Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Wednesday, October 6, 2021 2:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Ema, te imbratisez! Nu uita ca esti cea mai buna mama pt puiul tau!

Roser, freya are dreptate. Eu m-am temut foarte tare de blw, dar acum regret ca nu am inceput asa diversificarea. Lui Cezar ii place foarte mult sa ii dau sa manance el bucatele.
Eu am mai spus aici, ii dau lui si cate un biscuite intreg in mana si gestioneaza foarte bine cat sa rupa, sa mestece si sa inghita. Nu s-a inecat deloc. Cand rupe mai mult si are o bucata mai mare in gurita, scuipa afara si ia el iar doar cat mesteca si inghite.
Ar fi trebuit de la inceput sa am mai multa incredere in el. Mi-a demonstrat ca de descurca foarte bine cu bucati si acum ii dau cu drag bucati fara teama.
Sunt mici, dar tare descurcareti ras
freya1
Scris: Wednesday, October 6, 2021 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ce frumos ai scris, Ellena coeur asa e, si atat de ingeniosi sunt, cum aduna ei bucatelele asa cu grija, sunt tare simpatici
Vazusem un filmulet cu un bebe care avea pe tavita mazare si strivea fiecare bob cu degetelul Lol
Zee
Scris: Wednesday, October 6, 2021 3:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor, ajutati-ma cu un sfat. Prietena mea a fost la fertilizare in Ungaria, cf analizelor de sange ar avea 5 saptamani. De la munca nu mai are concediu, medicul de familie nu ii poate da risc pana la 14s. Nu stiti sa fie nicio varianta? Incearca de 10 ani sa ramana insarcinata si acum chiar nu cred ca se poate impiedica in concediu asta...stiam de ceva comisie,habar n-am. Mie mi-a dat si med ginecolog 4saptamani, dar a zis ca atata poate doar si ea tot ar ramame descoperita..
freya1
Scris: Wednesday, October 6, 2021 3:14 PM
Nivel

Nu ar putea medical asa "normal" si sa il reinnoiasca... motive se gasesc, ceva legat de spate, coloana, ma gandesc ca toata lumea are pb
Pana la 3 luni poate asa si apoi de risc
Zee
Scris: Wednesday, October 6, 2021 3:20 PM
Nivel

Ii poate da 1 saptamana/luna. Sau asa i-a zis, i-a dat saptamana asta. Ma gandesc ca sunt atatea cazuri de risc care nu pot astepta 14s...
freya1
Scris: Wednesday, October 6, 2021 3:46 PM
Nivel

Si ginecologul nu ii poate da ? Altfel nu stiu ce sa mai zic, poate stiu fetele care au avut concediu
Zee
Scris: Wednesday, October 6, 2021 3:59 PM
Nivel

freya1 wrote:
Si ginecologul nu ii poate da ? Altfel nu stiu ce sa mai zic, poate stiu fetele care au avut concediu

Merge doar viinerea viitoare, pana atunci nu poate lua legatura cu el si a vrut sa se informeze ca pana atunci putea lucra de acasa si nu stie daca rezolva tot intr-o zi. O sa mai caut si eu sa vad.
maria2013
Scris: Wednesday, October 6, 2021 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Zee wrote:
Ii poate da 1 saptamana/luna. Sau asa i-a zis, i-a dat saptamana asta. Ma gandesc ca sunt atatea cazuri de risc care nu pot astepta 14s...

Dacă are o zi de internare, poate lua 14 zile, parca. Și apoi repeta.
Ellena20
Scris: Wednesday, October 6, 2021 5:11 PM
Nivel

Maria, acum am vazut tickerul tau! Ce a trecut timpul, mai ai asa putin!! coeur
Cum te simti?
Andreeax
Scris: Wednesday, October 6, 2021 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Zee wrote:

Merge doar viinerea viitoare, pana atunci nu poate lua legatura cu el si a vrut sa se informeze ca pana atunci putea lucra de acasa si nu stie daca rezolva tot intr-o zi. O sa mai caut si eu sa vad.

Dacă medicul ginecolog lucrează cu cas atunci poate sa ii dea pana la 90 sau 60 (nu mai rețin exact)de zile. Eu ma duceam pt concediu cu trimitere mf către gineco,adev de salariat,cardul de sănătate și copie după buletin. Asta îmi cerea mie. După ce am terminat tot de luat m-a trecut mf pe risc și apoi prenatal...de la 7 săptămâni eu nu am mai dat la serviciu decât pt a duce concediile ras
Aleahim
Scris: Wednesday, October 6, 2021 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Asa cum zice Andreea am facut si eu.Mergeam lunar in spital pt cm de la ginecolog.Cu adeverinta de la servici si bt de la mf.In ultima luna ramaneam descoperita dar mi-a facut internare de o zi, am mers cu recomandare de la gine la comisie si am mai primit 30 de zile.Se poate, doar sa gaseasca un medic binevoitor
maria2013
Scris: Wednesday, October 6, 2021 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ellena20 wrote:
Maria, acum am vazut tickerul tau! Ce a trecut timpul, mai ai asa putin!! coeur
Cum te simti?

Ești o drăguță. Azi am născut prin cezariana a doua minune din familia noastră. Teodora a venit pe lume la fix doi ani și opt luni de când a venit Ana. Tot miercuri, tot șase, tot ora 9:25.
Zee
Scris: Wednesday, October 6, 2021 7:26 PM
Nivel

Multumesc mult fetelor coeur
Zee
Scris: Wednesday, October 6, 2021 7:28 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Ești o drăguță. Azi am născut prin cezariana a doua minune din familia noastră. Teodora a venit pe lume la fix doi ani și opt luni de când a venit Ana. Tot miercuri, tot șase, tot ora 9:25.

Woooow coeur ce potriviire. Sa fiti sanatoase si sa te recuperezi repede ❤
Ellena20
Scris: Wednesday, October 6, 2021 7:36 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Felicitari, Maria! Sa va traiasca fetitele! Micuta Teodora sa fie sanatoasa si tie recuperare usoara! Cheek Kiss
Cezar al meu e nascut in aceeasi zi cu Ana ta, 6 februarie, doar ca doi ani mai tarziu ras

Am mai citit o data mesajul, acum am vazut ca si ora este aceeasi, wow! Chiar ca potrivire!
Sa fiti fericiti toti patru! Cand mai ai timp sa ne mai povestesti de cum se inteleg fetitele coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.