Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Cu somnul prost, ziua a tot adormit la san si a dormit bine, cate 4h in total sau si mai mult, posibil sa fie prea mult, ca noaptea tot la 1h se trezeste, ba si la 45 min, sunt nauca Sa incerc sa il las mai putin sa doarma ziua, dar nu ma indur, ca doarme asa frumos Cu energia la fel si noi, am fost vineri la kineto si doamna ne spunea ca are si ea "modelul" asta de copil acasa si ne povestea ce ne asteapta cica intr-o saptamana cel tarziu el se ridica singur in fundulet si pe toate o sa le faca repede, ca nu are stare deloc... de acum incepe greul |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Al meu doarme mai prost ziua, dar noaptea nu ma pot plange. Daaa. Eu pana la ora 17 sunt ok. Apoi trag de mine pana la 21 cand adoarme el ca sunt efectiv terminata. Si nu e vorba ca ar plange sau altceva rau,ci energia asta a lui inepuizabila. Se plictiseste foarte repede de orice lucru. Nu il mai pot lasa singur nici 30 de secunde. Si pe jos, pe saltea. Imediat "fuge" sa dea cu capul de dulap Ah da, apropo, are chestia asta de dat cu capul. In pat e ok, nu-l doare. Dar cand il pun pe saltea pe jos, il si aud ce tare da. Uneori mai si plange, alteori nu. Si pe umarul meu da cu capul. Fac si ai vostri asa? Nu stiu cum sa ii protejez caputul in felul asta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Eu am luat philips avent pana la urma..urmează sa dau și comanda la dodoli ,am primit lingurițe babetica căniță de apa si scaunul de masa astăzi mergem la Dr sa vedem ce ne zice dacă putem amâna un pic diversificarea,sa începem prin 4,5 August sau dacă e necesar sa începem mai repede o sa încep sa i dau in leagăn și sa i fac clasic legumele cu blenderul (pt ca in casa am Numa cutii și cutiuțe ca fac bagajele pt mutat:))) a început și a mea sa se constipe și se screme și se înroșește acum 2 zile a făcut un vârf și era verde..cu somnul și noi stam f prost,deja ziua după ce ca nu dormea calumea nici inainte acuma sta și mai mult treaza și tot 20-30 d min doarme..cu plânsete de 20 d min inainte de am zis ca cedez și o las sa plângă și plec din camera ..efectiv la 8,9 dim deja sunt epuizata..se trezeste de la 5,6 o ora e ok apoi o ia somnu și e maraita plânge dar nu adoarme nici după 3 ore.. |
|
| Da, Ellena, la fel si la noi cu datul cu capul si plictiseala, la un moment dat vrea numai tinut in brate la verticala (nu in sistem) si plimbat, altfel urla de nu il mai poti opri, daca il pui jos e nenorocire Sunt niste cascute din spuma, eu o sa ii iau cand va incepe sa se tarasca |
|
| O sa caut sa ii iau si eu. Al meu parca deja se taraste,trage picioarele dupa el incearca sa ajunga unde isi propune. Tocmai ce mi-a dat cu capul de parchet ca "coborat" de pe saltea. El nu a plans deloc, dar s-a auzit destul de tare si m-am speriat groaznic.
Roxana, ai luat Philipd avent 2 in 1 sau 4 in 1? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ellena,am o prietena care l-a avut pt diversificare și a fost foarte mulțumită de el. L-a căutat soțul le emag ,noi avem abonament și ne convine sa căutam întâi la ei și apoi in alta parte orice , și s-a apucat sa citească recenziile care sunt multe și a făcut calculele : șanse de 20% sa ți se strice după prima luna Nu l-am convins cu aparatul asta,spune sa mai căutam pt ca mai avem timp destul,eu eram chitită sa îl iau mai ales ca îl luam cu 400 și ceva de lei. Aștept recenzii de la voi
Se pare ca din noaptea asta am revenit la trezitul la 3 ore și l-am părăsit pe cel la 45 de minute,sper sa rămânem așa. Doar ca nu am mai avut somn de 12 ore ci de 10 dar după o ora jumate ne-am somnicit din nou
Freya,nici nu vreau sa îmi imaginez cum te simți la programul asta. Tu ai folosit reductorul de la marsupi ca noua ne lasă dungi pe picioruș și dacă nu îl folosesc și tot avem dungi m. am renunțat momentan sa îl mai purtam . |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Eu v-am zis de Tefalul ala primit. E super, are timer pentru tipuri de legune/fructe/carne, se opreste automat, se fac repede. Eu o sa ma folosesc de el, nu vreau sa investesc mai mult. Freya, pentru apa ai luat cana cu cioc sau simpla. Nu imi dau seama cam cat o sa fie de avansat sa poata bea din cana sau cum sa il ajut. Momentan ii dau cu lingurita ca deschide el gura cat vrea. |
|
| Voi ce sursa de lumina folosiți noaptea? Noi avem o lampa înaltă căreia ii pot dirija capul in ce direcție vreau sa îndrept lumina dar parca e prea puternica și mereu o acopăr cu ceva,parca as lua ceva cu reglaj sau ceva "cute" sa pot sa o îmbin in camera lui bebe pt când o sa fie gata. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ellena20 wrote:O sa caut sa ii iau si eu. Al meu parca deja se taraste,trage picioarele dupa el incearca sa ajunga unde isi propune. Tocmai ce mi-a dat cu capul de parchet ca "coborat" de pe saltea. El nu a plans deloc, dar s-a auzit destul de tare si m-am speriat groaznic.
Roxana, ai luat Philipd avent 2 in 1 sau 4 in 1?
2 in 1 ,oricum mi se par scumpe ,4 in 1 are in plus încălzire și dezghețare parca..la reducere l am luat cu 400 de lei. Ma oftic ca anul trecut de black friday a fost 250 de lei, văzusem din greșeală,dar am zis eee nu i adevărata reducerea (nici nu m am gândit atunci la diversificare)am timp sa l iau și mai incolo :)) |
|

| Andreeax wrote:Voi ce sursa de lumina folosiți noaptea? Noi avem o lampa înaltă căreia ii pot dirija capul in ce direcție vreau sa îndrept lumina dar parca e prea puternica și mereu o acopăr cu ceva,parca as lua ceva cu reglaj sau ceva "cute" sa pot sa o îmbin in camera lui bebe pt când o sa fie gata.
Eu am una mega ieftina, a luat-o soacra mea, posibil din Pepco cu vreo 10ei, e zilnic in priza, o folosesc de la nastere. E cu senzor, lumineaza doar cand se intuneca in casa, e drept ca noaptea lumineaza mai puternic, dar daca e cineva in fata se estompeaza lumina, eu am pus o jucarie. Gasesti multe dragute, nu imi vine minte niciun site, dar am vazut pe instagram, caut si daca gasesc iti scriu, ceva sub forma de animalute si aratau destul de cute. Eu ma gandeam cand o sa ii amenajam camera sa iau banda led si sa ii pun langa pat.
L.e. erau pe bunnyboo, dar acuma mi se par exagerate preturile. Atunci erau maxim 200 lei |
|
| Andreea, da, am folosit reductorul si asa e, nu e o solutie geniala, dar merge Zee, paharel simplu de silicon, pediatra a zis nu cana cu cioc sau 360, ca apoi ne chinuim sa ii dezvatam de ele Asta e https://www.emag.ro/pahar-beaba-din-silicon-albastru-b913434/pd/DX1TY8BBM/ I-l duc eu la gura si il ajut sa bea |
|
| Andreeaaaa, cand am vazut eu robotul inca era disponibil si nu m-am mai uitat intre timp, acum il vad indisponibil peste tooot, chiar si pe emag. Tu ai mai gasit pe undeva?
Daca nu-l gasesc pe cel de la DeLonghi,voi lua tot un Avent, tot 2 in 1. Am citit la recenzii ca sunt mai rezistente decat cele 4 in 1 plus diferenta de pret.
Iar ca lumina in timpul noptii, eu nu folosesc nimic. Cand se trezeste bebe, il iau si il pun la san, iar apoi aprind tv-ul sa vad cat este ceasul. Ori mai stau cu lumina de la tv, ori ne este suficient ce mai vine de afara. Avem un parc luminat in spatele blocului |
|
| Ellena,cred ca nu am specificat clar,eu vb de fhilips avent 2in1. De cel de care ai întrebat nu știu nimic. Îmi pare rău pt confuzie Văd ca acum cel de la phillips e 600 și ceva... mult rău.
Zee,frumoase lămpile acelea dar zău ca de banii aia ma apuc eu sa le fac și îmi rămâne și pt o rochie pt mine. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Ellena si la mine Luca de cateva zile sunt cu ochii in 4. Se rostogoleste si taraste si ajunge pe unde vrei. Azi am pus jos in covoras ai l-am pus acolo doar ca se pare putin spatii ca ajunge si jos pe covor deci se pare ca ai nostro s-ar lua la intrecere daca s-ar vedea. Numai il pun pe pat in secunda 2 rostogol si o ia pe undeva.
Legat de aparat avent 2 in 1 nasa mea a avut unul se “stricase” si cei de la philips deja stiu de probleme si era in garantie si a primit altul nou. Apoi tatal ei l-a reparat si a zis ca mi-l da mie ca are 2 acum partea buna ca ei inlocuiesc daca e in garantie, eventual puteti face extinsa. |
|

| Andreeax wrote:Ellena,cred ca nu am specificat clar,eu vb de fhilips avent 2in1. De cel de care ai întrebat nu știu nimic. Îmi pare rău pt confuzie  Văd ca acum cel de la phillips e 600 și ceva... mult rău. Zee,frumoase lămpile acelea dar zău ca de banii aia ma apuc eu sa le fac și îmi rămâne și pt o rochie pt mine.
Eu cand cautam erau 107 lei, de aia zic ca atunci erau accesibile. Nu m-am mai uitat dupa |
|
|
|