Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Monday, September 13, 2021 6:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Ioana foarte frumușel tortul, să trăiască micuța botezată !

Noi am prins gustul excursiilor, exact cum mă așteptam îi place offroad-ul coeur așa că în octombrie dacă toate sunt bune mergem și la etapălove

Eu caut antifoane, oglindă pt tetieră și mă uit deja pt un scaun. In curând ne va rămâne mică scoica.

7Andreea
Scris: Monday, September 13, 2021 11:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Ellena20 wrote:
Vai, ce tort frumos, Ioana! coeur
Sa creasca mare si frumoasa micuta botezata!

7Andreea, acum am vazut mesajul tau. In legatura cu mesele, la fel e si la noi. Haos total. Cred ca l-am lovit cu lingurita o data ca nu vrea deloc sa manance. Imi da peste mana. Daca ii dau bucatele din mana mea, mananca.

Le: Mamici, de unde cumparati incaltaminte picilor? Caut ceva pt toamna-iarna bune pt inceputul mersului. Tot ce am gasit au talpa foarte tare si nu ma incanta. De la tikki ati luat? Ce parere aveti?

Eu sigur nu l-am lovit ca nu mi-a acceptat deloc lingurita,cred ca asa sunt unii bebei,certati cu tacamurile. Azi a mancat omleta cu patrunjel si iaurt,cred ca e prima data cand mananca asa frumos,bine...frumos fata de mancarea intinsa peste tot si atat.

Freya Poate o sa va surprinda ,Matei nu a dormit niciodata acasa asa bine ca la munte,si nu e coincidenta ca am fost de mai multe ori.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 15, 2021 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
DistanceKiss Ne alaturam si noi grupului de mamici si pitici din casuta.
Fetelor vin cu rugamintea sa mi spuneti daca bebeii vostri au facut icter acasa si daca ati urmat tratament sau a fost forma usoara si a trecut.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 15, 2021 2:38 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Acum ne amuzam cu toții dar atunci am avut un șoc pt ca eu nu văzusem tortul pana in momentul in care l-am prezentat. banghead
Am comandat tortul pt 4 luni...din alta parte de data asta. Lol

Daca te incalzeste cu ceva eu am patit o la nunta, am si acum pe filmare fata pe care am facut o cand sa l tai in fata invitatilor.🙈
freya1
Scris: Wednesday, September 15, 2021 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
ANDREEA2929A wrote:
Fetelor vin cu rugamintea sa mi spuneti daca bebeii vostri au facut icter acasa si daca ati urmat tratament sau a fost forma usoara si a trecut.

Bine ai venit, Andreea Cheek Kiss
Al meu a stat la lampa in noaptea dinaintea externarii din maternitate si atat, nu a urmat niciun tratament, a trecut in timp
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 15, 2021 2:41 PM
Nivel

freya1 wrote:

Bine ai venit, Andreea Cheek Kiss
Al meu a stat la lampa in noaptea dinaintea externarii din maternitate si atat, nu a urmat niciun tratament, a trecut in timp

Multumesc mult , in ziua externarii I a aparut ft putin la nasuc, restul acasa, de asta intreb sa nu astept prea mult daca nu trece.
freya1
Scris: Wednesday, September 15, 2021 2:49 PM
Nivel

Daca e doar la nivelul fetei si gatului stiu ca e forma usoara, poti intreba si pediatrul daca nu trece la vizita de 10 zile
Vezi si cum mananca, daca e foarte somnolenta
Zee
Scris: Wednesday, September 15, 2021 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
ANDREEA2929A wrote:

Ianis a facut chiar in ziua externarii si l-a tinut doar 2h la lampa. Cand am fost la vaccin la 7 zile ne-a dat 14 zile tratament cu Liv52, dupa nu am avut probleme. El manca oricum, nu era nici prieten cu somnul la inceput
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 15, 2021 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
IoanaOlo wrote:

Ai încercat sa ii dai cerealele din sticluță? Din fericire noi nu am avut problema cu luatul în greutate, cu toate ca Fabian a vomitat extrem de mult. Câți ml de lapte papa acum și la cât timp?

120 manca pana acum, de 2 zile mananca 150 de ml. Aprox la 3 ore mananca. Zic asta oentru ca uneori mananca la 2 ore jumate. Cereale nu ii dau din sticluta, ii dau cu lingurita, de sambata a inceput sa acceote mancarea, asa brusc. Mananca si fructe si mancare dar trebuie sa aiba chef. Greu am gasit un biberon sa o multumeasca, si cu tetinele la fel. Are aproape 6,5. A luat mult mai bine in ultima saptamana in greutate
IoanaOlo
Scris: Wednesday, September 15, 2021 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2019
Mgeorgiana85 wrote:

120 manca pana acum, de 2 zile mananca 150 de ml. Aprox la 3 ore mananca. Zic asta oentru ca uneori mananca la 2 ore jumate. Cereale nu ii dau din sticluta, ii dau cu lingurita, de sambata a inceput sa acceote mancarea, asa brusc. Mananca si fructe si mancare dar trebuie sa aiba chef. Greu am gasit un biberon sa o multumeasca, si cu tetinele la fel. Are aproape 6,5. A luat mult mai bine in ultima saptamana in greutate

Ma bucur sa citesc vesti bune. O sa pape din ce în ce mai bine. Sa urmărești alimentele care ii intensifica refluxul.a noi de exemplu la început au fost merele, iaurtul, smântână. Acum la 11 luni pot spune ca suntem aproape scăpați de reflux, nu mai vomita, dar tot aud cum urca înapoi mâncarea. Sper sa scăpați so boo cat mai repede, ca e foarte păcătos refluxul. Îmbrățișări virtuale. 🤗
freya1
Scris: Wednesday, September 15, 2021 4:35 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:

Ma bucur sa citesc vesti bune. O sa pape din ce în ce mai bine. Sa urmărești alimentele care ii intensifica refluxul.a noi de exemplu la început au fost merele, iaurtul, smântână. Acum la 11 luni pot spune ca suntem aproape scăpați de reflux, nu mai vomita, dar tot aud cum urca înapoi mâncarea. Sper sa scăpați so boo cat mai repede, ca e foarte păcătos refluxul. Îmbrățișări virtuale. 🤗

Ioana, ce bine ca ai scris, si la noi s-a intensificat refluxul la inceputul diversificarii si am fost foarte ingrijorata, apoi s-a agravat de la rosii si de la iaurt deocamdata, mai urmaresc, abia astept sa scape de el
Va pup Cheek Kiss
IoanaOlo
Scris: Wednesday, September 15, 2021 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2019
freya1 wrote:

Ioana, ce bine ca ai scris, si la noi s-a intensificat refluxul la inceputul diversificarii si am fost foarte ingrijorata, apoi s-a agravat de la rosii si de la iaurt deocamdata, mai urmaresc, abia astept sa scape de el
Va pup Cheek Kiss

Si noi va pupam Freya. Da, alimentele care intensifica refluxul difera de la copil la copil. Acum mi-am amintit ca și la ovăz am pățit, inca nu l-am reintrodus. Eu de pe la 7 luni pana pe la 10 luni, nu i-am dat deloc lactate. Am început ușor sa introduc laptele în preparate, untul și branzica de vaci. Urmează sa îmi încerc norocul din nou cu lactatele fermentate... Răbdare și răbdare, trece pana la urma. 🤗😘
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 15, 2021 5:49 PM
Nivel

freya1 wrote:
Daca e doar la nivelul fetei si gatului stiu ca e forma usoara, poti intreba si pediatrul daca nu trece la vizita de 10 zile
Vezi si cum mananca, daca e foarte somnolenta

Da, doar la fata mi se pare, in rest e rozie, oricum e mai inchisa la piele , seamana cu sotul 😁.De mancat mananca, chiar sta mult la san daca s ar putea nonstop, iar somn cam 2,3 ore. Mie nu mi a zis pediatru sa revin la 10 zile pentru consult, o sa i scriu. Mulțumesc mult Buddy1
Nu reusesc sa i fac trecerea asta de la san -scos aer la somn , se activeaza, vrea iar la san🤦🏻‍♀️si tot asa, noaptea e mai aiurea ca adormi langa ea aproape 😂.
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 15, 2021 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
IoanaOlo wrote:

Da, e chiar urat refluxul. O vad si cand bea lapte se agita foarte mult. Oricum ea e foarte agitata si nu are stare si asta face sa ii vina si mai mult inapoi. Pe mine ma stresa mult greutatea, mi-a spus oricum si pediatrul ca asta este un "simptom" destul de intalnit la bebelusi cu reflux faptul ca nu ia in greutate bine... Dar na...
Te imbratisez
Andreeax
Scris: Wednesday, September 15, 2021 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:

Daca te incalzeste cu ceva eu am patit o la nunta, am si acum pe filmare fata pe care am facut o cand sa l tai in fata invitatilor.🙈

După poveștile voastre nu ma mai simt atât de rău...a fost,s-a dus,acum doar ne amuzam.

Băiețelul meu a avut un icter foarte ușor pana la aproape o luna jumate...pediatrul a spus ca ne da tratament dacă persista și la 2 luni. Sincer,eu nu as fi zis ca are dacă nu mergeam la pediatru la câteva zile de la externare dar probabil cum a zis și el a fost foooarte ușor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.