Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Wednesday, September 8, 2021 1:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
MariaS wrote:
Bravoo
Ella nici a mea nu a acceptat suzeta când a fost mică, abia acum că îi mai măricică și o mănâncă gingia se joaca cu ea când suntem pe mașină în rest nu îi curioasă de ea, eu i-am luat una din cauciuc natural ,monobloc, din punctul meu de vedere nu are rost sa arunci cu banii pe suzete scumpe.
Nu mai știu dacă îl alăptezi sau îi dai lp, dar în general suzeta strica suptul.

Îl alăptez, da am auzit și eu ca ar afecta suptul, dar îl vad toată ziua cu pumnul la gurita și se chinuie sa îl bage pe totLol și m-am gândit ca e mai ok cu suzeta.
Ellena20
Scris: Wednesday, September 8, 2021 1:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, si Cezar se joaca cu tot ce gaseste prin casa. Nu mai spun ca trage de toate cablurile si scoate tot ce gaseste pe sub dulap, dar caut ceva jucarii sa il atraga si sa il tina intr-un loc macar 5 minute. Lol

Eu innebunesc cu mancarea. Nu stiu ce sa fac ca sa deschida gura. Nu stiu cat mananca ai vostri la 7 luni, dar al meu nu mananca nimic.
Ati rarit mesele de lapte? Sau le-au rarit ei singuri? Cezar tot des mananca san. Daca s-ar putea si in fiecare ora. Ma simt iar groaznic. Nu mai spun ce presiune din partea bunicilor, vecinilor, cunostintelor ca trebuie sa ii dau ce mancam noi ca mancarea lui fara sare nu are gust.

De abia astept ziua aia in care va manca si el un castronel de mancare.

Ella, eu i-am dat lui Cezar suzeta pe la 1 luna si a refuzat-o imediat. Am mai incercat de cateva ori cand voiam sa iau o pauza pt sanii mei, dar el nu a vrut. Asa ca am aruncat toate suzetele din casa pt ca zilnic stateam sa le sterilizez cu speranta ca poate accepta. Si acum imi pare bine ca nu a vrut suzeta.
EllaMaria
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Ellena20 wrote:

Ella, eu i-am dat lui Cezar suzeta pe la 1 luna si a refuzat-o imediat. Am mai incercat de cateva ori cand voiam sa iau o pauza pt sanii mei, dar el nu a vrut. Asa ca am aruncat toate suzetele din casa pt ca zilnic stateam sa le sterilizez cu speranta ca poate accepta. Si acum imi pare bine ca nu a vrut suzeta.

Asta fac și eu zilnic, sterilizez, o arunca, iar sterilizez și nimicLol
MariaS
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena sunt in aceeași situație ca tine, o zi pe luna cred că mănâncă bine, in rest mă chinui sa îi dau o lingura de mâncare.
Azi după prima lingură de mâncare a început cu un plâns isteric de parcă o torturam , am luat-o în brațe și așa a tinut-o cel puțin jumătate de oră, am crezut că surzesc atât de tare țipa.
Sunt dărâmată psihic din cauza asta, pe lângă toate astea a mai și scăzut în greutate, astăzi îi iau recipient pt scaun și îl duc mâine la prima ora la laborator, nu pot sa o vad cum slăbește și cum se chinuie cu scaunele astea. Măcar de ar manca ceva ,dar tot ce suge scoate afară după o oră, sunt sigură că ceva nu îi ok, îmi e frică să nu ajungă la spital.
Roser
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Si noi de alaltăieri avem un dintisorcoeur A iesit asa fara sa imi dau seama, tare cumințel a fost. Pana la urma am inceput "diversificarea" in concediu ca pur si simplu cerea mancare cand ne vedea pe noi mâncând. Pana acum a gustat cartof, morcov, banană si pepene galben si toate ii plac. Nu i-am dat mult (desi el plange ca ar mai vrea) așteptăm sa ajungem acasa sa ne asezam in scaunel ca aici nu avem.

Jucarii eu nu ii mai cumpar ca se satura f repede de ele. E mai interesat de căștile mele, de ochelarii mei, de sticle de plastic, de telecomanda etc. O sa ii cumpăr cand mai crește si cere el.

https://ibb.co/bL9y4bf
Ellena20
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:31 PM
Nivel

Maria Cheek Kiss
Eu nu l-am mai cantarit de mult pe Cezar,deci nu stiu cum sta la capitolul asta.

Tine-ne la curent cu micuta.Cheek Kiss sa fii atenta sa nu se deshidrateze din cauza scaunelor asa moi.
Ellena20
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:33 PM
Nivel

Roser, felicitari de dintisor!! coeur
Bravo, Hugo, sa fii un bebe mancacios!! Cheek Kiss
Eu ma plang inca de la 4 luni ca are stari de eruptie dentara haha si pana acum inca nimic. Lol pediatrul mereu cand ne vede zice ca in maxim 3 zile ii ies dintisorii ca se vede acolo Lol

LE: acum am vazut si poza, vaaai pofticiosul!!! Love

Ma uit la tickerele noastre: 7 luni!! De 7 luni, am inceput cea mai interesanta calatorie din viata mea. Roser, si Hugo are aproape 6 luni, wow!! Parca a trecut prea repede timpul. Incep sa uit trauma nasterii si sa ma gandesc la un fratior haha Lol
freya1
Scris: Wednesday, September 8, 2021 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena, al meu nu s-a lovit cu capul (nu in mod special, zilnic da capete in orice de sunt in pragul infarctului)
Si el plange, se enerveaza la masa, isi baga mancare in ochi, dar mananca zilnic, nu va imaginpati cantitati mari, cereale ii fac cu 50-60 ml lapte - a mancat si cu 100, pe langa astea fructe, daca sunt crude mai mult le musca si le arunca, la pranz la fel, 50g poate de piure si ce bucati mai molfaie (ii pun si bastonase de legume pe farfuria lui). E din ce in ce mai agitat la masa si de facut mizerie nu mai zic, roade o lingurita de silicon in timp ce eu ii dau cu alta, ca altfel se plictiseste
Azi i-am facut branzica si i-am dat cu mamaliga, in rest cam aceleasi legume combinate in fel si chip, pui de tara, ficatel, vita, somon salbatic. Ou a zis pediatra sa mai incercam peste vreo saptamana.
Jucarii noi i-am luat un turnulet din acelea din inele care se pun pe bat, ii place doar sa le scoata si sa le roada, zornaitoare gen maracas si primele lui masinute din lemn - si pe astea doar le roade. Oricum servetelele sunt viata lui, sa le rupa si sa si le indese in gura Lol

Altfel sunt suparata ca i-am facut un sumar de urina (imi cereau ca sa il duc la bazin) si i-au iesit leucocite, cer maine si urocultura pale
Btw, avem 2 dintisori de jos

Roser, felicitari pt dintisor!
Maria, la multi ani si sanatate micutei Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Wednesday, September 8, 2021 3:09 PM
Nivel

freya, e super cat mananca piticul tau! Al meu nu ia nici o lingurita. O sa ii mai fac si eu branzica. Chiar nu m-am gandit sa ii dau cu mamaliga, super idee, poate o sa ii placa

Si eu ma gandeam la turnuletul ala chiar daca nu va stii sa se joace cu el.

In legatura cu urocultura, tinem pumnii sa nu iasa ceva si sa fie totul bine.

Felicitari, pitici cu dintisori!!!

Chiar am uitat ca este sarbatoare astazi. La multi ani, Marii frumoase! coeur
Aleahim
Scris: Wednesday, September 8, 2021 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Îl alăptez, da am auzit și eu ca ar afecta suptul, dar îl vad toată ziua cu pumnul la gurita și se chinuie sa îl bage pe totLol și m-am gândit ca e mai ok cu suzeta.

Ella a mea accepta suzeta, dar de cand si-a descoperit pumnii, o scuipa si incearca sa ii bage pe amandoi de-o datahohot Deci nu e suzeta o solutie
MariaS
Scris: Wednesday, September 8, 2021 5:55 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Maria Cheek Kiss
Eu nu l-am mai cantarit de mult pe Cezar,deci nu stiu cum sta la capitolul asta.

Tine-ne la curent cu micuta.Cheek Kiss sa fii atenta sa nu se deshidrateze din cauza scaunelor asa moi.

Eu am simtit-o la brat că îi mai ușoară.
MariaS
Scris: Wednesday, September 8, 2021 6:05 PM
Nivel

La mulți ani! Tuturor care își serbează astăzi ziua.

Hugo felicitări pentru dințișor!

Freya bine ai venit in grupul 2 dințișori coeur
Al tău flăcău mănâcă chiar bine in comparație cu Irina și Cezar.
Visam și noi că într-o bună zi vom deveni mai mâncăcioși.

Am mers la farmacie sa iau recipient pt al duce la analize și ca să vezi , de când am vorbit cu mf să îmi zică ce analize să îi fac nu a mai făcut caca. Nu îmi rămâne decât să îi duc maine dimineață proba sper ca până vineri să îmi iasă rezultatele.

freya1
Scris: Wednesday, September 8, 2021 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
MariaS wrote:
La mulți ani! Tuturor care își serbează astăzi ziua.

Hugo felicitări pentru dințișor!

Freya bine ai venit in grupul 2 dințișori coeur
Al tău flăcău mănâcă chiar bine in comparație cu Irina și Cezar.
Visam și noi că într-o bună zi vom deveni mai mâncăcioși.

Am mers la farmacie sa iau recipient pt al duce la analize și ca să vezi , de când am vorbit cu mf să îmi zică ce analize să îi fac nu a mai făcut caca. Nu îmi rămâne decât să îi duc maine dimineață proba sper ca până vineri să îmi iasă rezultatele.

Vezi sa fie recipient cu gel pentru coprocultura, ca altfel nu se pastreaza bine proba si nu o primesc
De regula dureaza 4-5 zile culturile
Tin pumnii sa fie ok Cheek Kiss

Nici al meu nu stie de suzeta, tot asa in masina i-am mai dat-o, dar e o jucarie ca oricare pt el, ii roade manerul
Puteti lua jucarii din acelea de dentitie de silicon, dar oricum ei vor baga totul in gura
Roser
Scris: Thursday, September 9, 2021 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor azi noapte am tras o sperietura!!! A cazut Hugo din pat jos pe gresie.A fost ultima noastră noapte de concediu, dormeam intr-un pat de 2m doar noi doi, nu știu cum l-a strabatut ca ziua nu se deplasează deloc, doar m-am trezit cu el urlând. Nu va imaginati disperarea mea cand am deschis ochii si nu era in pat, saracutul era pe jos langa pat pe burta, chiar nu stiu cum a cazut, cum nu l-am simtit, ca de cand il am dorm iepurește.
S-a linistit repede la sân, apoi l-am verificat peste tot. Nu a avut niciun semn, roseata, vânătaie. A mai stat treaz cam o ora, ne-am jucat apoi a adormit iar. Eu n-am mai inchis un ochi toata noaptea, sunt chiauna de somn. Azi la lumina zilei iar l-am verificat, nu are absolut nimic, am avut mare noroc ca nu i s-a intamplat nimic.
Fetelor, fiti tot timpul cu ochii pe ei ca sunt ca argintul viu.
MariaS
Scris: Thursday, September 9, 2021 2:03 PM
Nivel

Rose noi cât am fost in concediu am culcat-o la mijloc între noi, ce îi sigur îi sigur.

Noi momentan suntem ok, a mai făcut 2 scaune de ieri după-amiază, azi i-am dus scaunul la analize, pe sâmbătă cel târziu ar veni toate rezultatele.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.