Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
|
Bravooo Ianis! Al meu e al doilea somn in care doarme singur. Nici nu imi vine sa cred ca sunt singura in bucatarie :)) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Andreeax wrote:Zee,eu ma folosesc constant de carusel,la început cânta toata noaptea ?i jumatate de zi,acum doar când îl pun in parut semiadormit ca sa adoarma bine...a?a adoarme el. Are muzica clasica,cântece de leagan ?i povestioare,singurele care au tot murit au fost bateriile  Daca n-ai gasit ceva care sa î?i placa pot întreba na?ii lui bebe ce firma e pt ca de la ei îl avem iar eu nu mai am cutia sa-?i spun din pacate. L.E : Este luat din jumbo.
Asta e ideea si la mine, stiu ca is niste plastice dar imi convine sa dau niste bani atata timp cat eu ma folosesc maxiiim de el. Sincer, am inteles ca cele din Jumbo sunt cele mai rezistente si au si preturi normale. Dupa ce m-am certat cu o doamna, a vrut sa mi-l schimbe si am pus diferenta si am luat unul de la vtech. Nu prea merita 300 lei, dar vorba sotului, poate al 3lea e cu noroc. Crede-ma ca sufar enorm ca nu am in apropiere un Jumbo, cand mai mergeam in concediu in Ungaria faceam ravagii im ala de la Oradea |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Noi avem caruselul asta,n am avut probleme cu el e f fain ?i am dat atunci vreo 150 de lei https://ibb.co/m6wy1kZ
Fetelor sa mi fac griji ca micuta mea nu se întoarce înca pe burta? Da sa se ridice in fund dar pe burta singura nu s a întors deloc.. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Roxana, eu zic ca nu ar trebui sa iti faci griji. Fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui. Da, si eu mi-am facut griji si apoi la cateva zile a si inceput sa se rostogoleasca. Sunt destul de greu de stapanit grijile astea atunci cand vine vorba de copiii nostri. Cunosc un bebe care a inceput sa se rostogoleasca la 7 luni si jumatate. Poti cauta pe youtube cum sa o ajuti putin: teach your baby to roll over. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Zee wrote:Vicky, adevarat ca am fost cam active, asta inseamna ca sunt mai cuminti copiii nostri decat pretindem AstaMica, saracutul, poate nu mai e asa mult. Ati vazut ceva schimbari dupa regresia somnului? Eu inca nu stiu daca am scapat asa usor in 3 zile sau mai urmeaza. Ziua adoarme un somn doar plimbat o ora, tind sa cred ca e asocierea de care zicea Freya, in schimb doarme foarte adanc ziua, ieri bateam snitele in bucatarie cu usa deschisa, in alte zile se trezea cand ma ridicam din pat. Noaptea adoarme mai greu, dar adoarme in patut si vad ca acum doarme de la 22-8, dar are mai multe somnuri ziua. Tare as vrea sa stiu ca am scapat asa usor
La noi e mai bine dupa regresie. Noaptea doarme de la 22 pana la 7 sau pana la 9 (pe astea nu le leaga mereu,uneori nu adoarme inapoi dupa ce il schimb) ,far cu pauza de supt la 3 ore si pe zi doarme 2 somnicuri de o ora si unul de 3 . Dar doar cu mine sau tati langa el,se trezeste si ne verifica ,daca suntem la post se culca inapoi. |
|

| Ellena20 wrote:Eu nu am avut deloc carusel. Ma gandesc daca ar mai merita investitia acum ca poate ar invata si al meu sa adoarma singurel
Pe al meu il enerveaza caruselul,se uita la el si plange ,rade cand il opresc,nici gand sa doarma . |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Aa ?i noi folosim caruselul pt distrac?ie nu pt dormit :))) |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| 7Andreea wrote:
La noi e mai bine dupa regresie. Noaptea doarme de la 22 pana la 7 sau pana la 9 (pe astea nu le leaga mereu,uneori nu adoarme inapoi dupa ce il schimb) ,far cu pauza de supt la 3 ore si pe zi doarme 2 somnicuri de o ora si unul de 3 . Dar doar cu mine sau tati langa el,se trezeste si ne verifica ,daca suntem la post se culca inapoi.
Il mai schimbi noaptea? Eu am renuntat demult la practica asta. Mi se pare ca numai il trezeam degeaba, de altfel, nu il mai tin nici sa scoata aerul. L-am lasat cate nopti sa vad daca se irita/ daca are dureri daca nu scoate aerul si dupa nu mi-am mai batut capul. Noi avem o trezire la 5h dupa masa, dar mananca asa prin somn si dupa mai doarme inca 4-5h. Is curioasa in noaptea asta cum o sa treaca, pana acum il culcam in babynest sa nu se intoarca, cred ca eram prea comoda. Acum urmeaza sa vad daca la noapte se intoarce mai stie sa si adoarma ori ne povesteste ceva. |
|

| Tocmai dimineata il schimb,daca nu il schimb se face fleasca si tot se trezeste. Cam asa mananca si el ,cu ochii inchizi. Apoi il pun in patut deschid ochii si asteapta pana ma intins langa el ,pune o masuta pe mine si adoarme. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Va citesc pe toate si ma minunez de ce copii aveti, a mea parca îi din alt film. Rar adoarme singura, de cele mai multe ori adoarme cu titi in gura, alte ori adoarme daca stau langa ea asta de câteva zile încoace.
Nu ?tiu daca noi am trecut prin regresie sau nu, dar ea de câteva zile se culca in intervalul 23-00:30 si foame pâna pe la 7-9 dimineata cu pauza de papa la 4-5h in prima parte a noptii iar spre dimi la 2h ma cauta sa îi dau, pe timpul zilei are somnuri scurte si unul mai lung de 1h30-3h depinde cat îi de obosita . Am uitat sa zic , de la puseul 4 nu mai vrea sa doarma în patut, am impresia ca nu vrea sa doarma singura din cauza ca pe timpul somnului se întoarce pe burta si se trezeste, daca doarme langa mine nu poate, cel mult ma escaladeaza cu picioarele |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Maria, si eu ma minunez cand citesc de adormitul singur Am incercat si eu sa stam amandoi in pat, sa il tin in brate, sa il mangai pe burtica/spate, sa ii cant, sa ma fac ca dorm si sa nu il bag in seama etc etc. Nimic nu a mers. Intai incepe si rade, incepe rostogolirea si apoi incepe sa planga/sa tipe. Asa ca tot la san adoarme sau in brate leganat. Flacaul meu doar ziua nu vrea in patut, noaptea nu aveam treaba (asta pana a inceput rostogolirea). Acum mereu se intoarce pe burta si in patut nu prea are loc de manevrele ce le vrea el. Azi-noapte am dormit amandoi in pat, a dormit foaarte bine, numai pe burta si m-a lasat sa dorm asa putin pe margine, restul patului era al lui ma si amuzam cand vedeam in ce pozitii poate sa doarma. Cand m-am trezit, avea picioarele la capul meu.
Iar acum, lasandu-l in patut, deja suntem la a doua trezire din noaptea asta. (el adoarme in fiecare zi la ora 21). |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Eu sunt cu nervii la pamant, dupa cateva nopti mai bune e a 2a noapte cand se trezeste din ora in ora, apoi la 3 nu mai vrea sa doarma, cu greu il adorm pe la 4 si ceva si la 5 chiar e treaz de-a binelea Am incercat sa il culc seara mai devreme, mai tarziu, sa doarma ziua mai mult sau mai putin, toata ziua are activitate, sta pe burta, facem exercitii, inoata cu colacelul...deci nu stiu ce gresesc, ca parca e din ce in ce mai rau |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| freya1 wrote:Eu sunt cu nervii la pamant, dupa cateva nopti mai bune e a 2a noapte cand se trezeste din ora in ora, apoi la 3 nu mai vrea sa doarma, cu greu il adorm pe la 4 si ceva si la 5 chiar e treaz de-a binelea Am incercat sa il culc seara mai devreme, mai tarziu, sa doarma ziua mai mult sau mai putin, toata ziua are activitate, sta pe burta, facem exercitii, inoata cu colacelul...deci nu stiu ce gresesc, ca parca e din ce in ce mai rau Te cred că iti e greu... Poate e, totusi, suprastimulat. Când au de procesat multe informatii noi de peste zi, sunt foarte agitati noaptea. Sau, poate, e într-un salt. Nu mai stiu daca urmaresti aplicatia The Wonder Weeks .. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Eu nu cred că greșești cu nimic Freya,ști doar că fiecare îi diferit, poate lui nu îi place somnul.
M-am uitat eu in aplicație și ne apropiem de saltul 5, căci incepe într-o zi.
Și la voi s-a schimbat felul cum arata forumul ? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Nu mai e in niciun salt, am aplicatia, teoretic am fi trecut si de regresia somnului, desi nu stiu daca efectele se mentin apoi Ma straduiesc sa pun activitatile care il stimuleaza mai mult imediat dupa ce se trezeste si apoi sa scada in intensitate cand se apropie ora de somn, e adevarat ca, asa cum ziceam, cam totul il stimuleaza si il enerveaza acum Mi se pare ca are putine ore de somn, nu mi-e de mine, mai ales noaptea doarme mai putin decat ar trebui... dar poate asa e el, ce sa mai zic, ca eu am suferit de insomnii cam toata viata si printre primele lucruri pe care mi le amintesc, de pe la 2 ani, e ca nu puteam dormi si noaptea, cand toti erau adormiti, ma dadeam jos din pat si ma plimbam prin casa :) O sa vad cum mai fac cu somnurile de zi, din ce citesc pe aici pe la fete copilasii dorm putin ziua, el doarme 4h lejer, ieri cred ca a dormit vreo 5 si fix cum nu ar fi indicat, adica ultimul somn de zi mai lung, dar cred ca abia atunci il ajunge oboseala si mi-e mila sa il trezesc |
|
|