Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, August 13, 2021 7:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena20 wrote:
Offfff, am ratat, freya. Cand mai vrei tu, poate vad si eu
Noi am fost la tratament.

Uite, Ellena :
*

Cum sunteti ? Sper ca nu a fost prea suparat Cezar Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya1 wrote:

Uite, Ellena :
https://ibb.co/WKQqfBW

Cum sunteti ? Sper ca nu a fost prea suparat Cezar Cheek Kiss

Vai, vai, vaaai! Ce frumusete! coeur Albert, te saluta Cezar ras

Pe moment e cam suparat, dar ne trece daca iesim afara. Ieri cand a venit dna asistenta sa ii faca injectia acasa tare greu l-am potolit. E foarte greu ca mi se pare atat de mic, insa deja vad o schimbare, face mai mult pisu (asa cum facea inainte). Astazi am dus iar proba de urina desi tratamentul il continuam pana luni dimineata.
freya1
Scris: Friday, August 13, 2021 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Off, cred ca e tare greu, inca putin Cheek Kiss
Droxana
Scris: Friday, August 13, 2021 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Și eu am ratat Freya.. Carina vroia sa l vadă, poate ne incuscrim Lol

Nici eu n am băgat lactate,abia avem câteva legume(cartof dulce,morcov,dovlecel,pastarnac) încep sa ma blochez ca nu știu cu ce mai continuam..rădăcina de pătrunjel am mai tot văzut ..
Carina mănâncă destul de ok momentan,deschide gurița și chiar e nervoasa dacă nu i dau repede, fructele cred ca le bag peste vreo săptămâna.. in stilul in care suntem acum (in brațe NON stop) eu ma tot gândesc cum ii voi face eu 3 feluri de mâncare..plus una măcar pt noi ..

Fetelor voi cum va relaxați sau scăpați de agitație? Eu nust ce sa fac..toată lumea îmi zice ca e din cauza mea așa maraita și plânge la fiecare somn ,pt ca sunt eu agitata..ieri a stat soacra cu ea de dimineața pana la 4, n a plâns deloc,cum o punea in cărucior in 5 min adormea…deci nu știu ce sa mai fac :( într-adevăr am fost agitata cu mutatul,sunt nervoasa ca încă n am lucrurile in ordine pt ca n am timp dacă nu sta cineva cu ea,și uite așa…:(
Zee
Scris: Friday, August 13, 2021 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Freya, avea 6,600 miercuri la pediatru. Acum o sa il mai cantaresc si astazi, daca incepem de maine cu diversificarea sa vedem ce schimbari o sa fie.

L.e. acuma are 6,450... eu cred ca nu mi bun cantarul de acasa ras
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 8:47 PM
Nivel

Apropo de fructe si legume, eu inca nu i-am introdus deloc fructe, iar Cezar are o singura masa pe zi, pranzul.
La 1 septembrie ii introduc si micul dejun. (La 1 luna de la inceputul diversificarii).
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 8:55 PM
Nivel

Droxana wrote:
Și eu am ratat Freya.. Carina vroia sa l vadă, poate ne incuscrim Lol

Nici eu n am băgat lactate,abia avem câteva legume(cartof dulce,morcov,dovlecel,pastarnac) încep sa ma blochez ca nu știu cu ce mai continuam..rădăcina de pătrunjel am mai tot văzut ..
Carina mănâncă destul de ok momentan,deschide gurița și chiar e nervoasa dacă nu i dau repede, fructele cred ca le bag peste vreo săptămâna.. in stilul in care suntem acum (in brațe NON stop) eu ma tot gândesc cum ii voi face eu 3 feluri de mâncare..plus una măcar pt noi ..

Fetelor voi cum va relaxați sau scăpați de agitație? Eu nust ce sa fac..toată lumea îmi zice ca e din cauza mea așa maraita și plânge la fiecare somn ,pt ca sunt eu agitata..ieri a stat soacra cu ea de dimineața pana la 4, n a plâns deloc,cum o punea in cărucior in 5 min adormea…deci nu știu ce sa mai fac :( într-adevăr am fost agitata cu mutatul,sunt nervoasa ca încă n am lucrurile in ordine pt ca n am timp dacă nu sta cineva cu ea,și uite așa…:(

Roxana, poti continua cu ardei, rad de patrunjel, ceapa, cartof alb, conopida.
Eu ma relaxez seara dupa ce adorm copilul. El adoarme pe la 21, iar eu merg la somn la 1-1:30. Chiar imi prind bine orele astea cand copilul doarme. De obicei imi fac un cappucino si stau de taina cu sotul, sau ma uit pe Netflix, ori gatesc pt noi pt a doua zi ca in timpul zilei nu am timp.
Trebuie sa accepti ca nu mai poti face totul la timp, iar mutarea oricum necesita mult timp. Mie mi-a luat o saptamana sa pun totul la punct si nici nu aveam copilul.
Iar cu gatitul pt voi.. daca e timp, bine, daca nu.. sunt atatea alternative acum. Comandati repede ceva si gata. Eu aseara am reusit sa gatesc, dar in rest toata saptamana a trecut sotul si a cumparat. Nu ma mai stresez, nu am timp de toate si nici nu mai vreau sa le fac pe toate.
Droxana
Scris: Friday, August 13, 2021 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20 wrote:

Roxana, poti continua cu ardei, rad de patrunjel, ceapa, cartof alb, conopida.
Eu ma relaxez seara dupa ce adorm copilul. El adoarme pe la 21, iar eu merg la somn la 1-1:30. Chiar imi prind bine orele astea cand copilul doarme. De obicei imi fac un cappucino si stau de taina cu sotul, sau ma uit pe Netflix, ori gatesc pt noi pt a doua zi ca in timpul zilei nu am timp.
Trebuie sa accepti ca nu mai poti face totul la timp, iar mutarea oricum necesita mult timp. Mie mi-a luat o saptamana sa pun totul la punct si nici nu aveam copilul.
Iar cu gatitul pt voi.. daca e timp, bine, daca nu.. sunt atatea alternative acum. Comandati repede ceva si gata. Eu aseara am reusit sa gatesc, dar in rest toata saptamana a trecut sotul si a cumparat. Nu ma mai stresez, nu am timp de toate si nici nu mai vreau sa le fac pe toate.

Da..ai dreptate,am mai comandat și noi..într-adevăr acuma ea e importantă. Seara după ce doarme ma relaxez și eu dar ma refer ziua când sunt cu ea,dacă într-adevăr ma simte ..ca adevarul e ca abia aștept sa adoarmă puțin și sa mai fac câte ceva și parca intenționat nu doarme și vrea Numa in brațe..
Vickyb
Scris: Friday, August 13, 2021 10:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Apropo de fructe si legume, eu inca nu i-am introdus deloc fructe, iar Cezar are o singura masa pe zi, pranzul.
La 1 septembrie ii introduc si micul dejun. (La 1 luna de la inceputul diversificarii).

Ellena la fel planific si eu. Dar sper sa fie mai cu noroc.

Vickyb
Scris: Friday, August 13, 2021 10:58 PM
Nivel

Ellena20 wrote:

Ellena la fel planific si eu. Dar sper sa fie mai cu noroc.

Vickyb
Scris: Friday, August 13, 2021 11:00 PM
Nivel

Andre multa sanatate si sa treci cu bine. Multumim de sfaturi!

Freya vai ce am ratat, sa va vedem. Dar poate alta data, sau cand o sa ai tu chef. Multa sanatate sa aveti
7Andreea
Scris: Saturday, August 14, 2021 10:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Va pupam fetelor si bebeilor din cea mai simpatica gasca!
Andre sa fii bine !
Noi ne-am batut cu puseul ,o saptamana de cosmar,a mancat din ora in ora ,maxima maraiala ,se zbate si nu ii convine nimic...nu isi gaseste locul in patut,atat se invarte de pana la urma se trezeste iar daca il tin pe loc se enerveaza rau. De 2 zile e mai bine ziua si am inceput timid diversificarea i-am dat si pasat ,dar si bucati. Pare mai interesat de bucati si mai ales de ele crude,I-am dat sa se joace cu un castravete si un dovlecel si era mai incantat. Eram dezamagita cumva ,dar imi dozez asteptarile,invata el si sa pape.
Ellena20
Scris: Saturday, August 14, 2021 1:09 PM
Nivel

Andreea, sa va mearga bine cu diversificarea. Cheek Kiss
Acum la inceput trebuie sa avem asteptari minime.

Zee, multa bafta cu diversificarea. Te asteptam cu vesti si sa ne povestesti reactia lui Ianis. ras

Am inceput si noi in sfarsit sa organizam botezul, de-abia astept sa treaca, nu imi place deloc sa organizez astfel de evenimente si nici agitatia nu imi place.
Zee
Scris: Saturday, August 14, 2021 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor, nu a fost wow, dar mi s-a parut decent. A luat cateva lingurite, clar ca isi mai scotea din gura. Partea buna e ca nu a vomat si nu si-a facut greata. Era amuzant cum "mesteca". Eu am inceput cu cartof dulce.
Va las si o poza

https://ibb.co/gzvqvJR
AndreV
Scris: Saturday, August 14, 2021 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
maria2013 wrote:

Tare rău îmi pare că treci prin asta... Acum e totul ok? Trimit un gând bun spre tine!

Urmeaza mastectomie, din pacate. Tumoara nu reactioneaza la chimio radio, din cate am inteles de la mai multi oncologi, asa ca asta e varianta cea mai ok sa prevenim cat se poate. Multumesc pentru gandurile bune!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.