Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Droxana wrote:Draga de ea cred ca a auzit ca ma plâng și tocmai s a întors singura
scumpa de ea, asa fac, sunt minunati piticutii astia |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Pupam pitica ta, Roxana! un pupic si de la Cezar Dar cum o cheama? Nu imi pot aminti deloc numele ei.
freya, astazi sarbatoriti nu? Eu tin minte ca pe 28 ai nascut ca acum am realizat ca ati pomenit ieri pe 27 de asta. Asa ca va spun astazi, la multe lunite frumoase! (si astept meniul de astazi la voi , cat si la Maria) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Nu dau spoilere 
Să vedem cum stam cu timpul ,poate pe la ora 15 apare episodul 4 Eu ți-am zis cu o zi in avans Freya , îs decalată cu o zi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 777
| Fetelor va multumesc pentru sustinere si sfaturi. Acum sunt foarte bine, mi-am revenit si pe bebe l-am alaptat exclusiv în continuare, nu i-am dat lapte praf. |
|

| EllaMaria wrote:Fetelor va multumesc pentru sustinere si sfaturi.  Acum sunt foarte bine, mi-am revenit si pe bebe l-am alaptat exclusiv în continuare, nu i-am dat lapte praf.
Mă bucur că sunteți bine De acum înainte numai lucruri frumoase să auzim despre voi |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Freya multe lunite frumoase si sanatoase sa aveti!
Fetelor ai vostri chiar beau apa ca eu ii dau cana cu cioc cu apa si nu trage din ea i-am dat ai cu lingurita, pahar sau cana din ce ma vedea pe mine, dapoi face o fata parca ii dau ceva tare naapa si da afara din gurita pe el, se uda tot. Cana cu cioc i-o dadusem si pe parcurs sa se obisnuiasca cu ea, si o mesteca Ceva tips and tricks aveti? |
|
| Mariaaaa, hai cu episodul 4 Vicky, al meu bea din cana cu cioc. Nu credeam ca va accepta, dar ii place, desi da si el afara multa apa, se uda tot. Dar il las sa se joace. Nu mai zic ca isi baga apa si in ochi, si in nas.. lasa-l sa se joace. Se va obisnui el.
De cateva zile, Cezar doarme doar in patut chiar si ziua (asta e noutatea, ca noaptea dormea mai mult in patut). Daca il pun langa mine in pat se agita, se trezeste si ii sare somnul. Mie imi e cam dor sa il simt asa aproape la somnic. |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Freya, la multe lunite minunate alaturi de piticul tau
Elena, eu sunt multumita ca doarme in patut, nu ma intelege gresit, iubesc sa ma cuibaresc langa el. Eu una zic sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul si sa te bucuri de fiecare moment. Lui Ianis am vazut ca ii place in patut in zilele calduroase. Salteaua ii tine racoare si are loc sa se plimbe.
Vicky, eu i-am pus prima data intr-o sticluta mica de Avent, facea cum zici tu, apoi am renuntat. Am inceput sa ii dau apa cu lingurita cand mancam noi ca se tot uita in gura noastra si bea asa, mai ales daca e cineva sa il "laude". Apoi a primit o cana cu cioc de la Tomme Tippie, desi am vrut sa ascult sfatul Freyei si sa nu il invat cu ea, e rosie si ii place tare asa ca i-am lasat-o. Mai poti incerca cu un pahar simplu. La inceput nu iti imagina ca facea tare frumos si al meu, turna pe el, se distra, scuipa, bea cat vrea, in rest pe el si pe jos. Stai linistita, la un moment dat o sa gasiti voi ceva sa ii fie pe plac Inca ceva, am vazut ca multi beau din sticlutele alea pentru copii, nu stiu sincer de la ce varsta sunt potrivite, dar poti incerca. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Daa avansează dragii de ei.. Carina Ioana o cheamă pe fetița mea .
Voi nu aveți probleme cu memoria? Văd ca va amintiți atâtea…pe mine m a cam afectat din sarcina :))) de multe ori mi e Rușine când vb cu cineva și întreb ceva ,sa nu cumva sa fi întrebat de doua ori :)) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Multumim, fetelor, pentru urari  Azi in sfarsit nu a mai vomat si pare sa ii fi si placut meniul, castigatorul e cartoful mama lui de cartof, de unde nu stiu, ca eu nu prea mananc si in sarcina nici nu an avut voie, acum sa vad cu ce il mai combin Ella ce ma bucur ca e totul ok ! |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Droxana wrote:Daa avansează dragii de ei.. Carina Ioana o cheamă pe fetița mea .
Voi nu aveți probleme cu memoria? Văd ca va amintiți atâtea…pe mine m a cam afectat din sarcina :))) de multe ori mi e Rușine când vb cu cineva și întreb ceva ,sa nu cumva sa fi întrebat de doua ori :))
Ohoo si inca cum, tot astept sa revina Si eu evit de multe ori tocmai ca sa nu fac vreo gafa. |
|
| Fetelor, tocmai i-am luat temperatura rectal baiatului meu si are 38. Nici dupa vaccin parca nu a facut atat. Sa fie de la dinti sau de la caldura? Oricum el toate ziua e ud in cap. Astazi nu a facut fata nici aerul conditionat, de abia ajunge putin aer rece in camera lui. Nu mai suport eu deloc si simt ca ma sufoc, dar el? O sa il mai urmaresc peste noapte ca acum tare stau cu frica. |
|

| Episodul 4 din Diversificarea
Actor principal: Dl Morcov Acțiunea a fost una mai puțin plăcută, dacă prim întâlnire cu el a fost una plăcută,cea de astăzi a fost un total fiasco, a făcut tot ce ia stat în putință să îl vomite, dacă nu i-am dat lingura să o bage până în gât, și-a făcut scârbă și într-un final a reușit, a vomitat aproape tot...nici măcar de apa nu a fost curioasă astăzi. Nu v-am scris mai devreme pt că azi e zi de înot, așa că abia acum seara am avut 10 min libere.
Legat de apa, noi folosim cana cu cioc, pahar 360, lingurița. Roxana, ai văzut că până la urmă Carina a făcut mișcarea mult așteptată de tine.
Noi la capitolul mișcare am mai făcut ceva achiziții de curând , ne punem pe toate părțile în toate pozițiile și ne învârtim mai ceva ca un titirez
LE : la noi cana cu cioc îi și instrument muzical, atâta cântă când o prinde in guriță |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Vicky,iti mulțumesc frumos! Îți rămân datoare cu o masa Dacă ajungi prin Craiova da de veste |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Nu am fost niciodată plângăcioasă,ba chiar am fost tot timpul foarte "barbata" dar când va citesc pe voi cum ați ajuns in etapa diversificării parca îmi imaginez cum o sa fie la noi și am lacrimile in barba. Hormonii,bată-i vina |
|
|