Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaelaalin
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Da asa mia spus despre ser sa pun daca sunt usca?i,da am sa o intreb si pe pedriata la care ma duc.va multumesc mult ca imi raspunde?i nu stiu ce m-a? face fara sfaturile voastre eu sunt la inceput nu am experien?a si nici cine sa ma înve?e ca soacra mea cu cu gândurile de demultLol
Droxana
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Buna mamici!
Noi ieri am avut botezul,a fost frumos dar mi s a parut foarte obositor..?i n am facut la restaurant dar tot a fost ceva..bebelusa mea a fost stresata ?i s a speriat în biserica,aseara abia a adormit dar gata,este cre?tina computerlove
Am primit o manduca si astazi o folosim sa vedem daca doarme mai bine,înca nu ?tiu daca o asez corect..
Sa ave?i o zi frumoasa!

https://ibb.co/8dSS5nJ
Ellena20
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Roxana, felicitari pentru micuta crestina!
Sunteti foarte frumoase amandoua si se vede ca micuta e tare linistita in sistem. Parerea mea e ca ar trebui sa o ridici putin mai sus cat sa ajungi sa o pupi pe caput cu usurinta.
Ati avut multi invitati? Noi nu stim ce sa facem, iar mie oricum nu imi place organizarea de evenimente, chiar as vrea sa fie fara restaurante sau alte nebunii, dar nu vrea sotul chiar asa simplu.
freya1
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, eu i-am dat doar cateva zile, apoi nu i-am mai dat, rau nu au ce sa faca oricum
Rox, ce fete frumoase coeur e manduca xt, nu ? Asa am si eu, pare ca sta bine buburuza, poate o idee mai sus ai putea sa o tii (se zice ca sa o poti pupa pe frunte usor)
Dar si eu am descoperit ca pe piticul meu il deranjeaza ca nu poate vedea de bretele, asa ca l-am lasat un pic mai jos, asta e
Ellena20
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:42 PM
Nivel

Zee, si eu i-am oprit de la 2 luni orice picaturi de colici si nici nu am mai avut probleme.
freya1
Scris: Sunday, May 9, 2021 12:47 PM
Nivel

Cum mai sunteti, Ellena ? La noi ieri a fost apogeul maraielii, voia plimbat incontinuu, dar in brate, nu in sistem (m-am prins eu apoi ca el voia sa vada cat mai mult in jur), azi vad ca e mai linistit deocamdata, dar trebuie schimbate des activitatile, ca imediat se plictiseste si da in plans. Asa ca am jucarii intinse peste tot, salteluta, balansoarul, carticele, la fiecare trezire facem cate un maraton Lol
Ellena20
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:15 PM
Nivel

freya, parca suntem mai bine. A dormit deja mai bine astazi pe zi, sa vedem cum continuam. Marait este cand si cand, cum zici tu.. depinde de activitate. Cand ma pun sa ii citesc si sa privim imaginile din carti, uneori sta cuminte, alteori se enerveaza si venim cu planul nr.2, luam plusurile si incepem si vorbim cu ele. Nu credeam ca reusesc sa fac atatea voci pt fiecare jucarie in parte Lol
In balansoar, de ieri, cam vrea sa "plece". Il observ ca fiind mai inclinat acolo, vrea sa se ridice si cam reuseste. Il mai tineam si fara centuri in leagan fiind cu el, dar acum mereu ii pun centurile ca mi-e frica sa nu cada. Ieri mai avea putin si "cobora" de tot din el.
S-a mai ameliorat cu plansul si si-a mai revenit cu somnul pe zi, dar noaptea nu mai are somnul lung de 6-7-8 ore. El adoarme in fiecare noapte la 21:30 si se mai trezea la 4-5. De 3 nopti se trezeste si la 12:30-1.
Mai avem si noi momente cand vrea n brate, nu in sistem, iar atunci musai plimbat si aratat cat mai multe obiecte din casa.

Ps: sotul ii citeste dintr-o carte cu retete si parca sta mai cuminte decat la povestile mele, e si colorata cartea, dar ma amuza cum sta el cuminte cand ii citeste taica-sau retete de prajituri Lol

Ce salteluta aveti? Vreau sa ii cumpar si eu una, dar sunt prea multe modele.
Droxana
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20 wrote:
Roxana, felicitari pentru micuta crestina!
Sunteti foarte frumoase amandoua si se vede ca micuta e tare linistita in sistem. Parerea mea e ca ar trebui sa o ridici putin mai sus cat sa ajungi sa o pupi pe caput cu usurinta.
Ati avut multi invitati? Noi nu stim ce sa facem, iar mie oricum nu imi place organizarea de evenimente, chiar as vrea sa fie fara restaurante sau alte nebunii, dar nu vrea sotul chiar asa simplu.

Multumim! Noi am facut la biserica apoi o masa acasa în familie dar ?i asa am fost vreo 16 pers ?i 3 copii ?i deaia ziceam ca mi s a parut obositor asa, apai daca faceam la restaurant :)) eram stresata cu mâncatul ca nu prea manca bine,cu dormitul,apoi mai vroiau sa faca poze cu ea,ea era maraita... cred ca e buna câteodata ?i pandemia asta ..poate la 1 an o sa facem petrecere mai mare..
freya1
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:30 PM
Nivel

Ellena20
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:34 PM
Nivel

Asa am mai vazut si eu unele subtiri si tot asteptam sa am timp sa merg la cumparaturi sa le vad eu.
Cand ii vezi asa mici si deja cu preferinte ras
Ella30
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
MirelaD wrote:
Maria,Ella30 m-am acomodat mult mai u?or decât am crezut,prima zi a fost cea mai dificila,ca am fost tot timpul cu gândul la eva,dar în rest cum zicea ?i Ella,parca nici nu am fost in ccc. Credeam ca am uitat multe ,dar de fapt m-am inselatLol
Eva s-a acomodat f bine cât a stat cu tati,in luna lui,?i acum de o saptamâna sta cu bunica,?i la fel e foarte ok. Cred ca mai mult e frica mea..de schimbare
Legat de indemniza?ie a intrat pe data de 7, împreuna cu aloca?ia,dar cum am calculat,mi-a intrat doar pentru cele 4-5 zile din aprilie,eu începând pe 5 aprilie. Deci nu întreaga. Oricum am primit ?i hârtie acasa cum ca începând de pe 6 parca mi se sisteaza indemniza?ia. Acum a?tept stimulentulLol

Deci eu sunt buna de plata , daca a intrat toataLol eu nu am primit niciodata acasa decizii, nici cea de acordare a ccc nici cea de incetare a lui.
Ma bucur ca sunteti bine, stiu ca erai stresata mai ales cu noua provocare de la jobCheek Kiss
freya1
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:52 PM
Nivel

Daaa, v-am mai zis parca, al meu iubeste o... perna Lol am o lenjerie de pat cu buline si ii place mult perna cand are fata aia, intinde mana si o apuca, zambeste la ea, ii vorbeste Lol e tare haios
Ellena20
Scris: Sunday, May 9, 2021 1:59 PM
Nivel

freya1 wrote:
Daaa, v-am mai zis parca, al meu iubeste o... perna Lol am o lenjerie de pat cu buline si ii place mult perna cand are fata aia, intinde mana si o apuca, zambeste la ea, ii vorbeste Lol e tare haios

Lol Lol
Ce clipe ne-a fost dat sa traim! coeur
MirelaD
Scris: Sunday, May 9, 2021 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Ella30 wrote:

Deci eu sunt buna de plata , daca a intrat toataLol eu nu am primit niciodata acasa decizii, nici cea de acordare a ccc nici cea de incetare a lui.
Ma bucur ca sunteti bine, stiu ca erai stresata mai ales cu noua provocare de la jobCheek Kiss

Înca nu am intrat în pâine cu jobul,se întoarce luni o colega tot din ccc ?i vedem atunci cum împar?im sarcinileLol am mai ciupit pe ici pe colo despre ce voi face,dar clar saptamâna viitoare clarificam totul.
Sper ca ?i ?ie î?i e mai bine ?i v-a?i intrat în ritmCheek Kiss

PS: la noi a fost nebunie ?i cu mutatul,daca ne ajuta Dumnezeu terminam azi. Nu de alta,dar ne expira ?i timpulLol daca am fi avut amândoi zile libere ar fi mers mai ok dar a?a,faceam ce reu?eam seara dupa program. Nu îmi vine sa cred cate lucruri s-au adunatCrazy
Zee
Scris: Sunday, May 9, 2021 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Ellena20 wrote:
Asa am mai vazut si eu unele subtiri si tot asteptam sa am timp sa merg la cumparaturi sa le vad eu.
Cand ii vezi asa mici si deja cu preferinte ras

Eu i-am luat cea din Noriel cu pian, cu 100 lei. Am luat-o la o luna, nu stiam cat merita sa investesc in ea, el da mult din picioare si a avut succes, dar e drept ca e foarte subtire, doar pe pat am pus-o pana acum.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.