Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| De când am născut, mereu am in ghiozdanul ei un flacon mic de la Avene.
https://www.sensiblu.com/promotii/545-avene-apa-termala-spray-50ml.html sâmbătă am luat cu 12 lei din Sensiblu. |
|
| Mihaelaalin wrote:Buna,mămicile care alăptați cum e cu cm?adica dacă îmi vine mai este bun laptele?vad ca ar da semen ca ar veni dar eu sper sa nu. Mămicile care au început diversificarea mai dati mi și mie idei pt Parânz,el mai bine pap ciorbică decare pap și eu întinde mâna la mine decateori ma vede ca duc ceva la gura și la Încercat cu ciorbică de legume și a papat așa zeama daia Se zice că se simte o schimbare a gustului, dar se continua alăptarea. Ana avea perioade si perioade. In unele, sugea mai putin si era mai nervoasa, iar in alte luni, nu avea nicio treabă. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Mihaela, atunci poate incerci si cu bucati, daca piure nu vrea, ai putea avea o surpriza Eu stiu de site-urile biscuim, flaveur si grupul mar cu biscuite
|
|
| freya1 wrote:Mihaela, atunci poate incerci si cu bucati, daca piure nu vrea, ai putea avea o surpriza Eu stiu de site-urile biscuim, flaveur si grupul mar cu biscuite
Vai, grupurile alea doua, Măr cu biscuite si Flaveur atât m-au enervat, că le-am părăsit. Asta după ce, luni bune, postasem o grămadă de imagini cu mâncarea pregătită Anei. Mă enervau, însă, la culme, ideile lor fixe, fixe, fixe. Una, doua, atacau atât de violent verbal si atât de recalcitrante erau cu mamele mai putin informate, că nu am mai rezistat. Eu sunt de acord cu informarea, îmi place si să mă informez si sa ii informez pe alții, dar parca nu se face la modul ăla... |
|
| freya1 wrote:Mihaela, atunci poate incerci si cu bucati, daca piure nu vrea, ai putea avea o surpriza Eu stiu de site-urile biscuim, flaveur si grupul mar cu biscuite
Si pe mybabyfood sunt retete faine. Pe biscuim mi-a plăcut la culme că aveau diverse idei de meniuri pt fiecare luna/situatie |
|
| maria2013 wrote: Vai, grupurile alea doua, Măr cu biscuite si Flaveur atât m-au enervat, că le-am părăsit. Asta după ce, luni bune, postasem o grămadă de imagini cu mâncarea pregătită Anei. Mă enervau, însă, la culme, ideile lor fixe, fixe, fixe. Una, doua, atacau atât de violent verbal si atât de recalcitrante erau cu mamele mai putin informate, că nu am mai rezistat. Eu sunt de acord cu informarea, îmi place si să mă informez si sa ii informez pe alții, dar parca nu se face la modul ăla...
Asa mi-a zis si medicul pediatru ca sa nu care cumva sa zic acolo ca am inceput la 6 luni fara o zi sau ceva de genul, ca ma iau la bataie |
|
| freya1 wrote:Asa mi-a zis si medicul pediatru ca sa nu care cumva sa zic acolo ca am inceput la 6 luni fara o zi sau ceva de genul, ca ma iau la bataie Da, sunt exagerate. In definitiv, fiecare isi cunoaste situatia si actioneaza in consecinta. Să nu mai spun că, in definitiv, nici recomandările OMS (pe care le invocă ele) nu sunt pentru totdeauna, ci se schimba des. |
|
| Îmi vine in minte o faza cu grupul Flaveur... O colega de-a mea (care, culmea, chiar e maniaca in privinta regulilor) a scris, la o postare, că si ea foloseste tot paste ca in imaginea postată de o alta mămică. Marii admini/moderatori le-au exclus pe amândouă din grup, fara drept la replică... Mai zi ceva... |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Am adaptat cutia la centrul de joacă https://ibb.co/PNg9W6j
Am văzut că îs cam acide mamele pe mar cu biscuite, am surprins și eu discutii de mai un pic aruncau cu pietri in biata mămică care postase ceva |
|
| MariaS wrote:Am adaptat cutia la centrul de joacă https://ibb.co/PNg9W6jAm văzut că îs cam acide mamele pe mar cu biscuite, am surprins și eu discutii de mai un pic aruncau cu pietri in biata mămică care postase ceva Distractie la voi! Încearcă să îi dai si un pet gol, fara capac! Să vezi show si cu el! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Eu am luat apa termala de la Roche Posay, nu m-am uitat daca la altele difera pretul. Oricum de cand mi-ati spus de ea, e nelipsita,macar ca mi se pare ca folosesc cantitati industriale
Am avut ramase de la botez farfurii de carton colorate si servetele, succes garantat la Ianis( asta daca nu clipeam, ca nici nu stiu viteza cu care le duce la gurita) si 1h am avut succes maxiiim cu niste baloane cu heliu primite de sor'mea la absolvire si le-am prins de picioruse. La noi salteaua aia de activitati a mers pana la 2 luni, de atunci e pe pauza
Asta o sa fie grafica noua a forumului? Ca eu tot dadeam refresh- uri. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Cu pet-ul se joacă dacă îl țin în mână sau o sticla de tusnad goala pe jumătate, să audă cum se blecere apa si ronțăie pe mâner |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Pe flaveur nu scrie de la câte luni se poate da acel aliment,am găsit o rețeta cu cartof spanac și smântâna dar spanacul nu știu dacă pot sa ii dau iar smântâna nu scrie e care ca cea din comerț e trecută pe lângă samntana |
|
| Haha Maria, si eu agat de toate de centrul de activitati, la noi inca are succes, acum apuca bine animalutele, trage tare de ele cu ambele maini, le loveste si cu picioarele Eu i-am pus orez intr-o sticla de plastic, dar mai mult ii plac cele cu apa |
|
| Mihaelaalin wrote:Pe flaveur nu scrie de la câte luni se poate da acel aliment,am găsit o rețeta cu cartof spanac și smântâna dar spanacul nu știu dacă pot sa ii dau iar smântâna nu scrie e care ca cea din comerț e trecută pe lângă samntana
https://www.flaveur.ro/tabel-diversificare/ |
|
|