Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Asta e telecomanda, eu am luat-o din carrefour.
De acum incepe procesul de slabit al mamicilor S-au facut baietii mari De unde i-ai luat tarcul? Ma tot uit sa ii iau ceva si mare, sa aiba spatiu, dar si sa il atraga, sa fie colorat. Jos ai pus tu un covoras/salteluta ceva? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ellena20 wrote:Asta e telecomanda, eu am luat-o din carrefour. De acum incepe procesul de slabit al mamicilor S-au facut baietii mari De unde i-ai luat tarcul? Ma tot uit sa ii iau ceva si mare, sa aiba spatiu, dar si sa il atraga, sa fie colorat. Jos ai pus tu un covoras/salteluta ceva?
Multumesc ! Asta e : https://m.nichiduta.ro/tarc-de-joaca-green-farm-1852
Are salteluta, subtire e drept, exista si mai mari, de 125 cm, dar nu aveam loc, si asa trebuie sa strang patutul, ca tot pt joaca il tineam |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ellena,avem in aceiași zi botezul
Hehe,gata,au luat-o băieții la plimbare
Am ajuns și eu sa am doua pătuțuri și sa doarmă cu mine in pat. Soțul se uita cam strâmb la mine pt ca am cumpărat și al2lea pătuț Dormituo lui in pat îl justific prin faptul ca soțul lucrează noaptea iar eu ma simt singura in pat fără el așa ca îmi iau copilul. |
|
| Noi am tot amanat botezul, Andreea. De aia asa tarziu. Ce tematica a ramas la voi pana la urma? Acum cand in sfarsit ne-am hotarat sper sa nu ne faca covid-ul vreo surpriza
Ce frumos! eu nu mai pot dormi cu piticul meu mi-e teama ca nu il simt cand se trezeste si "sare" din pat. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ellena20 wrote:Noi am tot amanat botezul, Andreea. De aia asa tarziu. Ce tematica a ramas la voi pana la urma? Acum cand in sfarsit ne-am hotarat sper sa nu ne faca covid-ul vreo surpriza Ce frumos! eu nu mai pot dormi cu piticul meu mi-e teama ca nu il simt cand se trezeste si "sare" din pat.
Alesesem Star wars dar nu mi-a plăcut ce variante am la tort și nu prea aveam cu ce jongla,nu era nimic copilăros așa ca am rămas la Baby Yoda...Iar Baby Yoda o sa fie imbracat in Batman. Dacă va arat conversația mea cu tipa care se ocupa de tort râdeți doua zile....felul in care i-am explicat e cel puțin amuzant...ma întreb oare la ce grad de nebunie m-a băgat, câte astfel de conversații are și ce mai aude de la clienți. |
|
| Sa ne arati si noua dupa botez tortul
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Noi am obosit un pic https://ibb.co/sFCkp8Z
Elena, să ști că Irina acceptă destul de bine borcănașele, îs cam că mâncarea preparată de mine. Mai avem un mesaj scris dar s-a șters ... |
|
| Sunteti superbe, Maria! Vacanta placuta! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Buna dimineata mămici ! Ne alăturăm si noi voua , sâmbătă am ajuns acasă si de atunci bebe nu a mai avut scaun , doar gaze . Azi a mâncat prima masa întreaga de sân de dimineata si pana acum a mâncat lapte praf top fer pre si am primit o reteta din maternitate in care scrie in caz de constipatie ii pot da jumătate de supozitor cu glicerina dar parca nu mi vine . Ma puteti sfătui ? Multumesc ! |
|
| Bine ai venit, BBEma! Felicitari pt bebe si sa aveti crestere frumoasa! Eu i-am pus supozitor dupa 6-7 zile in care nu avea scaun, dar si atunci doar jumatate. Bebelusii alaptati pot sa nu aiba scaun cateva zile si nu este constipatie. Eu te sfatuiesc sa mai astepti putin. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Ema, bine ai venit la mamici! Cum doar azi ai inceput sa ii dai piept, mai asteapta ca trebuie sa faca. Bebeii alaptati, pana la 6 saptamani trebuie sa faca zilnic de cateva ori chiar. Abia dupa 6 saptamani e ok daca fac la cateva zile. Poti sa il ajuti cu gimnastică. Ii aduni piciorusele sus spre burtica si le rotesti in sensul acelor de ceas, faci bicicleta, masaj usor cu degetele (tot in sensul acelor de ceas). |
|
| Roser, eu nu stiam treaba asta ca bebelusii alaptati pana la 6 saptamani trebuie sa faca zilnic. Cezar inca de la inceput nu facea zilnic. Ci la 2-3-4 zile. Pediatra ne-a spus ca e ok atata timp cat are gaze si nu are burtica tare. Apoi se reglase si facea zilnic, dar acum aceeasi chestie. Face si la 6 zile. Ce ma sfatuiti sa fac? Am incercat si din alimentatie, si cu cereale si nimic. Pediatra spune ca el nu are nici o problema, dar mi se pare foarte rar.
Eu am sarit partea ca doar astazi a mancat piept bebe. Scuze! |
|
| Ellena, mie asa mi-a spus pediatra la inceput.Insista mult cu caca, ma intreba daca face zilnic (cam pana la o luna, apoi nu a mai dat importanta). Chiar daca nu face zilnic, trebuie urmarite scutecele, pipi sa faca destul, semn ca nu e deshidratat, pt ca la san nu putem stii exact cat mananca, mai ales la inceput.
Nici Hugo nu mai face zilnic acum, a ajuns si la 8 zile fara sa faca si nu era constipat. Daca nu da semne de discomfort, eu cred ca nu trebuie sa faci nimic. Ai incercat cu prune uscate? |
|
| Nu, nici nu stiu cum sa i le dau. Gen asa mancare de prune uscate si le blenduiesc? Am cumparat chiar astazi prune din piata, dar proaspete.
Nu il vad sa il deranjeze treaba asta, acum ca am scapat si de infectie vad ca pipi face la fel ca inainte, mai mult.
LE: am gasit o reteta de piure de ovaz cu prune uscate. O sa o incerc |
|
| Imi dai si mie reteta Ellena? Presimt ca o sa avem nevoie de ea curand :). Iar are 7 zile de cand nu a facut, cand incepem diversificarea direct cu prune incepem (glumesc) Vezi sa nu ii dai mai mult de 2 pe zi. V-am povestit ce am patit eu cand am mancat aproape o punga de prune uscate
|
|
|