Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Sunday, August 15, 2021 4:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
sarbatoare La mulți ani tuturor Mariilor! sarbatoare

Da,Feeya,muktumesc mult! Da semne înainte de cele 90 de minute și îl bag la somn in secunda doi. De azi dimineața dormim in brațe care 20 de minute după fiecare ora. Dacă asta o sa ii facă somnul mai calitativ noaptea atunci fie,ma conformez o perioada deși nu știu cât de ok este pt el.
MariaS
Scris: Sunday, August 15, 2021 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
La mulți ani, tuturor sărbătoritelor ! sarbatoare

Mă gândesc că poate îi vreun episod izolat și că nu o să mai fie așa curioasă de papa mai încolo.

Le: Elena te înțeleg perfect, la noi nu avut cu nimeni sa pape și din senin a deschis gurița, la fel cum a făcut-o și când a inchis-o, deci nu te mai stresa, mănâncă bine daca nu iar bine, cum țiți îi baza, eu zic să îi dai timp, mai ales că ziceai că îl vei înțărca când se însoară Big Laugh
Droxana
Scris: Sunday, August 15, 2021 5:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
La mulți ani Măriilor!computerlove
Zee
Scris: Sunday, August 15, 2021 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor, copiii vostri au toti semn pe mana de la vaccin? Imi zicea mf ca pana acum ar fi trebuit sa apara ceva, dar nu are nimic.
Ellena20
Scris: Sunday, August 15, 2021 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Incerc sa nu ma stresez, Maria, dar nu mereu imi iese.

Zee, lui Cezar i-a aparut pe la 2 luni si jumatate. Mie pediatrul mi-a spus ca ar fi o problema daca nu ar aparea, dar nu stiu ce inseamna asta.
Roser
Scris: Sunday, August 15, 2021 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Aveti careva dintre voi chestiile astea pt a face înghețată din lapte, fructe etc? Am citit ca ar fi utile si pentru cand le ies dintisorii.
Azi am comandat scaunul pt masa si ma tot uit ce sa mai cumpar ras

https://ibb.co/q1Qw72t
Zee
Scris: Sunday, August 15, 2021 8:03 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Incerc sa nu ma stresez, Maria, dar nu mereu imi iese.

Zee, lui Cezar i-a aparut pe la 2 luni si jumatate. Mie pediatrul mi-a spus ca ar fi o problema daca nu ar aparea, dar nu stiu ce inseamna asta.

Ooofpale
Asistenta s-a uitat, a zis ca ar fi trebuit sa apara dar nu-i nimic ca... habar n-am ce a mai zis ca m-a luat dna dr cu diversificarea si ma gandeam ca daca era mai important imi zicea. O sa sun eventual
Ellena20
Scris: Sunday, August 15, 2021 9:16 PM
Nivel

Zee wrote:

Ooofpale
Asistenta s-a uitat, a zis ca ar fi trebuit sa apara dar nu-i nimic ca... habar n-am ce a mai zis ca m-a luat dna dr cu diversificarea si ma gandeam ca daca era mai important imi zicea. O sa sun eventual

Zee, din ce am citit acum pe net, sunt multi copilasi carora nu le-a aparut semn dupa BCG. Am gasit pe un site informatia conform careia sunt anumite tipuri dr BCG care nu lasa semn. Se recomanda sa se faca analiza IDR (testul la tuberculina). E posibil sa aiba anticorpi. Daca nu, se recomanda refacerea vaccinului pana la varsta de 1 an.
Cel mai bine suni iar medicul si ceri detalii.
Vickyb
Scris: Sunday, August 15, 2021 10:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
La Multi Ani Sarbatoriteloe de azi!
Noi am avut un weekend plin.

Zee nici Luca nu are si sincer am uitat sa intreb mf la bilantul de 6 luni.
Dar stiam ca si la baietelul nasei la fel, si cum zice Ellena asta stiam si eu.
Ellena20
Scris: Sunday, August 15, 2021 10:45 PM
Nivel

Mamici, conopida si broccoli cand se introduc? Le-am vazut in scheme de 6-7 luni, dar si de la 8 luni incolo. A cumparat sotul niste broccoli si ma gandeam daca ii pot da si piticului.
freya1
Scris: Monday, August 16, 2021 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena, eu i-as da, mai ales pt blw e super sa apuce ei buchetele, eu nu am avut o sursa buna sa ii dau
Doar ca pot provoca balonare si gaze, vezi cum ii e cu ele
Si nu te supara cu mancarea, au si ei tot felul de faze... si eu ma necajesc ca mai nou incepe sa tipe din senin, isi baga mainile pline de mancare in ochi si gata masa, ca nu ma mai inteleg cu el
A inceput si sa isi bage mainile in bolul cu piure daca i-l las si apoi sa imprastie peste tot, e ca la nebuni
freya1
Scris: Monday, August 16, 2021 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roser wrote:
Aveti careva dintre voi chestiile astea pt a face înghețată din lapte, fructe etc? Am citit ca ar fi utile si pentru cand le ies dintisorii.
Azi am comandat scaunul pt masa si ma tot uit ce sa mai cumpar ras

https://ibb.co/q1Qw72t

Eu voiam, dar nu am gasit la noi din astea, am niste forme de popsicles de la ikea, dar sunt cam mari, am mai citit de lapte pus in forma de cuburi de gheata cu o suzeta bagata in el ca maner, o sa incerc
Ce recomand eu din ce am luat sunt linguritele num nums si cana / paharul din silicon, si bavetica din silicon cu buzunar e buna (pana incepe sa roada la ea ras )
Roser
Scris: Monday, August 16, 2021 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mersi freya! Chiar am vrut sa te intreb despre linguritele de la Num nums acum ca le-ati folosit cum ti se par. Le-am adaugat pe lista :)
Zee
Scris: Monday, August 16, 2021 12:57 PM
Nivel

Desi am avut astazi emotii, in weekend mi s-a parut mai lejer cu tati, cred ca am avut succes.
Eu folosesc aplicatia Diversificare. Acolo vad ca se combina cartof dulce cu morcov. Oare nu e prea mult betacaroten?

Le. Voi le dati pana cand nu mai deschid ei gurita? Mie mi-a fost frica sa ii mai dau, desi parea ca mai vrea ..
https://ibb.co/pz5XJgR
https://ibb.co/jLdh1P2
Ellena20
Scris: Monday, August 16, 2021 1:35 PM
Nivel

Wow, Zee, cat a mancat baiatul tau. Bravo, Ianis! coeur
Mie imi vine sa imi iau campii, astazi nu e sotul acasa, nu a luat nici macar o lingurita. Am inceput linistita, cu voie buna, i-am cantat, ii aratam ca mananc si eu.. el nimic, intoarce capul in toate directiile si nu deschide deloc gura. Sunt nervoasa, frustrata, dezamagita si nu inteleg ce nu fac bine. Nu inteleg de unde refuzul asta. In momentul asta imi vine sa plec de acasa sa ma relaxez singura ca nu ma pot calma, dar n-am ce face, rabd si sper sa imi treaca starea asta mai repede. Pe cat am asteptat diversificarea, pe atat de dezamagita sunt (de mine si de situatie, a nu se intelege ca de copil).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.