Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:21 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna,mămicile care alăptați cum e cu cm?adica dacă îmi vine mai este bun laptele?vad ca ar da semen ca ar veni dar eu sper sa nu.
Mămicile care au început diversificarea mai dati mi și mie idei pt Parânz,el mai bine pap ciorbică decare pap și eu întinde mâna la mine decateori ma vede ca duc ceva la gura și la
Încercat cu ciorbică de legume și a papat așa zeama daia

Se zice că se simte o schimbare a gustului, dar se continua alăptarea. Ana avea perioade si perioade. In unele, sugea mai putin si era mai nervoasa, iar in alte luni, nu avea nicio treabă.
freya1
Scris: Friday, July 2, 2021 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Mihaela, atunci poate incerci si cu bucati, daca piure nu vrea, ai putea avea o surpriza
Eu stiu de site-urile biscuim, flaveur si grupul mar cu biscuite

maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:26 PM
Nivel

freya1 wrote:
Mihaela, atunci poate incerci si cu bucati, daca piure nu vrea, ai putea avea o surpriza

Vai, grupurile alea doua, Măr cu biscuite si Flaveur atât m-au enervat, că le-am părăsit. Asta după ce, luni bune, postasem o grămadă de imagini cu mâncarea pregătită Anei. Mă enervau, însă, la culme, ideile lor fixe, fixe, fixe. Una, doua, atacau atât de violent verbal si atât de recalcitrante erau cu mamele mai putin informate, că nu am mai rezistat. Eu sunt de acord cu informarea, îmi place si să mă informez si sa ii informez pe alții, dar parca nu se face la modul ăla...
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:27 PM
Nivel

freya1 wrote:

Si pe mybabyfood sunt retete faine. Pe biscuim mi-a plăcut la culme că aveau diverse idei de meniuri pt fiecare luna/situatie
freya1
Scris: Friday, July 2, 2021 12:29 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Vai, grupurile alea doua, Măr cu biscuite si Flaveur atât m-au enervat, că le-am părăsit. Asta după ce, luni bune, postasem o grămadă de imagini cu mâncarea pregătită Anei. Mă enervau, însă, la culme, ideile lor fixe, fixe, fixe. Una, doua, atacau atât de violent verbal si atât de recalcitrante erau cu mamele mai putin informate, că nu am mai rezistat. Eu sunt de acord cu informarea, îmi place si să mă informez si sa ii informez pe alții, dar parca nu se face la modul ăla...

Asa mi-a zis si medicul pediatru Lol ca sa nu care cumva sa zic acolo ca am inceput la 6 luni fara o zi sau ceva de genul, ca ma iau la bataie
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:32 PM
Nivel

freya1 wrote:

Asa mi-a zis si medicul pediatru Lol ca sa nu care cumva sa zic acolo ca am inceput la 6 luni fara o zi sau ceva de genul, ca ma iau la bataie

Da, sunt exagerate. In definitiv, fiecare isi cunoaste situatia si actioneaza in consecinta. Să nu mai spun că, in definitiv, nici recomandările OMS (pe care le invocă ele) nu sunt pentru totdeauna, ci se schimba des.
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:34 PM
Nivel

Îmi vine in minte o faza cu grupul Flaveur... O colega de-a mea (care, culmea, chiar e maniaca in privinta regulilor) a scris, la o postare, că si ea foloseste tot paste ca in imaginea postată de o alta mămică. Marii admini/moderatori le-au exclus pe amândouă din grup, fara drept la replică... Mai zi ceva...
MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Am adaptat cutia la centrul de joacă
https://ibb.co/PNg9W6j

Am văzut că îs cam acide mamele pe mar cu biscuite, am surprins și eu discutii de mai un pic aruncau cu pietri in biata mămică care postase ceva
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:52 PM
Nivel

MariaS wrote:
Am adaptat cutia la centrul de joacă
https://ibb.co/PNg9W6j

Am văzut că îs cam acide mamele pe mar cu biscuite, am surprins și eu discutii de mai un pic aruncau cu pietri in biata mămică care postase ceva

Distractie la voi! Încearcă să îi dai si un pet gol, fara capac! Să vezi show si cu el!
Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 12:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Eu am luat apa termala de la Roche Posay, nu m-am uitat daca la altele difera pretul. Oricum de cand mi-ati spus de ea, e nelipsita,macar ca mi se pare ca folosesc cantitati industrialeLol

Am avut ramase de la botez farfurii de carton colorate si servetele, succes garantat la Ianis( asta daca nu clipeam, ca nici nu stiu viteza cu care le duce la gurita) si 1h am avut succes maxiiim cu niste baloane cu heliu primite de sor'mea la absolvire si le-am prins de picioruse.
La noi salteaua aia de activitati a mers pana la 2 luni, de atunci e pe pauzaras

Asta o sa fie grafica noua a forumului? Ca eu tot dadeam refresh- uri.
MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Cu pet-ul se joacă dacă îl țin în mână sau o sticla de tusnad goala pe jumătate, să audă cum se blecere apa si ronțăie pe mâner Lol
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 2, 2021 1:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Pe flaveur nu scrie de la câte luni se poate da acel aliment,am găsit o rețeta cu cartof spanac și smântâna dar spanacul nu știu dacă pot sa ii dau iar smântâna nu scrie e care ca cea din comerț e trecută pe lângă samntana
freya1
Scris: Friday, July 2, 2021 1:55 PM
Nivel

Haha Maria, si eu agat de toate de centrul de activitati, la noi inca are succes, acum apuca bine animalutele, trage tare de ele cu ambele maini, le loveste si cu picioarele
Eu i-am pus orez intr-o sticla de plastic, dar mai mult ii plac cele cu apa
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 2:09 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Pe flaveur nu scrie de la câte luni se poate da acel aliment,am găsit o rețeta cu cartof spanac și smântâna dar spanacul nu știu dacă pot sa ii dau iar smântâna nu scrie e care ca cea din comerț e trecută pe lângă samntana

https://www.flaveur.ro/tabel-diversificare/
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.