Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,ce somnicuri trag băieții! Zee,imi dadusi de lucru,mâine shopping de costumașe...nici eu nu sunt cu așa ceva dar e o ocazie de ședința foto acum,nu pierd nimic. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Multumesc, fetelor, e ok, nu a avut nimic, s-a bronzat putin doar Multumesc Ellena pt reteta Zee, ce dragalas e al meu ce sa mai zic, nici 7 kg nu are inca, nici nu l-am mai cantarit. Azi de ex a mancat o gramada + supt de parca venea sfarsitul lumii, nu stiu unde se duce toata mancarea
Ellena, asa a fost al meu ieri, azi in schimb a fost cel mai dulce copil, s-a si jucat singur, numai radea si zicea "brrrr, brr" Am observat si eu ca daca nu ii dau ce vrea, de ex, strange pumnisorii si tipa, tremura de nervi... vin vremuri grele |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ma bucur ca sunteti bine, freya Chiar ca vremuri grele, asa face si al meu cand il iau dintr-un loc sau cum zici si tu ca nu ii dai ceva. Daaa, asa dulci sunt cu brrrrr, brrr Atunci sper sa fie si la noi maine o zi mai buna. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Andreea, nu mai stiam exact cine a scris, dar parca am vazut ceva legat de subiectul asta, de aia am scris.
Elena, pai a dormit bine si Cezar oof,pai daca nu ar sta cu al meu nu stiu zau cum ar fi. Sta mult si bine, doar sa nu fiu in zona, ca atunci e gata. Eu deja ma mir cum au trecut astea 7 luni, trebuie sa intram aici peste 10 ani sa ne amintim de vremurile astea 😂.
Freya si eu am renuntat la partea cu cantarul. Eu aveam ala de la nastere da pai se ridica in fund pe el si chiar nu cred ca mai e relevant, l-a cantarit cand am fost la medic da fix aia ma inteeb si eu, unde Doamne merge toata mancarea aia 😂. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Vad ca se face prezenta la talibani, prezenta si Irina, are niste zile in care zici ca ii casa de nebuni la noi, nu mai pun la socoteal protestele , daca vrei sa o schimbi nu vrea, se ridica in fund, daca nu o lasi unde vrea ea (o atrag locurile ascutite si cu lucri periculoase) face circ, daca se plictiseste de ceva se pune pe burta si face scandal. Nu stiu ce crize au baietii vostri dar la mine e casa de nebuni de cand deschide ochii si pana se pune la somn seara
Freya ma bucur ca Albert ii doar usor bronzat . |
|
| Pai cum sa se lase Irina mai prejos? 😂 Nu stiu fetelor, dar m-am intalnit acuma seara cu o prietena, are un baiat de 8 luni, a zis ca sta toata ziua in balansoar, doarme, se joaca si ca ea are timp ea si de seriale... acum ori a vrut sa puna sare pe rana... ori nu stiu zau 😂 |
|
| Zee wrote:Pai cum sa se lase Irina mai prejos? 😂 Nu stiu fetelor, dar m-am intalnit acuma seara cu o prietena, are un baiat de 8 luni, a zis ca sta toata ziua in balansoar, doarme, se joaca si ca ea are timp ea si de seriale... acum ori a vrut sa puna sare pe rana... ori nu stiu zau 😂
Minte, să nu o crezi 😂😂 Sigur îi ceva in neregulă cu copilul,prea cuminte 😂😂 |
|
| Chiar voiam sa va intreb daca aveti vreun truc pt schimbat si imbracat, ca ma trec toate transpiratiile numai cand ma gandesc, se rostogoleste incontinuu si urla de ne stie tot cartierul, oricat as incerca sa il pacalesc cu jucarii etc
Zee, lasa ca nici asa, vad si eu copii in parc, la 6 luni dorm in landou (!!) si mamele stau la cafele, drept e ca eu mi-am dorit un copil vesel si activ si il am din plin Am fost la kineto si dr ne-a spus ca domnul la 9 luni va vrea sa mearga in rirmul asta ma gandesc sa ii iau un antemergator din lemn, ca am intrebat si mi-a spus ca ar fi ok |
|
| Maria, normal ca si Irina e in gasca de talibani
Daa, aceeasi poveste cu imbracatul si la noi. Eu pana acum am preferat scutecele clasice in detrimentul celor chilotel, dar acum e mai practic sa ii dau scutec chilotel ca ii dau mai usor. Fuge prin pat, il prind de un picior, tipa, ii bag body pe cap, tipa, fuge iar, ii bag o maneca, se ridica in fund, bag cealalta maneca, fuge iar etc etc etc
freya, si eu as vrea sa ii iau un antemergator. Cat mai am eu timp si pregatesc ceva de mancare prin bucatarie, el sta acolo cu mine, se ridica in picioare si tot impinge la un scaun prin toata bucataria. Ma gandeam ca i-ar placea un antemergator vazandu-l asa dornic sa mearga. Asta vorbeam si cu sotul. Ca desi ma extenueaza si e mult mai energic decat ce vedeam eu la copii inainte, ma bucura ca e asa ca asa mi l-am dorit, terorist!!
Zee, nu comentez la faza cu mamele cu copii exemplari |
|
| Nu stiu ce sa zic Maria, ca statea acolo linistit in landou, da si eu cred ca minte
Pfai Freya, e clar,sa iti pregatesti spatele |
|
| La noi se aude in tot satul că o schimb Soțul a "scapat-o" de pe salteaua de schimbat s-a întors să arunce hainele în coșul cu rufe și ea s-a scurs în pat cu fața în jos 😂 ( masa de schimbat îi lângă pat) de atunci o ține de un picior cand își ia ochii de la ea .
Și eu vreau antemergator, de mult mă tot uit după ceva fain, de lemn și cu placă senzorială pe el dacă se poate 😂
Cu copii aia așa cuminți nu știu ce să zic, al meu le zice plante , când era mai mica își dorea să fie mai liniștită sau bebe2 să fie băiat că îs mai moi,dar văzând o acum îi mega fericit că îi așa și bebe2 tot fată vrea 😁, cică fetele îs mai mișto .
Ce terorist îi Cezar 😈😂, dar nici Albert nu se lasă . Elena ce scutece chilotel folosești? Mai am 2 pachete de scutece normale și vreau să trec la chilotel și nu știu ce să aleg.
Măi fetelor, dar parcă erau mai multe fetițe în gașca noastră ,ce s-a întâmplat cu ele? Roxi ce face Carina ( sper că nu am botezat-o), cum sunteți?
|
|
| Ellena, perfecta descrierea cu imbracatul deja hainutele cu capse le evit ca imi ia juma' de ora sa le inchid Cat despre copiii cuminti, fara rautate eu cred ca sunt copii mai linistiti de fel, dar ei ar trebui stimulati, nu lasati asa, tot asa cum micii nostri teroristi nu au nevoie de stimulare, ci sa li se canalizeze energia spre diverse activitati
Eu am confirmat azi-noapte ca mare parte din activitatile lui nocturne se petrec in somn dar si daca il las sa misune, si daca incerc sa il tin tot se trezeste. Ma mai gandesc daca ii iau un patut pana la urma, sa vad daca continua si cat ma tin balamalele
Scutece chilotel am incercat de la huggies si ziua la un al doilea pipi deja curgea din el... pai la cat face noaptea nici nu mai zic |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Heeei Da Maria,e Carina,nu ai botezat o Eu va tot citesc și ma amuz ce fac bebeii voștri,și la unele chestii ma bucur ca nu e doar a mea așa agitata :)) Noi tot asteptam dinții aia de 2 sapt tot zic ca ies dar se pare ca nu vor..se văd acolo,se vede gingia albă dar nu știu când ii sparge…”aștept” cu groaza regresia salt puseu și ce o mai fi… ora noastra de culcare e tot 18-19 nu știu ce facem dacă va continua așa și când se da ora inapoi… In rest,la de face și ea la schimbat,eu ii mai dau pachetul de șervețele,jucării,tip la ea sau ma prostesc :)) inainte avea pampers 3 și tot așa ii dădea pe afara noaptea,acum are huggies 4 ,normal și ii tine bine. Încă nu a plecat de a busilea,nici nu se ridica,doar “se freacă” pe fund pana ajunge la mijlocul camerei😂 ma gândeam și eu la un antemergător poate o face sa se ridice singura sau nu știu.. nopțile sunt…diferite toate ca și zilele uneori adoarme ușor uneori greu,cu plânsete..uneori sta treaza noaptea,uneori se trezeste doar odată sa mănânce…deci nu i nimic sigur :)) iar trezirea e la 6, 6:30.. și de câteva zile cred ca trece la 2 somnuri pt ca doarme pe la 9,10 -30 de min apoi mai doarme pe la 12 -30 de min(dacă face Dumnezeu o minune ,mai doarme sj o ora uneori) și dupaia pana la 18 nu mai doarme,dar de la 4 plânge de oboseala și orice as face nu adoarme deci..o las ca pe ea cu mancarea suntem ok,deschide gura la orice,mănâncă de-obicei bine,încă nu i am băgat cina..mai stau vreo 2 sapt pt ca sincer nici nu știu la ce ora sa i dau cina..la 3? va pupam pe toți și va urmărim
https://ibb.co/zSdmZYm
Carina 8 luni :))
|
|
| Huggies am folosit si eu ziua, dar nu am avut probleme. Noaptea ii dau tot scutec normal ca mai am si din alea si sa le termin. Freya, ce huggies ai folosit? Cele clasice care au si pt fetite si pt baietei? Sau elite soft? Eu am luat huggies elite soft pants si deocamdata nu am avut probleme, dar oricum vreau sa ii schimb marca de scutece. Huggies mi se par foarte mici. Cezar are 9.4 kg si mi se pare uneori ca il strange nr 4 care cica e pana la 14 kg. Poate sa le incerc pe cele de la dm ca am vazut ca sunt laudate.
Mamici cu pitici alaptati cu dintisori, va musca piticii? Cezar ma mai musca asa usor, nu ma durea, dar astazi deja m-a terorizat. Ma musca intruna. Am incercat sa ii explic ca ma doare, ca buba, ca nu e voie, i-am luat sanul. A inceput sa planga. I-am dat iar sanul si m-a muscat de mi-a dat sangele. Nu stiu cum sa procedez in situatia asta. |
|
| Carina, sa cresti mare, printesa! Esti superba! Eu regresiile, salturile si altele nici nu le mai iau in seama. Daca vin, aia e, dar nu ma mai stresez cu ele. Nici nu stiu cand mai sunt. Si noi vom mai astepta putin cu cina, poate devine si el mai curios. |
|
|