Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Saturday, January 15, 2022 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Ellena20 wrote:
Wannabemom, recuperare rapida baietelului tau!
Va imbratisam! Cheek Kiss

Cheek Kiss multumim!
E inca la Ati, speram sa mi l aduca pana acum...dar din ce stiu totul e bine...il tin mai mult ca o precautie...tot asa, pe perfuzii. O sa il pot vizita 15 minute la ora 3..
Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 12:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Wannabemom.Multă sănătate băiețelului!Te îmbrățișez.Cheek Kiss
Roser
Scris: Saturday, January 15, 2022 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Wannabe, bine ca ati descoperit problema si ca s-a rezolvat! Cred ca abia aștepți sa il vezicoeur
Recuperare rapidă Cheek Kiss
wannabemom
Scris: Saturday, January 15, 2022 2:15 PM
Nivel

Roser wrote:
Wannabe, bine ca ati descoperit problema si ca s-a rezolvat! Cred ca abia aștepți sa il vezicoeur
Recuperare rapidă Cheek Kiss

Va multumesc mult ptr cuvintele frumoase Cheek Kiss
Droxana
Scris: Saturday, January 15, 2022 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
wannabemom wrote:
Neata.
Noi suntem internati la Gr. Alexandrescu in Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, care includ si ecografie, am constatat ca Gabriel are stenoza pilorica - de acolo varsaturile in jet. Stomacelul era plin mereu, pentru ca nu se mai digera mancarea si varsa tot...fie varsatura in jet, fie reflux... canalul care ducea catre duoden era ingrosat... uff
Ieri dimineata a fost operat, acum este inca la Ati, dar este bine in afara oricarui pericol. Astazi mi-l aduc in salon cu mine... o sa mai dureze cateva zile pana plecam acasa...momentan baietelul nu are voie sa manance, este pe perfuzii...uff

Vai… dragutul :((
Multă sănătate va dorim!!
Lyli
Scris: Saturday, January 15, 2022 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:
Neata.
Noi suntem internati la Gr. Alexandrescu in Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, care includ si ecografie, am constatat ca Gabriel are stenoza pilorica - de acolo varsaturile in jet. Stomacelul era plin mereu, pentru ca nu se mai digera mancarea si varsa tot...fie varsatura in jet, fie reflux... canalul care ducea catre duoden era ingrosat... uff
Ieri dimineata a fost operat, acum este inca la Ati, dar este bine in afara oricarui pericol. Astazi mi-l aduc in salon cu mine... o sa mai dureze cateva zile pana plecam acasa...momentan baietelul nu are voie sa manance, este pe perfuzii...uff

Wannabemom eu acum am vazut postarea fi puternica si sper din suflet ca totul va fi bine , multa sanatate lui Gabriel si asteptam vesti!!!
EllaMaria
Scris: Saturday, January 15, 2022 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
wannabemom wrote:
Neata.

Sănătate multa micuțului! Ma bucur enorm ca ati descoperit la timp! ❤️
wannabemom
Scris: Saturday, January 15, 2022 3:33 PM
Nivel

Va multumesc tuturor, va pup!
Acum l am vizitat. Nu mai are sonda in nasuc dar nici nu am avut voie sa il consolez la san... o sa primeasca altceva in biberon..nu lapte praf. Calciu seric? Nu mai stiu exact ce...desi mi au spus ce....si are in continuare si perfuzie..
Important e ca e treaz, activ, totul e bine! Sper sa il primesc cat mai curand langa mine in salon...
Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Wannabemom mă bucur că este bine Gabriel.Te îmbrățișez.Când va putea să pape lăptic?
Andreeax
Scris: Saturday, January 15, 2022 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Da,Freya,mulțumesc ! Deja i-am comandat și aștept comanda. De ieri i-am introdus mango și culmea a mâncat...a mâncat cu pofta și azi. poate e pe preferințe. Văd ce rezolv și cu suzeta aia. Cheek Kiss
wannabemom
Scris: Saturday, January 15, 2022 3:59 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Wannabemom mă bucur că este bine Gabriel.Te îmbrățișez.Când va putea să pape lăptic?

Nu stiu... asistentele de acolo nu stiau...si doctora nu e.
Eu sper totusi maine!

computerlove
7Andreea
Scris: Saturday, January 15, 2022 5:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Recuperare rapida micutului Gabriel! Ma bucur din tot sufletul ca e bine si ca ati descoperit la timp ca are o asa problema. Te pupam si te imbratisam strans! Sa fiti cat mai repede impreuna sa recuperati.
Anamaria09
Scris: Saturday, January 15, 2022 6:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/30/2021
wannabemom wrote:
Neata.

Sănătate multă micuțului Gabriel, mi s-a făcut pielea de găină. Mă bucur că ați descoperit la timp și că a fost o calea pentru a rezolva problema, îmi imaginez prin ce treci și sper să se termine cu bine experiența asta urâtă!
maria2013
Scris: Saturday, January 15, 2022 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Wannabemom, acum am citit... Îmi pare atât de rău că treceți prin asta! Ganduri bune și sănătate! Sa ajungeți repede acasă și sa fiți bine!
wannabemom
Scris: Saturday, January 15, 2022 11:21 PM
Nivel

Cat de multe mesaje cu urari de bine...va multumesc, fetelor!
Da...am trecut prin momente dificile dar acum suntem bine amandoi...eu psihic si el fizic...
Am plans odata cu el in timp ce i au pus o gramada de branule...ca prind greu cand ei sunt asa mici... si cand i au bagat acel tub pe nas...sau chiar si cand i au facut testul Covid la internare.. va doresc sa aveti noroc sa nu treceti in viata voastra prin asa ceva uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.