Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Zee wrote:Eu am luat apa termala de la Roche Posay, nu m-am uitat daca la altele difera pretul. Oricum de cand mi-ati spus de ea, e nelipsita,macar ca mi se pare ca folosesc cantitati industriale Am avut ramase de la botez farfurii de carton colorate si servetele, succes garantat la Ianis( asta daca nu clipeam, ca nici nu stiu viteza cu care le duce la gurita) si 1h am avut succes maxiiim cu niste baloane cu heliu primite de sor'mea la absolvire si le-am prins de picioruse. La noi salteaua aia de activitati a mers pana la 2 luni, de atunci e pe pauza Asta o sa fie grafica noua a forumului? Ca eu tot dadeam refresh- uri.
Chiar sper sa schimbe cate ceva... De exemplu, mie mi se păreau utile semnăturile, iar acum, cel putin in varianta mobila (pe desktop nu am verificat) nici măcar avatarele nu apar ... |
|
| https://biscuim.ro/2017/03/05/meniu-6-luni/ Uite idei, mihaelaalin! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Asa e Maria, cel putin tickerul era un real ajutor la cat de bine stam cu memoria.
Voi aveti camere de supraveghere bebe? Daca imi puteti recomanda un model, ar fi super. Pana acum mai sunam de pe tableta si vedeam pe telefon, dar acum cum se intoarce dispare din aria video si m-ar ajuta sa il vad cand se intoarce daca isi tine capul sau mainile cat lucrez cate ceva prin casa. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Mai sunt grupuri faine cu mancare de bebei si Mancarea sugubatului si Mara's kitchen.
Si mie imi placea varianta cu tickerele in semnatura.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Ellena20 wrote:Mai sunt grupuri faine cu mancare de bebei si Mancarea sugubatului si Mara's kitchen.
Si mie imi placea varianta cu tickerele in semnatura.
Semnatura cu tot cu tickere apare daca accesati forumul de pe un dispozitiv tip desktop. Pentru varianta de mobile, pentru economie de spatiu am ales sa nu o mai afisam. Dar daca mai multi useri sustin reintroducerea semnaturii in varianta de mobil, se poate pune inapoi. |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Eu cred ca mobilul e mai usor de accesat, cel putin in cazul meu si as vota pentru tickere |
|
| Si eu as vrea reintroducerea lor pt ca folosesc numai telefonul pt forum. Acum, vedem ce mai zic si celelalte fete |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Ellena20 wrote:Si eu as vrea reintroducerea lor pt ca folosesc numai telefonul pt forum. Acum, vedem ce mai zic si celelalte fete
Am inteles, o sa punem semnatura si pe mobil (probabil in seara aceasta pt. ca trebuie oprit forumul cateva minute pt. schimbarea codului). In rest este mai usor de citit/utilizat acum de pe mobil? |
|
| Tzepii wrote:
Am inteles, o sa punem semnatura si pe mobil (probabil in seara aceasta pt. ca trebuie oprit forumul cateva minute pt. schimbarea codului). In rest este mai usor de citit/utilizat acum de pe mobil?
Pentru mine este ok. Fontul mi se pare cam mare, dar nu ma deranjeaza. Ca orice schimbare, dureaza pana ne obisnuim |
|
| Tzepii wrote:
Am inteles, o sa punem semnatura si pe mobil (probabil in seara aceasta pt. ca trebuie oprit forumul cateva minute pt. schimbarea codului). In rest este mai usor de citit/utilizat acum de pe mobil?
Cred că cele mai multe mămici intram de pe telefoane, eventual când ne dorm copiii, deci varianta mobila e perfecta pt noi. Subiectele active par mai vizibile acum, in sensul că sunt evidentiate. Cred că e binevenita o înnoire, o apreciez, doar că va dura câteva zile până ne vom obisnui cu noul format. Multumim! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Eu sufăr cel mai tare după culori, îmi setasem să fie mov,și era așa plăcut la ochi. Și eu votez pt semnătură in varianta mobil plus avatar |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Vai mie atatea reclame imi apar de cand cu noul format... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Tatbelul l-am găsit dar la rețeta nu specifica de la câte luni poți sa ii dai,numai știu pe ce site găsisem și arată de la ce luni se da acea rețeta |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Zee,noi o avem pe asta,mi se pare geniala. O accesam de pe 3 deviceuri altfel trebuie sa plătești . Are rotire 360 grade,vedere nocturna,suntem foarte multumiți de ea.
https://www.emag.ro/camera-de-supraveghere-smart-tp-link-cu-pan-tilt-360-grade-full-hd-1080p-functie-baby-monitor-wireless-audio-video-night-vision-detectarea-miscarilor-two-way-audio-alarma-sonora-si-luminoasa-control-v/pd/DWYTRGBBM/ |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
|
+1 și noi suntem f multumiți de ea mai ales la prețul pe care îl are fata de multe altele . |
|
|