|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetelor am reusit sa nu mai vomite,însă bataiala a rămas macar nu mai sunt asa puternice spasmele alea sau ce or fi. Însă la colidep am problema scrie ca se administrează la 1 h după masă.. e cam aiurea ca ea adoarme la san și neam nu o mai pot trezi sa i dau pipeta .. asa ca i am dat o spre finalul mesei înainte de a adormi. Plus ca madam are parte ei de show in fiecare după amiază vad ca e a 3 a zi consecutiv când de la 4 mănâncă adoarme până la 5 iar de la 5 la 9 seara sta la san nu vrea sa doarma, se agita se obosește atât de tare ca nu vrea nici suzeta și apoi sanul nu reuseste sa l mai prindă, da din picioare ca la maraton vb Lui Aleahim face asa incontinuu pana pica de tot de oboseala. 🤦🏻♀️ ma termina efectiv noul ei comportament. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Fetelor am reusit sa nu mai vomite,însă bataiala a rămas macar nu mai sunt asa puternice spasmele alea sau ce or fi. Însă la colidep am problema scrie ca se administrează la 1 h după masă.. e cam aiurea ca ea adoarme la san și neam nu o mai pot trezi sa i dau pipeta .. asa ca i am dat o spre finalul mesei înainte de a adormi. Plus ca madam are parte ei de show in fiecare după amiază vad ca e a 3 a zi consecutiv când de la 4 mănâncă adoarme până la 5 iar de la 5 la 9 seara sta la san nu vrea sa doarma, se agita se obosește atât de tare ca nu vrea nici suzeta și apoi sanul nu reuseste sa l mai prindă, da din picioare ca la maraton vb Lui Aleahim face asa incontinuu pana pica de tot de oboseala. 🤦🏻♀️ ma termina efectiv noul ei comportament.
Andreea e posibil sa fie un puseu ca si bebe nostru tot la 4 -5 sapt a început programul artistic si făcea exact cum ai descris tu Ma bucur ca ne am regăsit la mămici , Multumesc fetele pt susțineri ! Sunteti minunate ! De ieri am reusit sa mai scoatem din biberoane si sa stea mai mult la san din nou , l am păcălit un pic cu Protecțiile de Silicon
L.E.si eu tot așa îl las sa doarmă 1 somn pe zi pe mine cum zice si Aleahim ca se odihnește tare bine așa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Bună mamici, va ziceam de ceva vreme ca bebe are scaune apoase, iar dimineața șoc pe mine, scaunul prezenta câteva punctulete de sânge. Am plecat în graba la pediatrie, mi-a spus ca posibil o enterocolita, mi-a prescris tratament, fără antibiotic, iar eu regim, fara lapte de vaca sau alimente ce conțin lapte de vaca. Totuși spre marea mea uimire nu mi-a cerut sa fac și o coprocultura sa excludem o bacterie... Asa ca m-am gândit sa o fac pe cont propriu, doar ca ținând cont ca să scaunele lui sunt apoase, cum sa reușesc sa recoltez pt proba?
Tind sa cred ca ar putea fi APLV, simptome are destule: scaune apoase, mucus în scaun, regurgiteaza des, strănuta des. Bineinteles ca sunt presupuneri nu e un diagnostic dat de un medic în baza unor analize. El e vesel, energic, doar scaunele astea ma supăra... |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ella sanatate ! Chiar nu stiu cum poti recolta, eu as incerca deocamdata cu tratament si tu regim sa excluzi aplv, eu am tinut 3 saptamani fara lactate si fara carne de vita, iar apoi le-am introdus ff lent (cauta "milk ladder" sa ai idee) Aplv numai asa se diagnosticheaza la varata asta |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mănânci,am o “”problema””cu bebe sa ii zic așa.când vine vorba de somn fie ziua fie nopatea se pune pe un plâns de zici sa cine știe ce ii fac greu îl potolesc dar in schimb când îl ia soțul imediat îl adoarme,unde greșesc nu știu?🤦♀️🤦♀️Nu știu ce sa ii mai fac ca îl culc cum o facem mereu in brațe ori la sân ori legănat sau culcat in pat la san |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Mihaela, si al meu adoarme la san in mod normal, dar are perioade (puseu, e prea obosit / agitat) cand simte ca i se face somn si incepe sa urle, atunci eu il pun in manduca si il legan ca sa adoarma, ca altfel opune rezistenta La noi continua ridicatul / taratul in somn, la o ora si mai des face asa si il pun la san, ca nu am alta metoda, altfel plange si se trezeste doar ca a ajuns sa suga de 10 ori pe noapte si mi se pare ca ziua deja nu prea mai mananca. Pediatrul zice ca e o faza care trece, dar cand ? Nu stiu |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| copila asta a mea ma sperie pe zi ce trece..dupa ce s a linistit ieri și a avut somnuri ok de la colidep și spasmodep, seara după o masa copioasa cum face ea mi a vomat in jet tot ce a mancat absolut tot...ma asteptam după 1 zi linistita sa mi faca supriza din asta...m am speriat extrem de tare ca nu a vomat niciodată asa de mult...si in momentele alea când am vazut o cum s a inmuiat am zis ca se ineaca 🙈 După a mai vrut mâncare...am lăsat o cam 30 minute apoi i am mai dat putin și a adormit...ajung joi la pediatru dar până atunci imi fac 1 milion de filme.🤦🏻♀️ noroc ca o ridicasem pt eructat și era sus când a inceput sa vomite. Ma gandesc sa nu fie ceva mai grav 🥺 |
|
| freya1 wrote:Mihaela, si al meu adoarme la san in mod normal, dar are perioade (puseu, e prea obosit / agitat) cand simte ca i se face somn si incepe sa urle, atunci eu il pun in manduca si il legan ca sa adoarma, ca altfel opune rezistenta La noi continua ridicatul / taratul in somn, la o ora si mai des face asa si il pun la san, ca nu am alta metoda, altfel plange si se trezeste doar ca a ajuns sa suga de 10 ori pe noapte si mi se pare ca ziua deja nu prea mai mananca. Pediatrul zice ca e o faza care trece, dar cand ? Nu stiu Și la noi se mai întâmpla noaptea sa înceapă sa se foiască și după ca umble ca rama prin pat și îl iau și îl pun la sân dar se mai și întâmpla sa nu ii convine și sa planga (tot așa zici ii fac ceva de îl aude și sotu din camera cealaltă ca el lucrează de noapte si vine la 4 dimineața si nu ne deranjează )și îl iau in brațe pana se linisteste cu un mic scandal sa nu îl pun jos sa nu ma pun nici eu 🤦♀️Pana îl păcălesc sa adoarmă pe mine,câteodată vorbesc cu el și îl întreb de ce plânge cu ce ii greșesc și el se uita la mine cu niște ochișori dulci🤗🤗 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ce ursulet frumos |
|
| MariaS wrote:Fetelor spune-ți-mi va rog , voi ați observat cumva la bebeii voștri să aibă spasme, in special când nu le convine ceva, când nu reușeac să facă ceva ? De vreo 2-3 zile Irina are niste episoade cu spasme ce durează câteva secunde și se repetă 2-3 in interval de câteva minute, se manifestă că și cum s-ar enerva și pe urmă îi trece. Am căutat cu soțul ce ar putea fi și nu mi-a plăcut deloc de am găsit. Maria nu stiu exact la ce spasme te referi dar si Luca ma speriat pana pe la 1 an cu ceva spasme.Pur si simplu se incorda la picioare si manute si se scutura asa cateva secunde si facea de cateva ori pe zi.Partea buna e ca ma auzea si il opream si nu mai facea apoi.Am stat cateva luni si l-am tot urmarit si pe la 11 luni a incetat,nu a mai facut.Nici pana acum nu stiu ce a fost dar cred ca m-am speriat degeaba si nu a fost nimic grav. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| buna dimineata mamici ! de o saptamana am aflat ca sunt gravi , sambata si ieri am facut beta insa nu am rezultatele (aparent dureaza 1000 ani sa le prelucreze ) . ce ma supara pe mine este faptul ca in dimineata aceasta (deci la 5 saptamani de sarcina) sanii mei efectiv au revenit la forma dinainte de a ramane : nu ma mai dor deloc , sunt moi ... am citit ca asta ar fi un semn de oprire in evolutie .. a mai trecut vreo mamica prin asa ceva ? ps : imi cer scuze , voi vorbiti in special de puiutii vostri acum insa ajutati si o mamica aflata la ananghie
|
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mihaela, eu de o saptamana il adorm pe Ianis cu sunete albe. Il plimb 5 min in brate cu sunet de feon si adoarme. Habar n-am cum functioneaza, dar inca ma bucur si profit. 😆
Elena,cum sunteti? Cum e Cezar? 😘 |
|
| Fetelor ieri s-a nascut nepotica mea Alesia.Fetita lui fratemeu cu 2550 g si 55 cm prima fetita in familia noastra ca toata familia mea frati,verisoare au baieti😛 asa ca sunt fericita dar si putin stresata acum ca Luca e cu febra si iar a racit dupa o sapt.de mers la cresa.Exact de ieri cand am imceput si eu munca nu am mai putut sa il duc.Acum sotul si-a luat niste libere si merge mai tarziu sch2 cand ma intorc eu acasa.Asa de greu ne este...nu avem unde sa il lasam efectiv😔 sper sa se faca bine sapt.asta si de luni sa il pot duce.Inca nici nu stiu daca sa ii fau antibiotic sau nu.Pediatrul sune nu,mf spune da.Luca are febra mare,noaptea ajunge si la 40 si frinsoane😢 momentan stam doar cu sprey de gat si supozitoare de febra ,alte simtome nu are si daca pana miercuri nu trece febra sun inapoi pediatrul. Va pup |
|
| Zee wrote:Mihaela, eu de o saptamana il adorm pe Ianis cu sunete albe. Il plimb 5 min in brate cu sunet de feon si adoarme. Habar n-am cum functioneaza, dar inca ma bucur si profit. 😆
Elena,cum sunteti? Cum e Cezar? 😘 Nu mam gândit am sa încerc și eu cu feonul sau sa caut pe tv sunete albe.când era mic și dădeam cu aspiratorul nu dura 10 minute Ca dormea acum se plimba după el prin casa🤣trage de furtun |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Zee,m-am înmuiat toată,ce ursuleț simpatic! I-am luat sunei niște salopetele de purtat prin casa cu urechi de iepuraș dar sunt 6-9 luni și unele chiar 9-12 pt ca deja avem prea mult pt acum și ma împușca soțul Achiziția cea mai faina e un combinezon dinozaur O sa mai trebuiască sa aștept pana ma voi bucura de ele.
Freya,cand vb de manduca vorbești si de somn...am asociat eu in mintea mea asta si mai ca îmi vine si mie sa îmi iau o manduca Apoi îmi aduc aminte ca am doua sisteme. Am primit un ergonaby clasic,doar l-am desfăcut si m-am uitat la el si mi se pare ca are multe chestii care atârna din el si am renunțat,l-am băgat in cutie la loc Oricum e de la 5,5 kg si noi avem 5,9 așa ca mai aștept sa ajungă măcar la 6,5. Mi-e si groaza când mergem la pediatru pt ca o sa se ia iar de greutatea lui
Andreea Neacșu,aceleasi intrebari le-am avut si eu la începutul sarcinii pt fete...pot sa îți spun ca mu e un simptom după care sa te iei....sânii acum dor si sunt sensibili si apoi imediat le trece Poți intra la gravidute Sarcina ușoară si la termen îți doresc! |
|
|