Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 8:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
freya1 wrote:
Nu mai e in niciun salt, am aplicatia, teoretic am fi trecut si de regresia somnului, desi nu stiu daca efectele se mentin apoi
Ma straduiesc sa pun activitatile care il stimuleaza mai mult imediat dupa ce se trezeste si apoi sa scada in intensitate cand se apropie ora de somn, e adevarat ca, asa cum ziceam, cam totul il stimuleaza si il enerveaza acum
Mi se pare ca are putine ore de somn, nu mi-e de mine, mai ales noaptea doarme mai putin decat ar trebui... dar poate asa e el, ce sa mai zic, ca eu am suferit de insomnii cam toata viata si printre primele lucruri pe care mi le amintesc, de pe la 2 ani, e ca nu puteam dormi si noaptea, cand toti erau adormiti, ma dadeam jos din pat si ma plimbam prin casa :)
O sa vad cum mai fac cu somnurile de zi, din ce citesc pe aici pe la fete copilasii dorm putin ziua, el doarme 4h lejer, ieri cred ca a dormit vreo 5 si fix cum nu ar fi indicat, adica ultimul somn de zi mai lung, dar cred ca abia atunci il ajunge oboseala si mi-e mila sa il trezesc

Eu iti mai zic asa cate o chestie random care in vine in minte, ma gandesc ca poate, poate te ajuta cu ceva. Iesiti seara la plimbare? I
MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 8:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Freya, asa îi si sotul meu, ar dormi ziua cât încape ,iar noaptea are chef să facă de toate, și el a fost așa de mic și nu din cauză că nu s-a ocupat mama lui de el, pur și simplu asa a fost. Zicea că îl plimba mamă-sa cu orele în cărucior ca să îl adoarmă, greu adormea. Acum trag de el de la 9 seara ca să se culce, evident că mai devreme de ora 12 nu pune capul pe perna...banghead

Deci nu te învinovăți pentru somnul lui.Cheek Kiss
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Păcat că nu mai intra pe forum Adina. Stiu că ea spunea că Luca doarme mai putin noaptea. Unii copilasi asa sunt. Poate e doar o etapă, poate isi aduna orele de somn necesare lui.
freya1
Scris: Friday, July 2, 2021 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Da, la Adina ma gandesc si eu mereu
Zee, in ultima vreme iesim doar dimineata, e fff cald aici intre betoane si seara la 6-7, sunt 30 de grade minim si parca nu-mi vine sa ies pe caldura aia
Multumesc, fetelor Cheek Kiss nu vreau sa ma plang, vreau sa fac ce e mai bine pt el si ma tem sa nu gresesc ceva
Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 9:27 AM
Nivel

freya1 wrote:
Da, la Adina ma gandesc si eu mereu
Zee, in ultima vreme iesim doar dimineata, e fff cald aici intre betoane si seara la 6-7, sunt 30 de grade minim si parca nu-mi vine sa ies pe caldura aia
Multumesc, fetelor Cheek Kiss nu vreau sa ma plang, vreau sa fac ce e mai bine pt el si ma tem sa nu gresesc ceva

Stai ca mai am o idee. Nu e posibil sa iti confunde ziua cu noaptea, daca zici ca ar dormi mai mult ziua? Am citit la un moment dat despre asa ceva si erau si ceva sfaturi...
Vickyb
Scris: Friday, July 2, 2021 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Zee am si eu un carusel primit cadou de la colegi si a fost cam scump si tot nu a rezistat. Acum consuma ceva bateriile de numa si efectiv nu merge. Ma ajuta si pe mine dimineata sa il pot lsa sa merg la baie si sa ma schimb. Acum parca ar fi mai de interes. Si cu Jumbo duc si eu lipsa…in Oradea profitam si eu.

Roxana don’t worry, al meu stie sa se intoarca far nu e atras nici ziua. El s-ae ridica in achimb in fund de fie are fta ce prinde degete in mainute. Cum zice Ellena il poti ajuta sa invete dar nu e musai sa fie pasionat.

Freya sa stii ca Luca doarme ziua 3-4-4,5 ore, noaptea in jur de 10-11 dar cu treziri. Si noi noaptea asta am avut treziri dese de ma depaseau, eu is mai prietena cu dormitul si mie greu in asa nopti Lol ma trezesc zombie.

Iar adormitul singur e cam vis nu am prins asa ceva. Decat poate pe masina, acasa never ever. Si eu incerc Elena cu mangaieri, langa el, in patuc la el stau cu capul ai inca nimic.
Vickyb
Scris: Friday, July 2, 2021 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Maria da arata diferit forumul, ne ia pana ne obisnuim cred.
Ellena20
Scris: Friday, July 2, 2021 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya, Cheek Kiss
Se vede clar din ce zici ca nu prea ii place somnicul, nu gresesti tu cu nimic, bebe al tau nici ca putea avea o mama mai buna!
Stiu ca inca e foarte cald la 19-20, insa poate lui ii prinde bine inca o plimbare inainte de somnic. Parca totusi nu mai bate asa tare soarele. Cezar adoarme mai usor daca il scot afara seara, decat in zilele in care nu iesim afara.
Da, si eu imi amintesc de Adina ca a avut ceva probleme cu somnul lui Luca. Poate mai intra.
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 2, 2021 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna,mămicile care alăptați cum e cu cm?adica dacă îmi vine mai este bun laptele?vad ca ar da semen ca ar veni dar eu sper sa nu.
Mămicile care au început diversificarea mai dati mi și mie idei pt Parânz,el mai bine pap ciorbică decare pap și eu întinde mâna la mine decateori ma vede ca duc ceva la gura și la
Încercat cu ciorbică de legume și a papat așa zeama daia
freya1
Scris: Friday, July 2, 2021 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, nu, e clar pt el cand e noapte pt ca doarme in pat cu mine, se trezeste sa manance si adoarme imediat la loc (daca nu da vreun party); ziua doarme in sistem, rareori adoarme la san
O sa mai incerc sa ies seara, eu nu suport deloc caldura si imi imiaginez ca nu i-ar fi bine nici lui, poate ma insel

Mihaela, poti alapta, sigur, e posibil ca bebe sa suga mai putin cand esti la menstra, am inteles ca se schimba gustul laptelui

La pranz incearca sa ii dai legume si sa aiba zilnic pe langa ele o proteina (carnita sau ou, nu ambele deodata), e important sa isi ia cat mai repede fier din alimentatie, asa mi-a zis pediatra, deci ciorba, mai ales zeama nu e hranitoare pt el (presupun ca nu e sarata daca ii dai de la tine)
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 2, 2021 11:34 AM
Nivel

freya1 wrote:
Zee, nu, e clar pt el cand e noapte pt ca doarme in pat cu mine, se trezeste sa manance si adoarme imediat la loc (daca nu da vreun party); ziua doarme in sistem, rareori adoarme la san
O sa mai incerc sa ies seara, eu nu suport deloc caldura si imi imiaginez ca nu i-ar fi bine nici lui, poate ma insel

Mihaela, poti alapta, sigur, e posibil ca bebe sa suga mai putin cand esti la menstra, am inteles ca se schimba gustul laptelui

La pranz incearca sa ii dai legume si sa aiba zilnic pe langa ele o proteina (carnita sau ou, nu ambele deodata), e important sa isi ia cat mai repede fier din alimentatie, asa mi-a zis pediatra, deci ciorba, mai ales zeama nu e hranitoare pt el (presupun ca nu e sarata daca ii dai de la tine)

Așa am citit și eu ca își schimba gustul tocmai de aceea V-am întrebat pe voi poate știți mai bine,este puțin știu ca nu este bine pt el dar nu vrea nimic din ce ii pregătesc nici leguma simpla nici combinata
MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mihaela, iti zic din proprie experienta, am 2-3 luni de când vine cm, bebe nu a făcut nazuri la titi in perioada aia, eu nu am văzut schimbări la ea pe timpul cm sau înainte de a veni. Nu te stresa cu asta, o să fie bine !

Legat de diversificare, eu am găsit o aplicatie " diversificare" îi zice , gasesti tot felul de chestii interesante in ea.
Zee
Scris: Friday, July 2, 2021 12:12 PM
Nivel

Elena, exact asa suntem si noi.
Freya, eu zic sa incerci, macar la 20. Eu il scot de la 19 la 21, cand e cald il scot in maieu si palarie si am o sticluta mica cu apa cu mine si il mai dau pe maini si picioruse. Poate reusesti cevaCheek Kiss
Mihaelaalin
Scris: Friday, July 2, 2021 12:14 PM
Nivel

MariaS wrote:
Mihaela, iti zic din proprie experienta, am 2-3 luni de când vine cm, bebe nu a făcut nazuri la titi in perioada aia, eu nu am văzut schimbări la ea pe timpul cm sau înainte de a veni. Nu te stresa cu asta, o să fie bine !

Legat de diversificare, eu am găsit o aplicatie " diversificare" îi zice , gasesti tot felul de chestii interesante in ea.

O sa o descarc Și eu sa vedem ce sa ii mai fac,preferatul lui cartoful alb și atât și la putere e Titi.brânza de când se introduce?as încerca sa fac in casa sa vedem vrea.
maria2013
Scris: Friday, July 2, 2021 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Zee wrote:
Elena, exact asa suntem si noi.
Freya, eu zic sa incerci, macar la 20. Eu il scot de la 19 la 21, cand e cald il scot in maieu si palarie si am o sticluta mica cu apa cu mine si il mai dau pe maini si picioruse. Poate reusesti cevaCheek Kiss

Poti sa îl racoresti si cu apa termală, la Ana sa functionat mereu si se și amuza tare când pulverizam spre pielea ei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.