Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Friday, September 17, 2021 6:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Freya distracție în concediu, nu îți bate capul cu mâncarea o să vezi că o să fie bine.
Ai folosit ceva paste speciale sau gen barilla, pesto la borcan sau l-ai făcut tu?
Mă gândesc să îi fac azi niște mămăligă cu brânză de casă.

freya1
Scris: Friday, September 17, 2021 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
MariaS wrote:
Freya distracție în concediu, nu îți bate capul cu mâncarea o să vezi că o să fie bine.
Ai folosit ceva paste speciale sau gen barilla, pesto la borcan sau l-ai făcut tu?
Mă gândesc să îi fac azi niște mămăligă cu brânză de casă.

Mersi Maria Cheek Kiss
Paste i-am dat fussili de la barilla, ca sa le poata apuca in manuta
Dupa reteta asta am facut : https://biscuim.ro/2017/02/20/paste-cu-sos-pesto-de-broccoli/
Si eu i-am dat mamaliga cu branza, a mancat ceva, nu f mult (drept e ca branzica asta nici nu prea are gust)
Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Fetelor, dar fulgi de drojdie inactiva ati folosit? In ce combinatii?
MariaS
Scris: Friday, September 17, 2021 9:45 AM
Nivel

Ms Freya, descoperisem și eu de câteva zile biscuim și tot citeam pe acolo rețete.

Pe când vă gândeați să faceți brioșe și tot felul de bunătăți pt cei mici?
Mie îmi e teamă să nu introduc prea repede anumite alimente și din cauza aia am și pana asta de idei.

Azi îs plină de întrebări

Pt sezonul rece v-ați luat ceva geci speciale,pt cele care îi purtați în sisteme? Eu găsisem ceva pe bonprix,dar mă tot gândesc ce sa fac.
Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 10:08 AM
Nivel

Maria, exista o husa de protectie special conceputa pt iarna. La fel mai sunt niste botosei mai lungi si mai grosi.

Eu asa ii voi lua, daca va mai sta purtat ras
MariaS
Scris: Friday, September 17, 2021 11:34 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Maria, exista o husa de protectie special conceputa pt iarna. La fel mai sunt niste botosei mai lungi si mai grosi.

Eu asa ii voi lua, daca va mai sta purtat ras

Am mai văzut ce zici tu pe la alti prichindei și mămici , problema mea e de unde le-au luat 😅
Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 11:40 AM
Nivel

MariaS wrote:

Am mai văzut ce zici tu pe la alti prichindei și mămici , problema mea e de unde le-au luat 😅

Cauta chiar asa pe net ca multe site-uri vand. Si pe emag sunt multe : husa de protectie iarna sistem de purtare.
Roser
Scris: Friday, September 17, 2021 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria eu am luat anul trecut cand eram însărcinată de la Bonprix doua geci care pot fi folosite si pt sistem. Sunt foarte ok si calitativ si ca design pt ca le poti folosi si cand esti însărcinată, si cand pui copilul in sistem dar si ca geaca normala pt ca au niste fermoare laterale. Eu pt sistem sigur nu o sa le folosesc ca al meu sta doar cu fața si ii trebuie sa aibe picioarele si mainile libere ca le mișcă non-stop. Iarna asta o sa le folosesc ca si geci normale.

Am luat mai multe produse de pe Bonprix, in special pijamale si camasi de noapte pt alaptare si toate sunt super.
freya1
Scris: Friday, September 17, 2021 12:51 PM
Nivel

Roser wrote:
Maria eu am luat anul trecut cand eram însărcinată de la Bonprix doua geci care pot fi folosite si pt sistem. Sunt foarte ok si calitativ si ca design pt ca le poti folosi si cand esti însărcinată, si cand pui copilul in sistem dar si ca geaca normala pt ca au niste fermoare laterale. Eu pt sistem sigur nu o sa le folosesc ca al meu sta doar cu fața si ii trebuie sa aibe picioarele si mainile libere ca le mișcă non-stop. Iarna asta o sa le folosesc ca si geci normale.

Am luat mai multe produse de pe Bonprix, in special pijamale si camasi de noapte pt alaptare si toate sunt super.

Si eu am geaca de gravida cu insert pt bebe de pe bonprix si o sa incerc sa ies cu ea, daca nu o sa iau un cover. Nu stiu in carucior, poate un sac gros sau o salopeta de lana fiarta.
Deocamdata i-am luat o salopeta subtire de lana si botosei mai grosi pt purtat. Site-uri cu hainute de lana si accesorii pt purtat care imi plac sunt hiphip si scutecila

Ellena, nu i-am dat fulgi de drojdie ca nu prea le vad sensul, ei sunt folositi de vegani sa dea mai multa savoare mancarii, pt bebe eu am mai zis ca vreau sa simta gustul alimentelor asa cum sunt ele
O sa ii fac si briose daca se va dovedi ca nu e alergic la ou, dar nu as vrea sa il invat cu dulciurile, chit ca ar fi indulcite doar cu fructe, as prefera fructe ca desert
IoanaOlo
Scris: Friday, September 17, 2021 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
freya1 wrote:

Si eu am geaca de gravida cu insert pt bebe de pe bonprix si o sa incerc sa ies cu ea, daca nu o sa iau un cover. Nu stiu in carucior, poate un sac gros sau o salopeta de lana fiarta.
Deocamdata i-am luat o salopeta subtire de lana si botosei mai grosi pt purtat. Site-uri cu hainute de lana si accesorii pt purtat care imi plac sunt hiphip si scutecila

Ellena, nu i-am dat fulgi de drojdie ca nu prea le vad sensul, ei sunt folositi de vegani sa dea mai multa savoare mancarii, pt bebe eu am mai zis ca vreau sa simta gustul alimentelor asa cum sunt ele
O sa ii fac si briose daca se va dovedi ca nu e alergic la ou, dar nu as vrea sa il invat cu dulciurile, chit ca ar fi indulcite doar cu fructe, as prefera fructe ca desert

Exista și rețete de brioșe sărate. Ce recomand iar și poate va tentează e un aparat de waffe. Având în vedere ca mergeți pe blw mai mult,, sunt super rapide de făcut și pot fi ținute în mana cu ușurință. Fulgii de drojdie eu i-am folosit la paste în loc de parmezan, în perioada când nu ii dădeam lactate deloc.
Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 2:38 PM
Nivel

freya, de unde i-ai luat botoseii?
Mi-a ajuns si mie astazi coletul cu ielm-ul si bineinteles ca nu am rezistat sa nu il imbrac cu el. Ce sa zic? M-am indragostit de copilul meu Lol

freya1
Scris: Friday, September 17, 2021 7:32 PM
Nivel

Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 8:32 PM
Nivel

Multumesc! Cheek Kiss
Tot 74 i am luat si eu si ii e maricel, dar nu exagerat. Ii sta chiar bine asa ras
freya1
Scris: Friday, September 17, 2021 10:05 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Multumesc! Cheek Kiss
Tot 74 i am luat si eu si ii e maricel, dar nu exagerat. Ii sta chiar bine asa ras

Ce imprimeu i-ai luat ? Ca erau cam putine 74. Nu-mi spune ca tot cu capete de mort Lol cred ca speriem babele prin cartier
Ellena20
Scris: Friday, September 17, 2021 11:36 PM
Nivel

freya1 wrote:

Ce imprimeu i-ai luat ? Ca erau cam putine 74. Nu-mi spune ca tot cu capete de mort Lol cred ca speriem babele prin cartier

Haha Lol
I-am luat-o pe cea albastra cu stelute, tocmai ca sa salvez niste babe de la infarct Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.