Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaelaalin
Scris: Friday, October 29, 2021 3:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna,mamici cu bebei mai mari la cat a început bebei sa pape.denis are 10 luni Și tot nu vrea sa pape doar ciugule puțin și pap Titi toată ziua îl văd ca ii este foamne des si îl încerc de câte ori îl văd si nu deschide gurița sau scuipa înapoi nu știu ce sa ma fac cu el îmi fac o mie de gânduri rele 🙁
Zee
Scris: Friday, October 29, 2021 4:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor, imi spuneti cum gatiti ficatelul? Eu nu am prea facut, mie imi place foarte mult, dar sotului nu si atunci doar pt mine nu faceam, mancam cand eram musafir 😂. As vrea sa ii fac la Ianis ca am impresia ca ii dau tot aceleasi lucruri si vreau sa ii introduc si cina si sa mai gasesc lucruri noi.
Andreeax
Scris: Friday, October 29, 2021 5:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Nu-mi vine sa cred ca in doua săptămâni începem diversificarea what O sa trebuiască sa gătesc și altceva in afara de paste Lol
freya1
Scris: Friday, October 29, 2021 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee wrote:
Fetelor, imi spuneti cum gatiti ficatelul? Eu nu am prea facut, mie imi place foarte mult, dar sotului nu si atunci doar pt mine nu faceam, mancam cand eram musafir 😂. As vrea sa ii fac la Ianis ca am impresia ca ii dau tot aceleasi lucruri si vreau sa ii introduc si cina si sa mai gasesc lucruri noi.

Eu pana acum i l-am dat doar fiert in piure cu legume (cartof, morcov, pastarnac...), am incercat sa ii dau si feliute subtiri, dar e inecacios, nu i-a placut textura

Andreea, sa stii ca si piticilor le plac pastele Lol
ANDREEA2929A
Scris: Friday, October 29, 2021 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Nu-mi vine sa cred ca in doua săptămâni începem diversificarea what O sa trebuiască sa gătesc și altceva in afara de paste Lol

Ce a trecut timpul 🥰
BBEma
Scris: Saturday, October 30, 2021 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Doamne tu fetelor , nu stiu ce sa ma fac cu bebelusu asta al meu…. De câteva zile doarme extrem de greu ziua câteodată aproape deloc : îl legan, îl iau in brate, îl las sa doarmă pe mine , îl pun la san , incerc dr toate …. Doarme 10 min si se trezește …. Nu mai rezist …si e si mârâit , măcar dacă ar sta linistit, da se plictiseste repede si plânge toata ziua … are tratament de colici Bebeluș de 2 luni si 1 săptămâna …. Nu stiu cum sa fac sa l adorm Cray
freya1
Scris: Saturday, October 30, 2021 9:52 AM
Nivel

Ema, eu iti recomand un sistem de purtare, pe mine m-a salvat si inca il folosesc cand nu adoarme altfel, e mai comod si pt tine, nu te mai dor mainile, iar la varsta asta mai poti face una-alta cu el in sistem
Eu am avut un wrap elastic pe care nu prea l-am folosit si un marsupi care a fost super cand era micut
BBEma
Scris: Saturday, October 30, 2021 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
freya1 wrote:
Ema, eu iti recomand un sistem de purtare, pe mine m-a salvat si inca il folosesc cand nu adoarme altfel, e mai comod si pt tine, nu te mai dor mainile, iar la varsta asta mai poti face una-alta cu el in sistem
Eu am avut un wrap elastic pe care nu prea l-am folosit si un marsupi care a fost super cand era micut

Am un wrap de la manduca , îl folosim de când avea 3 sapt ,dar am văzut ca acum de când e mai mare nu prea ii mai place ca ba îl strâng prea tare ba prea putin …. Un marsupi plus as fi vrut sa mi cumpăr si eu acum si cred ca chiar o sa dau comanda azi ca nu mai rezist , vb ta … poate mai si apuc sa fac si altceva prin acasă sa mai îmi treacă timpul ca am impresia ca sta in loc așa . Multumesc de sfat ! Cheek Kiss
Zee
Scris: Saturday, October 30, 2021 10:54 AM
Nivel

Freya, multumesc. O sa incerc,citeam doar ca fiert prea mult devine amarui, sper sa reusesc.
As vrea sa ii introduc si pastele, dar habar n-am de care sa ii iau sa le pot blendui sa nu se inece.
freya1
Scris: Saturday, October 30, 2021 11:23 AM
Nivel

Zee, eu il pun la aburi cu restul legumelor si se face repede
Paste i-am dat si barilla si unele bio, dar blenduite merg oricare, sunt si unele foarte mici gen stelute, asa-zise pt bebelusi
Zee
Scris: Saturday, October 30, 2021 12:05 PM
Nivel

freya1 wrote:
Zee, eu il pun la aburi cu restul legumelor si se face repede
Paste i-am dat si barilla si unele bio, dar blenduite merg oricare, sunt si unele foarte mici gen stelute, asa-zise pt bebelusi

Ma tot gandeam daca se blenduiesc astea normale, dar stiu de care zici si alea stelute, parca am vazut in supermarket. Mersi mult de ajutor.pupici
Ellena20
Scris: Saturday, October 30, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Zee, eu tot la aburi i-am facut ficatelul si o data l-am fiert in lapte (reteta de pe flaveur).
Am vazut si o reteta de briose cu ficatel si broccoli, am zis sa o incerc ca am observat ca de fiecare data cand ii dau lui Cezar broccoli mananca aproape tot Lol

Ca paste, eu i-am luat Barilla. Si penne si unele micute farfalline. Astea sunt micute, micute si cred ca merg sigur blenduite mai usor.

Ema, da, si eu cred ca un sistem te-ar ajuta. Pentru mine a fost super! Nici Cezar nu a fost prieten cu somnul pe timpul zilei, insa in sistem dormea. Sau in brate la mine. Asa ca nu reuseam sa fac nimic nici cand era treaz, nici cand dormea. Pana mi-am cumparat un sistem care a fost salvarea noastra.

Maria, tu parca ai tot Radira Tiny Magic? Si ziceai ca inca o porti? Nu te doare spatele? Teoretic stiu ca nu ar trebui sa doara spatele, dar probabil mai trebuie sa umblu eu la reglaje. Nu l-am mai purtat de vreo 3 luni sincer, cel mai mult sta in carucior si am incercat iar zilele acestea, insa ma doare spatele deja.
Droxana
Scris: Saturday, October 30, 2021 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20
Scris: Saturday, October 30, 2021 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Droxana wrote:
https://ibb.co/g3sTqGS

Buhuhuuuu mămici și pitici,am făcut și noi 9 luni astăzi computerlove Lol

La multe lunite, Carina! coeur sa cresti mare!
Ce costumatie frumoasa ai ras
freya1
Scris: Saturday, October 30, 2021 7:41 PM
Nivel

Droxana wrote:
https://ibb.co/g3sTqGS

Buhuhuuuu mămici și pitici,am făcut și noi 9 luni astăzi computerlove Lol

Sa cresti mare, Carina! Doamne, imi vine sa o mananc, e asa scumpa coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.