Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Mihaelaalin wrote:
Buna dimineata ce ceaiuri sunt permise in alaptare?am cm racit un pic si ma doare in gat

Nu stiu sigur de ceaiuri, dar poti face o limonada calda cu miere si sa iei vit c
Ellena20
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ma bucur ca sunteti bine. Noi cu somnul pe zi.. tot in brate, dar ma bucur de clipele astea, nu mai zic nimic. ras
Si noi cautam umbreluta. Am gasit unele cu protectie UV +50.

Voua v-au intrat alocatiile la copil? Mie deocamdata nimic, desi mai am niste cunostinte ce le-a intrat deja pe 2 luni. (Au nascut tot in februarie)
Zee
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Eu am primit luna asta. Am depus dosarul in martie. Nici nu ma asteptam, adica eu prima data asteptam decizia. Ieri ma uitam ca trebuia sa primesc salariul si am vazut ca am 854 sau ceva de genu in +.
freya1
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:39 AM
Nivel

Eu abia de ieri sunt in CIC, ca mi-am luat doar o luna prenatal si restul post, mi-au zis ca pt actele depuse acum primesc in iulie, poate ajuta pe cineva
Aseara am zis ca fac si eu ca voi, pe la 20:40 l-am adormit, a dormit super pana pe la 23:30, a mancat, a dormit apoi pana la 3:30 cand era f vesel si cine se plimba prin casa cu el pana la 4:30 ? Aparent pt el noaptea are 6 ore oricand ar incepe
Oricum sunt multumita ca am dormit si eu pe langa el
Ziua tot cu urlete adoarme in sistem, am descoperit ca urla mai putin daca imi tin mainile pe el, il tin pe sub brate ca si cum nu ar fi sistemul... asta pt ca altfel din mers mai citeam si eu cate ceva si nu era ok Lol
oanatm
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
freya1 wrote:
Eu abia de ieri sunt in CIC, ca mi-am luat doar o luna prenatal si restul post, mi-au zis ca pt actele depuse acum primesc in iulie, poate ajuta pe cineva
Aseara am zis ca fac si eu ca voi, pe la 20:40 l-am adormit, a dormit super pana pe la 23:30, a mancat, a dormit apoi pana la 3:30 cand era f vesel si cine se plimba prin casa cu el pana la 4:30 ? Aparent pt el noaptea are 6 ore oricand ar incepe
Oricum sunt multumita ca am dormit si eu pe langa el
Ziua tot cu urlete adoarme in sistem, am descoperit ca urla mai putin daca imi tin mainile pe el, il tin pe sub brate ca si cum nu ar fi sistemul... asta pt ca altfel din mers mai citeam si eu cate ceva si nu era ok Lol

Noi ne plimbam prin casa la ora aia...s-a trezit la 3:20 si a adormit la 5. Dar inainte a dormit de la 10, dupa ce a plans 2 ore continuu.
Ellena20
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:53 AM
Nivel

freya, ma refeream la alocatie, nu la indemnizatie. Si eu ma astept sa intre mai tarziu indemnizatia, dar pt alocatie am depus mai devreme.

Nu adoarme la san deloc al tau? Uneori pe mine ma ajuta treaba asta, alteori nu. Pt somnul de seara asa adoarme. Mananca pana adoarme si scapa sanul apoi il pun in patut si isi face somnul lung. Si doar asa adoarme peste noapte. Ziua mai adoarme ori la san, ori in brate. Acum, de exemplu, doarme la mine in brate de 1h si 10 min, adormind tot la san. Parca as vrea sa il adorm si altfel.
Ellena20
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:56 AM
Nivel

Oana, sa faci si pt Ayan (sper ca nu am gresit Blushing ) un ticker sa vedem si cate lunite are. coeur

Eu tot sper ca atunci cand va mai creste, ii va placea mai mult somnul! Cum ii place si mamicii lui! Lol
freya1
Scris: Tuesday, May 11, 2021 11:22 AM
Nivel

Alocatia mi-a intrat acum in mai, intr-adevar
Oana Cheek Kiss
Ellena, noaptea ce mai adoarme la san (adica la trezirile de noapte), ziua chiar daca il ia somnul se trezeste imediat
Da, citeam ca acum la regresia somnului trebuie evitat sa aiba o singura asociere de somn, dar ce sa-i fac daca doar in sistem adoarme, si asta cu scandal? Nu vad alta solutie
fluturash26
Scris: Tuesday, May 11, 2021 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Zee wrote:
Voi de unde ati luat palarii pentru copilasi? Sau ceva... pentru soareras

De la h&m
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Vineri a intrat aloca?ia pt 3 luni 1281 lei, am depus dosarul la începutul lui februarie.

Fetelor ai vostri tot în ciclu de 90 min func?ioneaza sau stau mult timp activi?
A mea vad ca mai nou cu se apropie de 1h30 face scandal daca cumva nu îi la somn sau in drum spre somn
Ellena20
Scris: Tuesday, May 11, 2021 3:46 PM
Nivel

Eu am depus la inceputul lui martie, deci e ok, desi nu intelegeam de ce alte persoane ce au nascut in februarie au primit deja.

Maria, al meu mai sta si 2-3h fara sa dea vreun semn de somn. Astazi in schimb a dormit numai la 30 min dupa ultimul somn, bineinteles ca a stat la san incontinuu! Cred ca are deja vreo 4 ore dormite pe zi. Si inca doarme!
freya1
Scris: Tuesday, May 11, 2021 3:50 PM
Nivel

Maria, al meu asa face, cand e treaz cam de 1h20 incepe sa maraie
Azi si al meu a dormit, mai devreme s-a trezit dintr-un somn de 2h, a mancat, a adormit la san si inca doarme, acum eu imi fac griji sa nu fie bolnav, e putin fornait de cateva zile, am impresia ca i-a fost frig sambata cand a batut vantul
Ellena20
Scris: Tuesday, May 11, 2021 3:56 PM
Nivel

freya, si al meu e fornait si la fel am zis, ca o fi bolnav.. mai ales asociat cu somnul asta neobisnuit de des. Dar el fornaie de cand s-a nascut.
Sotul zice sa las copilul in pace:cand nu doarme, nu-i bine si cand doarme mai mult, tot nu-i bine Lol
Adina Mariana
Scris: Tuesday, May 11, 2021 4:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:
Fetelor, stie cineva daca Alle.p este ok? Nu mai stim nimic de ea...
Eu cred ca este bine.Azi am vazut ca si-a schimbat poza de profil de pe fb..deci este bine doar timp cred ca nu are.Nici eu nu mai am timp de nimic,toata ziua treaba si fug dupa Luca.Mi se pare o perioada super grea de la 1 an jumate incolo.Au aparut si tantrumurile...greu greu,nimic nu ii convine.

Eu ma intrebam ce mai face Andre daca a fost la eco cu sanii si Simmo daca este bine.Fetelor daca vedeti dati de stireCheek Kiss
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Si a mea le da cu somn, a dormit 6h+ de aseara, s-a trezit a mâncat pe urma somn înca o ora, s-a trezit ?i nou a stat 1h30 somn jumatate de ora, 1h40 activitate ?i somn din nou are 2h30 de când doarme ?i nu da semne ca vrea sa se trezeasca.
La noapte cred ca iar nu doarmeplans

LE: m-am pus sa fac de mâncare, ghiciti ce s-a întâmplat?! S-a trezit imediat ce am scos oala din dulap (n-am făcut gălăgie) Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.