Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Pt fetele care incep diversificarea, se fac inscrieri la cursul Ilincai Tranulis despre care va spuneam, vedeti pe pagina ei de fb detalii, eu am facut cursul si mi-a placut mult |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor... Ianis are 9,260kg... imi era stricat cantarul |
|
| Aoleu, Zee, dar cat de stricat era ? felicitari ! Am ramas noi mai piticuti atunci |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Haha, Zee. Are aproape cat Cezar care mereu a avut mult. Cezar are 9.5 kg. (Intr-o luna si jumatate a luat 200g). Deci se cunoaste ca e mancacios
Vicky, va pupam! |
|

| Freya, mie ala a lui tot 7 si ceva imi arata. Si eu nu stiam de ce il strange numarul 3 la pampi.. Deci la noi dintii se lasa asteptati... e ceva viroza, trebuie sa ii fac si analize de scaun. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
| freya1 wrote:Pt fetele care incep diversificarea, se fac inscrieri la cursul Ilincai Tranulis despre care va spuneam, vedeti pe pagina ei de fb detalii, eu am facut cursul si mi-a placut mult
Multumim |
|

| Freya, bucuria mea a fost temporara, sotul zice ca nu are cum si cantarul nostru sa dea eroare, ca sta 1 min in picioare nesustinut si arata tot 7,5kg. Am revenit in grupul tau 😂 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Și noi tot in grupa celor slim fit suntem. Azi am depășit 6 kg ,mai exact avem 6005 g 😁 Și jur ca nu știu cum nu pune pt ca mănâncă des iar pamperși uda fără număr de parca i-ar schimba el nu ma-sa 😂 |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Neata Am tot amânat introducerea cinei și am zis sa încep de sapt asta…problema este,la ce ora sa i o dau in conditiile in care adoarme la 18-19? am încercat sa i mut ora,am înaintat la 18 30 sa i dau la 3 cina? Habar n am…acum pe la 8 are miculdejun la 11 ii dădeam lapte sj pe la 3 pranzul și la 18 iar lapte.. |
|
| Droxana wrote:Neata Am tot amânat introducerea cinei și am zis sa încep de sapt asta…problema este,la ce ora sa i o dau in conditiile in care adoarme la 18-19?  am încercat sa i mut ora,am înaintat la 18 30  sa i dau la 3 cina? Habar n am…acum pe la 8 are miculdejun la 11 ii dădeam lapte sj pe la 3 pranzul și la 18 iar lapte.. Noi avem pe la 8 md, la 11-12 pranzul (depinde cat doarme) si dupa urmatorul somn cina, adica pe la 5-6, poti incerca pe la 4-5, ma gandesc |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Roxana, mie mi se pare distanta mare intre md si pranz. Poti incerca sa ii dai si pranzul mai devreme in jur de 12-1 si cina in jur de 17. Am incercat si eu sa ii introduc cina de cateva zile. Uneori vrea, alteori nu. In jur de 18 ii dau eu. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Fetelor, daca tot vorbiti de greutate, vin si eu cu problema noastra.Aniela a fost o mancacioasa pana acum o luna, cand brusc a ramas pe 90 de ml lapte la o masa si nu vrea mai mult.Doi pediatrii ne-au spus ca e putin pt varsta ei si sa ii dau o masa de cereale de la 4l( ceea ce nu vreau) si ca nu ia prea bine in greutate. Ea a venit acasa cu 2300 gr.In primele 4 sapt a luat 1 kg, in urmatoarele 4 tot 1kg, iar apoi 500 respectiv 570 gr.Joi avea 5370 gr.E chiar asa putin? |
|
| Aleahim, mie nu mi se pare putin, stiu ca pe la 3 luni incetineste luatul in greutate, avand in vedere cu cat s-a nascut mi se pare ok (ma uit acum si al meu la 4 luni avea cam 5500g, el a iesit din spital cu 2650g) Trebuie urmarit pe graficul ei, nu comparat cu alti copii |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| freya1 wrote:Aleahim, mie nu mi se pare putin, stiu ca pe la 3 luni incetineste luatul in greutate, avand in vedere cu cat s-a nascut mi se pare ok (ma uit acum si al meu la 4 luni avea cam 5500g, el a iesit din spital cu 2650g) Trebuie urmarit pe graficul ei, nu comparat cu alti copii Asta as vrea si eu, sa nu o compare cu alti copii, avand in vedere greutatea ei de la nastere.E adevarat ca suntem sub percentila, dar e destul de greu de recuperat de la asa greutate mica |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Aleahim,noi am ajuns acasă cu 2600 si la 4 luni si o săptămâna avea 5200....deci stam mai prost la capitolul greutate si deși pediatrul o tine ca nu ia cum trebuie in greutate si vrea luna si kiltul (750g zice el) tot nu ne-a dat si altceva in plus pana acum cum sunt cerealele. Urmează sa mergem pe 5 noiembrie la control și sa facem și a2a doza de rotarix și mai vedem ce me zice atunci dar deja ne apropiem de diversificare,nu e moarte dacă se mai așteaptă o săptămâna in plus. Vedem! Medicul de familie spunea ca ar trb sa ia in greutate 400-500 g după 3 luni ceea ce se si întâmpla la noi,intr-o luna am luat fix 400g. Părerea mea (neavizata desigur) este ca sunteți numai bine. 😘
Nu mai rețin,mămicile cu bebei mai măricei,voi cum le-ați dat fierul? Pe baza analizelor ? Vi s-a prescris si calciu? Nu vreau sa il intep decât dacă e imperios necesar. As vrea sa îmi pun niște intrebari la punct pt următoarea vizita la pediatru despre asta pt ca a spus ca o sa vb despre suplimentele astea in apropierea vârstei de 6 luni. |
|
|