Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Zee wrote:
Eu am luat apa termala de la Roche Posay, nu m-am uitat daca la altele difera pretul. Oricum de cand mi-ati spus de ea, e nelipsita,macar ca mi se pare ca folosesc cantitati industrialeLol

Am avut ramase de la botez farfurii de carton colorate si servetele, succes garantat la Ianis( asta daca nu clipeam, ca nici nu stiu viteza cu care le duce la gurita) si 1h am avut succes maxiiim cu niste baloane cu heliu primite de sor'mea la absolvire si le-am prins de picioruse.
La noi salteaua aia de activitati a mers pana la 2 luni, de atunci e pe pauzaras

Asta o sa fie grafica noua a forumului? Ca eu tot dadeam refresh- uri.

Chiar sper sa schimbe cate ceva... De exemplu, mie mi se păreau utile semnăturile, iar acum, cel putin in varianta mobila (pe desktop nu am verificat) nici măcar avatarele nu apar ...
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 2:13 PM
Nivel

Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Asa e Maria, cel putin tickerul era un real ajutor la cat de bine stam cu memoria.

Voi aveti camere de supraveghere bebe? Daca imi puteti recomanda un model, ar fi super. Pana acum mai sunam de pe tableta si vedeam pe telefon, dar acum cum se intoarce dispare din aria videoras si m-ar ajuta sa il vad cand se intoarce daca isi tine capul sau mainile cat lucrez cate ceva prin casa.
Ellena20
Scris: Friday, July 2, 2021 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mai sunt grupuri faine cu mancare de bebei si Mancarea sugubatului si Mara's kitchen.

Si mie imi placea varianta cu tickerele in semnatura.
Tzepii
Scris: Friday, July 2, 2021 2:57 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Ellena20 wrote:
Mai sunt grupuri faine cu mancare de bebei si Mancarea sugubatului si Mara's kitchen.

Si mie imi placea varianta cu tickerele in semnatura.

Semnatura cu tot cu tickere apare daca accesati forumul de pe un dispozitiv tip desktop.
Pentru varianta de mobile, pentru economie de spatiu am ales sa nu o mai afisam.
Dar daca mai multi useri sustin reintroducerea semnaturii in varianta de mobil, se poate pune inapoi.
Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Eu cred ca mobilul e mai usor de accesat, cel putin in cazul meu si as vota pentru tickeretopai
Ellena20
Scris: Friday, July 2, 2021 3:33 PM
Nivel

Si eu as vrea reintroducerea lor pt ca folosesc numai telefonul pt forum.
Acum, vedem ce mai zic si celelalte fete ras
Tzepii
Scris: Friday, July 2, 2021 3:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Ellena20 wrote:
Si eu as vrea reintroducerea lor pt ca folosesc numai telefonul pt forum.
Acum, vedem ce mai zic si celelalte fete ras

Am inteles, o sa punem semnatura si pe mobil (probabil in seara aceasta pt. ca trebuie oprit forumul cateva minute pt. schimbarea codului). In rest este mai usor de citit/utilizat acum de pe mobil?
Ellena20
Scris: Friday, July 2, 2021 3:57 PM
Nivel

Tzepii wrote:

Am inteles, o sa punem semnatura si pe mobil (probabil in seara aceasta pt. ca trebuie oprit forumul cateva minute pt. schimbarea codului). In rest este mai usor de citit/utilizat acum de pe mobil?

Pentru mine este ok. Fontul mi se pare cam mare, dar nu ma deranjeaza. Ca orice schimbare, dureaza pana ne obisnuim ras
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 3:59 PM
Nivel

Tzepii wrote:

Cred că cele mai multe mămici intram de pe telefoane, eventual când ne dorm copiii, deci varianta mobila e perfecta pt noi. Subiectele active par mai vizibile acum, in sensul că sunt evidentiate. Cred că e binevenita o înnoire, o apreciez, doar că va dura câteva zile până ne vom obisnui cu noul format. Multumim!
MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Eu sufăr cel mai tare după culori, îmi setasem să fie mov,și era așa plăcut la ochi.
Și eu votez pt semnătură in varianta mobil plus avatar ras
Roser
Scris: Friday, July 2, 2021 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Vai mie atatea reclame imi apar de cand cu noul format...
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 2, 2021 4:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018

Tatbelul l-am găsit dar la rețeta nu specifica de la câte luni poți sa ii dai,numai știu pe ce site găsisem și arată de la ce luni se da acea rețeta
Andreeax
Scris: Friday, July 2, 2021 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Droxana
Scris: Friday, July 2, 2021 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Andreeax wrote:
Zee,noi o avem pe asta,mi se pare geniala. O accesam de pe 3 deviceuri altfel trebuie sa plătești . Are rotire 360 grade,vedere nocturna,suntem foarte multumiți de ea.

https://www.emag.ro/camera-de-supraveghere-smart-tp-link-cu-pan-tilt-360-grade-full-hd-1080p-functie-baby-monitor-wireless-audio-video-night-vision-detectarea-miscarilor-two-way-audio-alarma-sonora-si-luminoasa-control-v/pd/DWYTRGBBM/

+1 și noi suntem f multumiți de ea mai ales la prețul pe care îl are fata de multe altele .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.