Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 16, 2021 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna dimineața,așa și denis de vreo 3 seri se tot foiește in tot patul și se trezeste plângând pana nu îl iau in brațe sau nu ii dau Titi.și mai avem o problema,nu vrea deloc sa pape decât 3 lingurițe de mâncare indiferent ce este de fructe nici nu se atinge numai Titi e puterea nu știu ce sa mai ii fac mai este o săptămâna și facem 7 lunite și noi abia papam nu ma aștept sa pape mult dar totuși cât de cat
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 8:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ai incercat si cu bucati, mihaela ? Unii copii sunt mai independenti si prefera sa apuce ei cu mana si sa duca la gura
Oricum pana la 1 an laptele e baza
Ellena20
Scris: Friday, July 16, 2021 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Vicky, ce frumos! Ce tanjesc si eu dupa momentele in care dormea numai la pieptul meu! Acum nu mai vrea, zice ca e baiat mare Lol
Ce rau imi pare ca nu am profitat mai mult de clipele alea. Atunci incercam de toate ca sa il fac sa doarma singur, sa doarma in patut ca sa pot avea putin timp. Acum, daca as da timpul inapoi, numai la pieptul meu l-as tine si as profita la maxim de acele momente pt ca vad ca trec. Deja nu mai vrea sa doarma asa.

Eu am putin noroc ca spre dimineata cand il iau cu mine in pat sau in noptile agitate cand dormim integral impreuna, ii pot da san asa culcata. Ma si amuza cum face. Il pun langa mine, se intoarce si sta cu gura deschisa pana scot sanul Lol suge de 3-4 ori si apoi se rostogoleste in partea cealalta cat mai departe de mine si adoarme (cred ca din cauza caldurii). Mai vine inapoi cand mai vrea el sa pape.
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 16, 2021 8:57 AM
Nivel

freya1 wrote:
Ai incercat si cu bucati, mihaela ? Unii copii sunt mai independenti si prefera sa apuce ei cu mana si sa duca la gura

Nu îmi e frica sa nu se înece
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 16, 2021 8:57 AM
Nivel

freya1 wrote:

Nu îmi e frica sa nu se înece
Vickyb
Scris: Friday, July 16, 2021 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Vicky, ce frumos! Ce tanjesc si eu dupa momentele in care dormea numai la pieptul meu! Acum nu mai vrea, zice ca e baiat mare Lol
Ce rau imi pare ca nu am profitat mai mult de clipele alea. Atunci incercam de toate ca sa il fac sa doarma singur, sa doarma in patut ca sa pot avea putin timp. Acum, daca as da timpul inapoi, numai la pieptul meu l-as tine si as profita la maxim de acele momente pt ca vad ca trec. Deja nu mai vrea sa doarma asa.

Eu am putin noroc ca spre dimineata cand il iau cu mine in pat sau in noptile agitate cand dormim integral impreuna, ii pot da san asa culcata. Ma si amuza cum face. Il pun langa mine, se intoarce si sta cu gura deschisa pana scot sanul Lol suge de 3-4 ori si apoi se rostogoleste in partea cealalta cat mai departe de mine si adoarme (cred ca din cauza caldurii). Mai vine inapoi cand mai vrea el sa pape.

Dragul de el, ce fain.hearts e independent deja. Nasa mea zice ca nu stoe cat de des se trezeste fata ca isi ia singura cand ii trebuie san Lol Lol tot am incercat sa inteleg cum e asta si nu inteleg, acum are 9 luni, dar zice asta de mai demult. Ea nu se trezeste

Eu mai nou tot langa el tre sa fiu, il cuprind la el in patuc sau stam cuprinsi in pat cu mine. Si tot asa toata noaptea. Ma cearta sotul ca il vede des cu noi, dar imi e asa de drag. Lol
Inainte cand auzeam ca dorm copiii cu parintii mi se parea inadmisibil, bine ca ziceam in gand, acum inteleg ca nu e doar comod, usor dar mai presus e minunata senzatia hearts
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 10:31 AM
Nivel

Si eu stau mai la distanta de el noaptea, eventual cu o mana pe el doar, daca ma simte langa el incepe sa ma impinga cu picioarele sau sa ma apuce cu mainile de fata sau haine si i s-a dus somnul, desi tare imi place sa il tin in brate lipit de mine
Ellena20
Scris: Friday, July 16, 2021 10:33 AM
Nivel

Asa face si al meu, freya.
Cand il mai vad ca sta cu spatele la mine, ma apropii de el si il iau eu in brate asa. Cum ma simte, cum se duce si mai departe Lol
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 10:39 AM
Nivel

Avem baieti mari ras
Fetelor, nu stiu daca v-am mai zis, pe site-ul editurii Univers Enciclopedic sunt mereu reduceri la carticele de povesti si carti usborne traduse in romana, noi avem cateva si sunt tare dragute, am prins si cu 80% reducere, merita sa urmariti (sunt si carticele de activitati pt copii mai maricei)
MariaS
Scris: Friday, July 16, 2021 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Vai fetelor ce lupte duceți cu ai voștri.
Noi aseară am făcut un pic protest de somn pe la 12 noaptea dar la 12 jumătate deja dormea și s-a trezit acum, mă bucur enorm că îmi doarme 11-12h legat, peste zi mai are 3 somnuri 2 scurte și unul de vreo 1:30-2h.
Aseară am surprins-o și eu cum se plimba ca o ramăhohot tare comică îi când ridica funduletul și pe urmă se împinge Lol
Ellena20
Scris: Friday, July 16, 2021 12:12 PM
Nivel

Ma dispera situatia asta.
Ne-au iesit rezultatele la a doua proba de urina. Examenul de urina a iesit bine, dar acum urocultura indica infectie cu E-coli.
Imi vine sa repet intruna analiza asta, nu pot accepta ca asta e rezultatul.

Va atasez si voua rezultatele la ambele recoltari:

1. https://ibb.co/q1ynKb8 (prima)
2. https://ibb.co/RSwHJr9 (rezultatele de azi)
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 12:34 PM
Nivel

Ellena, eu as tinde sa cred ce zice rezultatul la urocultura... pana la urma leucocite rare, 2 -tot aia e. Ai recoltat cu punguta, nu ? Nu prea vad de unde ar putea sa iasa ecoli fara sa fie infectie. Pana la urma ... poti sa mai faci una, ce sa zic

Eu am alta pb ca al meu a inceput sa faca kk intai la 2 zile, data trecuta dupa 3 zile, acum e a 4a zi si nimic, pediatra zice sa ii pun supozitor, dar el nu da semne de disconfort, nu e balonat... cat pot sa il mai las ?
Ellena20
Scris: Friday, July 16, 2021 12:49 PM
Nivel

Da, am trimis ultimul rezultat la cei doi pediatri si amandoi au zis sa incepem tratamentul. Nu inteleg de unde infectia asta cu E-coli. Ma simt atat de vinovata.
Da, cu punga pediatrica am recoltat.

Eu l-as mai lasa o zi, doua si apoi i-as pune jumatate de supozitor. Eu de 2 ori i-am pus baiatului meu. O data ajunsese la 5 zile si mi se parea ca se chinuie sa faca si i-am pus un sfert dintr-un supozitor, a avut efect.
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 1:07 PM
Nivel

Ellena Cheek Kiss sigur nu ai facut nimic gresit, bine ca ti-ai ascultat instinctul si ai facut analiza, desi toata lumea zicea ca e ok

Numai ce v-am scris si a facut Lol nu stiu daca se considera constipatie, e mai dens si mai inchis la culoare, dar nu sub forma de bilute
Asa ma gandeam si eu, ca daca nu face pana maine sa ii pun
Nu stiu de unde schimbarea asta, ca el facea chiar prea des (a aparut inainte sa ii dau cereale)
Vickyb
Scris: Friday, July 16, 2021 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Si eu azi l-am trimis pe sot sa duca pentru analize urina si kk, ca inca nu ii trece roseata desi pediatra a zis sa continui tot cu comprese cu rivanol. Si kk el tor timpul a cam fost cu mucus si uneori verzui, am zis sa mai fac o data analizele. Pentru linistea mea, sper sa fie bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.