|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna,mamici cu bebei mai mari la cat a început bebei sa pape.denis are 10 luni Și tot nu vrea sa pape doar ciugule puțin și pap Titi toată ziua îl văd ca ii este foamne des si îl încerc de câte ori îl văd si nu deschide gurița sau scuipa înapoi nu știu ce sa ma fac cu el îmi fac o mie de gânduri rele 🙁 |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor, imi spuneti cum gatiti ficatelul? Eu nu am prea facut, mie imi place foarte mult, dar sotului nu si atunci doar pt mine nu faceam, mancam cand eram musafir 😂. As vrea sa ii fac la Ianis ca am impresia ca ii dau tot aceleasi lucruri si vreau sa ii introduc si cina si sa mai gasesc lucruri noi. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Nu-mi vine sa cred ca in doua săptămâni începem diversificarea O sa trebuiască sa gătesc și altceva in afara de paste |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Zee wrote:Fetelor, imi spuneti cum gatiti ficatelul? Eu nu am prea facut, mie imi place foarte mult, dar sotului nu si atunci doar pt mine nu faceam, mancam cand eram musafir 😂. As vrea sa ii fac la Ianis ca am impresia ca ii dau tot aceleasi lucruri si vreau sa ii introduc si cina si sa mai gasesc lucruri noi. Eu pana acum i l-am dat doar fiert in piure cu legume (cartof, morcov, pastarnac...), am incercat sa ii dau si feliute subtiri, dar e inecacios, nu i-a placut textura
Andreea, sa stii ca si piticilor le plac pastele |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Nu-mi vine sa cred ca in doua săptămâni începem diversificarea O sa trebuiască sa gătesc și altceva in afara de paste Ce a trecut timpul 🥰 |
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Doamne tu fetelor , nu stiu ce sa ma fac cu bebelusu asta al meu…. De câteva zile doarme extrem de greu ziua câteodată aproape deloc : îl legan, îl iau in brate, îl las sa doarmă pe mine , îl pun la san , incerc dr toate …. Doarme 10 min si se trezește …. Nu mai rezist …si e si mârâit , măcar dacă ar sta linistit, da se plictiseste repede si plânge toata ziua … are tratament de colici Bebeluș de 2 luni si 1 săptămâna …. Nu stiu cum sa fac sa l adorm |
| Ema, eu iti recomand un sistem de purtare, pe mine m-a salvat si inca il folosesc cand nu adoarme altfel, e mai comod si pt tine, nu te mai dor mainile, iar la varsta asta mai poti face una-alta cu el in sistem Eu am avut un wrap elastic pe care nu prea l-am folosit si un marsupi care a fost super cand era micut |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| freya1 wrote:Ema, eu iti recomand un sistem de purtare, pe mine m-a salvat si inca il folosesc cand nu adoarme altfel, e mai comod si pt tine, nu te mai dor mainile, iar la varsta asta mai poti face una-alta cu el in sistem Eu am avut un wrap elastic pe care nu prea l-am folosit si un marsupi care a fost super cand era micut
Am un wrap de la manduca , îl folosim de când avea 3 sapt ,dar am văzut ca acum de când e mai mare nu prea ii mai place ca ba îl strâng prea tare ba prea putin …. Un marsupi plus as fi vrut sa mi cumpăr si eu acum si cred ca chiar o sa dau comanda azi ca nu mai rezist , vb ta … poate mai si apuc sa fac si altceva prin acasă sa mai îmi treacă timpul ca am impresia ca sta in loc așa . Multumesc de sfat ! |
|
| Freya, multumesc. O sa incerc,citeam doar ca fiert prea mult devine amarui, sper sa reusesc. As vrea sa ii introduc si pastele, dar habar n-am de care sa ii iau sa le pot blendui sa nu se inece. |
|
| Zee, eu il pun la aburi cu restul legumelor si se face repede Paste i-am dat si barilla si unele bio, dar blenduite merg oricare, sunt si unele foarte mici gen stelute, asa-zise pt bebelusi
|
|
| freya1 wrote:Zee, eu il pun la aburi cu restul legumelor si se face repede Paste i-am dat si barilla si unele bio, dar blenduite merg oricare, sunt si unele foarte mici gen stelute, asa-zise pt bebelusi
Ma tot gandeam daca se blenduiesc astea normale, dar stiu de care zici si alea stelute, parca am vazut in supermarket. Mersi mult de ajutor. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Zee, eu tot la aburi i-am facut ficatelul si o data l-am fiert in lapte (reteta de pe flaveur). Am vazut si o reteta de briose cu ficatel si broccoli, am zis sa o incerc ca am observat ca de fiecare data cand ii dau lui Cezar broccoli mananca aproape tot
Ca paste, eu i-am luat Barilla. Si penne si unele micute farfalline. Astea sunt micute, micute si cred ca merg sigur blenduite mai usor.
Ema, da, si eu cred ca un sistem te-ar ajuta. Pentru mine a fost super! Nici Cezar nu a fost prieten cu somnul pe timpul zilei, insa in sistem dormea. Sau in brate la mine. Asa ca nu reuseam sa fac nimic nici cand era treaz, nici cand dormea. Pana mi-am cumparat un sistem care a fost salvarea noastra.
Maria, tu parca ai tot Radira Tiny Magic? Si ziceai ca inca o porti? Nu te doare spatele? Teoretic stiu ca nu ar trebui sa doara spatele, dar probabil mai trebuie sa umblu eu la reglaje. Nu l-am mai purtat de vreo 3 luni sincer, cel mai mult sta in carucior si am incercat iar zilele acestea, insa ma doare spatele deja. |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| https://ibb.co/g3sTqGS
Buhuhuuuu mămici și pitici,am făcut și noi 9 luni astăzi |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Droxana wrote:https://ibb.co/g3sTqGS Buhuhuuuu mămici și pitici,am făcut și noi 9 luni astăzi
La multe lunite, Carina! sa cresti mare! Ce costumatie frumoasa ai |
|
| Droxana wrote:https://ibb.co/g3sTqGS Buhuhuuuu mămici și pitici,am făcut și noi 9 luni astăzi
Sa cresti mare, Carina! Doamne, imi vine sa o mananc, e asa scumpa |
|
|