Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ellena20 wrote:Fetelor, tocmai i-am luat temperatura rectal baiatului meu si are 38. Nici dupa vaccin parca nu a facut atat. Sa fie de la dinti sau de la caldura? Oricum el toate ziua e ud in cap. Astazi nu a facut fata nici aerul conditionat, de abia ajunge putin aer rece in camera lui. Nu mai suport eu deloc si simt ca ma sufoc, dar el? O sa il mai urmaresc peste noapte ca acum tare stau cu frica.
Elena, cum sunteti? Doar acum am vazut mesajul tau. Eu cand am fost cu temperatura de 38, m-a intrebat daca am scazut 0,5 si ca doar peste 38,5 e temperatura, asa ca la voi e posibil sa fie doar supraincalzit. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Suntem ok, Zee, multumesc! Da,de la caldura a fost. E aiurea ca seara pana la 23 nu pot sa ii deschid geamul. E un parc in spatele blocului, copiii stau pana tarziu si fac galagie, iar el se trezeste mereu din cauza asta. |
|
| Ellena20 wrote:Suntem ok, Zee, multumesc! Da,de la caldura a fost. E aiurea ca seara pana la 23 nu pot sa ii deschid geamul. E un parc in spatele blocului, copiii stau pana tarziu si fac galagie, iar el se trezeste mereu din cauza asta.
Super, ma bucur Mda, aiurea. Noi aven noroc ca stam pe o straduta mai linistita si il lasam si peste noapte, ca altfel nu stiu zau cum ar fi. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Fetelor,voi ați pățit la cei mici să li se facă bubă urâtă la vaccinul de pe mână,cel făcut în maternitate? Iri până ieri a avut ditamai buboiul, spre seară se făcuse și mai urat , peste noapte s-a spart singur, dimineață când am văzut i-am curățat buba și am drenat-o un pic. Mă interesează dacă a mai pățit cineva la fel și dacă a dat cu ceva ca să se vindece frumos. Pediatrul ei îi in concediu și nu vrea să fie deranjat chipurile...oricum voi merge la un medic să o vadă , nu aștept după pediatru
Le: https://ibb.co/QK9m5Ww |
|
| Maria, eu retin ca mi-a zis ca i se poate face asa ceva, dar ma gandeam ca daca nu i-a aparut atunci nu mai face. Cu altceva dim pacate, nu te pot ajuta. A avut-o de la inceput?
Freya, multumesc pentru ideea cu pungile ziplock. La noi nu prea functioneaza cu apa, in schimb i-am pus frunze si floricele, se joaca de cateva zile incontinuu cu ele |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Și cum suntem greu de mulțumit de-obicei,dacă ieri ma plângeam ca nu se întoarce, astăzi ma plâng ca sunt zombi ca toată noaptea am stat sa o întorc pe spate se punea pe burta se trezea râdea,ma lua de nas,de gura…o puneam pe spate după 10,20 d min iar era întoarsă :)) și la 5 dim mi a dat trezirea de tot …
Maria mie nu mi se pare ca s a schimbat nimic la locul vaccinului,arată ca inainte,un pic roșu.. |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Vai acuma am văzut poza…arată urat..mergi la Dr totuși , poate trebuie sa i dai cu ceva anume.. |
|
| De la început,dar a fost mică ,doar o pată, ce nu te puteai gândi că se va face ditamai buba. De fiecare dată când mergeam la control și îi ziceam de bubă, pediatru zicea că îi normal...a păi de la ultimul control a luat-o razna buba |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Droxana wrote:Și cum suntem greu de mulțumit de-obicei,dacă ieri ma plângeam ca nu se întoarce, astăzi ma plâng ca sunt zombi ca toată noaptea am stat sa o întorc pe spate se punea pe burta se trezea râdea,ma lua de nas,de gura…o puneam pe spate după 10,20 d min iar era întoarsă :)) și la 5 dim mi a dat trezirea de tot … Maria mie nu mi se pare ca s a schimbat nimic la locul vaccinului,arată ca inainte,un pic roșu..
Acum sa te tii...In curand incep si taratul ,invartitul tip " ceas".Matei de o saptamana a invatat sa se tarasca ,se trage cu mainile in timp ce isi balanseaza fundul,e foarte comic ,dar eficient, ajunge imediat intr-una loc in altul. Eu ma tot framant cu statul in fund,deloc nu ii place asa,daca il pun mai sus se agita pana il las jos,pediatrul zice ca ii place prea mult sa se miste si statul asa il limiteaza. Presupun ca o sa vrea si el intr-o zi,ca mai e un pic si trebuie sa incepem diversificarea si nu am cum cu omiduta mea taratoare. |
|
| Roxana, prin treaba aia am trecut nopti la rand, acum cand adoarme bine il mut pe burta si doarme asa multe ore.
Maria, acum am vazut si eu poza, cred ca ar fi bine sa grabesti vizita la pediatru, macar sa vezi ce e de facut. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| MariaS wrote:Episodul 4 din Diversificarea Actor principal: Dl Morcov Acțiunea a fost una mai puțin plăcută, dacă prim întâlnire cu el a fost una plăcută,cea de astăzi a fost un total fiasco, a făcut tot ce ia stat în putință să îl vomite, dacă nu i-am dat lingura să o bage până în gât, și-a făcut scârbă și într-un final a reușit, a vomitat aproape tot...nici măcar de apa nu a fost curioasă astăzi. Nu v-am scris mai devreme pt că azi e zi de înot, așa că abia acum seara am avut 10 min libere. Legat de apa, noi folosim cana cu cioc, pahar 360, lingurița. Roxana, ai văzut că până la urmă Carina a făcut mișcarea mult așteptată de tine. Noi la capitolul mișcare am mai făcut ceva achiziții de curând , ne punem pe toate părțile în toate pozițiile și ne învârtim mai ceva ca un titirez LE : la noi cana cu cioc îi și instrument muzical, atâta cântă când o prinde in guriță
Cand imi e drag ,cand foarte frica cu diversificarea asta.Cumva imi place ca ii sunt suficienta acum,daca sunt cu el are sigur de mancare,creste si se desprinde de mine,ma simt tristuta ,trece prea repede timpul asta. Cred ca sunt nebuna putin,o fi de la alaptat exclusiv |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Al meu am impresia ca sare peste anumiți pași. Spunea 7Andreea de invartitul "ceas"...face asta de acum,se învârtește in jurul capului ca e prea greu sa îl ridice stand pe spate,face podul doar ridicându-și picioarele și se arunca câte puțin intr-o parte și tot așa pana completează cercul I-am schimbat jucăriile de la centrupnde activități si i-am pus unele lamaze care văd ca îl fascinează iar azi dimineața a foat prima data când a întins mâna către ele de mai multe ori și le-a lovit sa pe balanseze...le lovea și înainte dar din greseala,de data asta le analiza atent și întindea mâna cu pumnul deschis ușor către jucărie și o lovea încet apoi se punea pe ras. Noi de gangurit nu gangurim extrem de mult și nici nu radem cu sonor mare cum am văzut la alti bebeluși dar întoarcem ceasul și lovim jucării. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Maria, si eu zic sa vorbesti cu un pediatru, macar cu medicul de familie. Si la Cezar se facuse destul de urat, dar de 2 saptamani e din ce in ce mai mica. La noi a aparut semnul la 2 luni si asa m-am speriat, nu imi spusese nimeni ca va face semn de la vaccin.
Asa sunt si eu, Andreea. Mi-e atat de dor sa il strang in brate in timpul somnului. El nu mai vrea, doarme doar in patut. Zee, mi-ai mai spus tu ca e ideal asa. Corect, dar ce sa fac? Pana mai acum 2 saptamani, ziua dormeam amandoi fiecare somn al lui, noaptea de la 4-5 statea cu mine in pat si muream de drag cand se ghemuia in mine. Eu stiu ca e perfect ca se obisnuieste asa sa doarma singur, dar sufletul meu saracul nu accepta Trebuie sa realizam ca avem deja bebei mari. Eu am asteptat cu drag diversificarea si de abia astept sa incepem. |
|
| Elena, te inteleg perfect. La un moment dat Ianis nu mai statea in brate la mine numai cand manca, imi venea sa plang cand il luam si se agita, acum ce sa zic, ca il adorm numai in brate, nu a tinut mult. Asa ca le iau ca atare Elena, ai pus o data poza cu Cezar cum statea el in fund. Cum se ridica in pozitia aia? De pe burta cand se rostogoleste? Ca ma gandesc ca de pe spate e greu.
L-am gasit pe voinicul meu asa, stiu ca va tot citeam cu dushurile la picioare si ma gandeam cand ajungem si noi la etapa asta.
https://ibb.co/H7czw1J |
|
| Am sunat la alt medic de familie sa ne vadă,mâine a putut cel mai repede, e bine și așa decât până în 3 când venea pediatru/mf (o combinație dubioasă, ne trebuia pediatru/mf și la recomandarea mf nostru am ajuns la pediatru la care îi înscrisă,al nostru mf nu are specializare de pediatrie) . Daca îi ok și ne înțelegem bine cel mai probabil ne vom muta.
Episodul de astăzi va apărea diseară, încă nu a papat, știe când trebuie să pape și ca prin minune îi e somn
Eu ma gândesc cu groază când o să fie mai măricică și va avea mai multe mese și va sta cu bunicii. Ieri a fost bunicul pe la noi, eu prinsă cu treaba, a luat-o de pe salteaua de joaca și duci au fost(ora 12-13) de fiecare data îi zic, nu o du la soare că nu are voie, el da da și pleacă , când mă uit după el ,el prin curte cu ea prin soare, ieri l-am surprins cum o punea cu tălpile pe iarbă, n-am mai zis nimic că iar de supăra,am spalat-o te tălpi și aia a fost... Chiar dacă nu o să mai tititleasca la fel de mult, tot va fi langa mine , asta până nu se sucește și vrea să doarmă singură , atunci suferință pe capul meu |
|
|