Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya1 wrote:La noi continua agitatia in somn, toata noaptea il pazesc fiindca, daca se intoarce cumva pe burta, imediat incepe sa se tarasca si se trezeste dar uneori nu am ce sa fac si se trezeste oricum Somnurile de zi le face iar numai in sistem pt ca e extrem de agitat Am aflat si o posibila cauza, in sfarsit se simte un colt de dintisor odata ce iese sper sa fie mai bine Ii asteptam si pe colegii de generatie, in special pe Cezar, ca de mult asteapta mamica lui dintisorul Adina, eu nu stiu ce sa zic pt ca nu mi se pare nimic grav, piticutul meu are 6600 acum la 7 luni, noi am inceput diversificarea la 5 luni jumatate cu cereale din cauza greutatii, la 4 luni mi se pare exagerat totusi
Felicitaari, Albert, pentru dintisor! La noi se lasa asteptat dintisorul. Mami vrea sa apara o data ca sa eliminam cauza asta in cazul agitatiei lui. Freya, Cezar doarme numai pe burta, dar el asa doarme cel mai bine. Probabil Albert vrea sa plece la plimbare.
Ella, cam asa a luat si Cezar in greutate la inceput si nu mi-a spus nimic pediatrul. Stai linistita, el papa cat are nevoie.
Andreea, petrecere frumoasa maine si un bebe linistit! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Salut fete, Si noi am revenit din vacanta. Cu bune si mai putin bune, am revenit cu niste mucisori si ceva tuse. Siropul recomandat inca nu am reusit sa ii dau ca edectiv a varsat dupa primele picaturi si noroc ca nasucul se aude dar nu creaza probleme se respiratie. Sper ca scapa usor. Mai incerc sa vad cum sa ii dau siropul, daca aveti idei va rog impartasiti. Am incercat cu o seringa si asa sa bea, a vomitat direct Felicitari pentru dintisori Freya si Albert. Noi avem 2 si am avut nopti cu plans multe cu cateva saptamani inainte, si tind sa cred ca din cauza lor. Si la mare a avut o noapte agitata de doar cu mine si pe mine si cu plana urat. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mulțumesc,Ellena!!! Petrecere frumoasa și pentru voi mâine! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| EllaMaria wrote:Ca tot vorbiți de greutate... Al meu bebe, alaptat exclusiv, are acum 5900 g, născut cu 3300 g, așadar în 2 luni a pus 2600 g, "cam mult" după spusele medicului. Mi-a sugerat sa nu il mai alăptez atât de des și ca indicat ar fi la 3 ore, dar cum sa ii dau copilului la program când eu ii dau la cerere? I-am spus asta și mi-a zis sa ii mai înlocuiesc o masa cu putina apa plata. Am plecat cu un gust amar din cabinet... Ella si a mea a luat in primele 2 luni 2 kg fix si toti medicii se mirau ca vaiii ce mult a luat.Acum de o sapt stagneaza si evident ca imi dau panici. Eu nu alaptez, dar mereu i-am dat la cerere.Pe mine 2 pediatrii m-au pus sa ii fac program, ba la 2 ore, ba la 3, ba sa ii dau cantitati mai mici, dar nu am reusit niciodata, pentru ca ea si-a facut singura program si e f incapatanata Legat de somn, ziua e horror si la noi, doar reprize scurte si e f agitata in somn.Seara nu vrea sa adoarma, daca o luam in brate sa o adormim, urla ca din gura de sarpe.Daca o punem in pat, rade si e numai o veselie.Cand vad ca incepe maraiala de somn, ii pun sunete albe si o lipesc de mine sau de sotul si asa adoarme.La noi oricum inca nu au trecut colicile si e agitatat si din cauza asta. Plus ca avem si un mic reflux.Ieri am fost la eco abdominala si ne-a zis medicul ca nu e nimic grav si sa schimbam doar lp cu o formula AR.Eu tot nu sunt linistita ca mi se pare ca prea mult regurgiteaza si se agita din cauza asta.Mai vedem pe parcurs. Maine avem si noi botezul si mami e praaaaaaaf Va pun si o poza cu soricica mea https://ibb.co/fpMwW2k |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Aleahim ce soricica scumpa ai. Legat de rugurcitat am avut ai noi o perioada mai intensa si cu jet erau momente. Am incercat sa ii dau mai des ai mai putin san, si in timp s-a calmat.
Botez frumos fetelor si felicitari micutilor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 816
| Aleahim wrote:Ella si a mea a luat in primele 2 luni 2 kg fix si toti medicii se mirau ca vaiii ce mult a luat.Acum de o sapt stagneaza si evident ca imi dau panici. Eu nu alaptez, dar mereu i-am dat la cerere.Pe mine 2 pediatrii m-au pus sa ii fac program, ba la 2 ore, ba la 3, ba sa ii dau cantitati mai mici, dar nu am reusit niciodata, pentru ca ea si-a facut singura program si e f incapatanata Legat de somn, ziua e horror si la noi, doar reprize scurte si e f agitata in somn.Seara nu vrea sa adoarma, daca o luam in brate sa o adormim, urla ca din gura de sarpe.Daca o punem in pat, rade si e numai o veselie.Cand vad ca incepe maraiala de somn, ii pun sunete albe si o lipesc de mine sau de sotul si asa adoarme.La noi oricum inca nu au trecut colicile si e agitatat si din cauza asta. Plus ca avem si un mic reflux.Ieri am fost la eco abdominala si ne-a zis medicul ca nu e nimic grav si sa schimbam doar lp cu o formula AR.Eu tot nu sunt linistita ca mi se pare ca prea mult regurgiteaza si se agita din cauza asta.Mai vedem pe parcurs. Maine avem si noi botezul si mami e praaaaaaaf Va pun si o poza cu soricica mea https://ibb.co/fpMwW2k
Ce frumusețe de fetiță Distracție plăcută |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adinandreea wrote:Buna ziua mamici! Eu sunt din nou🙄 cu o noua problema. Bebelina 4 luni fara 2 zile…Se da una bucata gogoasa care de 2 saptamani imi refuza sa manance,singura modalitate ca sa manance ,au fost desenele tralala.(nu ma ceratati ca ma cert si judec singura,dar altfel nu manca)Nu va spun cum urla si cum imi impinge mana cu biberonul si da din cap...
Buna. Bebelusa mea avea vara trecuta(aprox 4luni) o perioada de genul. Nu voia papa. Eu eram stresata, ca imi manca 40-50ml la o masa. Clinic sanatoasa, pur si simplu asa avea ea atunci chef...de atunci a mai avut cateva perioade de genul. Ce ne-a ajutat pe noi un pic (nu a facut minuni, dar am ajuns la 70-80ml/masa) a fost ca am trecut pe tetina cu mai multe picaturi. Ea se plictisea mancand si daca venea un pic mai repede, era o idee mai ok. Oricum, dupa o perioada de genul, urma o perioada de foamete, manca bine...si apoi iar nu mai voia nimic...
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Aleahim, ce papusica scumpa ai Sunt destui pretendenti aici pt ea o sa fie bataie |
|
| Vickyb wrote:Aleahim ce soricica scumpa ai. Legat de rugurcitat am avut ai noi o perioada mai intensa si cu jet erau momente. Am incercat sa ii dau mai des ai mai putin san, si in timp s-a calmat. Botez frumos fetelor si felicitari micutilor. Pai si eu ii dau mai des acum, ca si-a micsorat singura portia si cere mai repede. Multumim |
|
| EllaMaria wrote:Ce frumusețe de fetiță Distracție plăcută Multumim🥰 Avem copii faini |
|
| freya1 wrote:Aleahim, ce papusica scumpa ai Sunt destui pretendenti aici pt ea o sa fie bataie Are de unde alege, ca e plin de baietei pe aici |
|
| Aleahim wrote:Are de unde alege, ca e plin de baietei pe aici
Dam noi startul la pețit? https://ibb.co/Sxxf2hG |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
|
Ella tare haios flacaul tau ! Nu pierde vremea ! |
|
| freya1 wrote:Ella tare haios flacaul tau ! Nu pierde vremea !
Daaa e smecher ca taso', asa ii spun |
|
| Pffff ce privire E adorabil Ella. Clar o sa franga multe inimi |
|
|