În altă ordine de idei, astăzi ne-am trezit cu Ina ca se ridică și pleacă la plimbare. Pana acum se ridica dacă o ajutam eu și atunci venea la mine, dar astăzi a fost total altceva, a făcut-o din proprie inițiativă 🥰
Mulțumesc fetelor pt mesajele frumoase
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/30/2021 Mesaje: 12
| MariaS wrote:Da Rox, weekendul ăsta, duminică. Aveți planuri mărețe văd Rox, curajoasă 😁, daca rămâneți singuri sa profitați de fiecare minutel 😁  , eu nu știu cum ii aia și nici nu îndrăznesc sa visez. Noi avem noroc ca Ina îi o petrecăreață și se culcă aproape tot timpul după ora 23  Emoții nu știu dacă am, dar agitata sigur sunt, casa ii întoarsă pe dos, m-am apucat de toate și le-am făcut pe jumtate, drept dovadă ii ora aproape 4 și eu mișun prin casa sa mai fac una alta, în asa fel încât mâine(sâmbătă) la prânz sa fiu gata și sa apuc să mă odihnesc și eu un pic. În altă ordine de idei, astăzi ne-am trezit cu Ina ca se ridică și pleacă la plimbare. Pana acum se ridica dacă o ajutam eu și atunci venea la mine, dar astăzi a fost total altceva, a făcut-o din proprie inițiativă 🥰 Mulțumesc fetelor pt mesajele frumoase
Petrecere frumoasă, MariaS, să vă bucurați de moment și să fie așa cum vă doriți. Așteptăm să ne povestești cum a fost |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/30/2021 Mesaje: 12
| Andreeax wrote:Andreea,Wannabemom,ma bucur ca e totul bine acum!!! Maria,ești superba! O sa aveți o zi de vis,o sa vezi Vai fetelor,cum a trecut vremea,imediat fac prichindeii un an La mine e NEBUNIE,alerg toată ziua după el,nu vrea sa stea o clipa nici măcar in fund pana si când doarme parca ar vrea sa se ridice,se ridica pe orice,e pretutindeni si oriunde,fuge ,tipa,se arunca,creste,rade in hohote,descoperă ,se descoperă  E grea perioada asta dar e frumoasa. Parca ne conectam din ce in ce mai mult
La noi s-a mai liniștit treaba pe timpul nopții, rare mai sunt momentele când se ridică să plece cu ochii închiși, însă pe timpul zilei e agitație maximă, nu stă locului o clipă, se agață de orice ca să se ridice și să plece. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Anamaria09 wrote:
La noi s-a mai liniștit treaba pe timpul nopții, rare mai sunt momentele când se ridică să plece cu ochii închiși, însă pe timpul zilei e agitație maximă, nu stă locului o clipă, se agață de orice ca să se ridice și să plece.
Eu cred ca e in plină regresie pustiul meu! Somn prost noaptea,somn prost ziua. Adoarme extreeeem de greu la orice somn și nu depășește 40 de minute per somn. S-a intors la 3 somnuri pe zi,e imposibil sa îl țin cu doua. Nu a durat prea mult minunea cu doua somnuri pe zi de 1,5 ore fiecare. Știu ca la 9 luni e și un puseu care o sa se suprapună cu saltul mental 6 așa ca nu îmi dac bagajele sa plec in vacanța |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1089
| Bună dimineata fetelor! Oficial Oliver are primul lui dintisor🥰 E mai mare socul pentru mine, deoarece nu ma așteptam, ii verificam periodic gingia, dar nu se vedea nimic. Azi noapte m-a muscat de deget și parca am simțit ceva, asa ca dimineața am verificat și am fost wow! Unul de jos a ieșit și se vede și al doilea dar încă nu e la suprafață. Am rămas uimita deoarece ma așteptam să fie cu scandal, agitație mare, dar a rezistat eroic piticul. Sunt mandra de el🥰 |
|
| Felicitari,Oliver !!!! Și eu îl caut de dinti in fiecare zi 😂😂😂 Ciu ciu pana acum 😅 Voi cum ați făcut trecerea de la piureuri fine la pasat cu furculița? Inițial am început cu lăsatul cu furculița dar nu a acceptat deloc ,apoi testând mai multe texturi i-a plăcut doar cea foarte fina 😞 Oricât de ușor încerc sa ii fac trecerea sa mănânce și alte texturi nu vrea neam. Eu i-am n-ai dat câte o banana întreaga sa molfăie la ea,partea interioară de la mango,bastonașe din legume...uneori e interesat de ele și le molfăie alteori nu dar mâncarea daca nu e blenduita bine nu ia din lingurița deloc și ce mai ajunge de pe buze in gurița scuipase scuipa împrăștiat ca l-a învățat al lui tata . Ceva sfaturi pt trecerea asta? la voi cum a foat? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Felicitari, Oliver
Si noi asteptam urmatorii dinti, nu stiu daca ei sunt cauza mofturilor la mancare, ca tot nu se vede nimic. Mai nou se agata de mine si cere lapte incontinuu, sta la san si cate jumatate de ora, nu stiu ce sa cred... ati patit asa ? |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| freya1 wrote:Felicitari, Oliver Si noi asteptam urmatorii dinti, nu stiu daca ei sunt cauza mofturilor la mancare, ca tot nu se vede nimic. Mai nou se agata de mine si cere lapte incontinuu, sta la san si cate jumatate de ora, nu stiu ce sa cred... ati patit asa ? Asa a fost la noi, apoi fara gel uneori nu voia să suga.
Felicitari pt dintisor, Oliver! Noi ii avem pe amândoi și vad ca iar sta cu mâna în gura poate nu i ies și sus poate ne lasa sa respiram 😂🙈 |
|

| Felicitări Oliver pt dintisor!
Ziua de azi a fost super, ne-am simțit bine, invitații la fel, chiar dacă a fost acasă a fost bine. Ne-am distrat cu tava pt tăiatul moțului, abia, abia am reușit sa ii înlocuim cheile de la mașină cu altceva fără să plângă. Cel mai tare a fost la poze, cu greu am reușit să îi facem câteva poze Irinei fără să iasă nemișcate 🙈😅 |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Maria, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa! sa ne lasi si noua poze sa o admiram pe Irina Noi nu taiem motul, doar o sa il sarbatorim la 1 an si atat deocamdata.
Oliver, felicitari pt dintisor! Ai grija sa nu o musti pe mami de acum
freya, daaa! Noi care de abia mai aveam 2 mese de lapte pe zi, am ajuns iar de 2 zile la 4 si la unele sta foaaarte mult. Oare simte ca vreau sa il intarc? |
|

| Aseară am încărcat pozele dar am uitat sa le pun pe forum 🙈
https://ibb.co/DKNsn9R https://ibb.co/yP9crdt https://ibb.co/HtLnyjX https://ibb.co/KjwM5w5 https://ibb.co/zmMVdVv https://ibb.co/RTMM9qZ |
|
| Maria,sunteți superbe!!!!!! Văd ca Irina a petrecut nu gluma |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Irina, scumpete mica Tare poza cu sticla asa se petrece la 1 an, mi se pare normal, bravo Irina |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor cum la noi nu functioneaza picaturile de colici ma gandeam sa incerc sa-i dau lui bebe si ceai pt colici ... ati dat la bebei de o luna jumatate aceste ceaiuri si daca da de care? si merg oare in combinatie cu protectis nu sa le dau pe amandoua in acelas timp gen protectis dimineata cele 5 picaturi si ceaiul seara intre mese... doctorita o sun de ieri si nu raspunde ... probabil are zilele astea libere ... |
|

| Lyli wrote:Fetelor cum la noi nu functioneaza picaturile de colici ma gandeam sa incerc sa-i dau lui bebe si ceai pt colici ... ati dat la bebei de o luna jumatate aceste ceaiuri si daca da de care? si merg oare in combinatie cu protectis nu sa le dau pe amandoua in acelas timp gen protectis dimineata cele 5 picaturi si ceaiul seara intre mese... doctorita o sun de ieri si nu raspunde ... probabil are zilele astea libere ...
Nu știu ce sa zic cu ceaiul, eu nu am dat și nici nu sunt adepta ceaiului, dacă ii alăptat dacă ii dai ceai riști să îți scazi producția de lapte, practic ii înlocuiești o masă cu ceai, ceea ce nu ii ok. Peste tot zice sa nu dai altceva în afară de lapte (lm sau lp) până la 6 luni, ceai exclus. Încearcă combinații de picături pt colici, de preferat să nu aibă aceeași subst activă. Nu te limita doar la mf, cere și un sfat de la pediatru/i. Vicky dacă țin eu minte a făcut terapie bowen pt colici și parca a funcționat. Știu ca îs greu de suportat colicile, dar din păcate sunt o etapă, multă putere |
|
|