|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Roser wrote:Imi dai si mie reteta Ellena? Presimt ca o sa avem nevoie de ea curand :). Iar are 7 zile de cand nu a facut, cand incepem diversificarea direct cu prune incepem (glumesc) Vezi sa nu ii dai mai mult de 2 pe zi. V-am povestit ce am patit eu cand am mancat aproape o punga de prune uscate
Da, da. Tinem minte patania ta Oricum nu mananca Cezar atat, dar macar sa il ajute putin la tranzit.
Poftim, Roser! https://ibb.co/n1JPx1c https://ibb.co/QH1C0qv https://ibb.co/Qc6ZmR3
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mersi Ellena! Sa ne spui daca ii place. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Multumesc fetelor ,pana la urma a făcut la câteva ore după ce a mâncat … dar stiti cum e la început , paranoia te apuca :)) |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor, eu nu mai tin minte exact. La d3 se dau tot 2 pic si in lunile reci? Sau se da mai mult? |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Zee wrote:Fetelor, eu nu mai tin minte exact. La d3 se dau tot 2 pic si in lunile reci? Sau se da mai mult? La fel de mult |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Zee wrote:Fetelor, eu nu mai tin minte exact. La d3 se dau tot 2 pic si in lunile reci? Sau se da mai mult?
2 pic tot anul, indiferent ca e vara sau iarna. |
|
| Fetelor, bebelusii vostri plang in somn ? Al meu mai facea asta ocazional, mai ales cand era foarte mic, pe la 2 luni, acum insa plange in somn de mai multe ori pe noapte si incepe sa se ridice in fund, sa se rostogoleasca, insa are ochii inchisi si am observat ca de fapt doarme Singura metoda sa il linistesc e sa il pun la san, daca pun mana pe el sau il iau in brate mai rau se zbate pana se trezeste Ziceam si eu ca Ellena, ca o fi de la dinti, acum nu mai sunt convinsa... poate de la achizitiile astea multe, cert e ca in ultimele doua nopti si la 1h a facut asa. El o dormi, dar eu ma trezesc si de multe ori nu mai apuc sa adorm la loc |
|
| freya, asa face si Cezar de la 3 incolo noaptea. Nu stiu ce sa ii mai fac. Incepe si plange, se rostogoleste si da sa se ridice in fund. Daca apuca, ii sare tot somnul. Nici el nu se linisteste doar daca pun mana pe el. Trebuie sa il pun la san. El pana la 3 doarme bine. De la 3 nu stiu de ce schimbarea asta. Se trezeste la 30 min-1h pana dimineata la 6-7 pana se trezeste definitiv. Ieri a fost trezirea definitiva la 05:30. O invidiez pe Maria ca Irina ei doarme pana dimineata tarziu.
Cat sa tina si achizitiile astea? Ca Cezar si-a stricat somnul de aproape o luna |
|
| Ellena20 wrote:freya, asa face si Cezar de la 3 incolo noaptea. Nu stiu ce sa ii mai fac. Incepe si plange, se rostogoleste si da sa se ridice in fund. Daca apuca, ii sare tot somnul. Nici el nu se linisteste doar daca pun mana pe el. Trebuie sa il pun la san. El pana la 3 doarme bine. De la 3 nu stiu de ce schimbarea asta. Se trezeste la 30 min-1h pana dimineata la 6-7 pana se trezeste definitiv. Ieri a fost trezirea definitiva la 05:30. O invidiez pe Maria ca Irina ei doarme pana dimineata tarziu. Cat sa tina si achizitiile astea? Ca Cezar si-a stricat somnul de aproape o luna
Asa era si la noi, dar in ultimele 2 nopti a facut asa toata noaptea, a inceput la vreo 2h dupa ce a adormit deci nu suntem singuri Mi-e tare mila de el, dar el nu cred ca stie, ca doarme, dimineata cand se trezeste pare odihnit si rade ca de obicei
Cand ma gandesc ca nici nu au inceput dintii... |
|
| Si al meu la fel, pare odihnit. Mai avem problema de 2 saptamani cu somnul ziua. De abia mai doarme. Il tine somnul vreo 15-20 minute. Of, si ma bucuram ca isi facuse un program de somn ziua. Dormea la pranz vreo 2 ore si aveam si eu timp de ceva. Acum pana si la spalat bag tot cu el in brate.
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,ajutați o mama disperata. Noi am rămas la pampers premium care,cu el a fost cel mai bine și este in continuare daaaaar de vreo 2 săptămâni,in fiecare noapte,trebuie aa i-l schimb fe doua ori noaptea,chiar și de trei ori pt ca este extra mega full și se mai si uda dacă nu sunt pe faza pt ca efectiv da pe afara de atât de mult pișu. Ca și număr e ok,are 5,400 și suntem la nr 2 care duce pana la 8 kg,deci mărimea pampersului nu e de vina și nici pe timpul zilei nu avem o problema cu el pt ca văd când e cazul sa ii schimb dar noaptea văd asta doar dacă se trezește el sa mănânce sau se foiește prea tare și ma trezesc iar de cele mai multe ori e deja prea târziu,e ud și trebuie schimbat...bine ca nu are probeleme sa adoarmă repede înapoi,avem tot somn de 12 ore,de la 22 la 10. Așa ca,după tot pomelnicul de sus,,,aveți ceva recomandări ca susține o greutate mai mare de pipi? Nu știu ce este cu ora 03 noaptea dar dormim super bine de la 10 la 3 și apoi începe nebunia...treziri la jumătate de ora pt papa și îl mai deranjează și gazele si trebuie sa facem bicicleta pt a le scoate. Și așa o tin de la 3 noaptea pana la 10 dimineața. Și deși sunt 12 ore pe care le doarme el (cu întreruperile de rigoare) eu nu ma simt odihnita,sunt tot buimacă dimineața. |
|
| Ellena20 wrote:Si al meu la fel, pare odihnit. Mai avem problema de 2 saptamani cu somnul ziua. De abia mai doarme. Il tine somnul vreo 15-20 minute. Of, si ma bucuram ca isi facuse un program de somn ziua. Dormea la pranz vreo 2 ore si aveam si eu timp de ceva. Acum pana si la spalat bag tot cu el in brate.
Off, ziua piticul meu inca doarme 3-4h in total, dar tot asa in ultimele zile nu am mai reusit sa il pun deloc jos din brate, ca se trezea, mai motai tot asa cu el in brate sau in sistem O trece si perioada asta, ce sa mai zic |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| E clar..s au vorbit toți a mea are somnul modificat de 2 luni am tot zis ca e regresia dar cât sa țină.. la fel ca la voi ,de câteva zile plânge cu ochii inchisi dar am noroc ca ii trece când ii bag suzeta..pana acum dormea cât de cât ok pana la 12,1 apoi începea foitul dar de câteva zile se foieste toată noaptea, de când adoarme la 30,40,1 h trebe sa fiu tot lângă ea sa i bag suzeta.. nu știu ce o fi,eu pe dinti nu mai dau vina ca de ei tot zic de la 3 luni și mi a zis Dr ca nu apar prea curând.. de când a început iar sa mănânce noaptea și noi patim sa se ude tare ca e pampersul full,am comandat acum unii de la huggies chilotel de noapte sa văd..acum 2 nopți era uda toată pe spate și patul m am tot gândit sa apelez la un somnolog dar mi e frica ca dau banii și îmi zice sa o las sa plângă pana adoarme și rămân cu banii dați degeaba ca nu as face asta..Freya dacă mi ar dormi a mea 3 ore ziua as face party se trezeste la 5,6 dim și toată ziua doarme 1 30 adunate in 3 somnuri |
|
| Fetelor, noi folosim scutece Babylove de la DM si noaptea nu il schimb deloc cate 10-11h, dimineata e umflat cat o minge scutecul, zici ca are 1kg, e uimitor cat poate sa absoarba Am testat huggies chilotel si ziua dupa 2 pipi deja curgea din el, deci nu sunt o afacere Sleep trainingul din pacate inseamna sa il lasi sa planga in patut in camera lui... am decis ca nu e pt noi |
|
| Roxana, eu am folosit Huggies chilotei de noapte, au fost ok, nu l-am gasit niciodata ud, dar mi se par foarte grosi. Pt vara eu am zis ca nu mai folosesc. In legatura cu somnul, tot e bine ca ii poti da suzeta. Uneori, mi-as fi dorit si eu ca Cezar sa fi acceptat suzeta.
Ati introdus si micul dejun?
|
|
|