Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vickyb
Scris: Tuesday, July 6, 2021 9:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
In fiecare luna de ziua lui fac tort, depinde de timp. Luna aceasta o prietena care a avut cofetarie m-a ghidat si m-am autodepasit Lol Lol

Si al meu cu mana bagata in el
https://ibb.co/4fJphMs
https://ibb.co/7RHzV1Z

Maria sa stii ca eu i-am pus cirese dupa ureche si ii facusem poza si dupa i-am dat in mana sa vad ce face, evident la gura le-a dus. (Erau spalate:))) si i le-am luat dupa micul experiment ce face.
Ellena20
Scris: Tuesday, July 6, 2021 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Multumim, Vicky! coeur

La multe lunite frumoase si voua! love Cand au trecut 5 luni? Si acum imi amintesc cand ne-ai anuntat pe 5 ca ai nascut si apoi m-am rugat toata ziua de al meu sa se apropie si el de iesire ca nu mai am rabdare Lol si pe 6 dimineata a fost pregatit sa ne intalnim Love
Ce pofta mi-ai facut cu tortul ala, arata super ras
Zee
Scris: Tuesday, July 6, 2021 10:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Elena, Vicky la multe lunite minunate coeur
Mama cee tooort, sa nu il pui la graviduteLol
Vicky, multumim de informatii, uite ca nu mi-a trecut prin cap sa intreb si eu cand am fost la pediatru. Dar diseara experimentam cu sotul sa vedem, e teroare al meu cu ridicatul, cred ca o sa fie plin de patratele la cate abdomene faceLove
freya1
Scris: Tuesday, July 6, 2021 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Vicky si Ellena, sa creasca mari piticii coeur
Wow, vicky, ce tort, eu de obicei ii comand in fiecare luna de ziua lui o prajiturica si lumanare cu cifra si facem o poza, acum cu diversificarea la un moment dat o sa ii fac prajitura / tort din care sa si manance, abia astept !
Azi-maine ies si eu cu caruciorul sport, ca doar l-am probat, al meu nu stiu daca vrea sa se ridice, dar in continuare face "podul", se impinge in picioare si cap si face salturi, asa face si in balansoar si in baita, daca nu l-as tine cred ca ar da cu capul de cada banghead
In balansoar il mai luam cu mine la bucatarie sa gatesc sau la baie sa fac un dus, acum mi-e frica sa nu evadeze din centura cu saritul asta
Ellena20
Scris: Tuesday, July 6, 2021 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumim, fetelor! coeur

Si eu la fel ma gandeam dupa diversificare sa ii pot face tort de ziua lui din ceea ce poate manca si el ras
Al meu sta 15 minute dupa ceas in balansoar si la fel, il iau cu mine in bucatarie si la dus. Lol
Baie le mai faceti in cadita? Al meu nu prea mai incape in cadita lui Lol
Zee
Scris: Tuesday, July 6, 2021 11:23 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Multumim, fetelor! coeur

Si eu la fel ma gandeam dupa diversificare sa ii pot face tort de ziua lui din ceea ce poate manca si el ras
Al meu sta 15 minute dupa ceas in balansoar si la fel, il iau cu mine in bucatarie si la dus. Lol
Baie le mai faceti in cadita? Al meu nu prea mai incape in cadita lui Lol

Eu ii fac in cada de o saptamana. Dar il tin eu si sotul ne spala Lol
Oricum la noi, baita si taiatul unghiilor cad in sarcina lui tati
Vickyb
Scris: Tuesday, July 6, 2021 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Zee si la noi astea erau pentru tata, dar taiatul inghiilor din pacate tot la mine au ramas:))

Noi in cada mare de pe la 2 luni am trecut ca ii placea sa se balaceasca. Cadit mica are suport detasabil si l-am pus in cada mare si tot asa suntem. Ca la final scoatem suportul si inoata sustinut.

Merci fetelorcoeur

Freya si Luca face aceasta poza peste tot aproape si noaptea se intoarce pe o parte si sta curbat pe spate.
MariaS
Scris: Tuesday, July 6, 2021 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena ,Vicky la multe lunite sănătoase și frumoase !sarbatoare

Tare bine arată tortul acela Vicky Love

Ieri fetelor am avut program de cardio intens acasă, cred că am slăbit 2kg in 3h, dacă vreti va dau și vouă rețeta ras
Andreeax
Scris: Tuesday, July 6, 2021 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ellena,Vicky,muuuulte lunite minunate celor pitici! Și noi comandam tort in fiecare luna. Prima luna a fost cu batman tortul ,luna asta e spiderman Lol
https://ibb.co/g75bB1q
https://ibb.co/mFT7gvc
De ieri folosim marsupi breeze și ne super place. Freya,scaiul nu ne deranjează când îl scot dormind...n-are nicio treaba,doarme în continuare Lol
Andreeax
Scris: Tuesday, July 6, 2021 1:11 PM
Nivel

MariaS wrote:

Ieri fetelor am avut program de cardio intens acasă, cred că am slăbit 2kg in 3h, dacă vreti va dau și vouă rețeta ras

Eu vreau sa știu doar dacă e vb de cardio pe bune și nu despre nesomn sau colici. Lol

L.E Voi câți pamperși schimbați pe zi și pana unde e dunga albastra camd ii schimbați? Băiețeilor le puneți tutica in sus in pampers?
Zee
Scris: Tuesday, July 6, 2021 3:22 PM
Nivel

Andreea, m-ai cucerit cu pozele. Eu una is genul de femeie, fan BatmanLol
La inceput eu schimbam cam cate 10/zi. Acum il schimb de fiecare data cand e ud, la noi era cam plina dunga aia albastra. Legat de partea intima eu nu i-am "aranjat-o veci, cum statea asa o lasam. E drept ca la unele prietene am auzit ca o pozitionau in jos sa nu ii iasa sa se ude. Eu una in primele luni il cam schimbam si de haine ca se mai uda, dar stiam ca e o perioada scurtaHilar
Andreeax
Scris: Tuesday, July 6, 2021 5:05 PM
Nivel

Zee wrote:
Andreea, m-ai cucerit cu pozele. Eu una is genul de femeie, fan BatmanLol
La inceput eu schimbam cam cate 10/zi. Acum il schimb de fiecare data cand e ud, la noi era cam plina dunga aia albastra. Legat de partea intima eu nu i-am "aranjat-o veci, cum statea asa o lasam. E drept ca la unele prietene am auzit ca o pozitionau in jos sa nu ii iasa sa se ude. Eu una in primele luni il cam schimbam si de haine ca se mai uda, dar stiam ca e o perioada scurtaHilar

Am impresia ca uda cam putini pamperși. De ieri de la 14:00 pana azi-dimineață la 10 am schimbat 5 pamperși și doar unul era cu dunga albastra full,restul poate nici la jumate. Nu știu dacă are legătura dar eu ii dau nr 2 acum (are 4,300 ) pt ca la nr 1 aveam impresia ca îl strânge și ii rămâneau urme,nr 2 sunt puțin maricei dar ii e ok cu ei.

Și eu tot fan batman ! Bodyul îl am de când eram însărcinată in 5 luni aproximativ,a fost prima hăinuță pe care i-am luat-o cu gândul la pozele de la prima lui luna. coeur
MariaS
Scris: Tuesday, July 6, 2021 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreeax wrote:

Eu vreau sa știu doar dacă e vb de cardio pe bune și nu despre nesomn sau colici. Lol

L.E Voi câți pamperși schimbați pe zi și pana unde e dunga albastra camd ii schimbați? Băiețeilor le puneți tutica in sus in pampers?

Se i-a una bucată carucior + una bucată copil ușor mârâit se pun împreună și se incepe prepararea unui fel de mâncare. In timp ce se prepară mâncare se face mișcare de du-te vino cu căruciorul cu fiecare zi membru al corpului (1-2min cu mana stângă, 1-2 cu piciorul drept și tot așa) pentru mai multă dificultate se mai poate incepe un fel de mâncare sau se poate curățenie, după preferințe. Pentru energie se poate consuma un smoothie de fructe ras

Spor la treabă!
Andreeax
Scris: Tuesday, July 6, 2021 5:23 PM
Nivel

MariaS wrote:

Se i-a una bucată carucior + una bucată copil ușor mârâit se pun împreună și se incepe prepararea unui fel de mâncare. In timp ce se prepară mâncare se face mișcare de du-te vino cu căruciorul cu fiecare zi membru al corpului (1-2min cu mana stângă, 1-2 cu piciorul drept și tot așa) pentru mai multă dificultate se mai poate incepe un fel de mâncare sau se poate curățenie, după preferințe. Pentru energie se poate consuma un smoothie de fructe ras

Spor la treabă!

Hhahhaaa,mai am și eu astfel de momente,ba chiar uneori urc la etaj și cobor la bucătărie de 20 de ori intr-o ora ca noi avem dormitorul sus și bucătăria la parter,asta când adoarme el in in pătuț și din bucătărie tot văd ca se foiește și da semne de trezire și urc sa ii dau drumul la carusel (îl culca la loc) care nu tine o vesnicie și apoi repet mișcarea :)))
Roser
Scris: Tuesday, July 6, 2021 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreea ar trebui sa ude cam 5-6 scutece la 24 de ore. Un scutec plin ar fi echivalentul a 6 linguri de lichid. Poti sa faci proba scutecului: cantaresti prima data scutecul gol, apoi pui 6 linguri pline de apa in el si il cantaresti din nou. Asa dupa linie nu stiu sa iti zic, eu il schimb cand e linia intreaga.

Vicky, omg ce tort!!!love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.