Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hello gagici. Am vazut ca mai sunt aici mamici cu bebei cu reflux.Aniela pare ca are reflux silentios.De cateva zile a inceput sa fie foarte agitata dupa fiecare masa, o putem culca doar pe verticala, noptile dormim cu randul in fund si ea pe noi.Doarme si in patut, dar doar daca o lasam pe burtica.Peste zi e ok, ca o putem supraveghea, dar noapte nu.Desi isi intoarce singura caputul si nu ramane niciodata cu nasul in saltea.Se aude cum ii vine lapticul inapoi si il inghite, se stramba si incepe sa planga Efectiv mor de mila ei.Uneori e si ragusita, cum se irita esofagul.Am inceput de ieri tratament cu refalgin, la recomandarea pediatrului si schimbam si lp cu o formula AR.Va rog sa imi spuneti cum ati trecut peste perioada asta fara sa o luati razna.La ea pare a fi si o combinatie de reflux cu colici.Uneori efectiv nu o pot alina nicium.Pana nu termina ea de urlat, nu am ce face.Lasand la o parte epuizarea noastra, ma ingrijorez tare pt ea.Nu putem sa mergem nicaieri cu ea, ca mereu plange, apoi daca ne apuca foamea pe undeva, am pus-o.Dupa fiecare hranire plange rau, uneori si cate o ora.Ce sa vb de scos in carucior...nici vb Efectiv simt ca o iau pe campii |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Aleahim e super nasol, si la noi a fost o perioda mai intens de plangea isteric si eram toata ziua cu el in bratw.
Maria la curs de diversificare pediatra ne zicea ca saca avem acum la 6-7 luni concediul, si e o saptamana dou sa nu ne stresam si sa facem pauza. Pentru ca e doar inceputul si in caz de schimbare de mediu, apa, plaja si mancare nu mai stii daca da vreo reactie (voma, alergie erc) de la ce poate fi. O zis sa luam pauza linistiti.
Elena am inceput pe 1 august dupa schema pediatrei, asa m-am hotarat pana la urma, ca imi place ideea de a ajunge la final la supica si felul doi. Plus ca prima luna include si galbenusul si carne de pui.
Legat de fructe le incepem la 7 luni. |