Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Zee, foarta frumosi sunteti 
Andreea, si eu am foat nemultumita de primul carucior si mi-am luat ce visam initial, Yoyo 2 sport - vezi ca e o varianta la care se pot conecta cate 2 sau se pot pune accesorii gen yoyo board pt fratiorul mai mare; inca nu l-am luat la un drum mai lung, iesim rapid la 7 dimineata cu sistemul de cand e f cald, dar e usor si practic
Ellena, azi am fost lenesi, ne-am jucat cu niste cuburi moi de silicon; nici eu nu stiu ce sa mai fac pt ca se plictiseste / enerveaza ff repede; stiti ca va ziceam ca ii plac carticelele, acum de la o vreme cand terminam de "citit" plange probabil suprastimulare, nu stiu |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Eu astazi i-am pus zornaitori intr-o cutie, 10 minute i-a captat atentia apoi a trebuit sa schimbam jocul Chiar voiam sa te intreb ce carucior sport ai luat,vaaai si eu visez la unu yoyo 2 |
|
| Sigur nu imi permiteam si cu landou, asa poate il vand pe cel vechi si mai recuperez ceva
Cum mai sunteti cu dintii ? Cred ca si la noi sunt semne, azi-noapte de ex s-a trezit plangand si tot cu mainile in gura, efectiv roade in permanenta cate ceva si tot nemultumit pare
Andreea, am uitat sa te felicit pt alaptat imi amintesc ce fericita am fost si eu cand am scapat de biberon |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Da, eu raman cu visatul ca e destul de scumpicel
Cu dintii tot asa. Simte nevoia permanent sa tina ori o jucarie, ori mana in gura. Are momente cand rade si deodata incepe sa planga din senin. Cum zicea si Roser, parca ar fi bipolar. Daca e sa fie de la dinti, sper sa ii apara mai repede sa scapam momentan ca ma doare sufletul cand il vad ce sufera.. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Andreea felicitari pt exclusiv laptic de mama!
Zee sunteti tare frumusei toti 3;
Legat de jocuri la mine e blanc,eu nu am fost genul care se joaca cu jucari, singurele jucari pe care mi le amintesc îs lego, dar ea îi înca mica pt ele, al meu ce îi mai inventeaza ceva jocule?e. Aseara am descoperit ca îi mai interesata de un prospect de la niste vitamine decât de jucari.
Maraite si cu "nervi" suntem ?i noi, parca nimic nu ne convine, ar vrea sa stau lipita de ea,nici la baie nu m-ar lasa sa merg daca ar fi dupa ea.
Legat de carucioare,eu am luat un Joie Chrome dx(îi cu roti ceva mai maricele , pt offrod ) merge u?or si ce îmi place la el e ca se poate monta arat cu fata cât ?i cu spatele la direc?ia de mers, se pliaza ca o valiza ?i se scot ?i rotile usor daca vrei sa îl bagi într-un portbagaj mic. L-am luat second dar e ca nou,rotile înca au "mustete" pe ele, l-am luat asa in caz ca îl murdare?te sau ceva sa nu ma zgârii pe ochi cu toate ca se spala orice bucatica de material din el. Eu îs multumita de el Înainte de al cumpara am fost într-un magazin de carucioare sa vedem ce ne place mai mult si care se manevreaza mai usor. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mul?umesc Freya! Da,e un sentiment de foarte bine,singurul minus este ca trebuie sa ajung in situa?ia in care sa pot sa ?i scot extra pt situa?ii când poate e nevoie sa plec doua-trei ore ?i ma simt departe de asta. Foarte frumos Yoyo ,ma încadrez in buget (fara landou) dar tot mi-e gândul la un carucior in care sa î?i po?i plimba ambii copii. E drept ca poate nici nu ajungi sa faci asta pt ca cel mare poate nu mai are rabdare sa stea dar po?i pune doar landoul pt bebe mic. Vad eu,nu e urgent urgent sa iau carucior in secunda urmatoare dar nici nu îl mai vreau pe cel pe care îl am decât maxim pt curte. |
|

| Nu stiu ce are site-ul de încarcat poze ca nu mai îmi incarca pozele... |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andreeax wrote:Mul?umesc Freya! Da,e un sentiment de foarte bine,singurul minus este ca trebuie sa ajung in situa?ia in care sa pot sa ?i scot extra pt situa?ii când poate e nevoie sa plec doua-trei ore ?i ma simt departe de asta. Foarte frumos Yoyo ,ma încadrez in buget (fara landou) dar tot mi-e gândul la un carucior in care sa î?i po?i plimba ambii copii. E drept ca poate nici nu ajungi sa faci asta pt ca cel mare poate nu mai are rabdare sa stea dar po?i pune doar landoul pt bebe mic.  Vad eu,nu e urgent urgent sa iau carucior in secunda urmatoare dar nici nu îl mai vreau pe cel pe care îl am decât maxim pt curte. Din ce am observat, dupa doi ani, putini sunt copiii care mai au stare in carucior. Fata mea, de exemplu, a stat mai mult in carut intre 1-2 ani. Pana la un an, wrapul si sistemele au fost la putere. Nepotul se apropie de doi ani, dar a adorat sa stea in carut. Cu toate astea, mult nu cred ca va mai avea nici el stare. Tind sa cred ca, daca diferenta intre frati e mai mare, nu ar fi cea mai faina varianta asta de carut. Da, prin Spania si prin Germania m-am mirat si eu cat de linistiti erau copiii mai mari (chiar si de gradinita) in carucioare, dar, din ce vad in jurul meu, nu cred ca ar fi prea multi care sa stea cumintei in timp ce-s plimbati. Desigur, sunt copii si copii, la fel cum sunt si parinti si parinti si fiecare decide dupa cum considera. |
|

| MariaS wrote:Nu stiu ce are site-ul de încarcat poze ca nu mai îmi incarca pozele... Acum vad ca merge. Esti logata pe site? |
|

| maria2013 wrote: Acum vad ca merge. Esti logata pe site?
Da, îmi selectez poza ,dar nu o încarca .. |
|

| MariaS wrote: Da, îmi selectez poza ,dar nu o încarca ..
Ar mai fi si asta... https://postimages.org/ |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| maria2013 wrote: Acum vad ca merge. Esti logata pe site?
Maria,cum esti cu sarcina? Te descurci pe caldurile astea? Si mai energie? Eu imi amintesc ca eram sleita cateodata de toate energiile, mai eram si acasa, nu stiu cum as face fata insarcinata si cu inca un copil |
|

| Doar daca am facut poza am reu?it sa îi dau upload https://ibb.co/QJT7nTH |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
|
Doamne Maria, deci cutiile alea is mana cereasca. Le strang mai ceva ca banii marunti ne distrag si noua atentia vreo 20 minute  Ce maricica e printesa ta ce i-ai pus sub burtica? |
|
| Daaa, servetelele ne plac si noua, trebuie sa fiu pe faza ca daca prinde vreunul si-l indeasa in gura Ce scumpa e |
|
|