Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Mihaelaalin wrote:Buna dimineata ce ceaiuri sunt permise in alaptare?am cm racit un pic si ma doare in gat Nu stiu sigur de ceaiuri, dar poti face o limonada calda cu miere si sa iei vit c |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Ma bucur ca sunteti bine. Noi cu somnul pe zi.. tot in brate, dar ma bucur de clipele astea, nu mai zic nimic. Si noi cautam umbreluta. Am gasit unele cu protectie UV +50.
Voua v-au intrat alocatiile la copil? Mie deocamdata nimic, desi mai am niste cunostinte ce le-a intrat deja pe 2 luni. (Au nascut tot in februarie) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Eu am primit luna asta. Am depus dosarul in martie. Nici nu ma asteptam, adica eu prima data asteptam decizia. Ieri ma uitam ca trebuia sa primesc salariul si am vazut ca am 854 sau ceva de genu in +. |
|
| Eu abia de ieri sunt in CIC, ca mi-am luat doar o luna prenatal si restul post, mi-au zis ca pt actele depuse acum primesc in iulie, poate ajuta pe cineva Aseara am zis ca fac si eu ca voi, pe la 20:40 l-am adormit, a dormit super pana pe la 23:30, a mancat, a dormit apoi pana la 3:30 cand era f vesel si cine se plimba prin casa cu el pana la 4:30 ? Aparent pt el noaptea are 6 ore oricand ar incepe Oricum sunt multumita ca am dormit si eu pe langa el Ziua tot cu urlete adoarme in sistem, am descoperit ca urla mai putin daca imi tin mainile pe el, il tin pe sub brate ca si cum nu ar fi sistemul... asta pt ca altfel din mers mai citeam si eu cate ceva si nu era ok |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| freya1 wrote:Eu abia de ieri sunt in CIC, ca mi-am luat doar o luna prenatal si restul post, mi-au zis ca pt actele depuse acum primesc in iulie, poate ajuta pe cineva Aseara am zis ca fac si eu ca voi, pe la 20:40 l-am adormit, a dormit super pana pe la 23:30, a mancat, a dormit apoi pana la 3:30 cand era f vesel si cine se plimba prin casa cu el pana la 4:30 ? Aparent pt el noaptea are 6 ore oricand ar incepe Oricum sunt multumita ca am dormit si eu pe langa el Ziua tot cu urlete adoarme in sistem, am descoperit ca urla mai putin daca imi tin mainile pe el, il tin pe sub brate ca si cum nu ar fi sistemul... asta pt ca altfel din mers mai citeam si eu cate ceva si nu era ok
Noi ne plimbam prin casa la ora aia...s-a trezit la 3:20 si a adormit la 5. Dar inainte a dormit de la 10, dupa ce a plans 2 ore continuu. |
|
| freya, ma refeream la alocatie, nu la indemnizatie. Si eu ma astept sa intre mai tarziu indemnizatia, dar pt alocatie am depus mai devreme.
Nu adoarme la san deloc al tau? Uneori pe mine ma ajuta treaba asta, alteori nu. Pt somnul de seara asa adoarme. Mananca pana adoarme si scapa sanul apoi il pun in patut si isi face somnul lung. Si doar asa adoarme peste noapte. Ziua mai adoarme ori la san, ori in brate. Acum, de exemplu, doarme la mine in brate de 1h si 10 min, adormind tot la san. Parca as vrea sa il adorm si altfel. |
|
| Oana, sa faci si pt Ayan (sper ca nu am gresit ) un ticker sa vedem si cate lunite are.
Eu tot sper ca atunci cand va mai creste, ii va placea mai mult somnul! Cum ii place si mamicii lui! |
|
| Alocatia mi-a intrat acum in mai, intr-adevar Oana Ellena, noaptea ce mai adoarme la san (adica la trezirile de noapte), ziua chiar daca il ia somnul se trezeste imediat Da, citeam ca acum la regresia somnului trebuie evitat sa aiba o singura asociere de somn, dar ce sa-i fac daca doar in sistem adoarme, si asta cu scandal? Nu vad alta solutie |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Zee wrote:Voi de unde ati luat palarii pentru copilasi? Sau ceva... pentru soare De la h&m |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Vineri a intrat aloca?ia pt 3 luni 1281 lei, am depus dosarul la începutul lui februarie.
Fetelor ai vostri tot în ciclu de 90 min func?ioneaza sau stau mult timp activi? A mea vad ca mai nou cu se apropie de 1h30 face scandal daca cumva nu îi la somn sau in drum spre somn |
|
| Eu am depus la inceputul lui martie, deci e ok, desi nu intelegeam de ce alte persoane ce au nascut in februarie au primit deja.
Maria, al meu mai sta si 2-3h fara sa dea vreun semn de somn. Astazi in schimb a dormit numai la 30 min dupa ultimul somn, bineinteles ca a stat la san incontinuu! Cred ca are deja vreo 4 ore dormite pe zi. Si inca doarme! |
|
| Maria, al meu asa face, cand e treaz cam de 1h20 incepe sa maraie Azi si al meu a dormit, mai devreme s-a trezit dintr-un somn de 2h, a mancat, a adormit la san si inca doarme, acum eu imi fac griji sa nu fie bolnav, e putin fornait de cateva zile, am impresia ca i-a fost frig sambata cand a batut vantul |
|
| freya, si al meu e fornait si la fel am zis, ca o fi bolnav.. mai ales asociat cu somnul asta neobisnuit de des. Dar el fornaie de cand s-a nascut. Sotul zice sa las copilul in pace:cand nu doarme, nu-i bine si cand doarme mai mult, tot nu-i bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| maria2013 wrote:Fetelor, stie cineva daca Alle.p este ok? Nu mai stim nimic de ea... Eu cred ca este bine.Azi am vazut ca si-a schimbat poza de profil de pe fb..deci este bine doar timp cred ca nu are.Nici eu nu mai am timp de nimic,toata ziua treaba si fug dupa Luca.Mi se pare o perioada super grea de la 1 an jumate incolo.Au aparut si tantrumurile...greu greu,nimic nu ii convine.
Eu ma intrebam ce mai face Andre daca a fost la eco cu sanii si Simmo daca este bine.Fetelor daca vedeti dati de stire |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Si a mea le da cu somn, a dormit 6h+ de aseara, s-a trezit a mâncat pe urma somn înca o ora, s-a trezit ?i nou a stat 1h30 somn jumatate de ora, 1h40 activitate ?i somn din nou are 2h30 de când doarme ?i nu da semne ca vrea sa se trezeasca. La noapte cred ca iar nu doarme
LE: m-am pus sa fac de mâncare, ghiciti ce s-a întâmplat?! S-a trezit imediat ce am scos oala din dulap (n-am făcut gălăgie) |
|
|