Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Si eu astept sa se intoarca sotul sa incepem, acum e plecat in Grecia si sper sa ajunga pana la sfarsitul saptamanii. Deci voi sunteti pe 25, Zee. Gata, am memorat! la multe lunite, Ianis! Acum incepeti si voi sa papati, trece prea repede timpul Am tinut minte la fetele dinaintea mea ca de abia asteptam si eu sa nasc. Dupa ce am nascut, mintea mea a luat-o razna I-am mai dat cand mi se parea ca deranjul e prea mare Camilia. De 2 zile nu i-am mai dat nimic. Uneori ii mai fac masaj la gingii cu un gel de la infant uno. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Ellena20 wrote:Si eu astept sa se intoarca sotul sa incepem, acum e plecat in Grecia si sper sa ajunga pana la sfarsitul saptamanii. Deci voi sunteti pe 25, Zee. Gata, am memorat!  la multe lunite, Ianis!  Acum incepeti si voi sa papati, trece prea repede timpul Am tinut minte la fetele dinaintea mea ca de abia asteptam si eu sa nasc. Dupa ce am nascut, mintea mea a luat-o razna I-am mai dat cand mi se parea ca derjanjul e prea mare Camilia. De 2 zile nu i-am mai dat nimic. Uneori ii mai fac masaj la gingii cu un gel de la infant uno.
Multumiim, stai linistita Nu eram sigura daca ii pot da de la 5 luni si imi aminteqm ca si al tau avea 5 luni si ceva. I-am dat numai ieri, acum mai vedem. Am zis ca ii dau cand il vad ca il deranjeaza maxim, in rest suntem si noi tot cu masaj si jucarii reci.
Vicky, multumesc ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Cu drag fetelor. Sa va prinda bine. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Spre rușinea mea nu știu decât când îi ziua lui flăcăul lui Freya , știu că îi la 2 zile după mine, de nume nu mai zic că nici pe alea nu le-am reținut
La multe lunițe fericite și sărbătoare ,Freya !
Episodul 3 din Diversificarea
Astăzi actorul principal a fost Dl cartof dulce Reîntâlnirea cu el a fost una mai bună, a papat mai multe lingurițe, a băut și apă. Dar am observat că cheia succesului la noi e ca mami să pape din aceeași mâncare împreună cu Irina, ce papă ea, papă și Irina . Poate vă e de ajutor viitorilor apriranti la titlul de diversificări
După 2 zile de lipsa de kaka, astăzi a făcut odată cât pt 2 zile , a fost cu bucatele de morcov, oare îi normal ? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Mersi Maria  Da, e normal, inseamna ca a mancat ceva, bravo Piticul meu a vomat si azi tot laptele pe care il mancase dupa ce ca oricum a regurgitat mult azi, ca se ridica si se rostogoleste incontinuu... mi-e si teama sa nu se deshidrateze, i-am mai dat apa |
|
| Maria, bravo! Se intelege destul de bine pitica ta cu mancarica. Si eu am citit ca se schimba total kk dupa diversificare.
freya, offf. Apa bea binisor? Al meu da mai mult pe el, dar mai si inghite. Astazi ce i-ai dat sa pape? |
|
| Morcov i-am dat, asa se stramba si il scuipa peste tot... era haios in felul lui Cereale mananca, dar alea sunt cu laptic si probabil de asta Apa i-am dat si cu lingurita, ca mai nou asa tare ii place paharelul lui ca da sa mi-l smulga din mana sa il roada |
|
| Ce frumos! De abia asteptam sa incepem si noi! Cu morcov vom incepe. Al meu are o cana cu cioc si, fata de biberon, din asta ii place sa bea apa. Astazi vad ca a scapat de teama de antibiotic si a baut singurel, dar la fel, isi baga si in nas,si in ochi. Se uda tot dar l-am lasat sa isi faca placerea.
|
|

| freya1 wrote:Morcov i-am dat, asa se stramba si il scuipa peste tot... era haios in felul lui Cereale mananca, dar alea sunt cu laptic si probabil de asta Apa i-am dat si cu lingurita, ca mai nou asa tare ii place paharelul lui ca da sa mi-l smulga din mana sa il roada
Ce cereale ii dai? Si cu ce lapte le prepari?
Fetelor, nu stiu sa va explic tare bine, dar imi dau silinta. Ianis se ridica in 4labe si se balanseaza in fata si in spate. Sotul imi spune ca e instinctiv si incearca sa mearga. Oare e normal? E tare amuzantel el. |
|
| E normal, da. Al meu la inceput mergea cu spatele acum isi ia avant si direct in perete se duce sa dea cu capul |
|
| Zee wrote:
Ce cereale ii dai? Si cu ce lapte le prepari?
Fetelor, nu stiu sa va explic tare bine, dar imi dau silinta. Ianis se ridica in 4labe si se balanseaza in fata si in spate. Sotul imi spune ca e instinctiv si incearca sa mearga. Oare e normal? E tare amuzantel el.
Zee, de la Hipp: https://comenzi.bebetei.ro/alimentatie-bebe-si-copii/hrana/cereale/multi-cereale-6-luni-200-g-hipp-p152996 Le fac cu lm muls Am luat unele cu 7 cereale, dar au si orez si, cum a fost mai constipat, am ezitat sa ii dau
Da, asa fac cand incearca sa se tarasca in prima faza, si al meu merge cu spatele, in lateral si in fata se mai arunca, cum spune Ellena, el are tot ce ii trebuie ca sa se deplaseze, dar nu stie sa isi coordoneze inca mainile si picioarele |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Fetelor ai voștri deja se deplasează și a mea nici nu se întoarce singura :( exista o vârsta maxima pana când ar trebui sa se intoarca? Sper sa fie ea mai leneșă sa nu fie alta problema..de câteva zile încearcă sa doarmă pe o parte dar ba ii cade mâna ba piciorul și se pune inapoi pe spate |
|
| Droxana wrote:Fetelor ai voștri deja se deplasează și a mea nici nu se întoarce singura :( exista o vârsta maxima pana când ar trebui sa se intoarca? Sper sa fie ea mai leneșă sa nu fie alta problema..de câteva zile încearcă sa doarmă pe o parte dar ba ii cade mâna ba piciorul și se pune inapoi pe spate
Nu e o limita, Rox, stai linistita... adica deocamdata nu se pune problema sa iti faci griji, cand am fost la kineto inaintea noastra era o fetita care nu se intorcea la 10 luni si dr a spus ca nu era o problema, ci ca asa sunt bebelusii, diferiti Nu e ca si cum ar avea un an, pe la varsta asta ei fac repede progrese si dintr-o data te vei trezi cu ea ca se intoarce Poti exersa si tu cu ea rostogoliri, o manuta ridicata si cu piciorul opus vii peste celalalt (nu stiu daca explic bine - gasesti filmulete), o ajuti si se impinge si ea, pe ei ii amuza mult |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Draga de ea cred ca a auzit ca ma plâng și tocmai s a întors singura |
|

| Droxana wrote:Draga de ea cred ca a auzit ca ma plâng și tocmai s a întors singura
Felicitaaari,ai vazut ce smecheri is? Ne fac surprize cand nu ne asteptam |
|
|