Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Ella, bebele tau vrea sa o ia la fuga Cezar la 4 luni si 1 saptamana s-a intors pe burta. Si nu a mai durat mult pana facea tumbe prin tot patul.
Maria, ce dulceata ai !! Irina, esti o scumpa! Cand au crescut asa copiii astia?? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| Multumesc, fetelor
Vai, Maria, ce dovlecica scumpa e adorabila! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ce distracție pe voi Maria! Sunteți frumosi toți 3 și peisajele de toamna suuper Chiar ma bucurăm sa nu se dea ora..dacă n au anunțat nimic pana acum sigur se va da.. Am fost la Dermato..nu mi a zis nimic nou fata de ce imj spusese pediatra..am mai dat și 200 de lei consultația pt 10 min dar asta e măcar am mai auzit o a doua părere..pana la 3 ani o sa tot facă..pot doar sa o țin sub control cu creme ,sa o dau zilnic cu creme grase,sa nu fie f cald in casa,haine de bumbac,nu f strâmte pe corp(la grasa mea tre sa i iau haine de 1 an sa nu i stea strânse pe corp ) și cam astea in mare…zice ca apare in episoade,in special iarna.. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Freya,la multe lunite! Maria,ce dovlecica zâmbitoare! Ella,pe la 4 luni jumate sau poate o idee mai aproape de 5 a stăpânit bine de tot rostogolitul de pe spate pe burta și invers și imediat apoi a început sa se ridice de funduleț și sa împingă in picioare dar nu știe sa coordoneze asta si cu mâinile iar dacă vrea sa ajung la o jucarie care e in cealaltă parte a patului se rostogolește pana la ea Cum zice și Maria,nu au o ordine,mai și sar peste |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Droxana wrote:Ce distracție pe voi Maria! Sunteți frumosi toți 3 și peisajele de toamna suuper Chiar ma bucurăm sa nu se dea ora..dacă n au anunțat nimic pana acum sigur se va da.. Am fost la Dermato..nu mi a zis nimic nou fata de ce imj spusese pediatra..am mai dat și 200 de lei consultația pt 10 min dar asta e măcar am mai auzit o a doua părere..pana la 3 ani o sa tot facă..pot doar sa o țin sub control cu creme ,sa o dau zilnic cu creme grase,sa nu fie f cald in casa,haine de bumbac,nu f strâmte pe corp(la grasa mea tre sa i iau haine de 1 an sa nu i stea strânse pe corp  ) și cam astea in mare…zice ca apare in episoade,in special iarna..
Macar te-ai linistit. Mie nu mi-a zis de sezonil rece, doar ca poate aparea dupa episoade febrile. Eu acum il fac 1data/saptamana cu Lipikar. In episoadele de dermatita sa stii ca pe Ianis l-a ajutat mult baile in apa cu tarate si dupa baie il faceam in strat foarte foarte subtire cu Bepanten unde avea mai multe (ianis face numai pe burtica), a doua zi cu lipikar si a 3a deja dispareau, daca te ajuta 😘 |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Rox și noi avem episoade cu dermatita de contact , am văzut că îi apar când îi mai răcoare , apar și dispar singure, nu mă mai stresez, iar legat de îmbrăcăminte, eu mereu i-am dat haine lejere, mie nu îmi place să mă stângă hainele așa că m-am gândit că nici ei nu i-ar placea , de aia ieșim mai devreme din numere, ea acum are nr 80 și îi e numai bun. Mi-am cântărit dovleacul ca să îi văd evoluția 600g a pus luna asta, avem 10,2kg, uitandu-ma la ea nu aș zice că are atâta dar brațul confirmă cantarul 😅
Mulțumesc frumos pt complimente 😘 și voi sunteți foarte frumoși , cu mic cu mare 🥰 |
|
| Mamici de dintosi, ai vostri pitici va musca in timp ce ii alaptati? Incepuse sa ma muste cu o zi inainte sa ii sparga dintisorii de sus, iar apoi s-a potolit. De ieri a inceput iar si doare extraordinar de tare. Ieri si deja si astazi ma musca ori de cate ori il pun la san. Deja am rani la ambii sani si simt ca cedez. Cum sa procedez? Incerc nici sa nu tip sa il sperii sau sa am vreo reactie care pe el sa il amuze si sa repete asta la nesfarsit, dar e super dureros acum avand dinti si sus si jos. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ooo da Elena , așa am pățit și eu ieri, mă ciupea de peste tot cu dinții aia de șoarec ,doare al naibii de tare, de țiți mă musca în somn involuntar ,dar m-a pitigat și trează, am zis "AU,mă doare " și a dar drumul. Faza e c folosesc des expresia, mai ales când mă trage de puținul par pe care îl mai am. Când mă lovește am mai incercat să plâng, să înțeleagă că doare daca lovești pe cineva chiar daca îi neintenționat , uneori arată compasiune și vine sa mă țină în brațe , alte ori îmi dă ignor total, deci nu știu care ar fi o soluție câștigătoare |
|
| Deocamdata de san nu ma musca decat cand s-a saturat si se joaca sau cand adoarme, in rest de maini si tot ce prinde ne musca zdravan. Nici nu stiu ce sa zic, cand se mai intampla il iau de la san si ii zic: nu, dar nu stiu ce intelege el, ca de obicei rade. Am inteles ca e si pe la 9 luni o greva a suptului care se manifesta si prin muscat |
|
| Da, asa face si Cezar. Ii zic ca nu e voie si incepe si rade. Uneori musca si se da si cu capul inapoi, deci va dati seama ce doare. Al meu nu imi arata deloc compasiune el loveste destul de des, da cu mainile, trage de par, iar dimineata ma trezeste cu un cap in gura. vede ca ma supar pe el, dar lui i se pare amuzant, rade. Off, ce greva o mai fi si asta. Dinti nu cred sa ne mai dea sau e posibil? Ca iar e cu toata mana in gura si a inceput sa mai refuze mancarea? Mi se pare ca acum ar aparea prea repede. Adica la 7 luni primii dintisori si pana la 8 luni i-au dat imediat si cei de sus. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Zee wrote:
Macar te-ai linistit. Mie nu mi-a zis de sezonil rece, doar ca poate aparea dupa episoade febrile. Eu acum il fac 1data/saptamana cu Lipikar. In episoadele de dermatita sa stii ca pe Ianis l-a ajutat mult baile in apa cu tarate si dupa baie il faceam in strat foarte foarte subtire cu Bepanten unde avea mai multe (ianis face numai pe burtica), a doua zi cu lipikar si a 3a deja dispareau, daca te ajuta 😘
Mersi Zee, am cam toate cremele din gama asta pt piele atopică,acum termin imediat avene apoi o sa continui cu lipikar.. mi a zis sa o dau de 2 ori pe zi o perioada pana văd ca i mai trec. Maria ce dolofanica ai :)) a mea pare grasa din cauza obrajilor dar acum o sapt avea 8,800 kg ,bine e și micuta nu e f înaltă. Am început sa i dau și eu la unele haine marimea 80 ,ii sunt mai largute dar strampi pe dedesubt sau maieuri,tot trebuie sa i dau când ieșim . |
|
| E posibil, Ellena, urmeaza ceilalti 2 incisivi de sus imediat Ce dolofanei aveti ! Al meu tot pe la 7 kg si ceva si la hainute abia ii raman mici 68 si incepe sa poarte 74, de mancat zilele astea rade tot, nu am ce sa ii zic, dar si iesim de 2 ori pe zi afara si se catara peste tot, culege toate frunzele, are multa treaba |
|
| Deci pana cand le dau toti dintii, tot asa avem de tras E bine ca puteti iesi de 2 ori pe zi afara. Noi iesim o data la pranz si ii prinde super bine. Zici ca culege frunzele? Nu vrea sa le manance? bravo, Albert! Numai Cezar al meu e certat cu mancarea orice i-as face. |
|
| Ei, normal ca vrea sa le manance si sa le rupa pe toate, sa nu ramana una Sunt pe fuga tot timpul si am zile cand nici nu apuc sa mananc, dar am zis ca acum cat mai e vremea frumoasa sa iesim, am un parculet chiar langa bloc Lasa ca noi avem de recuperat kg dupa cum vedeti, e asa haios ca dupa masa are o burtica rotunda, dar apoi nu stiu unde dispare mancarea |
|
| Da, macar ca el sta bine la greutate. Si eu mananc o data pe zi, seara, dupa ce il adorm. In rest, stau doar dupa el. Haha, mi-l si imaginez cu burtica rotunda |
|
|