Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Friday, September 3, 2021 9:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
freya1 wrote:
La noi continua agitatia in somn, toata noaptea il pazesc fiindca, daca se intoarce cumva pe burta, imediat incepe sa se tarasca si se trezeste banghead dar uneori nu am ce sa fac si se trezeste oricum
Somnurile de zi le face iar numai in sistem pt ca e extrem de agitat
Am aflat si o posibila cauza, in sfarsit se simte un colt de dintisor coeur odata ce iese sper sa fie mai bine
Ii asteptam si pe colegii de generatie, in special pe Cezar, ca de mult asteapta mamica lui dintisorul Lol

Adina, eu nu stiu ce sa zic pt ca nu mi se pare nimic grav, piticutul meu are 6600 acum la 7 luni, noi am inceput diversificarea la 5 luni jumatate cu cereale din cauza greutatii, la 4 luni mi se pare exagerat totusi

Felicitaari, Albert, pentru dintisor! coeur
La noi se lasa asteptat dintisorul. Mami vrea sa apara o data ca sa eliminam cauza asta in cazul agitatiei lui.
Freya, Cezar doarme numai pe burta, dar el asa doarme cel mai bine. Probabil Albert vrea sa plece la plimbare. Lol

Ella, cam asa a luat si Cezar in greutate la inceput si nu mi-a spus nimic pediatrul. Stai linistita, el papa cat are nevoie. coeur

Andreea, petrecere frumoasa maine si un bebe linistit! Cheek Kiss
Vickyb
Scris: Friday, September 3, 2021 11:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Salut fete,
Si noi am revenit din vacanta. Cu bune si mai putin bune, am revenit cu niste mucisori si ceva tuse. Siropul recomandat inca nu am reusit sa ii dau ca edectiv a varsat dupa primele picaturiuff si noroc ca nasucul se aude dar nu creaza probleme se respiratie. Sper ca scapa usor. Mai incerc sa vad cum sa ii dau siropul, daca aveti idei va rog impartasiti. Am incercat cu o seringa si asa sa bea, a vomitat direct uff
Felicitari pentru dintisori Freya si Albert.
Noi avem 2 si am avut nopti cu plans multe cu cateva saptamani inainte, si tind sa cred ca din cauza lor. Si la mare a avut o noapte agitata de doar cu mine si pe mine si cu plana urat.
Andreeax
Scris: Friday, September 3, 2021 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mulțumesc,Ellena!!! Petrecere frumoasa și pentru voi mâine! Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Saturday, September 4, 2021 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:
Ca tot vorbiți de greutate... Al meu bebe, alaptat exclusiv, are acum 5900 g, născut cu 3300 g, așadar în 2 luni a pus 2600 g, "cam mult" după spusele medicului. Mi-a sugerat sa nu il mai alăptez atât de des și ca indicat ar fi la 3 ore, dar cum sa ii dau copilului la program când eu ii dau la cerere? I-am spus asta și mi-a zis sa ii mai înlocuiesc o masa cu putina apa plata. Am plecat cu un gust amar din cabinet...

Ella si a mea a luat in primele 2 luni 2 kg fix si toti medicii se mirau ca vaiii ce mult a luat.Acum de o sapt stagneaza si evident ca imi dau panici.
Eu nu alaptez, dar mereu i-am dat la cerere.Pe mine 2 pediatrii m-au pus sa ii fac program, ba la 2 ore, ba la 3, ba sa ii dau cantitati mai mici, dar nu am reusit niciodata, pentru ca ea si-a facut singura program si e f incapatanataLol
Legat de somn, ziua e horror si la noi, doar reprize scurte si e f agitata in somn.Seara nu vrea sa adoarma, daca o luam in brate sa o adormim, urla ca din gura de sarpe.Daca o punem in pat, rade si e numai o veselie.Cand vad ca incepe maraiala de somn, ii pun sunete albe si o lipesc de mine sau de sotul si asa adoarme.La noi oricum inca nu au trecut colicile si e agitatat si din cauza asta.
Plus ca avem si un mic reflux.Ieri am fost la eco abdominala si ne-a zis medicul ca nu e nimic grav si sa schimbam doar lp cu o formula AR.Eu tot nu sunt linistita ca mi se pare ca prea mult regurgiteaza si se agita din cauza asta.Mai vedem pe parcurs.
Maine avem si noi botezul si mami e praaaaaaafCrazy
Va pun si o poza cu soricica mea
https://ibb.co/fpMwW2k
Vickyb
Scris: Saturday, September 4, 2021 10:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Aleahim ce soricica scumpa ai. Legat de rugurcitat am avut ai noi o perioada mai intensa si cu jet erau momente. Am incercat sa ii dau mai des ai mai putin san, si in timp s-a calmat.

Botez frumos fetelor si felicitari micutilor. Love
EllaMaria
Scris: Saturday, September 4, 2021 12:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahim wrote:

Ella si a mea a luat in primele 2 luni 2 kg fix si toti medicii se mirau ca vaiii ce mult a luat.Acum de o sapt stagneaza si evident ca imi dau panici.
Eu nu alaptez, dar mereu i-am dat la cerere.Pe mine 2 pediatrii m-au pus sa ii fac program, ba la 2 ore, ba la 3, ba sa ii dau cantitati mai mici, dar nu am reusit niciodata, pentru ca ea si-a facut singura program si e f incapatanataLol
Legat de somn, ziua e horror si la noi, doar reprize scurte si e f agitata in somn.Seara nu vrea sa adoarma, daca o luam in brate sa o adormim, urla ca din gura de sarpe.Daca o punem in pat, rade si e numai o veselie.Cand vad ca incepe maraiala de somn, ii pun sunete albe si o lipesc de mine sau de sotul si asa adoarme.La noi oricum inca nu au trecut colicile si e agitatat si din cauza asta.
Plus ca avem si un mic reflux.Ieri am fost la eco abdominala si ne-a zis medicul ca nu e nimic grav si sa schimbam doar lp cu o formula AR.Eu tot nu sunt linistita ca mi se pare ca prea mult regurgiteaza si se agita din cauza asta.Mai vedem pe parcurs.
Maine avem si noi botezul si mami e praaaaaaafCrazy
Va pun si o poza cu soricica mea
https://ibb.co/fpMwW2k

Ce frumusețe de fetiță Love
Distracție plăcutăcomputerlove
AndreV
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Adinandreea wrote:
Buna ziua mamici!
Eu sunt din nou🙄 cu o noua problema.
Bebelina 4 luni fara 2 zile…Se da una bucata gogoasa care de 2 saptamani imi refuza sa manance,singura modalitate ca sa manance ,au fost desenele tralala.(nu ma ceratati ca ma cert si judec singura,dar altfel nu manca)Nu va spun cum urla si cum imi impinge mana cu biberonul si da din cap...

Buna. Bebelusa mea avea vara trecuta(aprox 4luni) o perioada de genul. Nu voia papa. Eu eram stresata, ca imi manca 40-50ml la o masa. Clinic sanatoasa, pur si simplu asa avea ea atunci chef...de atunci a mai avut cateva perioade de genul. Ce ne-a ajutat pe noi un pic (nu a facut minuni, dar am ajuns la 70-80ml/masa) a fost ca am trecut pe tetina cu mai multe picaturi. Ea se plictisea mancand si daca venea un pic mai repede, era o idee mai ok. Oricum, dupa o perioada de genul, urma o perioada de foamete, manca bine...si apoi iar nu mai voia nimic...
freya1
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Aleahim, ce papusica scumpa ai coeur
Sunt destui pretendenti aici pt ea ras o sa fie bataie
Aleahim
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:24 PM
Nivel

Vickyb wrote:
Aleahim ce soricica scumpa ai. Legat de rugurcitat am avut ai noi o perioada mai intensa si cu jet erau momente. Am incercat sa ii dau mai des ai mai putin san, si in timp s-a calmat.

Botez frumos fetelor si felicitari micutilor. Love

Pai si eu ii dau mai des acum, ca si-a micsorat singura portia si cere mai repede.
Multumimcoeur
Aleahim
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:25 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Ce frumusețe de fetiță Love
Distracție plăcutăcomputerlove

Multumim🥰
Avem copii fainicoeur
Aleahim
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:25 PM
Nivel

freya1 wrote:
Aleahim, ce papusica scumpa ai coeur
Sunt destui pretendenti aici pt ea ras o sa fie bataie

Are de unde alege, ca e plin de baietei pe aicicoeur
EllaMaria
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:27 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Are de unde alege, ca e plin de baietei pe aicicoeur

Dam noi startul la pețit?hearts
https://ibb.co/Sxxf2hG
freya1
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
EllaMaria wrote:

Ella hohot coeur tare haios flacaul tau ! Nu pierde vremea !
EllaMaria
Scris: Saturday, September 4, 2021 2:50 PM
Nivel

freya1 wrote:

Ella hohot coeur tare haios flacaul tau ! Nu pierde vremea !

Daaa e smecher ca taso', asa ii spunhohot
Aleahim
Scris: Saturday, September 4, 2021 4:27 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Pffff ce privirelove
E adorabil Ella.
Clar o sa franga multe inimiLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.