Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Casuta nr.16 Ne mandrim cu bebeii:
1.Oanatm: bebe Miriam Antonia:22 septembrie 2018

2.Fluturash26-bebe Carla Teodora:13 octombrie 2018

3.GeorgianaB-bebe Andrei Luca:21 octombrie 2018

4.Maria2013-bebe Ana Sofia: 6 februarie 2019

5.Alle.p - bebe Patrick: 3 mai 2019
 -bebe Alessia

6.Iulia13 -bebe Simona Ioana:6 iunie 2019
 -bebe Matei-Octavian: 14 decembrie 2020

7.MirelaD-bebe Eva Ioana:12 iunie 2019

8.Ella30-bebe Sofia Elena: 13 iunie 2019

9.Irinan- bebe Ioana Stefania:29 iunie 2019

10.Mirela.t83-bebe Eric Matei:30 august 2019

11.Alina89 -bebe Nicholas: 04 septembrie 2019

12.Adina-bebe Luca Serban: 14 octombrie 2019

13.Andra09-bebe Miruna:25 noiembrie 2019

14.AndreV-bebe Diana: 14 aprilie 2020

15.AstaMica-bebe Luca Andrei: 30 octombrie 2020

16.MariaS- bebe Irina: 26 ianuarie 2021

17.Droxana- bebe Carina : 30 ianuarie 2021

18.Inawar -bebe Anelise: 18 februarie 2021

19.Zee - bebe Ianis : 25 februarie 2021

20.Roser - bebe Hugo : 17 martie 2021

21.Andreeax - bebe Ares :14 mai 2021

22.EllaMaria - bebe Oliver : 01 iulie 2021

Lista va fi updatata constant doar cu mamicile active. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mamici, va rog sa ma ajutati la lista pt upload |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Bebe Carina - 30 Ianuarie 2021 |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Ianis 25 februarie 2021. Multumesc |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Freya, nu vrei pe listuță?
Zee eu folosesc altceva ce îi place tare mult că poate sta în funduleț,dar și pe o parte când se plictisește , fără a da banii pe centre de joaca scumpe (parcă îs poleite cu aur unele) , va las poza pt inspirație
https://ibb.co/KWv7cyV |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| MariaS wrote:Freya, nu vrei pe listuță? Zee eu folosesc altceva ce îi place tare mult că poate sta în funduleț,dar și pe o parte când se plictisește , fără a da banii pe centre de joaca scumpe (parcă îs poleite cu aur unele) , va las poza pt inspirație https://ibb.co/KWv7cyV
Am si eu aia, s-a plictisit de la 2l de ea. Nu as fi dat banii pe asta, stai linistita, dar na cadoul e cadou |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Bebe Ares 14.05.2021
Aleahim,ti-am citit mesajul și de câteva zile ma regăsesc și eu in el. Același lucru pătim și noi doar ca nu plângem atât de mult,avem momente doar ca e un plâns de zici ca îl schingiuieste cineva ,am observat ca uneori refuza sânul,poate pt ca de multe ori e deranjat de ce se întâmpla apoi. Oare sa fie reflux? De multe ori îl aud din patut de parca ii vine ceva înapoi in gurița (in cantitate mică),se strâmba ,scoate un zgomot mai ascuțit (se aude din gât,nu știu cum altfel sa ma exprim) și înghite la loc...același lucru și când îl plimb sa adoarmă pt ca adoarme doar plimbat plus ca are momente când se arcuiește de spate tot De vomitat nu îmi vomita dar mai are momente când face de parca ar vomita. Freya,poate dacă vezi mesajul,îmi dai un sfat! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Zee wrote:Am si eu aia, s-a plictisit de la 2l de ea. Nu as fi dat banii pe asta, stai linistita, dar na cadoul e cadou Același centru de activități l-am primit cadou și noi. Ne-am plictisit repede de el dar am schimbat jucăriile de la el cu unele lamaze și a fost super interesat. Maria,ingenioasa ideea,am sa o țin minte pt când mai creștem. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| MariaS, eu nu am luat niciodată scaunul după noi. La cât mănâncă un bebe mic, te descurci câteva zile si cu bebe in brate, asta daca nu au la pensiune. Mai sunt niste boostere, daca ti se par interesante, poate gasesti pe la vreo prietena de împrumutat. Scaunul Antilop e ușor de dezmembrat/carat. Cu toate astea, eu nu mi-am bătut capul si nu l-am luat niciodată în vacanta. Noi suntem si disperati sa nu avem multe bagaje. Ne place sa avem loc în masina, desi, săraca, ar duce multe:))) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| Nu tin sa fiu pe lista
Fetelor, imi pare rau ca va chinuiti cu refluxul, piticul meu nu plangea prea mult, doar se ineca cu laptele noaptea si imi era tare teama (stiti ca am fost si la urgenta cu el pt apnee in somn) Pana la 2 luni a dormit doar pe pieptul nostru, ridicati pe multe perne sau in sistem, pana de curand somnurile de zi tot in sistem le facea, pe perna antireflux nu a dormit, ca tot aluneca de pe ea Ii mai dadeam refalgin la masa de seara si prindea un somn mai lung (se poate da de 3-4 ori pe zi) Mese mici si dese, alaptat in pozitie ridicat si tinut apoi la verticala cat mai mult Ce am mai facut eu a fost sa tin regim fara lactate 3 sapt ca sa exclud aplv (daca alaptati)
Din pacate acum a revenit refluxul si abia acum ne confruntam cu treziri ff dese, plans noaptea, spate arcuit, greu sa ii dau si refalgin pt ca el adoarme mai nou la san si ar insemna sa il trezesc... o sa va spun daca am gasit ceva in plus |
|

| Nici ea nu îi de cele mai multe ori curioasă de centrul, dar îl mai "ascund" câteva zile și când îl vede se mai joacă, în rest îi tot rotesc jucăriile, astfel încât să nu se joace legat mai mult de 2-3 zile |
|

| Păi și noi stăm bine la capitolul portbagaj, dar nu înseamnă că trebuie să in umplu cu chestii inutile, scaunul îi unul de la Chicco, voluminos pt luat la pachet, mă limitez a lua căruciorul și sistemul de purtare, consider că îi suficient. Și bagajul as vrea să îl bag într-o singură geantă,chiar dacă îi mai mare, urăsc să am genți și gentuțe. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| MariaS wrote:Păi și noi stăm bine la capitolul portbagaj, dar nu înseamnă că trebuie să in umplu cu chestii inutile, scaunul îi unul de la Chicco, voluminos pt luat la pachet, mă limitez a lua căruciorul și sistemul de purtare, consider că îi suficient. Și bagajul as vrea să îl bag într-o singură geantă,chiar dacă îi mai mare, urăsc să am genți și gentuțe. Fiind vara, ii poti da si în cărucior. Câteva zile, n-o fi foc. Pare cliseu, dar îmi vine in minte replica: "noi cum om fi crescut, fara toate minunile astea?!" Eu zic sa mergeti cu toată încrederea la drum, că sigur va fi tare frumos! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Mare fail a doua noastra zi de diversificare Nu stiu daca a inghitit ceva. Nici nu mai voia sa deschida gura. Cartof dulce am avut astazi. Multi spun ca acesta are mare succes la majoritatea bebelusilor, la noi nu. Parca morcovul de ieri i-a placut mai mult. |
|

| Ellena20 wrote:Mare fail a doua noastra zi de diversificare Nu stiu daca a inghitit ceva. Nici nu mai voia sa deschida gura. Cartof dulce am avut astazi. Multi spun ca acesta are mare succes la majoritatea bebelusilor, la noi nu. Parca morcovul de ieri i-a placut mai mult.
Ellena așa îi și la noi, o zi papă, una nu. Mă gândesc să îi iau lingurile numnum că poate am mai mult succes, cele normale dacă le las in mână la ea îmi vopsește toți pereții,mai bine o las cu mâinile în mâncare să exploreze singură și să guste de pe degete mâncarea. |
|
|