|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 960
| Andreea cum spune Freya, am început cu legumele enumerate mai sus, deși la fel mf mi-a spus varianta cu suc de morcov și supica. Am studiat îndelungat diversificarea și am decis ca tot cu piure de legume e mai ok. Se recomanda 3 zile o leguma pentru a urmări dacă există alergii, dar eu nu am urmat strict 3 zile, ii dădeam 2 zile, iar în a 3 a combinam cu o noua leguma. Pana acum nu am avut probleme.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Eu am un mop cu aburi tot de la rowenta, luat cand a inceput Cezar sa mearga de-a busilea. Insa cum zice si freya, parca mi-e peste mana, tot cu mopul clasic dau mai des. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Felicitări Lena pentru Băiețeii!!!!!! Să fie sănătoși și ție sarcină ușoară în continuare.Mă bucur tare mult pentru voi!!!! |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Scuze fetelor am greșit căsuța.Am vrut să scriu la graviduțe. |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| freya1 wrote:Camilia e homeopat si e bun la bebei ff mici Calgel nu am incercat, dar cele cu lidocaina trebuie folosite doar la nevoie Noi am inceput cu cate o leguma : morcov, dovlecel, pastarnac, cartof dulce, cartof, dovleac etc si combinatii intre ele
Mi se pare ff bizar ce zice pediatra ta, suc de legume / fructe crude eu stiu ca nu e indicat, dar auzi niste pareri de te crucesti de la medici Mie nu mi se pare bizar socotind după generatie e in varsta, ca și mamele noastre crezi ca ele ce experiemente au făcut la vremea aia.😂 De aia intreb aici de voi ca instinctu de mama zice ca nu i prea bine.😂🙈😘 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Lyli wrote:Fetelor bebele meu are o luna si o saptamana , pana acum l-am scos doar la plimbare in curte si in jurul casei cate 10-20 de min in fiecare zi, maine as avea de facut niste cumparaturi de la mall , oare e ok sa-l iau cu mine ? Voi la ce varsta ati mers in locuri aglomerate cu bebei ?, medicul de familie imi zicea la controlul de o luna sa evit locurile aglomerate o perioada ... insa deja m-a luat monotonia de minti in casa ...
Lyli, nici eu nu iti recomand sa iesi cu bebe atat de mic in spatii aglomerate... Pe noi ne-a costat mult botezul Sofiei, am luat toti 4 covid, a fost groaznic! Nu a fost nevoie de spitalizari din fericire, dar am fost terminata psihic ca au facut amandoi febra, nu prea au mancat, Sofia voia doar san si nici pe ala mereu, au tusit amandoi. Am avut si eu simptome destul de nasoale dar parca nici nu a contat ca am cand ii vedeam pe ei ca sufera si se simt rau. Nu vreau sa va sperii, dar evitati cat puteti locurile aglomerate ca nu-i de joaca, pt mine au fost niste zile foarte grele, mai ales ca nici eu nu functionam complet. Am avut noroc de sot ca el era ok (vaccinati amandoi suntem), din a 5-a zi deja avea test negativ. Partea buna e ca acum mi-am invins frica si de prin martie Alex va merge la gradi, el e foarte fericit de cand a auzit, e un copil tare sociabil, si ma mai eliberez si eu putin... Si alta parte buna, app de diversificare, e ca nu am inceput-o dupa sarbatori, asa cum planuiam, ci in preajma, dupa sarbatori sigur nu-mi ardea de diversificare si Sofia oricum a refuzat cu desavarsire solidele in primele zile de cand a iesit pozitiva mititca.... Tot cu legume si noi, daca la Alex la primele legume am respectat regula de trei zile, de data asta nu i-am mai vazut sensul.
Si o poza cu piticii, am ajutor de nadejde
https://ibb.co/CsqNk0n |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Am avut o saptamana ingrozitoare,vineri seara a facut din senin febra,pe la 19.30 avea 38,peste vreo 3 ore ajunsese la 38.5. Initial am zis ca e de la dinti,desi pans acum nu a facut niciodata febra. Sambata a ajuns la 39.7,asta in cele 4 ore de pauza intre antitermice. Duminica ne-am intors in oras si am cautat disperati un pediatru ca al nostru nu raspundea. Pe seara a facut kk cu puncte negre si m-am speriat rau de tot,am sunat la peditel si apoi la 112. Din fericire nu era sange cum s-a presupun initial,dar nici nu stiu ce a fost,coprocultura curata,nu covid,nu rosu in gat,nu dinti,am venit acasa cu o gramada de "Nu"si o sacosa de medicamente cumparate in panica aia. Luni a fost doar molesit ,iar pe seara a aparut o eruptie cutanata,marti am fost la 2 pediatri doar ca sa aflam ca nu e varicela ,e altceva..o infectie virala fara nume se pare. Eu as paria pe roseola,ca au tinut vreo 3 zile petele si duse au fost. A fost urat ca a slabit vreo 750g,a refuzat complet mancarea ,noroc cu laptele de la mine,acum e bine,cateva zile a dormit ca niciodata si acum mananca dublu decat normal. Maine mergem si noi la vaccinul de 11 luni,imi e groaza de plansul lui,sper sa fie bine ca nu mai vreau febra |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor va multumesc pentru sfaturi nu am mai mers la cumparaturi cu bebe , mai astept , azi a fost cam frigut 1 grad cred l-am infofolit bine si l-am scos 20 de min in curte in carucior , pot sa zic ca doarme de vreo 6 ore sa trezit la fix 3 ore ca ceasul elvetian sa pape si apoi iaras nani mi-a adormit la biberon , nu se intampla asta prea des, mi-e frica acum sa nu stea treaz la noapte iarasi , insa ma bucur ca doarme de obicei doarme o ora, jumatate de ora se trezea , sper ca e doar obosit sa nu il ia vreo raceala de la vremea de afara parea molesit ... la 9 ii faceam baita normal dar nu sa trezit ... mama imi zice sa nu fac gresala sa-l trezesc mai bine sa sar peste baita |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Vai, Andreea, mititelul, cred si eu ca te-ai speriat bine ca e ok acum. E ok sa faca vaccinul asa repede ?
Mag, imi pare rau ca ati trecut prin atatea, sanatate multa! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| mag, ce copilași scumpi ai, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin covid :(. Si eu aștept cu sufletul la gură sa vedem daca o sa facem sau nu pt ca sora mea a dat azi pozitiv (cu 3 doze de vaccin) si am petrecut sâmbăta împreună la noi acasă, s-a jucat cu Hugo, l-a pupat etc... Văd ca vaccinul nu prea servește de nimic la noua variantă, cunosc multă lume vaccinată si cu niște simptome de toată frumusețea. Colac peste pupăză si la soț la lucru vreo 5 sunt bolnavi si soțul a avut contact cu ei. Sper sa scăpăm...
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fetelor, a vorbit cineva cu wannabemom? Wannabemom, sper ca sunteți bine! Pe pagina Ilincăi Tranulis am citit mai devreme despre o operație ca a voastră. Despre micuțul Gabriel era vorba în postare? Va îmbrățișez și abia aștept sa ne scrii ca e totul bine! |
|
| Mag, imi pare rau pentru "experienta" ce ati avut-o. Conteaza ca acum sunteti toti bine, sanatosi si voiosi. Tare adorabili micutii tai, sigur se va forma o legatura frumoasa intre ei.
Andreea, multa sanatate piticului tau. Eu una as mai astepta putin cu vaccinul. Vezi ce te sfatuieste si medicul pediatru.
Roser, da, sunt mai multe cazuri, e o tulpina mai contagioasa, insa spitalele sunt pline tot de nevaccinati. Pana la urma vom trece toti o data si o data prin boala. Poate am fost catalogata mai fixista sau putin exagerata din punctul asta de vedere, insa eu am evitat sa imi expun copilul in spatii aglomerate. Cel putin acum sunt foarte multi copii bolnavi, nu stiu cum va reactiona organismul lui daca ar fi cazul.
|
|
| Maria, voi ce faceti? Cum s-a acomodat Ana cu micuta? Cum te-ai acomodat tu la viata cu doi copii?
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ellena20 wrote:Maria, voi ce faceti? Cum s-a acomodat Ana cu micuta? Cum te-ai acomodat tu la viata cu doi copii? Suntem bine. Este tare, tare greu, dar e frumos. Ana e afectuoasa cu Teo, se joaca, o "dragaleste", vrea sa ii dea mâncare și jucării de la ea și sa o ia în brate. Mie îmi e greu tare sa ii acord fiecareia timpul de care are nevoie, dar, per ansamblu, e ok totul. Aștept primăvara și vremea bună, ca să putem sta afara muuuult, asa cum ne place. În casa, deși avem activități multe, simțim din plin dorul de plimbare sau de joaca în aer liber. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| maria2013 wrote: Suntem bine. Este tare, tare greu, dar e frumos. Ana e afectuoasa cu Teo, se joaca, o "dragaleste", vrea sa ii dea mâncare și jucării de la ea și sa o ia în brate. Mie îmi e greu tare sa ii acord fiecareia timpul de care are nevoie, dar, per ansamblu, e ok totul. Aștept primăvara și vremea bună, ca să putem sta afara muuuult, asa cum ne place. În casa, deși avem activități multe, simțim din plin dorul de plimbare sau de joaca în aer liber.
Maria, cum e cu 2 copii? Luca are aproape 1 an si 3 luni si ne gandim la un frarior sau surioara. Chiar voiam sa mai aud niste experiente de la alte mamici. |
|
|