Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Droxana
Scris: Friday, September 10, 2021 8:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20
Scris: Friday, September 10, 2021 8:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, macar a fost bun tortul Lol

Noi ne-am trezit in ultima saptamana ca am uitat sa comandam tortul si cand ne-a luat comanda ne-au si spus ca au prea multe comenzi si nu vor mai folosi martipan.
Nici nu am ales noi modelul, le-am zis sa fie un tort frumos pentru un botez de baietel. Nu mi-a placut nici mie, dar a compensat gustul Lol
https://ibb.co/d7ZBrpT
Ellena20
Scris: Friday, September 10, 2021 8:58 PM
Nivel

Irina, esti superba!
Ti-a priit in concediu, te-ai intors cu forte proaspete ras

Andreeax
Scris: Friday, September 10, 2021 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Roser
Scris: Friday, September 10, 2021 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Vai Andreea m-ai distrat la maxim cu tortul tau hohot
Din păcate, e asa cum zici Crazy
Ellena20
Scris: Friday, September 10, 2021 9:55 PM
Nivel

Haha, Andreea, macar e amuzant Lol
Andreeax
Scris: Friday, September 10, 2021 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Acum ne amuzam cu toții dar atunci am avut un șoc pt ca eu nu văzusem tortul pana in momentul in care l-am prezentat. banghead
Am comandat tortul pt 4 luni...din alta parte de data asta. Lol
MariaS
Scris: Friday, September 10, 2021 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mulțumesc pentru complimente !
Îi place să se plimbe și să socializeze cu oamenii, cum vede o față nouă zâmbește de mama focului.

Am fost și la dr, ne-a spus că am avut enteroviroza și că îi deja pe ducă. Spre liniștea mea nu îi deshidratată și a dus-o bine pt că a avut lapte de mamă, cred că și faptul că am făcut Rotarix-ul a ajutat-o , ne-a mai dat ceva pt hidratare extra și să o ajute sa se strângă la burtică.

Tortul cu baby Ioda îi "bestial" îmi și imaginez cum arătau toți invitații cu dinții albaștrii hohot A mai făcut cineva poze zâmbind după ce a mâncat tort ?hohot

Elena tortul tau arata drăguț , pt unul făcut în ultima clipă e lux, am văzut torturi comandate din timp care arătau mai rău.

7Andreea
Scris: Saturday, September 11, 2021 11:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Tare tortul,dupa ce am ras eu I l-am aratat si sotului meu si a zis:Ce tare, tort cu goblin! Si la noi a fost extrem de urat,avea niste botosei hidosi pe el ,nu aratau a botosi,poate unii abandonati in ploaie 2 ani, si s-au chinuit sa il umple cu niste margele cica comestibile,dar iti cam rupeai dintii in ele.
De o gramada de timp ma chinui sa scriu ceva ,reusesc doar sa va citesc.
La noi e inca ciudat cu mesele,mananca doar ce isi duce singur la gura,cu cat e mai pasat cu atat e mai bun la "pictat". Mananaca tare putin,ma incurajez ca macar incearca din toateLol
Ziua e plin de energie,se taraste,se catara peste tot si urla inainte de fiecare somn,noaptea se joaca cu si mai multa energie decat ziua. Ma tot intreb daca l-am " stricat" eu cumva sau asa e elBig Surprise
A si cazut din pat,trebuia bifata si asta,din fericire a cazut in cosul cu rufe ce asteptau sa fie impaturite,deci pe moale,eu nici acum nu-mi explic viteza cu care a ajuns la marginea patului.
IoanaIoanaC
Scris: Monday, September 13, 2021 3:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Am avut si noi sambata botezul. Cu tortul n-am gresit decat la gustuff

IoanaIoanaC attached the following image(s):
img-20210913-wa0012.jpg

Ellena20
Scris: Monday, September 13, 2021 3:46 PM
Nivel

Vai, ce tort frumos, Ioana! coeur
Sa creasca mare si frumoasa micuta botezata!

7Andreea, acum am vazut mesajul tau. In legatura cu mesele, la fel e si la noi. Haos total. Cred ca l-am lovit cu lingurita o data ca nu vrea deloc sa manance. Imi da peste mana. Daca ii dau bucatele din mana mea, mananca.

Le: Mamici, de unde cumparati incaltaminte picilor? Caut ceva pt toamna-iarna bune pt inceputul mersului. Tot ce am gasit au talpa foarte tare si nu ma incanta. De la tikki ati luat? Ce parere aveti?
freya1
Scris: Monday, September 13, 2021 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena20 wrote:
Vai, ce tort frumos, Ioana! coeur
Sa creasca mare si frumoasa micuta botezata!

7Andreea, acum am vazut mesajul tau. In legatura cu mesele, la fel e si la noi. Haos total. Cred ca l-am lovit cu lingurita o data ca nu vrea deloc sa manance. Imi da peste mana. Daca ii dau bucatele din mana mea, mananca.

Le: Mamici, de unde cumparati incaltaminte picilor? Caut ceva pt toamna-iarna bune pt inceputul mersului. Tot ce am gasit au talpa foarte tare si nu ma incanta. De la tikki ati luat? Ce parere aveti?

Ioana, ce frumos e tortul !

Ellena, fix la asta ma uitam si eu si cred ca de la tikki o sa incerc, pana acum nu l-am incaltat ca nu vad sensul
I-am comandat si o salopeta de la Ielm pt vremea urata, de cand asteptam sa creasca sa ii iau, sunt tare dragute
Am fost si noi azi la bazin si cred ca o sa mai mergem, iar saptamana viitoare vrem sa plecam cateva zile la munte, am emotii, cred ca plec cu toata casa dupa mine

Si inca ceva, a folosit cineva bratari de chihlimbar impotriva durerilor de dinti ? Insista o prietena ca fac minuni, mie imi e frica sa nu le inghita (colier nici atat, si mai periculos mi se pare). Acum 2 nopti s-a trezit tipand asa rau, nu mai puteam de mila lui, nu stiam cum sa il mai linistesc pale
Ellena20
Scris: Monday, September 13, 2021 4:00 PM
Nivel

Da, asta e perioada cumparaturilor pt haine toamna-iarna ras
Eu am mai primit niste incaltaminte la botez si i-am mai dat, dar nu imi place ca e talpa rigida.
O sa comand atunci tot de la tikki. Iar cu ielm-ul sunt taaaare draguti. M-am tot uitat si eu de ielm si inca nu i am dat comanda, doar la h&m am facut o comanda cu mai multe salopete mai groase. Neaparat si un ielm pt zile ploioase.

Unde plecati la munte? Da, e o provocare cu plecatul cu bebei. Si noi vom pleca in octombrie prin Moldova sa vizitam ca nu am ajuns deloc in aceasta zona (noi stam in coltul opus al tarii).
Roser
Scris: Monday, September 13, 2021 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
freya1
Scris: Monday, September 13, 2021 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roser wrote:
Si pe https://dodoshoes.ro/ si https://www.timmo.ro/ au papucei frumosi si comozi.

Daa, tot gen tikki sunt, tare draguti
Ellena, la o cabana unde mergeam noi de obicei prin zona Rucar, tare mi-e ca vremea va fi cam urata, dar era mai mult de test, sa vedem cum sunt vacantele in 3
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.