Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Droxana
Scris: Saturday, November 13, 2021 12:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Buna fetelor computerlove
Noi la capitolul mâncare stam bine încă..mănâncă bine de la început,se vede pe falcutele ei Lol doar ca suntem tot la piureuri ca dacă simte mai gros face gag ..dinti tot n avem :)) a zis Dr ca sunt acolo dar mai durează..poate ii aduce Moș craciun și ei un dințișor..uff
De dormit..la fel de 5 luni,ora de culcare18,19 ,ora de trezire,5,6…cam o trezire de lapte pe noapte.. 2 somnuri pe zi ,primul 30d min fix al doilea cu noroc poate ajungem la o ora și un pic..adoarme lângă mine in pat după ce ma pipăie la urechi ,ochi,sprâncene,nas,ma trage de par ,apoi pune manuta pe gâtul meu și adoarmecomputerlove computerlove uneori mai și plânge și se agita inainte..soțul și mama ma tot bat la cap sa o mut in pătuț pt ca a început sa se târască și se duce tot la marginea Patului sa cada..am lut acum o protecție de pat sa vedem cum e …adevarul e ca mie îmi și place sa dorm cu ea..(doar sa ma lase și sa îmi fac treburile sa doarmă singura apoi vin lângă ea).. as muta o și in pătuț dacă as știi ca doarme ok dar mi e frica sa nu înceapă sa plângă sau sa se tot trezească noaptea și sa nu dormim bine nici eu nici ea..nu știu,nici n am încercat pt ca m am gândit ca dacă ea adoarme in timp ce îmi pipăie fata,cum fac in pătuț?ma bag și eu cu ea eventual:))))
MariaS
Scris: Saturday, November 13, 2021 1:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Roxana nu ești singura căreia îi place să doarmă cu fata, la noi la amândoi suntem fierți cand doarme între noi.
De cand am coborât nivelul la saltea dorm cu grija că îmi e că se scurge in pătuț și se trezește și gură acolo, dar au fost câteva nopți în care a ajuns in pătuț dar cu capul lipit de burta mea, m-am topit instant când am văzut 🥰
freya1
Scris: Saturday, November 13, 2021 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Vai, Rox, ce nu as da sa adoarma si al meu asa coeur doar ca el incepe si sare in pat la perete si da si cu capul daca nu sunt atenta, nu am avut rabdare sa vad cat poate face asa, ca sare, apoi pica in nas si sta cateva secunde, eu tot sper ca adoarme Lol dar de unde, o ia de la capat
Si eu ma topesc cand il vad dormind langa mine, dar n-as zice nu sa dorm mai mult de 60 min legate, de asta regret uneori ca nu l-am pus in patut
Ellena20
Scris: Saturday, November 13, 2021 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si mie mi-ar placea sa adoarma Cezar mai usor sau cum vedeam inainte prin filmuletele de pe yt bebelusi adormind printre jucarii Lol
Noaptea, daca il simt de la primele miscari, il adorm in 2 minute inapoi, ii bag sanul in gurita si gata, isi ia somnic iar. Daca nu il simt si apuca el sa se ridice in picioare, imi ia vreo 10-15 minute. Are de la un timp niste pozitii de somn tare amuzante plus ca mai nimereste cate un picior si in nasul meu Lol
MariaS
Scris: Saturday, November 13, 2021 7:56 PM
Nivel

Droxana
Scris: Saturday, November 13, 2021 9:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Super tort Maria! Cred ca a fost și bun cu atata ciococomputerlove
La mulți ani! Sa fie sănătos și fericit alături de voi!
MariaS
Scris: Saturday, November 13, 2021 9:43 PM
Nivel

A fost tort alb cu vișine la interior , la exterior doar fondantul a fost maro, dar unii s-au bucurat că alții nu au venit, că le-a rămas mai mult tort 😁
Ellena20
Scris: Saturday, November 13, 2021 10:44 PM
Nivel

La multi ani sotului, Maria! (nu mai tin minte daca am mai zis)
Foarte fain tortul.

Mamici, de unde luati ghetute de iarna? Vreau niste ghete de iarna mai inalte impermeabile si bune de zapada. Am gasit astazi numai marimi peste 20 si unele marimea 18 (dar corespundeau pt talpic de 9.5 cm, super ciudat). Vreau ceva gen cizmulite si sa gasesc si marimi mici (noi 18 purtam acum, dar probabil ii voi lua 19 pt ghetute).
Iulia13
Scris: Saturday, November 13, 2021 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Hei,chiar daca scriu mai rar , am zis sa va scriu experienta noastra de zilele acestea căci stiu că sunt printre voi mamici care le este frica mai mult de virus pentru copilasii lor.. noi ne-am vaccinat cu prima doza acum 2 săptămâni,de duminica trecuta ne-a luat niste simptome ca de raceala (pe mine și soț) ,iar pe Matei l-a luat cu o febra care a tinut in jur de 3 zile ,a avut 3 episoade peste 39,in rest sub 38,5 nu scădea nici măcar la Nurofen.. singura chestie care l-a ajuta să-i scada febra destul de bine la 37 a fost sosetele in otet..nu prea am vrut să apelez la metoda asta ,însă văzând că după 2 ore de la 39,5 a scăzut febra cu Nurofen doar la 39 nu prea am avut ce face..alte simptome nu a avut,până au inceput sa-i apara bubitele,pe trunchi,frunte,după urechi am zis clar e vorba de Roseola căci așa am avut și la Simona ..
Bun,după ce termin cu Matei ,Simona îmi incepe de miercuri cu tuse productiva,fara febră însă a tusit destul de rar in ziua respectiva . A doua zi in schimb eu și soțul eram mai rău ,eu cel puțin aveam impresia că îmi frige capul dar nu aveam febră ...Simona se trezește și ea cu nasul infundat dar doar atât..
I-am zis soțului in seara respectiva sa îmi ia un test Covid căci sigur asta nu e doar o răceală ,dar din păcate nu a mai găsit deschis aici jos la farmacie și cum suntem în țară străină nu prea cunosc zona sa știu pe unde sunt farmacii deschise non-stop. Următoarea zi ,îmi iau un test Covid .. pozitiv din start pale mai apoi merge sotul jos să își ia și el și i-am zis sa ia unul și pentru Simona .
Vine acasă ,își face și el testul însă la el nu era așa de pronunțată linia ,abia se vedea ,iar mai apoi ii fac Simonei ..ce credeti? Iese mega pozitiv la fel ca al meu uff Să-mi cada cerul în cap .. asta a fost ieri ,eu va zic sincer ca nu am crezut ca apuc a doua zi pana sa ajungem la medic ,toata noaptea m-a durut in piept foarte tare ,in spate ,respiram destul de greu ..in schimb vreau sa va zic că Simona numai are nimic ,Matei nici atata (acum nu știu sincer daca febra aia s-a suprapus cu roseola și covid,habar nu am ,pe el nu l-am mai testat) . Simonei de miercuri i-am dat sirop pentru tuse productiva,spray viral și spray nazal . De la începutul lunii septembrie le dau la amandoi pentru imunitate,nu știu daca asta i-a ajutat sau nu ,cert este ca inca nu îmi vine a crede ca ea e pozitiva la fel ca mine ,eu am crezut azi-noapte că numai prind lumina zilei iar ea e vioaie,se joaca...ori poate chiar pentru copii e doar ca o simpla răceala,asta in cazurile fericite,căci am cunoștințe la care s-a manifestat și mai urat..
Mă bucur nespus ca ei sunt ok ,așa vazandu-i pe ei bine îmi da putere sa îmi revin și eu ..pentru că știu că au nevoie de mine .. am ajuns la concluzia ca oricât ne-am feri toti vom lua la un moment dat ,dar important e sa trecem toti cu bine peste mai ales copilasii nostri. Aveti grija de voi mamici și de copilasii vostri ,va pupam hearts
MariaS
Scris: Sunday, November 14, 2021 2:43 AM
Nivel

Iulia multă sănătate tuturor,să că faceți bine cat mai repede!
Tot ceva asemănător am trăit și eu cu ea când avea un pic peste o lună,eu simțeam că mă prăbușesc și ea a făcut un pic de febră și muci colorați câteva zile, cred că a dus-o ușor din cauza anticorpilor din lm.

De când a dat răcoarea ai facem focul am decis sa o cresc un pic spartan, o las în casă să stea cat mai subțire și să nu fac foarte cald astfel încât să nu fie șoc când se deschide ușa în dreptul ei sau ies scurt pe terasă cu ea.

Mulțumesc Elena!
Eu ghete încă nu i-am luat îi dau doar botoșeii de fâș deocamdată, să o văd că merge singură și ii comand ghete. Avem în oraș câteva ateliere de încălțăminte pt bebe, fac pe comandă deci nu contează mărimea.
Vickyb
Scris: Sunday, November 14, 2021 11:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Salut fetelor,
Eu nu prea apuc sa scriu.
Elena chiar azi am luat ghete dd step, au de pe la 19. Sunt imblanite, au modele mai inalte cum zici Tu dar si mai scurte, le poti pune peste salopeta si sigur tine. Luca e pe la 19-20 marimea. Are deja talpa 11 cm, dar taica sau are 45 la picior, nu ma mir :D

Iulia sanatate! Eu in sarcina am avut fix acum un an, deci asa e, important sa treci cu bine si bine e sa fie forma usoara.

Duminica frumoasa!
freya1
Scris: Sunday, November 14, 2021 3:18 PM
Nivel

Iulia, sanatate !
Maria, ce frumos e tortul !
Eu i-am luat niste ghetute de la kickers, astept acum sa vina, marimea 18 (el are talpa de 10.5 cm, de ex pantofiori pt primii pasi de la timmo i-am luat 17 si ii sunt mari si au si o forma incomoda imi pare ). Sunt buni botoseii de fas, dar noi iesim zilnic in parc, sta in picioare, se taraste, se catara si la fiecare miscare ii cad
Va zic cum sunt ghetutele noi, daca nu sunt ok... mai cautam
Iulia13
Scris: Sunday, November 14, 2021 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Multumim frumos mamici,toate cele bune si voua!
Vicky și eu am avut anul trecut tot în toamna când eram însărcinată cu băiețelul,luasem de la școala unde profesam..și atunci am avut simptome asemănătoare .. ce sa-i facem ,toti luam la un moment dat , conteaza finalul si ăla sa fie unul fericit. hearts

Fetelor,legat de ghetute și eu am primit chiar luna trecuta de la mama din tara niste ghetuțe imblanite pe care i le-am dat de vreo 2-3 ori până acum,dar cand merge cu ele zici ca e balerina,tare
comic mai e Crazy . El inca nu merge ,dar cand va da sa mearga binisor ii voi lua de aici din zona ceva mai ok.
Ellena20
Scris: Sunday, November 14, 2021 8:33 PM
Nivel

Iulia, multa sanatate! Cum te mai simti? Copilasii au fost mai puternici. Cheek Kiss

Multumesc, fetelor. Vicky, m-am uitat la Dd step si au o singura pereche de ghete marimea 20. Freya, kickers vad ca au multe modele, mersi mult, dar difera marimile. Talpa lui Cezar are 11.2 cm. Pt kickers ne incadram la 19 chiar 20. O sa vad ce ii gasesc.
freya1
Scris: Sunday, November 14, 2021 8:49 PM
Nivel

Fetelor, am vazut pe elefant catelusul Fisher price la reducere de bf, Rox si cine il voia, sper ca l-ati gasit la un pret bun
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.