Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Haha, buna asta, Maria! e in control Irina
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Neața,voi cum reușiți sa faceți treaba prin casa?denis cum aude ca dau drumu la chiuveta imediat vine țipănd sa îl iau sa vadă cum spăl vasele sau cum fac mâncare și când dau cu aspiratorul ii place sa îl iau in brațe sa dam amandoi.se plictisește de orice jucărie nici nu știu ce sa ii iau acum de Moș Nicolae și de Crăciun ce ii place cel mai mult este o mașina sa îl plimb prin casa și pe afara când se poate.de papat a început sa pape și el mancarica și Titi non stop dacă se poate și imediat după masa🤦♀️🤣 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Andreeax am văzut poza asta și m-am gândit la tine. https://ibb.co/tqCBNtQ |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Mihaela mă bucur să aud că prichindelul tau a început să pape. Legat de curiozitatea lui ți-aș propune sa îl pui în scaunul de masă și să îl iei lângă tine când gătești sau speli vasele,eu fiind singură mai mereu trebuia să o iau lângă mine când făceam orice prin casă. Cu aspiratorul când dau o implic și pe ea, uneori o aspir ca pe matzele din clipurile de pe net, râde de se prăpădește.
Poate îs eu deplasată,dar observând-o pe a mea am ajuns la concluzia că ei la vârsta asta nu au nevoie de jucării ci de a descoperi ce îi înconjoară,pt noi sunt lucruri banale pt ei in schimb îi ceva inedit așa că o las sa se joace cu aspiratorul,sau îi dau ustensile de bucătărie, unelte de la tată-su (siguranța pe primul loc, orice îi dau ajunge in gură). Anul asta venit mosul mai devreme cu antemergator,scaun de mașină,găletușă cu blocuri de lemn, de moși efectiv îi voi da niște hăinuțe și poate niște cizme de mers, la anul când deja îi mai mare ne orientam spre altceva. Mie tot timpul mi-au plăcut jucăriile ce le-au pus imaginația la lucru copiilor, așa și fac cadouri. |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Roser eu ii cumpar (constant) stickere tematice din Dedeman, acum avem animale din jungla lipite langa patut, cum zici tu, are ocupatie la dezlipit. Imi place ca is grosute din spuma si au culori faine.
Fetelor, oare se poate da avocado de 2x/saptamana? Pana acum ii dadeam o data si ii place foarte mult si as mai merge o zi la sigur cu el daca nu e prea mult. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Mihaela mă bucur să aud că prichindelul tau a început să pape. Legat de curiozitatea lui ți-aș propune sa îl pui în scaunul de masă și să îl iei lângă tine când gătești sau speli vasele,eu fiind singură mai mereu trebuia să o iau lângă mine când făceam orice prin casă. Cu aspiratorul când dau o implic și pe ea, uneori o aspir ca pe matzele din clipurile de pe net, râde de se prăpădește.
Poate îs eu deplasată,dar observând-o pe a mea am ajuns la concluzia că ei la vârsta asta nu au nevoie de jucării ci de a descoperi ce îi înconjoară,pt noi sunt lucruri banale pt ei in schimb îi ceva inedit așa că o las sa se joace cu aspiratorul,sau îi dau ustensile de bucătărie, unelte de la tată-su (siguranța pe primul loc, orice îi dau ajunge in gură). Anul asta venit mosul mai devreme cu antemergator,scaun de mașină,găletușă cu blocuri de lemn, de moși efectiv îi voi da niște hăinuțe și poate niște cizme de mers, la anul când deja îi mai mare ne orientam spre altceva. Mie tot timpul mi-au plăcut jucăriile ce le-au pus imaginația la lucru copiilor, așa și fac cadouri. L-am pus in scaun și nu vrea așa vrea sa bage și el mânuțele in apa ii place rău sa se joace in apa sa stropească peste tot ma vede când spăl chiuveta și vrea sa ia burete sa spele și el și eu îl las sa umble peste tot la Bucătărie prin dulapuri și cu orice nu este periculos pt el,aa și uneltele lui taicasu sunt pasiunea lui le ia și le cara după el și se joaca cu ele,și cu aspiratorul îl las sa se joace ii dau furtunul sa aprire și el se mai agata se el sa ia peria și cu țeava de Colțuri din spate. Imi place sa va citesc zilnic sa văd ce mai fac bebei voștri și ce mai încearcă nou la masa,și noi avem antemergător a și mers de câteva ori cu el dar in rest ii place sa bage bilele prin el și formele așa nu prea îl baga in seama. |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mihaelaalin wrote: L-am pus in scaun și nu vrea așa vrea sa bage și el mânuțele in apa ii place rău sa se joace in apa sa stropească peste tot ma vede când spăl chiuveta și vrea sa ia burete sa spele și el și eu îl las sa umble peste tot la Bucătărie prin dulapuri și cu orice nu este periculos pt el,aa și uneltele lui taicasu sunt pasiunea lui le ia și le cara după el și se joaca cu ele,și cu aspiratorul îl las sa se joace ii dau furtunul sa aprire și el se mai agata se el sa ia peria și cu țeava de Colțuri din spate. Imi place sa va citesc zilnic sa văd ce mai fac bebei voștri și ce mai încearcă nou la masa,și noi avem antemergător a și mers de câteva ori cu el dar in rest ii place sa bage bilele prin el și formele așa nu prea îl baga in seama.
Poate i-ar place intr-un turn de invatare. Eu am unul pe lista in viitorul apropiat 😊 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Zee wrote:
Poate i-ar place intr-un turn de invatare. Eu am unul pe lista in viitorul apropiat 😊
Asta voiam si eu sa propun, daca merge bine deja si sta bine la echilibru e super un learning tower (De obicei dupa un an e recomandat) Zee, eu ii dau si mai des avocado, e si solutia de urgenta daca nu vrea sa manance altceva (am mai mereu in casa, ca si noua ne place), nici nu am citit de ce nu ar fi indicat, dar eu stiu ca e sanatos si bebelusii au nevoie de grasimi in dieta
Fetelor, noi avem o mare problema cu ghetutele, deja nici cele de la timmo si nici kickers nu ii vin pt ca are piciorusele grasute, adica laba piciorului inalta si nu ii intra in incaltari. Daca ati gasit unele mai potrivite pt picioarele de bebe si nu de... domnisoara spuneti-mi si mie, va rog
|
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mamici, casuta noua aici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare.aspx?g=posts&m=1118670&goto#m1118670 |
|
|