|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ce frumoasa e Carina Fetelor, de cateva zile il adorm pe Ianis cu sunete albe, nu a functionat la colici, dar acum vad ca e ok, macar nu il mai aud asa tare urland Freya, de aceeasi parere is si eu, stiu ca fiecare se dezvolta in ritmul lui, prietena mea zicea ca abia se rostogoleste, daca il tine numai in balansoar, cred si eu. Dar na, a zis ca ii convine timpul liber. Eu una n-as putea alege timpul meu liber in detrimentul stimularii. Aseara sotul ma intreba tare senin cand facem bebe 2, ca discutam ca anul viitor ar trebui sa il inscriem la cresa, Doamne mic mi se pare. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Neața,și la noi e chin cu îmbrăcatul și schimbatul.la noi mai e scandal când îl vede pe tasu ca iese afara începe și plânge e in stare sa se ducă după el dezbrăcat și greu îl îmbrac cu plânsete și se tine de mine strâns , voi cum ii mai îmbrăcați când ieșiți afara eu nici nu mai știu cu timpul asta schimbator |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Neața,și la noi e chin cu îmbrăcatul și schimbatul.la noi mai e scandal când îl vede pe tasu ca iese afara începe și plânge e in stare sa se ducă după el dezbrăcat și greu îl îmbrac cu plânsete și se tine de mine strâns , voi cum ii mai îmbrăcați când ieșiți afara eu nici nu mai știu cu timpul asta schimbator |
| Am gasit asta si mi s-a parut amuzant, dar bineinteles vad ca nici fetele din gasca nu se lasa mai prejos. https://ibb.co/BywvpHy
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Zee wrote:Am gasit asta si mi s-a parut amuzant, dar bineinteles vad ca nici fetele din gasca nu se lasa mai prejos. https://ibb.co/BywvpHy
asta da, e ceva ce poate deveni realitate. Chiar aseară ii ziceam sotului ca la cum țipă deja bebe, de parca se cearta, în câteva luni o sa urce pe pereți |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Fetele din grupa mare, care ati inceput deja diversificarea, ce anume ati folosit/folositi si va este extrem de util la diversificare? Ma refer atat la electronice/electrocasnice, cat si la alte "ustensile". As vrea sa imi pregatesc o lista sa urmaresc preturi pana la black friday, poate pana atunci ma hotarasc si e ce sa iau Multumesc!
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Ioana, in primul rand scaunul de masa. Eu una nu simt pt celelalte lucruri ca imi sunt cele mai utile. Am cumparat un aparat de gatit pe aburi ce l-am folosit si inca il folosesc. Am incercat si cu oala si sita, dar cu bateriile pline ale piticului, am uitat de ea si am ars oala pe mine m-a ajutat deci aparatul. In schimb, daca tu simti ca te poate ajuta un aparat 2 in 1 care fierbe pe aburi si apoi il folosesti ca blender gen Avent, poti urmari ceva oferte de Black Friday pt ele. Eu am folosit blenderul fix de 2 ori. Restul tot ce a mancat Cezar a fost pasat cu furculita si apoi bucati din ce in ce mai mari. Baiatului meu nu prea ii place consistenta asa fina. Prefera bucatele. In rest: cana (cu cioc, de silicon etc), lingurite (freya le-a recomandat pe cele num-num), castronele (sunt frumoase cele de pe dodoli, dar bebelusul poate manca in orice) si bavete (de silicon as recomanda eu). In rest, nu stiu daca gasim de Black Friday ca as cumpara si eu niste pofta de mancare pt bebelus. Asa imi facusem si eu lista de cumparaturi si cred ca ma descurcam perfect fara lista mea, ca na, bebelusul mofturos nu a fost impresionat de pregatirea mamicii lui
Ce mai face printesa? |
| IoanaIoanaC wrote:Fetele din grupa mare, care ati inceput deja diversificarea, ce anume ati folosit/folositi si va este extrem de util la diversificare? Ma refer atat la electronice/electrocasnice, cat si la alte "ustensile". As vrea sa imi pregatesc o lista sa urmaresc preturi pana la black friday, poate pana atunci ma hotarasc si e ce sa iau Multumesc!
Eu iti zic din start ca nu am vrut sa investesc mult, is multe variante de 2 in 1 dar daca nu iti accepta piureuri, cum e in cazul fetelor, parerea mea e ca investesti degeaba. Am primit la botez un tefal (150 lei il gasesti la promotie pe emag), atasez poza, farfurioare am luat din pepco si am cumparat limgurite din silicon (mie mi se par cele mai bune, nu risti sa se loveasca la gurita), canuta am luat din pepco si am primit una cu cioc de la tomme din care bea foarte bine, desi initial nu am fost adepta lor. Tefalul asta are 2 randuri + un bol pt orez. Pentru Ianis e suficient 1, pun acolo si carnea si legumele. Sa stii ca e util si pt noi, i-am facut de multe ori sotului legume cu peste/carne. A, si o suzeta lt fructe, e foarte utila. Bavetici am multe... cele mai utile mi se par alea de unica folosinta cu "buzunar.
https://ibb.co/MP6dHrr |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Buna dragilor,
Si noi incepem diversificarea in 1-2 saptamani. Ce mi s-a parut mie util la bb1 au fost: *scaunul de masa antilop (am avut altul ibitial, cu fel si fel de pozitii, in care parca se pierdea, plus ca ocupa mult loc si se curata greu) *caserole de sticla sau inox pentru a depozita mancarica lui in frigider * tacamuri am avut si de plastic si de silicon...le-a preferat pe cele normale, din inox, asa ca nu luati prea multe *apa a baut din orice, de la pahare, la sticlute cu cioc de plastic/silicon, sticla normala. Chiar mi se pare mai ok sa nu se obisnuiasca cu un singur tip *farfuriile mi s-au parut inutile, caci sfarseau pe jos. Asa ca de multe ori ii puneam direct pe tavita mancarea *bebeticile nu prea l-au incantat, a purtat un timp cea de la ikea de plastic, mi s-a parut cea mai eficienta in a retine ce ii cadea din gurita *noi am mers pe autodiversificare, asa ca nu stiu cat de utile sunt aparatele 2 in 1 ce gatesc la abur si blendeaza |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Alle,multumim! Ce a trecut timpul Azi facem și noi vaccinul de 4 luni,sper sa trecem cu bine și peste acesta. Nu știam ca definiția unui copil cuminte consta in a sta plantuta Eu spun mereu lumii ca am un copil cuminte dar tot timpul e super activ și io activam și noi (cum trebuie și cu ce trebuie ) De când poate sa se întoarcă singur pe burtica fără ajutor exersează asta non-stop....când mănâncă,când doarme,când îl schimb,când se joaca și mai nou in landou Nu prea mai e util landoul dar nici in partea sport nu îl pot pune....mai aștept puțin,măcar sa facem 5 luni și mai ridicam puțin landoul sa văd dacă ii convine mai așa. Eu am decis sa aștept sa începem deversificarea și vedem pe parcurs ce ne e de folos....scaun am primit cadou și i-am luat eu tacâmuri de silicon și bvetica tot de silicon...in atât am investit. Aparat de gatit la aburi are soacră-mea și le voi pisa cu furculița,am renunțat momentan la cel de la avent 2in1 |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Multumesc pentru sfaturi fetelor! Nici eu nu sunt adepta investiilor aiurea, dar DDD vrea, desigur, tot ce e mai bun (a se citi scump) pentru fetita lui.
Zee mi-ai dat blank cu suzeta pentru fructe, nici nu stiam ca exista asa ceva, dar Clara nu ia suzeta deloc, nu stiu daca asta are forma diferita si ar accepta-o.
Elena, multumesc de intrebare. Mogaldeata e bine, ma uimeste azi cu somnuri ca la carte. Mai nou, cand sta in semiasezat, trage sa se ridice in fund. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau e mult prea devreme. S-a mai si rostogolit din gresala de pe burta pe spate (avea suport sub piept si a alunecat mai mult). Dar per total cred ca e bine, cel putin asa mi-a zis si la neuro si tipa care vine la terapie, ca e dezvoltata ok pentru varsta ei si are reflexe bune. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Ma bucur ca toate sunt bune, Ioana! Sincer, atata timp cat exista posibilitatea, incurajez pe toata lumea sa cumpere tot ce il bucura pt copilul lui. Si noi am luat lucruri total aiurea si stiam ca nu e ceva prea util, dar si lucruri la care am spus pas fiind destul de scumpe. Asa ca, daca pe voi va face fericiti, luati-i tot ce doriti. Cu suzeta de fructe e super! Cezar nu accepta nici suzeta, nici biberon, dar suzeta de fructe da mai ales acum cu eruptia dentara roade tot |
|
| Elena, apropo de suzete, ai incercat cele de dentitie? Ianis rontaie mult la ele.
Fetelor, as vrea sa ii dau spanac. Oare pot pune usturoi pisat sau trebuie sa il pun intreg si sa il scot inainte de masa? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| https://ibb.co/Xt9GN33 https://ibb.co/ck7K6Dq https://ibb.co/Hdv6TcD https://ibb.co/Gxd9KhS
Va las si eu câteva poze de la botez...mai ales cu minunăția de tort. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Zee wrote:Elena, apropo de suzete, ai incercat cele de dentitie? Ianis rontaie mult la ele.
Fetelor, as vrea sa ii dau spanac. Oare pot pune usturoi pisat sau trebuie sa il pun intreg si sa il scot inainte de masa?
Eu i-am pus si un catel de usturoi la aburi si l-am pasat cu legumele apoi, parca stiu ca nu se da crud Ellena a zis bine cu ustensilele pt diversificare, de fapt nu e nevoie de mare lucru
Ce dragalasa e Carina iti vine sa o mananci !
Andreea, lasa tortul, voi sunteti tare frumosi |
|
|