Clubul mamicilor incepatoare - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 9:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc de gandurile bune, fetelor! Trecem noi si peste asta.
Vacanta placuta, Vicky! Relaxeaza-te cat poti de mult. O sa plecam si noi dupa botez, asa simt nevoia unei vacante (desi stiu ca numai vacanta nu va mai fi ras )

Nu am mai vazut-o online pe Zee. Sper ca e totul bine. Zee, asteptam vesti Cheek Kiss
AndreV
Scris: Friday, August 13, 2021 10:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mamici dragi. O sa fiu off topic...Sa nu uitati de voi, sa va analizati sanii, si la cea mai mica senzatie fuguta la doctor. Mai bine sa mergeti degeaba decat sa va para rau. V-o zice o mamica care a avut o operatie pentru o tumoara in san in 4 iunie(eram fericita ca e benigna, asa era rezultatul biopsiei de la sfarsitul lui mai). Dar cand a venit rezultatul histopatologic, tumoara s-a malignizat, cel putin asa a fost explicatia doctorului. Si cand ma gandesc ca doctorul care mi-a facut ecografia mi-a zis sa stau pana in toamna cu operatia, ca e benign si nu e graba...Fetele, nu va neglijati, ca se poate schimba orice de la o luna la alta. Va pup!computerlove
Zee
Scris: Friday, August 13, 2021 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Elena, multumim, totul bine.
Am fost doar la pediatru ca tusea tare dubios Ianis, culmea numai cand povesteste cu orele, aparent nu are nimic, probabil cum scoate diferite sunete, nici nu stiu. Si ne-a prescris fier 2pic pana terminam sticluta, nu mi-am batut tare mult capul sa imi pun intrebari daca trebuiau analize inainte.
Maine incepem diversificarea si am mai studiat una alta.
maria2013
Scris: Friday, August 13, 2021 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AndreV wrote:
Mamici dragi. O sa fiu off topic...Sa nu uitati de voi, sa va analizati sanii, si la cea mai mica senzatie fuguta la doctor. Mai bine sa mergeti degeaba decat sa va para rau. V-o zice o mamica care a avut o operatie pentru o tumoara in san in 4 iunie(eram fericita ca e benigna, asa era rezultatul biopsiei de la sfarsitul lui mai). Dar cand a venit rezultatul histopatologic, tumoara s-a malignizat, cel putin asa a fost explicatia doctorului. Si cand ma gandesc ca doctorul care mi-a facut ecografia mi-a zis sa stau pana in toamna cu operatia, ca e benign si nu e graba...Fetele, nu va neglijati, ca se poate schimba orice de la o luna la alta. Va pup!computerlove

Tare rău îmi pare că treci prin asta... Acum e totul ok? Trimit un gând bun spre tine!
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 12:51 PM
Nivel

Andre, sper ca e totul ok acum. Trebuie sa avem grija de noi si sa nu neglijam niciun aspect.

Zee, ma bucur ca sunteti bine. A explicat si freya mai demult ca 2 pic inseamna foarte putin, nu e ceva de ingrijorat. Si eu ii dau lui Cezar tot 2 pic de fier. Mai rau ar fi sa te duci cu el pt analize, e foarte greu sa ia sange la un bebe asa mic.
Succes cu diversificarea! Sa aveti un start bun.
La noi e groaznic! Voi cum procedati fetelor? Sau ce ma sfatuiti sa fac? Cezar nici nu deschide gura. Cum ma vede cu lingurita intoarce capul si tine buzele stranse. Am incercat si bucati, decat le ia in mana se joaca cu ele si le arunca. Nu e curios deloc. Au fost zile in care nu a reusit sa ia contact cu mancarea. Nu stiu ce sa ii fac. Nu e el pregatit oare? Sa ii introduc fructele ca poate ii place mai mult? Sunt total dezorientata.

freya, Maria, Vicky, Roxana, ati facut branzica de casa? A avut succes la bebelusii vostri?
MariaS
Scris: Friday, August 13, 2021 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
AndreV, sper că acum ești bine și totul îi in regulă.

Și Iri tușește ,dar nu m-am panicat ,pt că tusea apărea după ce scotea sunetele ei dubioase in gât și m-am gândit că tușești pt că are gâtul urcat, mf m-a liniștit că nu are nimic după ce am fost cu ea la controlul de 6 luni, mi-a spus că mai poate tuși și din cauză că se îneacă cu saliva.

Elena să ști că nici Iri nu stă mai grozav la capitolul interes față de mâncare , trebuie să o păcălesc ca să se uite la mine și să deschidă gura, după ce i-am pus conținutul linguriței in guriță îl papă fără prea mult protest.
Branzica nu am făcut, că nu am avut timp, in schimb i-am dat azi iaurt, spre surprinderea mea a mâncat chiar deschizând singură gurița.
Fructele le-am introdus după 2 săptămâni de când am început diversificarea, nici de ele nu îi curioasă...
Vickyb
Scris: Friday, August 13, 2021 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Andre, sper ca e totul ok acum. Trebuie sa avem grija de noi si sa nu neglijam niciun aspect.

Zee, ma bucur ca sunteti bine. A explicat si freya mai demult ca 2 pic inseamna foarte putin, nu e ceva de ingrijorat. Si eu ii dau lui Cezar tot 2 pic de fier. Mai rau ar fi sa te duci cu el pt analize, e foarte greu sa ia sange la un bebe asa mic.
Succes cu diversificarea! Sa aveti un start bun.
La noi e groaznic! Voi cum procedati fetelor? Sau ce ma sfatuiti sa fac? Cezar nici nu deschide gura. Cum ma vede cu lingurita intoarce capul si tine buzele stranse. Am incercat si bucati, decat le ia in mana se joaca cu ele si le arunca. Nu e curios deloc. Au fost zile in care nu a reusit sa ia contact cu mancarea. Nu stiu ce sa ii fac. Nu e el pregatit oare? Sa ii introduc fructele ca poate ii place mai mult? Sunt total dezorientata.

freya, Maria, Vicky, Roxana, ati facut branzica de casa? A avut succes la bebelusii vostri?

Nu am introdus lactate. Incerc inca legume si vreau apoi pui si oul.
Am incercat de interes mar un picraa apoi sa stii ca la fel.
Am inceput sa inceec sa fac distractie si fun, sa cant sa ma maimutaresc, sa am si rabdare cu el. La prima deschise gura in fiecare zi. Apoi cand cum. Daca il las si pe el sa manuim impreuna lingurita mai incearca dar face niste fete…. A facut azi gag de a dat tot ce a mancat inapoi cam, deci e cu nabadai.
Dar parca conteaza cum am si eu rabdare
Zee
Scris: Friday, August 13, 2021 3:38 PM
Nivel

Maria fructele le-ai introdus la mic dejun?
Oare stiu bine, nu se combina la pranz legume si fructe?
freya1
Scris: Friday, August 13, 2021 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andre, te imbratisez, sper ca esti ok Cheek Kiss sanatate multa ! Eu am avut multe sperieturi cu sanii si doar cat am asteptat rezultatele a fost groaznic

Branzica nu i-am dat si nici iaurt, dr zice ca au prioritate carnita si oul, lactate are destule... de la sursa :)
Fructele au mare succes la noi, mai ales dupa pepene rosu si galben a fost innebunit, sa ia el bucati, sa le molfaie si sa suga zeama
Dar altfel e haos, eu imi scot bucati de morcov si din chiloti Lol mai nou cred ca iar il supara dintii, ca prefera sa roada baveta, farfuria, scaunul... sa nu va imaginati ca deschide gura si eu ii dau, piure chiar nu prea mai vrea
Eu il mai tin in brate si ii dau cand nu vrea altfel, de multe ori incepe sa tipe din senin, se plictiseste cred
MariaS
Scris: Friday, August 13, 2021 5:48 PM
Nivel

Zee wrote:
Maria fructele le-ai introdus la mic dejun?
Oare stiu bine, nu se combina la pranz legume si fructe?

Cu ea se trezește aproape de ora prânzului, mic dejun nu avem, așa că îi dau un pic de fruct la prima trezire, pe urmă adoarme la 1,30h de la trezire, iar când se trezește a doua oara îi dau legumele sau ce avem în meniu
freya1
Scris: Friday, August 13, 2021 5:50 PM
Nivel

MariaS
Scris: Friday, August 13, 2021 6:44 PM
Nivel

Zee
Scris: Friday, August 13, 2021 6:52 PM
Nivel

freya1 wrote:
Daca sunteti pe faza, poza cu piticutul meu

https://ibb.co/bdt8dJn

Este foarte frumoscoeur si nu pare slabut deloc, stiu ca ziceai ca ai nostri erau mai putin dolofaniras
freya1
Scris: Friday, August 13, 2021 6:56 PM
Nivel

Multumim, fetelor, va pupam computerlove
Da, stiu ca nu pare, dar abia are 6400, a luat ceva de cand cu diversificarea, dar tot micut e
Al tau cat mai are, Zee?
Ellena20
Scris: Friday, August 13, 2021 7:10 PM
Nivel

Offfff, am ratat, freya. Cand mai vrei tu, poate vad si eu
Noi am fost la tratament.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.