Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
|
Frumoasaaaa i a plăcut in concediu |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Andreea, macar a fost bun tortul
Noi ne-am trezit in ultima saptamana ca am uitat sa comandam tortul si cand ne-a luat comanda ne-au si spus ca au prea multe comenzi si nu vor mai folosi martipan. Nici nu am ales noi modelul, le-am zis sa fie un tort frumos pentru un botez de baietel. Nu mi-a placut nici mie, dar a compensat gustul https://ibb.co/d7ZBrpT |
|
| Irina, esti superba! Ti-a priit in concediu, te-ai intors cu forte proaspete
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Ia uitați aici tort
https://ibb.co/gg2f2Fg |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1609
| Vai Andreea m-ai distrat la maxim cu tortul tau Din păcate, e asa cum zici |
|
| Haha, Andreea, macar e amuzant |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Acum ne amuzam cu toții dar atunci am avut un șoc pt ca eu nu văzusem tortul pana in momentul in care l-am prezentat. Am comandat tortul pt 4 luni...din alta parte de data asta. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Mulțumesc pentru complimente ! Îi place să se plimbe și să socializeze cu oamenii, cum vede o față nouă zâmbește de mama focului.
Am fost și la dr, ne-a spus că am avut enteroviroza și că îi deja pe ducă. Spre liniștea mea nu îi deshidratată și a dus-o bine pt că a avut lapte de mamă, cred că și faptul că am făcut Rotarix-ul a ajutat-o , ne-a mai dat ceva pt hidratare extra și să o ajute sa se strângă la burtică.
Tortul cu baby Ioda îi "bestial" îmi și imaginez cum arătau toți invitații cu dinții albaștrii A mai făcut cineva poze zâmbind după ce a mâncat tort ?
Elena tortul tau arata drăguț , pt unul făcut în ultima clipă e lux, am văzut torturi comandate din timp care arătau mai rău.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Tare tortul,dupa ce am ras eu I l-am aratat si sotului meu si a zis:Ce tare, tort cu goblin! Si la noi a fost extrem de urat,avea niste botosei hidosi pe el ,nu aratau a botosi,poate unii abandonati in ploaie 2 ani, si s-au chinuit sa il umple cu niste margele cica comestibile,dar iti cam rupeai dintii in ele. De o gramada de timp ma chinui sa scriu ceva ,reusesc doar sa va citesc. La noi e inca ciudat cu mesele,mananca doar ce isi duce singur la gura,cu cat e mai pasat cu atat e mai bun la "pictat". Mananaca tare putin,ma incurajez ca macar incearca din toate Ziua e plin de energie,se taraste,se catara peste tot si urla inainte de fiecare somn,noaptea se joaca cu si mai multa energie decat ziua. Ma tot intreb daca l-am " stricat" eu cumva sau asa e el A si cazut din pat,trebuia bifata si asta,din fericire a cazut in cosul cu rufe ce asteptau sa fie impaturite,deci pe moale,eu nici acum nu-mi explic viteza cu care a ajuns la marginea patului.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Am avut si noi sambata botezul. Cu tortul n-am gresit decat la gust IoanaIoanaC attached the following image(s):

|
|
| Vai, ce tort frumos, Ioana! Sa creasca mare si frumoasa micuta botezata!
7Andreea, acum am vazut mesajul tau. In legatura cu mesele, la fel e si la noi. Haos total. Cred ca l-am lovit cu lingurita o data ca nu vrea deloc sa manance. Imi da peste mana. Daca ii dau bucatele din mana mea, mananca.
Le: Mamici, de unde cumparati incaltaminte picilor? Caut ceva pt toamna-iarna bune pt inceputul mersului. Tot ce am gasit au talpa foarte tare si nu ma incanta. De la tikki ati luat? Ce parere aveti? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3046
| Ellena20 wrote:Vai, ce tort frumos, Ioana! Sa creasca mare si frumoasa micuta botezata! 7Andreea, acum am vazut mesajul tau. In legatura cu mesele, la fel e si la noi. Haos total. Cred ca l-am lovit cu lingurita o data ca nu vrea deloc sa manance. Imi da peste mana. Daca ii dau bucatele din mana mea, mananca. Le: Mamici, de unde cumparati incaltaminte picilor? Caut ceva pt toamna-iarna bune pt inceputul mersului. Tot ce am gasit au talpa foarte tare si nu ma incanta. De la tikki ati luat? Ce parere aveti?
Ioana, ce frumos e tortul !
Ellena, fix la asta ma uitam si eu si cred ca de la tikki o sa incerc, pana acum nu l-am incaltat ca nu vad sensul I-am comandat si o salopeta de la Ielm pt vremea urata, de cand asteptam sa creasca sa ii iau, sunt tare dragute Am fost si noi azi la bazin si cred ca o sa mai mergem, iar saptamana viitoare vrem sa plecam cateva zile la munte, am emotii, cred ca plec cu toata casa dupa mine
Si inca ceva, a folosit cineva bratari de chihlimbar impotriva durerilor de dinti ? Insista o prietena ca fac minuni, mie imi e frica sa nu le inghita (colier nici atat, si mai periculos mi se pare). Acum 2 nopti s-a trezit tipand asa rau, nu mai puteam de mila lui, nu stiam cum sa il mai linistesc |
|
| Da, asta e perioada cumparaturilor pt haine toamna-iarna Eu am mai primit niste incaltaminte la botez si i-am mai dat, dar nu imi place ca e talpa rigida. O sa comand atunci tot de la tikki. Iar cu ielm-ul sunt taaaare draguti. M-am tot uitat si eu de ielm si inca nu i am dat comanda, doar la h&m am facut o comanda cu mai multe salopete mai groase. Neaparat si un ielm pt zile ploioase.
Unde plecati la munte? Da, e o provocare cu plecatul cu bebei. Si noi vom pleca in octombrie prin Moldova sa vizitam ca nu am ajuns deloc in aceasta zona (noi stam in coltul opus al tarii). |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1609
| Si pe https://dodoshoes.ro/ si https://www.timmo.ro/ au papucei frumosi si comozi. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3046
|
Daa, tot gen tikki sunt, tare draguti Ellena, la o cabana unde mergeam noi de obicei prin zona Rucar, tare mi-e ca vremea va fi cam urata, dar era mai mult de test, sa vedem cum sunt vacantele in 3 |
|
|