Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Wednesday, July 14, 2021 7:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
freya1 wrote:
Zee pale pai al meu are acum 6 kg si tot nu mi-a zis nimeni ca e o nenorocire, nu aveti un grafic de greutate ? Cum e pe grafic ?

In teorie, dupa grafic e binisor, are mai putin cu 300gr, dar el a stagnat primele 2 saptamani cat l-am alaptat, deci sta bine. "Nenorocirea" era ca a luat in 3s doar 150 grame si eu "stau cu mainile in san". Pediatra sublinia ca daca incepeam atunci diversificarea(la 4luni) era mai bine acum.
Oricum... o sa merg pe mana medicului de familie si o sa mai astept pana la 5 luni jumate si o sa incepem dupa. Dar am iesit de acolo cu o stare de suparare si vinovatie. Ideea e ca mananca putin de ceva timp,dar medicul de familie a zis sa pun pe seama caldurii, in plus el are 2-3 scaune pe zi si uda scutece, e tare activ si chiar nu ar da semne ca ar avea o problema medicala.
L.e. eu am mers in ideea sa nu aiba o problema cum nu a luat in greutate ca inainte. Dar doamne mi-a zis din start ca motivul e diversificarea ca cica nu s-ar mai satura cu lp si automat de acolo is toate. Dar nici nu s-a chinuit sa il cantareasca sau ceva, atata a fost tot.
MariaS
Scris: Wednesday, July 14, 2021 8:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Zee, ai un ghinion fantastic la pediatrii, la tine în oraș s-a răsturnat carul cu pediatrii prosti?!
Trebuie sa te gândești așa: bebe e combinația între tine și soțul tău în miniatură , dacă voi nu aveți poftă de mâncare pe vremea asta, el de ce ar avea , sau dacă voi sunteți 2 oameni normali el de ce ar trebui să fie dolofan ?! Atâta timp cât udă scutece și îi vioi nu cred că trebuie să îți faci griji.
Eu ce sa zic, a mea are 8,6kg și vreo 72cm , pediatru mi-a zis că îi ok,nu îi grasa nici slabă, e exact ca părinții ei. Ea are momente când cere țiți și la 30-45min dar și când mănâncă după 2-3h.
Cunosc copilași care până când au început sa se miste au fost dolofani bine și pe urmă au "slăbit" .
Și ea are momente când stagnează, dar pe urmă parcă pune gramele peste noapte Lol
Zee
Scris: Wednesday, July 14, 2021 8:25 PM
Nivel

MariaS wrote:
Zee, ai un ghinion fantastic la pediatrii, la tine în oraș s-a răsturnat carul cu pediatrii prosti?!
Trebuie sa te gândești așa: bebe e combinația între tine și soțul tău în miniatură , dacă voi nu aveți poftă de mâncare pe vremea asta, el de ce ar avea , sau dacă voi sunteți 2 oameni normali el de ce ar trebui să fie dolofan ?! Atâta timp cât udă scutece și îi vioi nu cred că trebuie să îți faci griji.
Eu ce sa zic, a mea are 8,6kg și vreo 72cm , pediatru mi-a zis că îi ok,nu îi grasa nici slabă, e exact ca părinții ei. Ea are momente când cere țiți și la 30-45min dar și când mănâncă după 2-3h.
Cunosc copilași care până când au început sa se miste au fost dolofani bine și pe urmă au "slăbit" .
Și ea are momente când stagnează, dar pe urmă parcă pune gramele peste noapte Lol

Aparent, da, eu ii nimeresc pe toti si pe bune daca nu am mers la cei mai recomandati. Am ajuns la concluzia ca il mosteneste pe sot, eu pe vremea aia mancam de rupeam. Probabil m-am agitat si eu pentru ca ma simteam mega vinovata.
freya1
Scris: Wednesday, July 14, 2021 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee Cheek Kiss mie nu-a zis o prietena medic cand ma agitam eu cu greutatea copilului sa ma mai uit si in oglinda Lol eu fiind juma' de buletin de 1m50 inaltime, ar fi fost ciudat sa am un copil urias
Ellena20
Scris: Wednesday, July 14, 2021 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, flacaul meu e pe urmele Irinei tale ras
Ieri avea exact 8.6 kg. Lol

Zee, sa nu te mai invinovatesti! Asa cum decizi pt Ianis este perfect coeur
MariaS
Scris: Wednesday, July 14, 2021 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ce băiat voinic ai Elena! Și pt tine, îi cidat să îl îmbraci in hăinuțe mărimea 80,care cică îs pt 1 an?
Azi am fost iar la bazin yes i-am consumat energia toată de mult nu și-a mai luat somn la 10 jumătate seara , e pe drumul cel bun majoreta
Ellena20
Scris: Thursday, July 15, 2021 12:28 AM
Nivel

MariaS wrote:
Ce băiat voinic ai Elena! Și pt tine, îi cidat să îl îmbraci in hăinuțe mărimea 80,care cică îs pt 1 an?
Azi am fost iar la bazin yes i-am consumat energia toată de mult nu și-a mai luat somn la 10 jumătate seara , e pe drumul cel bun majoreta

Noi deocamdata suntem la marimea 74. Majoritatea hainelor lui sunt pt 6-9 luni.
Dar ii sunt bune inca niste tricouri si pantalonasi marimea 68 de la h&m. La picior nu ii nimeresc deloc numarul. I-am luat de la h&m niste sandalute mar. 18 si ii sunt extrem de mari, i-an luat nr 17 din alta parte si ii sunt mici. Lol
Vickyb
Scris: Thursday, July 15, 2021 6:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Ne alaturam si noo categoriei de greutate peste 8, cu vreo 8,3 kgLol si noi la hainute folosim 68 si 74.

Fetelor de baietei de cateva zile la al meu i s-a inrosit virful penisului, am vb cu pediatra si mi-a zis sa ii pun comprese cu rivanol. Il mai las si fara scutec, dar inca nu vad ameliorari. Voi mamicile de baieti cum sinteti? Ma simteam deodata cea mai vinovata ca am crezut ca nu fac ceva, desi toaleta cu spalat bine bine de 2 ori pe zi si la schimbat tot eu mai folosesc niste discuri gen dar mai mari cu apa.

Si oare e ceva acum? Im wonder weeks imi arata saptamana viitore, dar de 3 nopti se trezeate din ora in ora si noaptea asta a dat night party :))) pe la 4 s-a apucat de joaca vreo 30 min. L-a auzit si sotul si ma intreba ca ce e Lol si el se juca in patut
freya1
Scris: Thursday, July 15, 2021 6:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Vicky, nu stiu, ca si al meu se trezeste din ora in ora, ba si la 40 min, teoretic la noi ieri a inceput saltul
Nu stiu ce sa zic in rest, noi nu am avut pb, doar ca a inceput sa se traga de putza cand il schimb Lol
Ellena20
Scris: Thursday, July 15, 2021 7:04 AM
Nivel

Al meu nu se trezeste des noaptea, dar dupa 5 nu mai doarme deloc. Si il inteleg, azi-noapte si cu geamul deschis am murit de cald!
Vicky, nu stiu ce sa zic legat de asta. Si eu il mai tin fara scutec 1-2 ore pe zi
Vickyb
Scris: Thursday, July 15, 2021 7:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:
Vicky, nu stiu, ca si al meu se trezeste din ora in ora, ba si la 40 min, teoretic la noi ieri a inceput saltul
Nu stiu ce sa zic in rest, noi nu am avut pb, doar ca a inceput sa se traga de putza cand il schimb Lol

Si asta vroiam sa va intreb… si Luca si-a descoperit bogatia Lol
Droxana
Scris: Thursday, July 15, 2021 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Și fetița mea mănâncă f puțin de câteva zile și teoretic pe 30 face 6 luni iar noi pe 2 ne mutam și am Numa cutii prin casa..as fi amânat câteva zile sa încep in noua casa diversificarea, dar presimt ca luni când mergem la Dr o sa îmi zică sa începem având in vedere ca ii dau și mixt.. ca și kg e ok , noaptea mănâncă mai bine ,acuma adoarme pe la 19,19 30 și la 5,6 e trezirea finala..cu 2 mese in timpul asta. Ieri a mancat la 5 ore ,am zis ca poate mănâncă mai bine dar tot așa puțin a mancat. Sa vedem luni ce ne zice la Dr ras
Ellena20
Scris: Thursday, July 15, 2021 7:44 AM
Nivel

Wow, Roxana, care e secretul de reusesti sa o adormi la 19-19:30? Lol
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, July 15, 2021 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Neata fete cucuiete!
N-am scris de cand am nascut, la noi a fost nebunie, casa mereu plina, adaptare, chinurile cu colici, etc.
Vreau sa va intreb daca ai vostri au facut iritatii de la caldura? A mea are niste bubite rosii la gat, pe la cute. Zic sa foe de la caldura pentru ca doar acolo le are. Cu ce sa le "tratez" oare? Ii scriu si pediatrei, dar cred ca voi raspundeti mai repede Lol

Toate aveti bebei mari si frumosi! A mea e asa mica, desi a crescut asa mult deja! Ciudata senzatie!Crazy
Zee
Scris: Thursday, July 15, 2021 8:35 AM
Nivel

Va rog sa imi ziceti ca exista un remediu la somnul de burtaras acum doarme de la 22, cu o trezire la 5 sa manance si inca doarme. Azi noapte s-a intors pe burta in babynest, deci pica si miracolul asta. Doar ca s-a intors fix cand trebuia sa ii dau mancare ca altfel era sus. Ma gandesc mai mult la oboseala lui, cum se odihneste cu treziri din jumate in jumate de ora, daca la el cand ajunge pe burta incepe distractia.
Voi nu ati avut de trecut prin asta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.