Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Thursday, September 9, 2021 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Roser, ce sperietura ! Bine ca e totul ok
Eu de pe la 4 luni nu il mai las singur, ca facea cumva si se deplasa, nu stiu exact cum, asa ca o rama... dar am avut noroc, ca sunt situatii in care o fractiune de secunda nu ma uit si ar putea face ceva
Maria, ma bucur ca e mai bine Irina
Ellena20
Scris: Thursday, September 9, 2021 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, vine rezultatul destul de repede. E bine ca nu stai cu sufletul la gura mult timp.

Roser, ce sperietura!! Bine ca Hugo e bine. Toti copiii cad, mai mare e sperietura parintilor.
Trebuie sa fim numai cu ochii pe ei. Zilele trecute, Cezar (fiind pe jos) nu stiu cum s-a bagat sub pat in cateva secunde si nu mai reusea sa iasa, nici eu nu puteam sa il scot. Vai ce ma panicasem. Am ridicat salteaua, am dat somiera la o parte. Era ca la nebuni, nu stiam cum sa il scot mai repede de sub pat Lol

Si.. s-a intamplat minunea! Avem si noi un coltisor de dintisooor hainoroc
Cat a durat pana a iesit dintele de tot la voi?
freya1
Scris: Thursday, September 9, 2021 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena yes bravo ! Noi suntem inca la stadiul de coltisori mici, toata ziua scoate limbuta sa ii pipaie, e tare haios
Droxana
Scris: Thursday, September 9, 2021 10:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Pfuu rămânem ultimele la capitolul dintisori :)) astăzi parca a fost cu mâna in gura mai des ca de-obicei dar tot nu se vede nimic,asteptam. Carina mea e mancacioasa de orice..pana acum au fost cateva(putine) care nu i au plăcut dar in rest deschide gura și papa destul de bine ,și la băut apa la fel,eu trebuie sa o opresc ca ea ar bea intruna :)) de azi m am hotarat sa încerc sa i mut ora de culcare(18) ma trezeste tot la 4 jum 5 dimineața in ultimele zile, pana acum era cam 6 jum și mie atunci îmi e cel mai somn…dar nu prea doarme ziua(o ora total toată ziua) și atunci clar la 18 adoarme..sa vedem,sper sa reușim,mi e frica de următoarea regresie ca nu știu dacă sa ma aștept la mai bine sau mai rău dar vom vedea..va pupam pe dintisori computerlove hohot
Ellena20
Scris: Thursday, September 9, 2021 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Oho, Roxana, ce bebelina mancacioasa! Bravo! coeur
San ii mai dai? Sau doar lapte praf?
MariaS
Scris: Friday, September 10, 2021 1:26 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ce de dințișori pe aici majoreta

Rox răbdare că o să aibă și Carina dințișori Cheek Kiss

Ce pus pe șotii îi Cezar al tău Elena, o să fie tare interesant când va crește mai mare.

Au venit o parte din analize, par in regulă, fără ouă,larve sau alte cele ,vedem mâine când vine și coprocultura.
Astăzi nu știu ce a fost cu ea,dar a mâncat binișor ,deci mâine nu cred că mai papă, poate a avut poftă din cauză că eram și noi la masă și mâncam. Elena nu știu dacă ai încercat și varianta asta,dar dacă nu poți încerca, să îi dai să pape când sunteți toți la masă poate ai succes.
Mgeorgiana85
Scris: Friday, September 10, 2021 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Buna mamici!
Nu am mai intrat de mult timp... Viata cu 2 copii e cam agitata :)) si nu prea iti lasa mult timp.
Mamici ce aveti bebei cu reflux sunt pe aici? As vrea sa va adresez cateva intrebari
IoanaOlo
Scris: Friday, September 10, 2021 8:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mgeorgiana85 wrote:
Buna mamici!
Nu am mai intrat de mult timp... Viata cu 2 copii e cam agitata :)) si nu prea iti lasa mult timp.
Mamici ce aveti bebei cu reflux sunt pe aici? As vrea sa va adresez cateva intrebari

Buna Georgiana. Mămică cu bebelus cu reflux de la naștere aici. Dacă pot sa te ajut, cu mare drag. 😘
Droxana
Scris: Friday, September 10, 2021 8:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20 wrote:
Oho, Roxana, ce bebelina mancacioasa! Bravo! coeur
San ii mai dai? Sau doar lapte praf?

De 3 sapt nu ii mai dau,începuse sa plângă cred ca pt ca nu i venea ca abia după 4 zile am simtit ca ma dor puțin ,am băgat pompa am scos 40 apoi de atunci n am mai avut nimic deci bănuiesc ca s a oprit lactatia
Mgeorgiana85
Scris: Friday, September 10, 2021 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
IoanaOlo wrote:

Buna Georgiana. Mămică cu bebelus cu reflux de la naștere aici. Dacă pot sa te ajut, cu mare drag. 😘

Yupiii... Amelia are reflux de la nastere, am inceput cu aptamil, vomita in jet, bun, am inceput sa combin aptamil simplu cu ar, a fost ok pana la 3 luni cand a inceput sa se agite maxim. L-am schimbat cu topfer. Ii merge bine in sensul ca nu se agita nu vomita in jet. Ii vine inapoi dar acceptabil. Problema... Nu ia in greutate. Fooooarteeee putin. Pediatrul a zis sa incep sa ii fau cereale topfer, zis si facut. Nu mananca mai nimic. Cereale daca mananca cateva lingurite in schimb orice ii dau refuza. Nu ia in greutate si nu stiu ce sa mai fac. Are 6 kg 300 dupa un cantar 6 kg 5 dupa alt cantar. La 2 luni avea 5,2 kg si acum doar 6,3 kg. Ea arata bine, nu pare slaba, e vioaie, face tot ca orice alt copil de varsta ei dar nu ia in greutate si ma termina psihic
IoanaOlo
Scris: Friday, September 10, 2021 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mgeorgiana85 wrote:

Yupiii... Amelia are reflux de la nastere, am inceput cu aptamil, vomita in jet, bun, am inceput sa combin aptamil simplu cu ar, a fost ok pana la 3 luni cand a inceput sa se agite maxim. L-am schimbat cu topfer. Ii merge bine in sensul ca nu se agita nu vomita in jet. Ii vine inapoi dar acceptabil. Problema... Nu ia in greutate. Fooooarteeee putin. Pediatrul a zis sa incep sa ii fau cereale topfer, zis si facut. Nu mananca mai nimic. Cereale daca mananca cateva lingurite in schimb orice ii dau refuza. Nu ia in greutate si nu stiu ce sa mai fac. Are 6 kg 300 dupa un cantar 6 kg 5 dupa alt cantar. La 2 luni avea 5,2 kg si acum doar 6,3 kg. Ea arata bine, nu pare slaba, e vioaie, face tot ca orice alt copil de varsta ei dar nu ia in greutate si ma termina psihic

Ai încercat sa ii dai cerealele din sticluță? Din fericire noi nu am avut problema cu luatul în greutate, cu toate ca Fabian a vomitat extrem de mult. Câți ml de lapte papa acum și la cât timp?
MariaS
Scris: Friday, September 10, 2021 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Roser
Scris: Friday, September 10, 2021 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Foarte drăgălașă e Irina, ce ochi are wow!coeur
Cum mai e cu scaunele, Maria?
Roser
Scris: Friday, September 10, 2021 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor care alăptați si aveti menstruație, va simtiti sfârcurile mai sensibile/dureroase in perioada ovulatiei? Eu dupa simptome am ovulat ieri (prima oara dupa nastere) si ma dor sfarcurile...nu stiu daca e din cauza ca el suge mult (parcă nu ar mai avea lapte si e tot la sân) sau e din cauza ovulației? Nu stiu cum sa fac sa accepte si suzeta macar putin pana adoarme ca e tot cu titi in gura in timp ce doarme (si ziua si noaptea) si nu mai pot.
Andreeax
Scris: Friday, September 10, 2021 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Roser wrote:
Fetelor care alăptați si aveti menstruație, va simtiti sfârcurile mai sensibile/dureroase in perioada ovulatiei? Eu dupa simptome am ovulat ieri (prima oara dupa nastere) si ma dor sfarcurile...nu stiu daca e din cauza ca el suge mult (parcă nu ar mai avea lapte si e tot la sân) sau e din cauza ovulației? Nu stiu cum sa fac sa accepte si suzeta macar putin pana adoarme ca e tot cu titi in gura in timp ce doarme (si ziua si noaptea) si nu mai pot.

Eu mi-am simțit sfârcurile mult mai sensibile și o idee dureroase (suportabil) după jumătatea fazei luteale (exact partea in care incepeau sa fie dureroși de obicei ).
Și noi avem o puternica asociere san-somn. Ma întreb o sa bage altceva in gura in afara de san vreodată sau dacă o sa adoarmă fără el. Nici noi nu vrem suzeta de nicio forma,brand,culoare (poate e un lucru bun pana la urma).

Ellena,imi zisesei sa pun o poza cu tortul...a fost un fiasco...urat in draci și îmbibat in colorant albastru (nici nu îl voiam albastru și i-am spus clan NU colorant,mai bine martipan ca pe ăla îl dai deoparte) ,toți invitatii au avut dinții,limba,hainele albastre...HORROR!!! Figurina care trebuia sa fie Baby Yoda imbracat in batman a ieșit o chestie numai buna de pus in lanul cu porumb sa sperie ciorile. Acum facem haz de necaz...măcar a foat bun rău. Urat tort ca ca cel pe care l-am avut eu nu am mai văzut in viața mea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.