|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Ellena20 wrote:Wannabemom, recuperare rapida baietelului tau! Va imbratisam!
multumim! E inca la Ati, speram sa mi l aduca pana acum...dar din ce stiu totul e bine...il tin mai mult ca o precautie...tot asa, pe perfuzii. O sa il pot vizita 15 minute la ora 3.. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1548
| Bună Wannabemom.Multă sănătate băiețelului!Te îmbrățișez. |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Wannabe, bine ca ati descoperit problema si ca s-a rezolvat! Cred ca abia aștepți sa il vezi Recuperare rapidă |

| Roser wrote:Wannabe, bine ca ati descoperit problema si ca s-a rezolvat! Cred ca abia aștepți sa il vezi Recuperare rapidă
Va multumesc mult ptr cuvintele frumoase |

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| wannabemom wrote:Neata. Noi suntem internati la Gr. Alexandrescu in Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, care includ si ecografie, am constatat ca Gabriel are stenoza pilorica - de acolo varsaturile in jet. Stomacelul era plin mereu, pentru ca nu se mai digera mancarea si varsa tot...fie varsatura in jet, fie reflux... canalul care ducea catre duoden era ingrosat... Ieri dimineata a fost operat, acum este inca la Ati, dar este bine in afara oricarui pericol. Astazi mi-l aduc in salon cu mine... o sa mai dureze cateva zile pana plecam acasa...momentan baietelul nu are voie sa manance, este pe perfuzii...
Vai… dragutul :(( Multă sănătate va dorim!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Neata. Noi suntem internati la Gr. Alexandrescu in Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, care includ si ecografie, am constatat ca Gabriel are stenoza pilorica - de acolo varsaturile in jet. Stomacelul era plin mereu, pentru ca nu se mai digera mancarea si varsa tot...fie varsatura in jet, fie reflux... canalul care ducea catre duoden era ingrosat... Ieri dimineata a fost operat, acum este inca la Ati, dar este bine in afara oricarui pericol. Astazi mi-l aduc in salon cu mine... o sa mai dureze cateva zile pana plecam acasa...momentan baietelul nu are voie sa manance, este pe perfuzii... Wannabemom eu acum am vazut postarea fi puternica si sper din suflet ca totul va fi bine , multa sanatate lui Gabriel si asteptam vesti!!! |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1098
| wannabemom wrote:Neata. Noi suntem internati la Gr. Alexandrescu in Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, care includ si ecografie, am constatat ca Gabriel are stenoza pilorica - de acolo varsaturile in jet. Stomacelul era plin mereu, pentru ca nu se mai digera mancarea si varsa tot...fie varsatura in jet, fie reflux... canalul care ducea catre duoden era ingrosat... Ieri dimineata a fost operat, acum este inca la Ati, dar este bine in afara oricarui pericol. Astazi mi-l aduc in salon cu mine... o sa mai dureze cateva zile pana plecam acasa...momentan baietelul nu are voie sa manance, este pe perfuzii...
Sănătate multa micuțului! Ma bucur enorm ca ati descoperit la timp! ❤️ |

| Va multumesc tuturor, va pup! Acum l am vizitat. Nu mai are sonda in nasuc dar nici nu am avut voie sa il consolez la san... o sa primeasca altceva in biberon..nu lapte praf. Calciu seric? Nu mai stiu exact ce...desi mi au spus ce....si are in continuare si perfuzie.. Important e ca e treaz, activ, totul e bine! Sper sa il primesc cat mai curand langa mine in salon... |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1548
| Wannabemom mă bucur că este bine Gabriel.Te îmbrățișez.Când va putea să pape lăptic? |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Da,Freya,mulțumesc ! Deja i-am comandat și aștept comanda. De ieri i-am introdus mango și culmea a mâncat...a mâncat cu pofta și azi. poate e pe preferințe. Văd ce rezolv și cu suzeta aia. |

| Gaby 41 wrote:Wannabemom mă bucur că este bine Gabriel.Te îmbrățișez.Când va putea să pape lăptic?
Nu stiu... asistentele de acolo nu stiau...si doctora nu e. Eu sper totusi maine!
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Recuperare rapida micutului Gabriel! Ma bucur din tot sufletul ca e bine si ca ati descoperit la timp ca are o asa problema. Te pupam si te imbratisam strans! Sa fiti cat mai repede impreuna sa recuperati. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/30/2021 Mesaje: 12
Sănătate multă micuțului Gabriel, mi s-a făcut pielea de găină. Mă bucur că ați descoperit la timp și că a fost o calea pentru a rezolva problema, îmi imaginez prin ce treci și sper să se termine cu bine experiența asta urâtă! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Wannabemom, acum am citit... Îmi pare atât de rău că treceți prin asta! Ganduri bune și sănătate! Sa ajungeți repede acasă și sa fiți bine! |
|

| Cat de multe mesaje cu urari de bine...va multumesc, fetelor! Da...am trecut prin momente dificile dar acum suntem bine amandoi...eu psihic si el fizic... Am plans odata cu el in timp ce i au pus o gramada de branule...ca prind greu cand ei sunt asa mici... si cand i au bagat acel tub pe nas...sau chiar si cand i au facut testul Covid la internare.. va doresc sa aveti noroc sa nu treceti in viata voastra prin asa ceva |
|
|