Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Roser a mai rămas vreo decorațiune în magazin? 😅 Ce fericit e Hugo 🥰 Anul asta am văzut marea pt prima dată și pot zice că m-am îndrăgostit de ea, pot zice că și Irinei ia plăcut că a dormit cel mai bine cât am stat pe malul marii. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| Au mai ramas Maria, ca am fost cu soțul si el nu are răbdare sa stea prin magazine, Hugo nici atât Mi-a rămas gandul la o casuta de lemn muzicala cu figurine de Craciun prin ea care se mișcă.
Si Hugo azi a dormit buștean după ce am venit de la mare, nici nu am apucat sa ii scot papucii din picioare si sa-l scutur de nisip :) |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Ca idee,soacră-mea își pune bradul într-un suport de ghiveci din acela înalt. Am fost ieri in jumbo și am lăsat 300 de lei pe toate ptostioarele acolo 😂😂😂😂 Data viitoare ma duc fără soț sa las și mai mult Ce flăcău mare e Hugo,Roser! Ce bine de voi cu marea aproape. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Tot ce îmi place din iarna este Crăciunul :)) abia aștept sa ajung și eu in Jumbo..nu am vrut sa ma vaccinez dar se pare ca sunt cam obligată și voi merge astăzi sa fac johnson ca sa apuc sa intru și eu in magazine pana de craciun.. |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Roser, eu o sa fac brad normal, la mine e lege sa il fac in 5 decembrie ca sa am timp sa ma bucur pana la Craciun de el. La fel ne-am facut planul si acum sa il facem in 4 seara si sa il gaseasca in 5 cu jucariile aferente cadou. Eu in fiecare an fac natural... ramane de vazut daca o sa prinda Craciunul sau il demoleaza, insa sotul s-a gandit deja cum sa il lege. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| Fetelor, in caz că sunteți în pană de idei, i-am găsit la Hugo o ocupație :). Am cumpărat ieri niște stickere decorative pt geamuri de Crăciun si am zis sa ii lipesc unul pe oglinda jos unde ajunge el. Mi-a stat acolo 20 de minute si se tot chinuia sa îl dezlipească si sa il lipească la loc (pt el ii un record ca mai mult de 3 minute nu stă la o jucarie). Pana la urma s-a enervat si l-a rupt, dar mâine ii pun altul
Zee, si noi tot in 4 decembrie facem bradul. In fiecare an il facem in prima sâmbătă din decembrie. Abia aștept, sper sa dureze până la Crăciun |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Roser wrote:Fetelor, in caz că sunteți în pană de idei, i-am găsit la Hugo o ocupație :). Am cumpărat ieri niște stickere decorative pt geamuri de Crăciun si am zis sa ii lipesc unul pe oglinda jos unde ajunge el. Mi-a stat acolo 20 de minute si se tot chinuia sa îl dezlipească si sa il lipească la loc (pt el ii un record ca mai mult de 3 minute nu stă la o jucarie). Pana la urma s-a enervat si l-a rupt, dar mâine ii pun altul Zee, si noi tot in 4 decembrie facem bradul. In fiecare an il facem in prima sâmbătă din decembrie. Abia aștept, sper sa dureze până la Crăciun
Buna idee Roser! O sa încerc ca și a mea da cu degetul sa dezlipească orice :)) a tras de o protecție dinaia de colț pana a dat o de tot jos .. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Eu la cum imi cunosc copilul, bradul nu va rezista mai mult de 10 minute Buna idee, Roser. Nici Cezar nu sta prea mult timp cu o jucarie. Noi de obicei faceam bradul in 20-21 decembrie. Asa simt eu sa il fac, cat mai aproape de Craciun. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Eu am incercat cu post-it-uri si cu jucarii lipite cu banda adeziva (de ex mingi senzoriale puse in tava de briose si pusa banda adeziva pe ele), problema e ca vrea sa le manance, deci asa ar face si cu stickerele. Sunt atenta de cand a muscat o bucatica de burete pe care nu am gasit-o nici pana in ziua de azi in scutec |
|

| Așa îi și Irina,ca Albert , tot bagă in gură, nu exista cutie in casă la care sa nu îi fie începute colțurile,unele zici că îs roase de șoareci. La noi cad stikerele,din cauza aia nici protecții la colțuri nu mai avem, le-a tras jos. Nu știu dacă se poate una ca asta,dar Irina se comportă exact cum se comporta pisica mare (Sofi) când era pui, făcea haos când prindea șervețele, îmi manca agletul de la șireturi, se băga în toți papucii, trăgea de toate ușile,se baga in dulap, pungile și cutiile erau și îs viața ei, trăgea de plintele de la parchet (noua pasiunea Irinei) și cireașa de pe tort ,nu mânca decât mâncarea ei(plic) Irina când mănâncă mâncare normală îi sărbătoare îi rest țiți. Când stau cu ea in pat numai o văd cum mă trage de cămașă și cum vede țiți se aruncă ca uliul pe el 🤣🤣🤣 are niște poziții dubioase câteodată de te miri cum poate mânca așa, sau dacă îi concentrată la ceva și îi arăt țiți vine ca ursu la miere 🤣🤣 in magazin mă mai trezesc că îmi bagă mana în bluză și caută de zici că îi tolba lui Moș Crăciun 😅
Noi bradul nu știu când îl facem ,cred că după 15 decembrie, in alți ani îl făceam in Ajunul Crăciunului, oricum de cum vine decembrie incep sa scot încet încet decorațiunile , momentan încă mai am dovleci prin casă 🙈 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Hhahha,Maria,și eu am toți dovlecii pe care i-am folosit de halloween la poze înșirați prin dormitor de se împiedica soțul de ei ca a zis ca ii țin intenționat sa își rupă vreun membru Cred ca voi dace și eu bradul mai devreme dar înainte trebuie aa ies la shopping sa cumpăr globuri ca nu am de niciunele...chiar nu am foat niciodată in spiritul crăciunului pana acum |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Andreea, asa si eu, nu am mai avut brad de nu mai tin minte, trebuie sa cumpar de toate Maria, sa stii ca si eu am observat asemanarea izbitoare intre copilasii astia si pisici fix la fel se comporta Mai nou si piticul meu cand il pun in scaunul de masa sau chiar dupa ce a mancat un bol plin cu mancare ma trage de tricou ca vrea lapte, nu stiu de ce, ca nu facea asa pana acum. Acum 2 zile dupa ce mancase ditamai bolul de fulgi de ovaz a mai si supt o gramada, am zis ca explodeaza |
|

| Freya am observat că mănâncă mult când se pregătesc să crească în înălțime, poate și Albert urmează să se lungească. Eu am rămas șocată că în 14.09 avea 73,5cm și în 31.10 avea 78,5cm, acum iar îi bucălată și are niște bulane și pliuri la mâini,mă așteptam de Crăciun să mai aibă un boom. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Cezar mai are 2-3 mese de titi ziua si mai suzeteaza la titi noaptea la treziri. Cred ca se satura din mancarica destul de des.
Maria, deci si Irina a inceput cu plintele de la parchet? Haha. Mie mi-a si desprins cateva
Cezar se enerveaza foarte tare! Cand nu ii dau voie undeva si vin si il iau de acolo, incepe sa tipe, se incordeaza tot si da din maini si din picioare. Sotul zice ca are deja comportament de adolescent. |
|

| Ellena20 wrote:Cezar mai are 2-3 mese de titi ziua si mai suzeteaza la titi noaptea la treziri. Cred ca se satura din mancarica destul de des. Maria, deci si Irina a inceput cu plintele de la parchet? Haha. Mie mi-a si desprins cateva Cezar se enerveaza foarte tare! Cand nu ii dau voie undeva si vin si il iau de acolo, incepe sa tipe, se incordeaza tot si da din maini si din picioare. Sotul zice ca are deja comportament de adolescent.
Asa face si Irina, se face bat cand nu vrea ceva sau o muti unde nu ii convine. Si a le mele plinte sunt scoase , nu stiu cum sa le mai prind ca sa nu le scoata, parca cauta sa vada unde nu am facut curat |
|
|