Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, November 21, 2021 9:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Bineinteles pe mutis am râs ca adormise copilul după n ore de chin teribil, a venit ca o gură de aer proaspăt. Ce sa va zic, reflux are si noi ne chinuiam ca prostii. Am chemat azi și consultant în alaptare, aseara am primit tratament pt reflux și s a linistit, mai vedem azi ce se intampla, sper intr un final ca asta era pb.
MariaS
Scris: Sunday, November 21, 2021 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Sunteți tari Andreea 🤣🤣🤣 bine măcar că nu s-a ofticat sau mai știu eu cum ar face alții.

Soțul e mare fan forumuri și ma văzut de când eram la aspirante că scriu pe un forum și era fiert seara când ne puneam in pat să îi mai povestesc ce s-a întâmplat 😅😅 acum îi la fel, mă întreabă dacă am mai scris pe forum și ce mai fac fetele 🤣
App de discuția cu tații că cei mici se bucură când îi vad și uita și de somn.
La noi soțul se implică de la dormit cu ea până la schimbat scutec, in afară că îi dau țiți,face tot ce fac și eu, de aia uneori seara nu se culca Irina dacă nu îi și el.
Roser
Scris: Sunday, November 21, 2021 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ce faza tare Andreea Big Laugh
Fetelor voi cum faceti bradul anul acesta? Îl puneți pe jos ca de obicei, pe ceva măsuță mai sus sa nu ajungă piticii, il agățați de tavan...?Lol
freya1
Scris: Sunday, November 21, 2021 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena20
Scris: Sunday, November 21, 2021 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya1
Scris: Sunday, November 21, 2021 1:43 PM
Nivel

Gand la gand, Ellena, eu inca am indoieli ca mi pare ca nu e brad adevarat, cum sa zic
Wow, cat somn ! Noi am revenit la trezitul la 6... voiam si eu sa ma laud ca m-am trezit doar de 6 ori azi-noapte Lol
Ellena20
Scris: Sunday, November 21, 2021 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Eu tot mai caut, freya, sa vad sa gasesc o varianta cat mai ok, dar clar brad clasic nu.
Cum se trezesc piticii astia la 6?? Ei nu vad ca inca e intuneric afara? Lol
Cu somnicul nu stiu ce sa spun,dar daca te-ai trezit de mai putine ori ca inainte, poate e o imbunatatire si o sa fie din ce in ce mai putine treziri ras
freya1
Scris: Sunday, November 21, 2021 1:52 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Eu tot mai caut, freya, sa vad sa gasesc o varianta cat mai ok, dar clar brad clasic nu.
Cum se trezesc piticii astia la 6?? Ei nu vad ca inca e intuneric afara? Lol
Cu somnicul nu stiu ce sa spun,dar daca te-ai trezit de mai putine ori ca inainte, poate e o imbunatatire si o sa fie din ce in ce mai putine treziri ras

Nu, nu mai sper, ca am avut asa vreo 2 nopti mai bune si apoi 10 horror, cu treziri la 30 min, nu se intrevede o imbunatatire
Ma gandesc daca ramane asa si pe viitor cum il intarc, de dormit mai bine nici nu mai zic
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, November 21, 2021 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Si al meu e ft implicat, cred ca si experienta noastra l a facut sa fie asa și e tare mândru că toți ii spun că seamănă cu el Că doua picaturi de apa. Fetele cu bradutu, app de pisici depinde eu am cățel și nu a avut treabă cu el ba chiar s a speriat primul an. E aiurea cu piticii imi închipui, la anul o sa zic si eu asta 🙈 poate ne lăsați aici idei când venim din urma sa învățăm de la voi
7Andreea
Scris: Sunday, November 21, 2021 5:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
MariaS wrote:
Sunteți tari Andreea 🤣🤣🤣 bine măcar că nu s-a ofticat sau mai știu eu cum ar face alții.

Soțul e mare fan forumuri și ma văzut de când eram la aspirante că scriu pe un forum și era fiert seara când ne puneam in pat să îi mai povestesc ce s-a întâmplat 😅😅 acum îi la fel, mă întreabă dacă am mai scris pe forum și ce mai fac fetele 🤣
App de discuția cu tații că cei mici se bucură când îi vad și uita și de somn.
La noi soțul se implică de la dormit cu ea până la schimbat scutec, in afară că îi dau țiți,face tot ce fac și eu, de aia uneori seara nu se culca Irina dacă nu îi și el.

Si eu ii povestesc sotului de voi,ca ma linistesc experiente similare povestite pe aici.
Vazusem o poza cu un bradut impodobit,pus in tarcul de joacaLol
Daca anii trecuti era mereu pe jos bradul,lesinat de frica matelor,nici o sansa cu piciul. Incerc sa crosetez unul cam ca cel din fetru postat pe aici,handmade era ocupatia mea candva si unul real la bunici ,unde nu mergem f des si e mult spatiu ,nu ca la noi in apartament.
A erupt si dintele nr 3, de sus de cateva zile,azi ne " macina" nervii scrasnind din dinti,au facut asa ai vostrii. Oricum nu stiu cum sa-l opresc,sper sa se obisnuiasca cu ei si sa nu mai faca asta.
freya1
Scris: Sunday, November 21, 2021 7:30 PM
Nivel

Da, Andreea, ii trece dupa o vreme, si al meu scrasnea banghead btw, a uitat si de horcaitul ala, acum sa vad ce sunete mai inventeaza
7Andreea
Scris: Sunday, November 21, 2021 8:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
freya1 wrote:
Da, Andreea, ii trece dupa o vreme, si al meu scrasnea banghead btw, a uitat si de horcaitul ala, acum sa vad ce sunete mai inventeaza

Multumesc mult,draga Freya,esti o minune de om!
Tipa cand ii tai unghiile,dar in joaca ca nici nu-l ating bine si incepe.
Andreeax
Scris: Sunday, November 21, 2021 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Eu nu eram in spiritul sărbătorilor niciodată ai nici brad nu făceam daaaaar cum lucrurile se schimba azi mi-am cumpărat un brat artificial de 1,5 m care se pune pe jos ,nu se atârna de lustra Lol Îl voi pune in dormitor unde doar se doarme deci nu o sa aibă acces mult la el (decât la poze Lol ). Ma gândesc,ca luna viitoare când va avea 7 luni doar nu o ia la fuga prin toată casa,ca mai avem putintel pana acolo. Chiar azi ma uitam și eu la brazii de fetru dar am renunțat la ideea asta
Dacă toatusi nu e ok cu bradul pe podea atunci îl băgăm și noi țarc. Lol Lol
MariaS
Scris: Sunday, November 21, 2021 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
La noi mereu a fost bradul pus la loc de cinste pe un piedestal sus 🤣🤣, anul asta la fel va sta la colțul magic.
Am văzut ai eu acei brazi de fetrul dar sincer nu i-am găsit utilitatea , cel puțin la noi pt că dacă îl pun jos blănoșii vor avea grija să îl impufoseze 😅 iar cum Irina gustă tot îi zic pas.
Roser
Scris: Sunday, November 21, 2021 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.