Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Zee wrote:
Serios? Ma gandeam ca automat mucisorii se asociaza cu rosul in gat, ori ceva. Si el mananca bine si nu mi se parea ca se trezeste din cauza respiratului.
Citisem la un moment dat aici ca au cate o noapte agitata cand au cate o achizitie noua. Ieri se tot rostogolea si de pe burta pe spate si a inceput distractia cu dushul picioarelor.
Da, au nopti grele în perioada de achizitii noi, iar apoi, când noua achizitie e insusita si exersată, dorm asa dulce, ca bebelusii din reclame! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Si al meu tuseste de cateva zile. In rest, nu muci, nu febra, nu disconfort. El e la fel de vioi, doar ca nu inteleg ce e cu tusea asta. Vineri i-am scris pediatrului si ne a prescris un sirop de tuse si urmeaza sa mergem maine sa il vada. Simt ca nu mai am putere. Ma doare sufletul cand il aud urland cand trebuie sa ii dau antibioticul + siropul de tuse. Incerc sa ii distrag atentia,ne jucam. Nici nu il pot da tot o data ca mi se pare mult 5 ml + si-asa da si afara destul de mult. Partea asta cu administratul de siropuri mi se pare al naibii de grea. Deja imi refuza cana cu apa ca are impresia ca ii dau iar seringa cu sirop si ma gandesc cu teama ca asa va reactiona si cu diversificarea. Dupa ce termin cu siropurile, continua asa cu un tipat, de parca ne-ar zice ceva. Asa zice si sotul, freya, ca acum ne injura
Zee, posibil sa fie vreo achizitie noua. Eu oricum de cand l-am auzit tusind stau cu termometrul aproape. Sunt panicata, mai sunten si singuri vreo 3 zile acasa.
Tot la ce spuneam cu tusea. Episodul asta de tuse a inceput in prima zi de administrare a antibioticului. Oare sa fie vreo reactie de la el? Tuseste la fel de parca s-ar ineca, exact cum a facut in prima zi de antibiotic. Ne-a sunat si mf si i-am spus treaba asta si parca mi-a ras in fata. Voi ce stiti? E posibil asa ceva, sa reactioneze prin tuse copilul la un antibiotic? Mi se pare ciudat ca doar tuseste si nu are in rest nimic altceva. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| Ellena20 wrote:Si al meu tuseste de cateva zile. In rest, nu muci, nu febra, nu disconfort. El e la fel de vioi, doar ca nu inteleg ce e cu tusea asta. Vineri i-am scris pediatrului si ne a prescris un sirop de tuse si urmeaza sa mergem maine sa il vada. Simt ca nu mai am putere. Ma doare sufletul cand il aud urland cand trebuie sa ii dau antibioticul + siropul de tuse. Incerc sa ii distrag atentia,ne jucam. Nici nu il pot da tot o data ca mi se pare mult 5 ml + si-asa da si afara destul de mult. Partea asta cu administratul de siropuri mi se pare al naibii de grea. Deja imi refuza cana cu apa ca are impresia ca ii dau iar seringa cu sirop si ma gandesc cu teama ca asa va reactiona si cu diversificarea. Dupa ce termin cu siropurile, continua asa cu un tipat, de parca ne-ar zice ceva. Asa zice si sotul, freya, ca acum ne injura Zee, posibil sa fie vreo achizitie noua. Eu oricum de cand l-am auzit tusind stau cu termometrul aproape. Sunt panicata, mai sunten si singuri vreo 3 zile acasa. Tot la ce spuneam cu tusea. Episodul asta de tuse a inceput in prima zi de administrare a antibioticului. Oare sa fie vreo reactie de la el? Tuseste la fel de parca s-ar ineca, exact cum a facut in prima zi de antibiotic. Ne-a sunat si mf si i-am spus treaba asta si parca mi-a ras in fata. Voi ce stiti? E posibil asa ceva, sa reactioneze prin tuse copilul la un antibiotic? Mi se pare ciudat ca doar tuseste si nu are in rest nimic altceva.
Ellena, nu stiu cum ar putea fi de la antibiotic, al meu tusea pana mi-am dat seama ca e de la mucisorii care ii ajungeau in gat, dar daca zici ca e de niste zile chiar nu stiu Cat ii mai dai antibiotic? Nu e dulce ? De obicei medicamentele astea sunt dulci si le plac
|
|
| Ba da, e extrem de dulce, dar efectiv nu ii place. Astazi e ultima zi, diseara ultima seringa de antibiotic. Si siropul de tuse e la fel de dulce si la fel, il respinge. Ne chinuim o gramada Nu vad sa aiba mucisori deloc.
Apropo, Maria, freya. Voi aproape incepeti diversificarea. De maine parca nu? Tineti-ne si pe noi la curent. Chiar mi-ar placea sa ne spuneti si sa spunem toate cum decurge treaba asta, dar si ce alimente le dati in fiecare zi, ce combinatii. Ar fi o sursa de idei in plus. Deci astept sa aud cu ce si cum ati inceput |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Aleahim ce dulce îi bebelina ta
Tare active ați fost fetelor weekendul asta, am avut ce citi în dimineața asta.
Vineri a fost ziua mea și de atunci o țin într-un chef (eu, soțul și Irina) Iri de câteva zile bune stă în fundulet ne susținută, dacă îi dau mâna se trage de ea și se ridică in funduleț, evident că ea vrea mai mult, dar inca nu îi suficient de "coaptă" , dar la cât o văd de ambițioasă parcă văd că pe la 7-8-9 luni îmi fuge prin casă După mult chin și suferință se văd mugurii de la 2 incisivi de jos Astăzi o să încercăm pt prima dată să păpam și altceva decât țiți Când prind un pic de timp liber o să vă pun și poze
Fetelor la 6 luni bebeii au din nou un puseu , cel de 6 luni, la unii se manifestă mai devreme la alții mai târziu, deci posibil pt unii asta sa fie motivul agitație din timpul somnului.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Pe mine ma cam inspaimanta lacrimatul asta al ochilor, sper sa apucam sa ii cununam pe oamenii astia
Elena, pt tuse noua ne-a dat Biosept bebe, singurul siropel la care piticul nu facea figuri si il lua. |
|
| Bafta, Maria ! Ce e in meniu azi? Eu voiam sa incep cu morcov, dar iar are pb cu kk, deci poate va fi dovlecel Deja avem 2 saptamani de cereale, ne-am obisnuit cu mozolitul din cap pana in picioare, cel mai mult dureaza sa spal apoi copilul, scaunul, vasele, podeaua... cred ca la 3 mese pe zi doar spal toata ziua La mine ordinea alimentelor va fi dictata de ce bunatati au bunicii in gradina, nu va fi standard... e mai important pt mine sa stiu ca sunt curate, proaspete si de sezon, avocado si banane poate manca si la iarna |
|

| Oscilez între morcov,pătrunjel,cartof dulce,dovleac plăcintar sau dovlecei, grea alegere. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Zee si noi saptamana trecuta am avut nopti agitate, sau ca puseu dar cred ca mai mult cu achizitiile, se rostogolea si pana atunci dar incepuse asa zilnic si sa ii si placa. Acum prin rostogoliri si se mai si taraie ajunge tot patul. E pericol deja.
Ellena si fete daca vreti va pot trimite ce am primit la curs de diversificare, am facut cu pediatra la care mergem ca imi place cum explica. Pentru prima perioada a dat exact pe zile ce si cum sa facem. Daca vrem sa urmam sigur, pot fi si alte feluri. Si ceva retete am primit. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Andreea ai scris ca bebe se trezeste de la reflex, sa stii ca la asta infasatul ne-a ajutat, desi eram initial contra. Si dormitul pe burtica, daca adormea pe mine il puneam jos tot pe burtica dar cu supraveghere, nu singur in camera. |
|
| Bafta, Maria! Asteptam poze. La multi ani! Sa fii sanatoasa si multa liniste in viata ta iti doresc! Eu tot cu morcov vreau sa incepem. Bunica noastra nu are atatea in gradina, dar din martie creste pui la sugestia noastra si ii creste bio, fara concentrate sau altele din comert. Asa voi avea o sursa sigura de carne de pui ca tare imi era teama de cea din comert. freya, o sa ii dai in fiecare zi o leguma noua? Maria, sa ne spui meniul si noua. Doamne, ce entuziasmata sunt pt voi. Sper ca Irina sa aiba o experienta placuta cu mancarea Cezar se pune singur aproape in fundulet, dar sta sprijinit de o mana in lateral, daca ia manuta, cade direct in "butonas" (nasuc) Am coborat un nivel la patut ca deja l-am gasit cum se uita in jos de acolo
|
|

| Vickyb wrote:Zee si noi saptamana trecuta am avut nopti agitate, sau ca puseu dar cred ca mai mult cu achizitiile, se rostogolea si pana atunci dar incepuse asa zilnic si sa ii si placa. Acum prin rostogoliri si se mai si taraie ajunge tot patul. E pericol deja.
Ellena si fete daca vreti va pot trimite ce am primit la curs de diversificare, am facut cu pediatra la care mergem ca imi place cum explica. Pentru prima perioada a dat exact pe zile ce si cum sa facem. Daca vrem sa urmam sigur, pot fi si alte feluri. Si ceva retete am primit.
Eu una vreau sa vad cursul de diversificare ce l-ai primit.
Mulțumesc Ellena Și eu am mari emoții,de la 8 sunt trează și aștept clipa toată casa doarme, inclusiv pisica. O parte din inspirația pt diversificare mi-o iau din aplicația Diversificare, dar dacă mai găsesc și alte scheme va pun poze |
|
| Vicky, trimite-mi si mie, te rog. Iti las in mesaj privat adresa mea de e-mail. Am participat si eu la un curs dar inca acumulez informatii. Vreau sa fac tot ce e mai bine pt nazdravanul meu.
Va las niste poze cum se pune el in fundulet. Deocamdata cred ca e bine si va reusi el si nesustinut. https://ibb.co/qNwQCY5 https://ibb.co/z72mrTh https://ibb.co/9gLrHZz https://ibb.co/sFcnXTW https://ibb.co/6bLGZmK (si asta dupa ce ia mana) |
|
| Ce scump e, Ellena ! fix asa face si piticul meu ! Sunt tare harnicuti ei, in cateva zile cred ca vor sta bine Da, o sa introduc o leguma pe zi, fiindca noi nu suntem alergici si sper sa nu fie nici el (eu am fost alergica doar la capsuni, dar acum cativa ani mi-a trecut) |
|

|
Vai cât îi de adorabil Cezar al tău de par nu mai zic, mai un pic îi fac codițe împletite |
|
|