Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Tind sa cred că e fals pozitiv , am mai făcut 2 un sure check și unul noname și îs albe că zăpada .
Le: am mai făcut aseară și azi dimineață un dr max și au fost albe , albe 😁 Nu mă înțelegeți greșit vreau bebe 2 dar un pic mai încolo astfel încât să îi pot oferi Irinei cat pot de mult din atenția mea,să înțeleagă ce se întâmplă, chiar daca o sa fie gelozie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 725
| Fetelor, nu stiu daca ati incercat ciocolata bebelusului. Eu i-am facut astazi, tare incantat a fost de ea, a fost prima data dupa multa vreme cand era suparat ca s-a terminat din bol 😂 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Daa, Zee, si la noi are succes, ii plac oricum mult si avocado si banana
Ellena, cat de des se trezeste Cezar de il recuperezi de prin pat si il pui la san ? Banuiesc ca nu chiar din ora in ora, nu ? Noi am avut cateva nopti un pic mai linistite si acum iar se rostogoleste si se ridica aproape incontinuu, in cel mai bun caz la o ora il pun la san. Ziua a inceput sa doarma foarte prost, doarme putin si agitat si cand se trezeste nu il mai pot adormi sub nicio forma... sper sa fie doar o perioada, ca el dormea bine ziua, 3-4h in total |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
| Am impresia ca se aplica treaba cu cei ce dorm bine ziua nu dorm noaptea și invers. De câteva zile se trezește maxim de 3 ori noaptea,nu am mai dormit așa bine dinainte sa rămân însărcinată 😂 Dar ziua e NEBUNIE,are doua somnuri de 20-30 de minute la care adoarme cu urlete,sta și 5 ore treaz frecandu-se la ochi și morocănos si guraliv. Am momente in care ies câte 1 minute din camera sa ma calmez pt ca sint ca cedez nervos 😞 |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| freya, acum are cam 3 treziri pe noapte. Cu somnul suntem intr-o perioada buna si ziua si noaptea, doar ca trebuie sa mai aplicam si alta metoda de adormit, nu doar la san, pt ca nu il pot dezobisnui sa nu mai muste. Ziua cel putin cand e timpul de somn stiu deja ce urmeaza, ma doare super tare si nu stiu cum sa ii mai explic ca nu e voie. Si-asa ziua doar inainte de somn ii mai dau san ca nu mai vrea in rest, poate asa o data intre mese insa de cand mananca bine nu prea mai vrea san. (+noaptea san la fiecare trezire, dar noaptea nu ma musca pt ca e deja somnoros). Intr-o noapte m-a trezit urland. Eu somnoroasa nu gaseam copilul. El trecuse de mine, dupa picioarele mele si statea cu funduletul in sus in pat si cu capul in jos, dar se tinea cu mainile de parchet. bine ca nu a cazut si s-a tinut cu mainile, dar m-am speriat mai ales ca nu l-am simtit deloc!!
Daca cu somnul suntem intr-o perioada buna, cu maraiala e groaznic! Insa ne mai iese un dintisor, incisivul din dreapta sus. Acum avem experienta de la ceilalti dintisori si stim cum trebuie sa arate inainte de eruptie ) pare ca se inroseste si vad ceva alb si in stanga insa mai dureaza acolo.
Andreea, poate o fi si la voi vorba de vreun dintisor? Stiu cum e cu cedatul nervos. Eu asa eram in fiecare zi cand nu manca. Il lasam apoi cu sotul, eu mergeam la baie si vreo 5 minute plangeam. Voiam doar sa ma descarc pt ca simteam super multa tensiune si nu voiam sa ma descarc pe nimeni. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
| Doar ce am fost la pediatru și ne-a spus ca nu se întrevăd dintisorii deși e un bălos și jumătate și numai cu mâinile in gura și baluta pe toată fata și toate hainele In rest stam binișor la capitolul diversificare momentan...nu se oprește decât atunci când nu ii mai dau,nu mi-a vomitat,nu mi-a făcut gag,nu a scos afara cu limbuția mâncarea decât la prima masa foarte puțin...se arunca după lingurița așa cum o face după san,e super amuzant. 😁 |
|
| Ma bucur ca ati inceput diversificarea cu dreptul si Ares e curios sa pape. Sa vezi ce repede trece timpul si imediat ajungeti la 3 mese pe zi I-am cumparat de dimineata si eu o noua lingurita si pe asta mi-a acceptat-o ca pana acum ii dadeam eu cu mana. Sper sa nu se schimbe ca nu mai vreau sa ne murdarim amandoi |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2799
| Zilele trecute venise vorba de cățelușa vorbitoare. E la oferta în Auchan, cu card de fidelitate, 134,4. Discriminare de gen, ca el, cățelușul vorbitor, tot acolo, în Auchan, e 131,6:)))) |
|
| I-am comandat si eu niste jucarii tot asa "vorbitoare" (in lb romana). Plange de rupe cand le aude. E normal sa reactioneze asa? Eu asa incantata eram aseara si de abia asteptam sa ii dau sa se joace acum dimineata. La cele ce vorbesc in lb engleza nu reactioneaza asa
|
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ellena20 wrote:I-am comandat si eu niste jucarii tot asa "vorbitoare" (in lb romana). Plange de rupe cand le aude. E normal sa reactioneze asa? Eu asa incantata eram aseara si de abia asteptam sa ii dau sa se joace acum dimineata. La cele ce vorbesc in lb engleza nu reactioneaza asa
Elena îi normal, îi ceva nou pt el și nu înțelege de ce vorbesc și îl sperie ,dai timp sa se acomodeze. Irina era panicata toată când a văzut un balon cu heliu mare și colorat,3 zile i-a luat să îl înțeleagă și să pună mâna pe ață și să se joace cu el, acum parcă îi zice "noapte bună" înainte de a se culca 😅 Inca ceva prinde încredere dacă te vede că te joci tu sau tata cu noua jucărie.
Fetelor voi cum mai sunteți? Eu am momente când îmi vine să îmi iau valiza și să plec, mă termină psihic fluctuațiile ei, acum mănâncă bine ,acum nu, acum doarme la ore "normale", acum facem party până la 2 dimineața, nu mai pun la socoteală că se duce unde îi mai periculos (in lada cu lemne și lângă șemineu) le vede pe blănoase cum stau topite lângă și vrea și ea |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ellena20 wrote:I-am comandat si eu niste jucarii tot asa "vorbitoare" (in lb romana). Plange de rupe cand le aude. E normal sa reactioneze asa? Eu asa incantata eram aseara si de abia asteptam sa ii dau sa se joace acum dimineata. La cele ce vorbesc in lb engleza nu reactioneaza asa
E normal Elena ,stai liniștită,nu toți bebeii sunt înnebuniți după astfel de jucării. Fetița cumatrei mele la fel făcea ,Simona nu avea nimic ,era încântată deși e mai mica ca ea . Vei vedea că e posibil sa fie atras mai încolo de ele sau chiar nu ,nu e o regulă sa ii se para wow |
|
| S-a mai obisnuit cu ele, ne-am jucat impreuna, insa daca il las singur si incepe jucaria sa vorbeasca se sperie
Maria, eu sunt ok, as vrea sa fie ziua mai lunga. Alteori, de pe la 18 de abia astept sa treaca timpul sa culc copilul ca simt ca nu mai pot eu si sotul aveam si inainte o viata tare haotica si incercam sa facem cat mai multe, iar pe mine haosul asta ma scoate din minti acum. Mi se pare ca nu pot organiza nimic, nu ma pot organiza in niciun fel. Cu mancatul stii bine prin ce am trecut si eu. Degeaba mi se spunea sa ma linistesc, ca nu e nici o problema pana la 1 an, eu nu reuseam. E psihic acolo ceva de vrei sa manance copilul cum trebuie la fiecare masa, dar Irina e bine, sanatoasa si voinica! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Si pe mine ma omoara ca nu mai am timp de nimic, nici macar sa gatesc, ca era momentul meu de relaxare, mereu sunt pe fuga, iesim afara, trebuie sa ii dau sa manance, sa doarma...dar toate ar fi ok daca as dormi si eu macar 2 ore legate. Tata-sau vrea sa ii luam patut (cel pe care il aveam e cosleeper pt bebelusi mici si se arunca din el), mi-e ca dam banii degeaba si mi-e groaza ca ar insemna o perioada lunga in care sa planga, sa ne chinuim, nici nu stiu ce sa fac... Cert e ca nu e ok nici pt mine (a inceput sa ma doara spatele de cat il ridic de 20 de ori pe noapte) si nu e safe nici pt el, daca nu sunt pe faza ar putea sa si cada din pat, nu numai sa dea cu capul de perete. Or fi copii cu un somn mai linistit, nu stiu. A invatat cineva un bebe asa la 9-10 luni sa mai doarma in patut ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Maria ...e de felicitat?
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Păpușa aia chiar e faina :)) acum nust dacă doar pt noi sau și pt copiii,azi ne a venit,are 3 trepte de nivel pt 6,12 și 18 luni.. Și noi suntem ca într-un carusel..și in continuare nicio zi și nicio noapte nu e la fel.. de mancat mănâncă,cred ca începe sa o doară gingia(m am saturat de câte ori am dat vina pe gingie) de vreo 3 zile da din cap intruna dar azi a fost cumplit..intruna a plâns sau maraia,nici 10 min nu stătea singura(in conditiile in care de-obicei cam sta și 15,20 d min singura la jucării..nu știu..asteptam sa vedem,pote o sa avem și noi vreun dinte de sărbători :)) Într-adevăr mi e dor puțin de o zi măcar in care făceam ce vroiam singura..fără sa mai fiu grabita și pe ceas ,ca așa suntem acum..hai repede sa mănânce hai repede sa fugim pana undeva apoi repede inapoi acasă sa o culc ca altfel in alt loc doarme 30 d min și acasă poate am noroc și ajungem la o ora și un pic de somn și tot așa..soțul meu lucrează destul de mult..vine inainte sa o culc,sta 10 min cu ea și cam aia e..in rest sunt cam singura toată ziua cu ea.. Freya…nu știu ce sa zic cu patutul..noi îl ținem pe post de bariera intr o parte a patului mare..acum am comandat protecție sa pun și la picioare,ca noaptea pe acolo vrea sa evadeze,de 2 ori am prins o de picioare inainte sa cada..am crezut ca visez :)) și soțul ma bate la cap sa o mut in pătuț dar noi (doua)dormim bine impreuna…parca mi e mila sa o mut noaptea jn somn și apoi sa ma risc sa se trezească intruna și sa plângă…nu știu..deocamdată o mai țin cu mine..am zis ca dacă ma lasa sa am și eu o pauza de câteva ore după ce adoarme ea,sa fac ce vreau apoi sa ma întorc lângă ea in pat,prefer sa dorm cu ea ..toată lumea linistita și aia e. Problema e ca mereu am zis ca noi doi nu vom dormi separați…iar can de 4 luni asta se întâmpla…pt ca el sforaie f tare iar eu dormind stresata sa aud orice sunet,nu ma puteam odihni din cauza lui…acum,as vrea sa doarmă cu noi teoretic dar practic nu prea :))) am convenit ca doarme vinerea și sâmbătă dar e obositor sincer pt mine :)) pt ca stau stresata ca sforaie și poate o trezeste ,iar ea dacă se trezeste și îl vede nu se mai culca,rade și îl ciupește și vrea sa se joace cu el..nu știu cum sa facem dar trebe sa găsim o modalitate sa dormim toți.. |
|
|