Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| La multe lunite!!!! Ce bulanaseeeee. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Droxana wrote:Ce ii place la apa e simpatic tare ! Cum Reușești sa faci fata ziua și cu musafiri dacă nu te odihnești cât de cât noaptea? E fain de voi ca stați lângă mare și mergeți când vreți…noi anul asta nu cred ca ajungem deși mi ar fi plăcut un pic
Haha musafirii i-am lasat in plata lor, de fapt aveau nevoie numai de cazare, in rest tot plecati au fost. La mare nu mergem atat de des ca nu prea imi place mie, chiar daca stam aproape trebuie sa luam toata casa cu noi cand mergem cu bebe. Azi suntem la piscina cu apa sarata, mi-a dormit mai toata ziua, vadem noi ce facem la noapte :). Acum doarme, dar nu e somnul de noapte, doar o siesta
La multe lunite Carinei! Atat tu cat si Maria aveti niste fetite tare frumoase si grasute, mi se pare ca chiar seamana amandoua. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Elenaa, de azi sau de maine incepeti diversificarea? |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Zee wrote:Elenaa, de azi sau de maine incepeti diversificarea? De luni Azi suntem putin ocupati, maine merg sa mai cumpar ce mai avem nevoie si de luni incepem si etapa asta frumoasa a diversificarii. Am renuntat pana la urma la robotul de bucatarie pt diversificarea lui, am luat doar un aparat de gatit pe aburi. De-abia astept.
Voi cand incepeti? |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ellena20 wrote:De luni Azi suntem putin ocupati, maine merg sa mai cumpar ce mai avem nevoie si de luni incepem si etapa asta frumoasa a diversificarii. Am renuntat pana la urma la robotul de bucatarie pt diversificarea lui, am luat doar un aparat de gatit pe aburi. De-abia astept. Voi cand incepeti?
Super ! Sa stii ca eu sunt multumita de Tefalul ala pe abur, mi se pare ideal. Eu ma gandeam sa incepem din 21, ca e weekend e acasa si sotul, are aproape 6 luni. Peste 2 saptamani m-a chemat medicul de familie sa imi prescrie fier, acuma eu sper sa fie ok sa il administrez asa fara analize. Astazi am primit si un scaun de masa, numai bine pana atunci il obisnuiesc cu el. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| La multe luni inainte, Carina esti dulce foc ! Ce frumusel esti, Hugo ! Si noua ne place mult apa, vrem sa mergem la inot inainte sa dea valul 4 peste noi Ellena, bafta la diversificare ! Eu sunt bucuroasa acum ca am ales BLW (ma rog, o combinatie cu cea clasica), piticul meu ia bastonasele de legume, le duce la gura frumos si chiar le mesteca (mare parte o scuipa ) e tare haios; lingurita mi-o ia din mana sa manance el, cand vad bebelusi cum stau nemiscati cu gura cascata mi se pare wow Azi si-a smuls si bavetica de la gat de mai multe ori, nu e chip sa il oblig sa faca ceva Am comandat o cana de silicon cu cioc, pt ca tot asa vrea sa bea singur si parca nu l-as lasa sa isi toarne cate un pahar pe el |
|
| Zee, da, Tefal am luat si eu, nu l-am incercat inca. Ma bucur, freya, ca micutul tau e curios si vi se potriveste BLW. In legatura cu bebelusii care stau cuminti si mananca frumos, nu stiu ce sa zic, nu cred ca exista Al meu este extraordinar de energic, nu sta nici 5 minute asa pe spate cuminte cu vreo jucarie in mana. Se urca peste perne, il las jos pe saltea si el deja pleaca sa dea cu capul de pereti. Se ridica in patut, de tablia de la pat. Verisorul lui, mai mare cu 4 zile, este extrem de linistit in comparatie cu Cezar al meu. Asa ca, inca ma gandesc la ce o sa ma astepte o data cu diversificarea. Cred ca o sa imi faca o masca de par cu morcovi in prima zi.
https://ibb.co/qkpp3bx
L.E : parca e mai bine cu cana cu cioc, freya. I-a trecut si lui Cezar frica si bea iar apa, nu se mai teme ca ii dau cine stie ce sirop.
|
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ellena20 wrote:Zee, da, Tefal am luat si eu, nu l-am incercat inca. Ma bucur, freya, ca micutul tau e curios si vi se potriveste BLW. In legatura cu bebelusii care stau cuminti si mananca frumos, nu stiu ce sa zic, nu cred ca exista Al meu este extraordinar de energic, nu sta nici 5 minute asa pe spate cuminte cu vreo jucarie in mana. Se urca peste perne, il las jos pe saltea si el deja pleaca sa dea cu capul de pereti. Se ridica in patut, de tablia de la pat. Verisorul lui, mai mare cu 4 zile, este extrem de linistit in comparatie cu Cezar al meu. Asa ca, inca ma gandesc la ce o sa ma astepte o data cu diversificarea. Cred ca o sa imi faca o masca de par cu morcovi in prima zi. https://ibb.co/qkpp3bxL.E : parca e mai bine cu cana cu cioc, freya. I-a trecut si lui Cezar frica si bea iar apa, nu se mai teme ca ii dau cine stie ce sirop.
UAaa deja se ridica |
|
| Da, Roxana, de vreo saptamana se ridica intruna. Am dat salteaua mai jos la patut, degeaba, stau tot cu frica. Uneori se ridica putin, vede daca sunt in pat si apoi se lasa inapoi in patut Mie imi e frica rau sa nu se loveasca pt ca nu are multa stabilitate, dar degeaba il iau eu si il intorc pe spate. Iar se intoarce, iar incepe sa se urce peste tot. Pana la ora 17 rezist. Dupa ora 17, de abia astept sa vina ora 21, ora lui de somn pt ca nu mai am niciun pic de energie. |
|
| Wow, Ellena, ai de lucru |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ellena, credeam că a mea îi argint viu,dar vazandu-l pe Cezar mi-am dat seama că mă înșel. Cu vorbiltul cum stă, vorbește la fel de mult cat se și mișcă?
Episodul 6-7 din Diversificarea I-am avut ca și actori principali pe Țelină,Cartof dulce și Kapia, combinația nu a fost una rea, a mâncat un pic. Nu îmi fac mari speranțe că va fi fan legume, pt că nici tată-su nu îi. Săptămâna asta ce vine mai introduc niste legume și de săptămâna viitoare începem cu cărnița și fructele, poate au mai mult succes. Eu nu am fost niciodată fan dovlecel,dar vreau să îi fac ei cunoștință cu el în așa fel încât să îi și placă. Dacă aveți idei de cum să îl prepar și să îl servesc le aștept cu drag.
|
|
| Vorbeste si el, dar nu atat de mult pe cat se misca. Eu dovlecelul l-as combina cu cartof dulce si putin usturoi. Sau dovlecel + morcov + pastarnac. Am mai vazut la Maria (maria2013) o combinatie cu dovlecelul in z10 a diversificarii: dovlecel + cartof alb + patrunjel verde + ceapa + morcov + putin ulei de masline. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ellena20 wrote:Vorbeste si el, dar nu atat de mult pe cat se misca. Eu dovlecelul l-as combina cu cartof dulce si putin usturoi. Sau dovlecel + morcov + pastarnac. Am mai vazut la Maria (maria2013) o combinatie cu dovlecelul in z10 a diversificarii: dovlecel + cartof alb + patrunjel verde + ceapa + morcov + putin ulei de masline.
A mea vorbește de îți face capul pătrat , dacă îi dau o jucărie vorbește și mai mult
Am mai tras și eu cu ochii la diversificarea pe care a făcut-o Maria2013, dar parca îmi e teama să îi introduc atâtea alimente deodată.
Voi ce alimente coaceți? De ex ardeiul gras îi mai bun copt că îi scoate dulceața in evidență, pe când fiert îi amar.
|
|
| Eu i-am dat dovlecel si simplu, cu putin ulei de masline, combinat cu cartof si morcov sau cu fasole verde Ar merge cu usturoi si / sau patrunjel (dar eu introduc cate un aliment nou pe zi, chiar si asa imi e cam teama) Nu cred ca e nevoie sa fie "pacaliti", eu cred ca e bine sa simta gustul fiecarui aliment in parte, ei nu stiu ce consideram noi gustos sau fad sau scarbos, acum fac cunostinta cu gusturile si le iau ca atare Deocamdata nu am copt nimic, ardei ar fi bun, intr-adevar, vinete cand ii voi da, poate si dovleac placintar ar merge, cartof dulce... Eu ii dau deocamdata pe cat posibil ce e de sezon (e vara si ar fi pacat sa nu), cele exotice mai la iarna cand nu vom avea de ales (s-ar putea sa fac o exceptie pt avocado fiindca imi place mie mult si am mereu in casa)
Fetele cu copilasi cu reflux, ati observat o inrautatire la inceputul diversificarii, a fost mai rau inainte sa fie mai bine ? La noi asa am impresia ca e, sper sa fie temporar |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| freya1 wrote:Eu i-am dat dovlecel si simplu, cu putin ulei de masline, combinat cu cartof si morcov sau cu fasole verde Ar merge cu usturoi si / sau patrunjel (dar eu introduc cate un aliment nou pe zi, chiar si asa imi e cam teama) Nu cred ca e nevoie sa fie "pacaliti", eu cred ca e bine sa simta gustul fiecarui aliment in parte, ei nu stiu ce consideram noi gustos sau fad sau scarbos, acum fac cunostinta cu gusturile si le iau ca atare Deocamdata nu am copt nimic, ardei ar fi bun, intr-adevar, vinete cand ii voi da, poate si dovleac placintar ar merge, cartof dulce... Eu ii dau deocamdata pe cat posibil ce e de sezon (e vara si ar fi pacat sa nu), cele exotice mai la iarna cand nu vom avea de ales (s-ar putea sa fac o exceptie pt avocado fiindca imi place mie mult si am mereu in casa)
Fetele cu copilasi cu reflux, ati observat o inrautatire la inceputul diversificarii, a fost mai rau inainte sa fie mai bine ? La noi asa am impresia ca e, sper sa fie temporar Da Freya, sa știi ca și la noi prima luna de diversificare a fost mai accentuat refluxul. Acum la 9 luni pot spune ca este ținut sub control refluxul. Bineintels cu alimente excluse care am observat ca ii accentuează refluxul. |
|
|