|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Freya distracție în concediu, nu îți bate capul cu mâncarea o să vezi că o să fie bine. Ai folosit ceva paste speciale sau gen barilla, pesto la borcan sau l-ai făcut tu? Mă gândesc să îi fac azi niște mămăligă cu brânză de casă.
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| MariaS wrote:Freya distracție în concediu, nu îți bate capul cu mâncarea o să vezi că o să fie bine. Ai folosit ceva paste speciale sau gen barilla, pesto la borcan sau l-ai făcut tu? Mă gândesc să îi fac azi niște mămăligă cu brânză de casă.
Mersi Maria Paste i-am dat fussili de la barilla, ca sa le poata apuca in manuta Dupa reteta asta am facut : https://biscuim.ro/2017/02/20/paste-cu-sos-pesto-de-broccoli/ Si eu i-am dat mamaliga cu branza, a mancat ceva, nu f mult (drept e ca branzica asta nici nu prea are gust) |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Fetelor, dar fulgi de drojdie inactiva ati folosit? In ce combinatii? |
| Ms Freya, descoperisem și eu de câteva zile biscuim și tot citeam pe acolo rețete.
Pe când vă gândeați să faceți brioșe și tot felul de bunătăți pt cei mici? Mie îmi e teamă să nu introduc prea repede anumite alimente și din cauza aia am și pana asta de idei.
Azi îs plină de întrebări
Pt sezonul rece v-ați luat ceva geci speciale,pt cele care îi purtați în sisteme? Eu găsisem ceva pe bonprix,dar mă tot gândesc ce sa fac. |
| Maria, exista o husa de protectie special conceputa pt iarna. La fel mai sunt niste botosei mai lungi si mai grosi.
Eu asa ii voi lua, daca va mai sta purtat
|
| Ellena20 wrote:Maria, exista o husa de protectie special conceputa pt iarna. La fel mai sunt niste botosei mai lungi si mai grosi. Eu asa ii voi lua, daca va mai sta purtat
Am mai văzut ce zici tu pe la alti prichindei și mămici , problema mea e de unde le-au luat 😅 |
| MariaS wrote:
Am mai văzut ce zici tu pe la alti prichindei și mămici , problema mea e de unde le-au luat 😅
Cauta chiar asa pe net ca multe site-uri vand. Si pe emag sunt multe : husa de protectie iarna sistem de purtare.
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria eu am luat anul trecut cand eram însărcinată de la Bonprix doua geci care pot fi folosite si pt sistem. Sunt foarte ok si calitativ si ca design pt ca le poti folosi si cand esti însărcinată, si cand pui copilul in sistem dar si ca geaca normala pt ca au niste fermoare laterale. Eu pt sistem sigur nu o sa le folosesc ca al meu sta doar cu fața si ii trebuie sa aibe picioarele si mainile libere ca le mișcă non-stop. Iarna asta o sa le folosesc ca si geci normale.
Am luat mai multe produse de pe Bonprix, in special pijamale si camasi de noapte pt alaptare si toate sunt super. |
| Roser wrote:Maria eu am luat anul trecut cand eram însărcinată de la Bonprix doua geci care pot fi folosite si pt sistem. Sunt foarte ok si calitativ si ca design pt ca le poti folosi si cand esti însărcinată, si cand pui copilul in sistem dar si ca geaca normala pt ca au niste fermoare laterale. Eu pt sistem sigur nu o sa le folosesc ca al meu sta doar cu fața si ii trebuie sa aibe picioarele si mainile libere ca le mișcă non-stop. Iarna asta o sa le folosesc ca si geci normale.
Am luat mai multe produse de pe Bonprix, in special pijamale si camasi de noapte pt alaptare si toate sunt super.
Si eu am geaca de gravida cu insert pt bebe de pe bonprix si o sa incerc sa ies cu ea, daca nu o sa iau un cover. Nu stiu in carucior, poate un sac gros sau o salopeta de lana fiarta. Deocamdata i-am luat o salopeta subtire de lana si botosei mai grosi pt purtat. Site-uri cu hainute de lana si accesorii pt purtat care imi plac sunt hiphip si scutecila
Ellena, nu i-am dat fulgi de drojdie ca nu prea le vad sensul, ei sunt folositi de vegani sa dea mai multa savoare mancarii, pt bebe eu am mai zis ca vreau sa simta gustul alimentelor asa cum sunt ele O sa ii fac si briose daca se va dovedi ca nu e alergic la ou, dar nu as vrea sa il invat cu dulciurile, chit ca ar fi indulcite doar cu fructe, as prefera fructe ca desert |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| freya1 wrote:
Si eu am geaca de gravida cu insert pt bebe de pe bonprix si o sa incerc sa ies cu ea, daca nu o sa iau un cover. Nu stiu in carucior, poate un sac gros sau o salopeta de lana fiarta. Deocamdata i-am luat o salopeta subtire de lana si botosei mai grosi pt purtat. Site-uri cu hainute de lana si accesorii pt purtat care imi plac sunt hiphip si scutecila
Ellena, nu i-am dat fulgi de drojdie ca nu prea le vad sensul, ei sunt folositi de vegani sa dea mai multa savoare mancarii, pt bebe eu am mai zis ca vreau sa simta gustul alimentelor asa cum sunt ele O sa ii fac si briose daca se va dovedi ca nu e alergic la ou, dar nu as vrea sa il invat cu dulciurile, chit ca ar fi indulcite doar cu fructe, as prefera fructe ca desert
Exista și rețete de brioșe sărate. Ce recomand iar și poate va tentează e un aparat de waffe. Având în vedere ca mergeți pe blw mai mult,, sunt super rapide de făcut și pot fi ținute în mana cu ușurință. Fulgii de drojdie eu i-am folosit la paste în loc de parmezan, în perioada când nu ii dădeam lactate deloc. |
|
| freya, de unde i-ai luat botoseii? Mi-a ajuns si mie astazi coletul cu ielm-ul si bineinteles ca nu am rezistat sa nu il imbrac cu el. Ce sa zic? M-am indragostit de copilul meu
|
|
| Ce idee buna, Ioana, o sa incerc
Ellena, de aici : https://hiphip.ro/collections/botosei-lana/products/botosei-disana-din-lana-organica-boiled-wool-grey Cam grosolan sistemul de inchidere (cu arici), altfel sunt caldurosi Si eu i-am luat salopeta de la ielm, ii e putin mare cel mai mic nr (74) dar e tare haios |
|
| Multumesc! Tot 74 i am luat si eu si ii e maricel, dar nu exagerat. Ii sta chiar bine asa
|
|
| Ellena20 wrote:Multumesc! Tot 74 i am luat si eu si ii e maricel, dar nu exagerat. Ii sta chiar bine asa Ce imprimeu i-ai luat ? Ca erau cam putine 74. Nu-mi spune ca tot cu capete de mort cred ca speriem babele prin cartier |
|
| freya1 wrote:Ce imprimeu i-ai luat ? Ca erau cam putine 74. Nu-mi spune ca tot cu capete de mort cred ca speriem babele prin cartier
Haha I-am luat-o pe cea albastra cu stelute, tocmai ca sa salvez niste babe de la infarct |
|
|