Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Irina, multe luni inainte, sa cresti mare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 725
| Si, ce ziceati fetelor? Cum dorm copilasii vostri? Is cu ochii in gura, Ianis al meu nu mai are nicio treaba cu somnul de pana acum. Azi noapte de la 3 la 5 a fost toata casa tot o distractie. Doarme groaznic, cu 7000 de treziri.
Ca citeam ieri pe fuga ceva de curatenie ce a scris Freya. Nu aveti recomandari pentru un mop bun cu abur? Parca vad ce o sa am.prin toata casa...
Vicky as vrea si eu ala, daca mai ai timp. |
|
| Zee, nici nu mai zic de somn, la fel si aici, trezit din ora in ora, party la 3... m-am obisnuit Eu am un mop cu abur de la Rowenta, dar nu stiu de ce nu mi-e la indemana sa il folosesc, l-am folosit putin cand l-am luat si dau tot cu mopul normal |
|

| freya1 wrote:Zee, nici nu mai zic de somn, la fel si aici, trezit din ora in ora, party la 3... m-am obisnuit Eu am un mop cu abur de la Rowenta, dar nu stiu de ce nu mi-e la indemana sa il folosesc, l-am folosit putin cand l-am luat si dau tot cu mopul normal
Am si eu unul de ala si ma gandeam ca poate nu e bun. Ma gandeam ca unul mai performant ar curata mai bine, habar n-am. Dar ma tot gandesc la momentul in care Ianis o sa se apuce de lins parchetul
Freya, scuze daca ai mai scris. Ce cereale i-ai dat piticului? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
| La fel cu somnul! 10 treziri pe noapte și se zvârcolește de zici ca decolează. Nu dam niciun party,toate trezirile pt papa se sfârșeac prin somn după ce mănâncă 10 minute dar nu îmi da pace zvârcoleala asta,nu dorm deloc,sunt cu ochii pe el ca scoate și sunete când se tot învârte de pe o parte pe alta. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Mulțumim frumos fetelor!
Și noi am avut n tentative de trezire pe noapte, cu somn ft ft agitat,scâncit in somn, pe scurt is chiaună de somn. Sigur își va face apariția o nouă achiziție.
Ieri după somnul de prânz s-a trezit cu pofta de mâncare , cred că de cartof dulce , că mi-a mâncat volănașele de la o rochie portocalie |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Vickyb wrote:Maria si Elena am trimis. De la voi am primit mail. Restul astept daca doriti. Principiul ca sa stiti este ca prima zi de aliment nou 2 linguritr, a doua zi 4 lingurite si a treia zi cat vrei. Ea explica ca daca vomita in primele 4 ore e reactia stomacelului la aliment, si timp de a doua/treia zi daca e diaree e reactia intestinelor de protectie la aliment. Si incepe cu supica, ca ea zicea ca ideal ar fi masa de pranz la final sa fie si supica si felul doi. In ideea in care si in colectivitate cand merg tot asa se mananca. Dar nu a insistat, adica mamicile aleg si a zis ca pana la urma bebeii ne vor dicta cum vor si important ca sa fie cu veselie si placere masa cu ei.
Ioana intrebai la cine mergem, e Delia Chira recomandata de mamici si mie mi-a placut. Are rabdare asa explica si raspunde la orice intrebare ai, am stat si 1-1:30 la consultatie. Si raspunde si pe whatsaap e ce avem nevoie. Am intrebat cand ne recomanda sa mergem urmatoarea data si a zis la 10-11 luni, deci nu ne-a zis ca lunar ca sa fie vorba de bani. Cursul a tinut 2 zile si fiecare sedinta cate 3 ore.
La ea mergem si noi, si mie mi s-a parut ok, doar la faza cu aspiratul si trezitul la 3 ore sa nu se deshidrateze nu ne-am "inteles", in rest chiar pare ok. O sa iti trimit si eu adresa de mail daca/cand poti sa imi trimiti alea. Sarumana mult! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Astazi ce ati avut in meniu, Maria? Freya, asteptam vesti si de la voi. Sunt curioasa cum a reactionat Albert. |
|

| Episodul 2 din Diversificarea
Astăzi actor principal a fost Dl Morcov, s-au înțeles surprinzător de bine , a papat 4 lingurile , a dat și pe ea evident,dar nu a mai vomitat, a mai incercat ea să facă o boacănă dar nu am lăsat-o. Îmi lua lingura,chipurile să pape singură,de fapt voia să o bage până în gât astfel încât să poată vomita O sa revin cu poze când ajung la laptop. |
|
| La noi a fost tot cu voma, nu cred ca a ajuns vreun pic de dovlecel in stomacul lui; a luat bastonasele de dovlecel in mana, le-a bagat im gura, a tot facut gag de m-a bagat in sperieti si a dat si niste lapte afara, apoi si la piure il impingea afara cu limba si il intindea pe el Over all, sunt multumita ca a incercat, acum vad cum e BLW, e nevoie de nervi tari, probabil cand voi fi singura cu el o sa ii dau doar piure |
|
| Ce mari au crescut bebelusii din grupa noastra. Acum povestim de diversificare Maria, merge foarte bine treaba freya, pt un prim contact cu mancarea, inceputul este destul de bun. Conteaza ca e interesat de mancare. Mi-e frica si mie de mor de gag-ul asta. |
|

| Fetelor dupa cum am promis , cand ajung la laptop pun poze. Unele dintre ele sunt capturi din filmarea de ieri
https://ibb.co/nBZh2jk https://ibb.co/Kmmf4jS https://ibb.co/gy6LMtn https://ibb.co/2hDyJG3 https://ibb.co/C1rdfq3
Freya se pare ca ii normal sa vomite cand papa pt prima data.
Da Elena, sunt mari deja prichindeii din gasca noastra, mai un pic incepeti si voi |
|
|
Printesa mancacioasa Duminica sau luni incepem. L-am terorizat cu antibioticul, bine ca am terminat. Astazi i-am oferit apa si deloc nu deschidea gura. Cand a simtit ca de fapt e apa, doamne parca asa insetat era. Imi venea sa plang ca am vazut cat de mult ura el sa ii dau antibioticul... |
|

| Ellena20 wrote:Printesa mancacioasa Duminica sau luni incepem. L-am terorizat cu antibioticul, bine ca am terminat. Astazi i-am oferit apa si deloc nu deschidea gura. Cand a simtit ca de fapt e apa, doamne parca asa insetat era. Imi venea sa plang ca am vazut cat de mult ura el sa ii dau antibioticul...
Bietul de el bine că a scăpat de chinul antibioticului și prea curând să nu mai aibă parte de el.
Eu am ales sa incep duminică din cauză că în cursul săptămânii soțul nu îi acasă la ora prânzului. Acum vezi tu cum îți pica mai bine sa începi |
|

| Maria, ce incantata e ea Si noi am facut ieri 5 luni, parca astept si eu sa mai treaca luna asta. Sa stii ca si eu ma gandeam sa incep de sambata, cand e acasa sotul.
Elena, ce i-ai dat pana la urma pentru dintisori? I-am dat azi niste Osanit, ca mi se pare ca il deranjeaza maxim. |
|
|